2400 Oldal V  « < 2277 2278 2279 2280 2281 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.10. 25. - 20:23:55
Létrehozva: #45561

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 25. - 21:12:53) *
Trixiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! XD hát hol tartod a szemeidet???? XDDDDDD
persze hogy jobb oldalon is vannak cuccok!!!! ott van az ÖSSZES DM-es cucc XDDDD

Geri: ez annyira édes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt olvadok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát nekem rögtön ez jutott eszembe a Dávid névről XD illik a babára? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy még korai?

na mi az Trixxi?

Jól van már, az IDM a túloldalon volt, aztán arrafelé keresgéltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja hát izé, a bugyim... ) épp az elején jártam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.10. 25. - 20:24:11
Létrehozva: #45562

devotee

Persze, majd rakok fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Óóó, szó sincs vetélkedésről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Minden móder békésen él a másik mellett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De az tény, hogy jelen pillanatban ő a legfiatalabb tag... mindössze 9 órás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 25. - 20:28:55
Létrehozva: #45563

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.10. 25. - 21:16:24) *
Hááát, szerintem illeni fog rá... fekete hajjal született (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan kis aranyos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

De édes lehet. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ahogy Petra mondaná: Dávi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.10. 25. - 21:23:55) *
Jól van már, az IDM a túloldalon volt, aztán arrafelé keresgéltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja hát izé, a bugyim... ) épp az elején jártam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja hogy ez a vegyesben volt? Na nagy nehezen csak képbe kerültem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tessék, ezért tartott ez eddig, bénáztam de rendesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.10. 25. - 20:32:45
Létrehozva: #45564

devotee

Na lányok, én elmegyek aludni... kipihenem magam, jó hosszú napom volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jáááááá, van egy öcsém! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjt lányok, puszi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 25. - 20:33:32
Létrehozva: #45565

devotee

Na pá drágáim, fürcsizek.
Jaj Geri drága, nem is tudom hogy fogsz aludni az örömtől.
Egy kisöcsi... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Vagyis ááá még nem. Most jött haza Zolim, hozott egy Somlóit, na azt még befalom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 25. - 20:49:17
Létrehozva: #45566

devotee

Trixxi, csak a pontosság kedvéért... az IDM is a jobb oldalon van - mindig is ott volt XDDD
jó somlóit - nyamm azt is de szeretem! én most duplán zöld almázok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Geri: jó pihit és grat még egyszer! a képeket meg várjuk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 25. - 20:52:11
Létrehozva: #45567

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 25. - 21:49:17) *
Trixxi, csak a pontosság kedvéért... az IDM is a jobb oldalon van - mindig is ott volt XDDD
jó somlóit - nyamm azt is de szeretem! én most duplán zöld almázok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Geri: jó pihit és grat még egyszer! a képeket meg várjuk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen rájöttem, ezért írtam hogy bénáztam de rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Á alma... most de megkívántam... de nicsen seholsenem a hűtőben sem nem de kár.

N pá, kivégeztem a somlóit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 25. - 21:35:03
Létrehozva: #45568

devotee

Hehe, Trixxi, nem baj, a lényeg, hogy megvan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és köszi a kommentet, válaszoltam is rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaj nagyon fini volt ez a két zöld alma - én is azért ettem meg, mert nagyon megkívántam - még Szegedről hoztam fel, úgyhogy ezek országalmák voltak XDDDD

na megyek, animézek kicsit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 25. - 21:52:51
Létrehozva: #45569

devotee

Sziasztok,

huh, szép és hosszú nap volt.

Full szarul aludtam éjjel, hajnali 2-től fenn voltam és forgolódtam, aztán persze mikor kelni kellett hát akkor simán tudtam volna aludni. Basszus, nagyon kész voltam, aztán nem akartam ma menni ovb-ra, de kellett, így az áhított rakott krumplim még csak most sül... :S De már alig tudok ébren maradni.

Látom itt volt ma élet, majd vissza olvasok, de most még megyek és bambulom kicsit a tv-t, hogy ne aludjak el addig, míg meg nem sül a cucc.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 25. - 22:37:03
Létrehozva: #45570

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.10. 25. - 19:50:25) *
mindenkit a távközlés szopat mostanában?
nájsz...

A médiát meg Orbitét szívatják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak most nem tom ezen röhögjek vagy sírjak...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 26. - 06:16:25
Létrehozva: #45571

devotee

fúúúj de undi ilyen korán dolgozni menni... bloááá

kitalálták hogy mostmár nem 8.30tól kezdünk, hanem 8.00tól. faszom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 26. - 07:01:34
Létrehozva: #45572

devotee

reggelt!

jajjj én is aludnék még szívesen, de ma rohangásznunk kell ugye apuval - deeee ez azt jelenti, hogy düböröghet a DM/Ákos/Hurts a kocsiban! :PPPP

Loli: uhhhh, de legalább több píz jön a plusz félóráért?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 26. - 07:55:19
Létrehozva: #45573

devotee

cukorborsó! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs932.snc4/74586_101261116611488_100001827993865_5799_5360664_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 26. - 09:20:30
Létrehozva: #45574

devotee

fos egy idő van és engem is zavar, hogy reggel 7-kor tök sötét van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 26. - 16:00:59
Létrehozva: #45575

devotee

hehe, dehogy jár! ha az plusz félóra, arra nyilván. de amúgy annyi hogy hamarabb kezdünk dolgozni, így se, úgy se maradunk 8 óránál többet, mondjuk én ma csak hatot. csak fos egy fél órával hamarabban gondolkodni, mert ezt már megszoktam.

muuhaha, ma a főnököm aszongya': leborul előttünk, megmentettük az osztály becsületét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) merthogy ketten barátnőmmel eltoltunk 3-3 sat tv-t, amikor senkinek nem megy. bírom a főnököt ilyenkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na igen, jöhet már az az óraátállítás... szar töksötétben készülődni, a szervezeted simán úgy érzi, még éjjel van, naná hogy nem tudsz feléledni
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 26. - 16:18:46
Létrehozva: #45576

devotee

grat Lola! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó kis beszélőkétek van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

uh, ma megjártunk csomó helyet apuval. Inviteles dolog még húzódik, meg kell várnunk a kövi számlát, addig nem igazán tudunk mit csinálni.

és SÜNIIII köszi hogy hívtál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kellemes meglepetés volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem egyben hazaértél! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na meg vettem két csini szövetnacit meg bulizós felsőt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 26. - 17:12:48
Létrehozva: #45577

devotee

Sziasztok!

Micsoda élet volt itt hétvégén! Vasárnap, mire végigolvastalak benneteket, úgy megfájdult az üléstől a derekam, hogy inkább kikapcsoltam a gépet.

Hétvégi főzés jó lett. A gyerekek szinte betegre ették magukat. Olyan aranyosak voltak ezzel az évfordulóval, a titkolózással, hogy kitől mit kap a másik. Én tudtam ugyan mindent, de tetszett, hogy nem csak vettek valamit, hanem figyeltek arra is, hogy minek örülne a másik.

Usi: a képek állatiak. Majdnem tovább tart, mire mindegyiken szépen lassan átrágom magam, mintha olvasnék. De élvezem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 26. - 17:24:30
Létrehozva: #45578

devotee

Jó napot kívánok!Gorzás Zsófiát keresem!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hazaértem Usika!
És jól be is kajáltam! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Szia Szuzi!!
Azt nem csodálom,hogy megfájdult a hátad!
Volt mennyiség az biztos.....hát még a téma?!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 26. - 17:31:00
Létrehozva: #45579

devotee

Szia Süni!

Hát a téma nem volt semmi! Fantáziátok, ötleteitek azok vannak! Élmény volt visszaolvasni is, sajnáltam is, hogy nem lehettem akkor itt! Az biztos, hogy utólag is jó estét szereztetek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 26. - 17:32:42
Létrehozva: #45580

devotee

Suzi: örülök, hogy élvezed te is a képeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de cukik a fiadék! XD

Süni: jaj de trükkös vagy! XD már azt hittem, hogy megint vmi banktól vagy biztosítótól keresnek XDDDD helyes! mire hazaértünk már én is éhes voltam, úgyhogy toltam egy borsólevest meg paprikás krumplit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2277 2278 2279 2280 2281 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
152 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (152 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: