2400 Oldal V  « < 2278 2279 2280 2281 2282 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Szuzi101
post 2010.10. 26. - 17:38:51
Létrehozva: #45581

devotee

A képeket is, az írásokat is, mindent élvezek itt. A DM-ből soha nem elég!

Itt legalább nem járok úgy, mint az egyik kolléganőm nyáron. Vele szoktam ebédelni, és amíg szabadságon voltam, kínjában olyan Júlia, Romana stílusú szerelmes regényeket kezdett olvasni. Aztán írt egy sms-t, hogy sürgősen menjek dolgozni, mert ha még egy ilyen szemetet elolvas, szellemileg teljesen leépül. Na itt nem fenyeget a szellemi leépülés veszélye!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 26. - 18:12:46
Létrehozva: #45582

devotee

Közben Született feleségeket nézek. Még tavaszi részek, csak eddig valahogy kimaradt. Hát olyan dumák vannak benne, hogy behalok.

Az előbb a nő elcipelte a pasit operába. A pasinak persze nem tetszett. De a nő próbálta győzködni, hogy azért a második felvonás végén könny szökött a szemedbe. Erre a pasi: persze, mert akkor tudtam meg, hogy van harmadik is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 26. - 18:29:11
Létrehozva: #45583

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.10. 25. - 20:19:09) *
Szerintem holnap Usi is integet.
Jól beinteget az Invitelnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Amúgy Süncikém olyan kis vaksi vagy már bocs.
Tegnap dierkt írtam ide, hogy elfelejtettelek jelölni, és hogy pill... (csinálom is).
És láttam hogy aktív voltál. Szóval....
Na aztán meg nem tudod a nevem??? Szééép. Telefonon hívogatsz, de azt sem tudod hogy hívnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De semmi gond, csak meglepődem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Erre visszatérve!!
Hívogatlak!!!!!?????
Egyszer, illetve kétszer hívtalak bébi!!
Abból egyszer sikerült beszélnünk!!!!
És Én hívogatlak?????? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 26. - 18:29:24
Létrehozva: #45584

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
*hát eléggé le vagyok maradva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kb. olyan 30 oldal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nincs időm visszaolvasni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na leírom mi történt velem nemrég a media marktba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az cd osztályon kérdezem az eladót, h. nov. 8-án jelenik meg a DM TOTU és náluk lesz e belőle erre kérdezi, h. ki ill, mi az a Depeche Mode ? Nem gyengén lestünk barátnőmmel, Beával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon gáz volt. cd-é osztályon dolgozik vki és nem tudja h. kik ők (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kultúra és állatkert nagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
más egyebet nem tudok :S

csövike
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 26. - 18:42:32
Létrehozva: #45585

devotee

Jantar, ez nagyon durva! Hogy dolgozhat ilyen profilú boltban ilyen eladó?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 26. - 18:54:21
Létrehozva: #45586

devotee

Öcsi, akkor a Dávi nekem is tesóm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Láttam a bukon, tetszikeltem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én fáradt vagyok mostan elfáradtam a napokban...

Mizújság?

Trixi olvastam a pénztáros csajt. Mondjuk ha csak kirúgják az jó. Nagy hiba és ha csak ennyi akkor az nem is baj...
Én ekkora hibánál már börtönbe mehetnék.
Ja, faszom egyik kezünk a sírban (AIDS Hepatitis C veszély) másik kezünk a börtönben ezt szoktunk mondani.... de nem becsülik.

Hallgattam a napokban egy-két negatív embert aki arra is panaszkodik ami jó neki, és most azoktól is lefáradtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most meg ööö mit csinálok, Vastag Tamást hallgatok, háháá belebuzultam.

Lehet, hogy valami nagyon fiatal volt...aki mondjuk burokban nőtt fel és nem érdekli a zene sem...

Jaj, az én munkatársaim olyan uncsik, nem lehet velük arról beszélni ami engem érdekel.
Zene, sport pl... lelkesedek és semmi....
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az X faktort legalább nézik, de kb. annyi róla a véleményük, hogy milyen jó ruhában volt az Ördög Nóra.

Vááá!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jé!!!!

De összevissza beszéltem!!

Jantarnak is írtam.....

Szuzi üdv!!!!!

Jé, most megy az Ollókezű Edward, az egyik "szívfilmem" régebbről......
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 26. - 18:59:12
Létrehozva: #45587

devotee

Szia Niki!

Aki arra is panaszkodik, ami jó neki, rendszerint olyannak teszi, akinek sokkal nagyobb, valósabb problémája van nála, és ez fel sem tűnik neki.

Az jó, ha lelkesedsz! Csak az nem, ha nincs kivel megoszd. Már a munkahelyeden. A legtöbb munkatársam nekem is uncsi, de szerencsére van egy-két igazán jó fej, akik képesek velem lelkesedni. Sőt, még akkor is, ha nekik az a valami nem annyira fontos, mint nekem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 26. - 19:04:49
Létrehozva: #45588

devotee

ja tényleg gáz az ilyen marsról jött emberfejű lény (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S ja mostanában nagyon bírom a p. mobilt és kedvenc számom tőlük miskolc acélváros (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja szuzi én meg az olyan nem bírom, aki tényleg csak kimondottan a valós világban él nem gyengén előjön nekem minden közegben a gyermeki énem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 26. - 19:09:22
Létrehozva: #45589

devotee

Azért ezeket a "csak kimondottan a valós világban élőket" ha olyan hangulatom van, sajnálom is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 26. - 19:22:30
Létrehozva: #45590

devotee

Elfogyott a Született feleségek, reggel fél 5 meg nemsoká itt van, én megyek aludni. Jó éjt nektek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 26. - 19:34:05
Létrehozva: #45591

devotee

Oké jóéjt Szuzi most én is le vagyok fagyva már...

A panaszkodósakat most arra értem, hogy van két ember akik amúgy is világ életükben panaszkodósak voltak, és napok óta illetve mást se hallottam még tőlük, ha magánéletről van szó, hogy így a gyerekek, úgy a gyerekek, elegük van stb.
Ja, mondom magamban bárcsak ott tartanék, hogy már nekem is elegem lenne belőlük.
De én meg amúgy sem vagyok ilyen...
Én ilyen kis romantikus happy vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az egyik az gyesen van, és azt mondta, hogy belebetegedett, mert elege van a gyerek gügyögéséből, és a szőnyeget mindig összemaszatolja.
Vááááááá!!!!!!
Ez olyan ki*aszott nagy probléma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De ne érts félre, megértem, hogy nem könnyű feladat a nevelés stb., és hogy néha az ember fáradt és hullámvölgyben van. De ez nem az, ők mindig is ilyenek voltak boldog szót még egyiktől sem hallottam.
Úgyhogy most dolgozni akar már, mert ő már beszélni sem tud azt mondta, mivel a gyerek csak gügyög.

Aztán mikor megkérdezte, hogy nekem nem lesz? Mondtam, hát még nem sikerül.
Akkor kicsit visszavett a fiatalos lendületből.

A másik meg hogy: mert mindig csak betegek a gyerekek. Meg ez, meg az.
És akkor mondom: de olyan aranyosak és szépek nem? Azt mondja, hát persze igen de elegem van belőlük.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pff....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 26. - 19:47:19
Létrehozva: #45592

devotee

Hát nem tudom, én annyira nem tudom elképzelni, hogy ilyen leszek, mert alapban nem vagyok ilyen.
A melóhelyen is, amikor beszélgetünk, és amikor jön az a téma, hogy mert a férfiak azok csak férfiak, nem segítenek, ha igen, akkor bénák és stb...
Én már csak hallgatok.
Nem azt mondom, hogy sosem szóltunk még egymásnak hogy miért hagytad ott a tányért például, de ezen mi nem tudunk és nem is akarunk ordítozni, csupán az ember kedvesen megjegyzi, hogy hé macilaci, otthagytad a tányért mikor én olyan szép rendet raktam...
Vagy a másik, hogy meg sem jegyzem.
Meg sosem görcsölök, hogy valamivel végeztem-e vagy sem...
Kinek tartozok elszámolni valóval? Senkinek. Saját magamnak.
Persze lehet, hogy nekem könnyű mivel a Zoli mindenben segít ha épp ő ér rá, ő a pihentebb, akkor biztos...
A másik meg, hogy ezekről azért sem tudok beszélni a többiekkel, mivel ezek nem problémák olyan szinten, hogy meg is kelljen jegyezni.

Hát igen, az biztos hogy nem számít semmi...
Sokszor beszélgettünk, hogy az ember mekkora állat, mikor olyanon idegeskedik, hogy leette a pólóját, összekente a szőnyeget, vagy egyéb ilyen baromságok...
Ezek problémák? Vagy hogy valamit tönkretesz valaki véletlenül, mert tuti, hogy véletlen...
Ezeken röhögni kell...
Sok dologban igyekeztem mindig is, és igyekszem, hogy megváltozzak....
Mert nem számít semmi, csak az egészség és szeretet.
Igazából ami velem történt a gyerek-téma kapcsán mostanában, az is sok mindenben elgondolkoztatott, és sok dolog átértékelődött.
Mert a problémák magasabb szinten kezdődnek...

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 26. - 19:52:38
Létrehozva: #45593

devotee

Szóval néha meglepődök, hogy az emberek hogyan beszélnek saját szeretteikről, akár a legközelebbi szerettéről is....
Én nem tudnék...
Ha van is kis harag valamiért, az elmúlik és tudom, hogy nem érdekes, nem fontos, tehát mi van?
Múltkor én éreztem magam kellemetlenül, mikor agyonszidta a férjét a munkatársam, ráadásul a fél folyosó hallotta, és azért, mert nem talált otthon valami ruhát a gyerekének.
Ez tényleg ekkora probléma? Hogy az ember ordítozzon, mindenki hallatára?
Meg úgy egyáltalán...

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 26. - 19:58:32
Létrehozva: #45594

devotee

Idézet (Niki @ 2010.10. 26. - 20:52:38) *
Szóval néha meglepődök, hogy az emberek hogyan beszélnek saját szeretteikről, akár a legközelebbi szerettéről is....
Én nem tudnék...
Ha van is kis harag valamiért, az elmúlik és tudom, hogy nem érdekes, nem fontos, tehát mi van?
Múltkor én éreztem magam kellemetlenül, mikor agyonszidta a férjét a munkatársam, ráadásul a fél folyosó hallotta, és azért, mert nem talált otthon valami ruhát a gyerekének.
Ez tényleg ekkora probléma? Hogy az ember ordítozzon, mindenki hallatára?
Meg úgy egyáltalán...

Nikikém....buták az emberek....sajnos! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Nem mondom,hogy Én olyan marha okos lennék...de azért ilyet??!!!!!

Az előzőekkel meg egyet értek! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Megyek is aludni!

Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 26. - 20:04:41
Létrehozva: #45595

devotee

Hát nem mondanám, hogy én olyan marha bölcs vagyok, de igyekszem nem felvenni olyat, amit nem is szabadna egyáltalán...
Pl. mekkora barom vagyok, mikor azon mérgelődök, hogy esik az eső. (mármint oké, árvíz szinten ne legyen) de érted...ezen? Vicc...
Annyira nem élünk sokáig, hogy ilyeneket felvegyünk...

Most több mindenen gondolkoztam...
A mi megyei újságunkban volt egy címlap, egy családról.
A téma a meddőség volt, és a lombik....
Az a család, szóval akkor szült az az anyuka, amikor én kezdtem a kórházban a szülészeten.
3-as ikrek lettek, és volt már egy nagyobb lányuk is.
Most már megnőttek az ikrek is, amint láttam a fotón.
Szóval eszembe jutott, hogy azt az anyukát mindenki ámulta, bámulta és csodálta anno nálunk.
Az olyan végtelen türelmes volt, mind a hárommal és biztos vagyok benne, hogy mai napig is.
Egy panasza nem volt, pedig hónapokig ott voltak a kórházban.
Meg tényleg na, voltak is apró gondok akkor velük de az, hogy épp sír mindhárom egyszerre, á ő ilyet fel sem vett.
Más anyuka meg már...
Szóval csodáltuk na.
És épp azt beszéltük, hogy ennyit tesz az, hogy ő meddő volt, amit már lehet problémának mondani, viszont az, hogy egyszerre három született neki, ahhoz képest semmiség volt.

Na befejezem ám a kisregényeimet.....
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ha túl nyálas volt és álomszerű, akkor nyugodtan basszatok le!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.10. 26. - 20:10:04
Létrehozva: #45596

devotee

Ja oké menjél!!!

Én még kicsit nem....
Holnap szerencsére van egy szabadnapom...

Jó éjt!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 26. - 20:44:13
Létrehozva: #45597

devotee

Estéket!

"Mennyi könnybe lábad szem
minden percre emlékszem...
örvénylő mély, keserű kéj
fájdalmas, tiszta szenvedély..." (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Imádom az új Ákos lemezt! Tegnap ezzel kínoztam Andit délután, szegény kénytelen volt háromszor meghallgatni velem A katona imáját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ma viszont bosszúból Jackson ment egész nap XD Na, nem szóltam ő is tűrt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És persze nem bírtam ki, megvettem ezt a csodás korongot még tegnap. Ahogy sült a rakott krumplim úgy elkezdtem nézni a videonaplót: Ákos egy állat XD Főleg azokon a téli felvételeken mikor lapátolja a havat a bejáróról, hogy a Marshall erősítőket valahogy majd be tudják vinni a stúdióba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És a bojtos sapka sztori... visítva röhögtem ezen a hülyén XD

Ma amúgy jó nap volt, leszámítva azt, hogy a kollégáim fele letámadt a magánnyugdíjpénztár témával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így kb. tízszer mondtam el ua.-t kiszáradtam, teljesen! És ugyan ezt telefonban is elmondtam még kétszer, de egyszer biztos, a Bojtinak.. majdnem lemerültem mobililag, pedig tegnap töltöttem!!! Járt a szám, mint a kacsa pi@&#ja... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ennek tetejébe ma este is volt egy elemzésem Timivel, és pénteken vizsga, viszem a 4 elemzést, olyan büszke vagyok magamra! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De most jó ez a csönd és hogy nem kell beszélnem.

Lola, akkor ma neked is jó napod volt értékesítésileg. Grat! 3 sat tv az jó, úgy vélem... És hát amúgy egyetértek, én simán aludnék tovább, és az a baj, hogy alszom is, ma is csak 6:30-kor másztam ki az ágyból aztán meg persze kapkodtam, mint állat, hogy beérjek. Hétvégén viszont óraátállítás! Hurrá!

Szuzi, aranyosak a gyerekek, meg hogy így figyelnek egymásra. Cukik <3

Usi, a mobilnetet nem értem. De ne hagyjátok magatokat! Na ezért van nekem korlátlan mobilnetem, mert igaz, hogy havi 5490, de ezért annyit netezek, amennyit akarok. És persze nem érhet meglepetés egyik számlán sem.

Niki, nagy puszi neked! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Gyerek témában egyetértek, az legyen a legnagyobb gondom velük, hogy összemaszatolják a szőnyeget. Na és? Az csak egy tárgy...

Jantarr: Jó sztori a Mediából... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Megyek és befejezem az Ákos DVD!

Pusza Sereglet!

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 26. - 22:00:45
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 26. - 21:31:00
Létrehozva: #45598

devotee

jaj, Niki, annyira egyetértek minden szavaddal!
a gyerekekről is, meg arról is, hogy nem kell mindent felvenni. ezt már írtam itt, hogy pl nekem is másak az elképzeléseim a lakás rendjéről mint Editnek, de elnézem neki, merthogy egyrészt nagyon szeretem a dilis picsáját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) másrészt meg mert mivel ez nekem fontos, logikus hogy én fektetek bele több energiát.
a gyerekek meg... hát na bumm, ha kupit csinál. én rengeteget bébiszitteltem, és ilyesmiért sosem szóltam nekik. megtanítottam neki hogy gyorsan szedjük össze amikor befejeztük a játékot, ennyi. csak az olyasmiért szóltam a kölökre, ha tiszteletlen volt vagy ilyesmi. mert na ezt szerintem pl fontosabb tudni.
meg van példaképem is. az anyukám is csodálatosan csinálta - na jó, kommunikációban javulhatna, de a nevelési elveit abszolút osztom. és ott van a nagynéném aki már nincs köztünk de csodás példát mutatott.

Angie, jaja, a 3 sat tv szuper! tekintve hogy pont feleennyi az elvárás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe, nem bírtad ki mp3 verzióval 2 hétig... hihetetlen vagy... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, ma update-eltem magam desperate housewivesból. 3 rész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 27. - 06:21:05
Létrehozva: #45599

devotee

Jó reggelt!

Azért kár, hogy elmentem tegnap!

Niki, ezek a mondvacsinált problémák borzalmasak. Nekem nagyanyám ilyen, rémes nézni, ahogy ezzel megkeseríti a saját életét. Pl. összetörök egy poharat. Na bumm, akkor mi van? Nem szándékos volt, nem felbecsülhetetlen érték, én a következő pillanatban már nem is emlékszem rá. Ő meg csak mondogatja. Na ekkor szoktam közölni, hogy jó, majd ha ráérek, felakasztom magam érte. Ettől kiakad, de legalább abbahagyja egy időre. De azért még 20 év múlva is meg tudja mondani az ilyeneket! Sajnálom őt is, meg mindenkit, aki ilyen, hogy nem tud túllépni dolgokon, nem tud felejteni, hogy problémát csinál a legjelentéktelenebb dolgokból is, és mindezt úgy, hogy szinte személyes támadásnak veszi.

Persze van néhány olyan dolog mindenki életében, amire mindig emlékezni fog, de azok tényleg fontosak.

Jó, hogy nem görcsölsz rá, hogy végeztél-e valamivel. Nekem tetszik az, hogy a lakás van értem, nem én a lakásért. Általában megcsinálom, amit kell, de ha nagyon fáradt vagyok, vagy más dolgom van, akkor van, hogy hanyagolom. Úgyis megvár.

A gyerek miatt pedig idegeskedni, olyanért, hogy összekente e a szőnyeget, meg hogy csak gügyög? Az ilyet mond, mit gondolt akkor, amikor szült? Hogy készen kap egy teljesen önellátó, önfenntartó, jól nevelt felnőttet? Ez nem így működik.

Angie: hajrá pénteken!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 27. - 07:20:41
Létrehozva: #45600

devotee

reggelt!

kóma és mindjárt mehetek mamának segíteni takarítani, délután meg fodrász... ehhh...

de annyit hozzátennék, hogy egyetértek Nikivel! eszméletlen néha anyámék is min tudnak "veszekedni" velem. Olyan jelentéktelen dolgokon, hogy meg is jegyzem nekik. Sokkal fontosabb dolgok és nagyobb problémák is vannak. Ha valami eltörik? csak egy használati tárgy, pótolható, hacsak nem egy több száz éves antik cucc. De azt meg ne használja az ember.
Na mindegy.
Sietek.

Sok pusz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2278 2279 2280 2281 2282 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
140 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (140 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: