2400 Oldal V  « < 2279 2280 2281 2282 2283 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.10. 27. - 07:31:53
Létrehozva: #45601

devotee

A pitlibe de hideg van - most voltam kinn kávézni meg cigizni.
befagyott a seggem kb.

na tényleg mentem! pápá, szép napot!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 27. - 07:31:56
Létrehozva: #45602

devotee

Hali!

Szerencsére mi nem vagyunk ilyenek... a szüleim sem... néha Tibinek elcsattan az agya... ő pont olyan kétbalkezes, mint én... de nevetéssel., és humorral mindig elütjük a dolgot. Egyszer az összes karácsonyi díszt összetörte, ahogy vette le a nagy dobozt.... alig maradt benne valami.... na én akkor is nevettem.. mondtam, nem gond, emiatt ne legyen már szar a karácsony, majd négyszer annyi szaloncukit rakunk a fára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj.. nagyon jót aludtam.. isteni volt, és jót is tett nekem... kicsit kijebb vagyok a depiből, hála égnek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 27. - 08:52:18
Létrehozva: #45603

devotee

Sziasztok,

itt is fagyott reggel és qva hideg van, de legalább süt a nap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reggel kinyitottam magamra az ablakot, hogy kiszellőztessek, semmi pillanat alatt felébredtem a kómából, ahogy megcsapott a jeges huzat XD De nem volt kedvem ebben a sötétben felkelni (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Útálom...

Hehe, Loli, akkor duplán teljesítettél, zsír (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az Ákost nem lehetett kibírni, tegnap már majdnem a végére értem a dvd-nek, de még azért van belőle, pedig este 11-ig néztem. Mondjuk nem tom hány perc a komplett video napló, de nagyon hosszúnak tűnik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szuzi, te 5-kor kelt? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) az jó korán van!

Edó, most már én is jót aludtam, telehold volt szombaton lehet ezért nem tudtam normálisan aludni az utóbbi napokban.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 27. - 10:05:33
Létrehozva: #45604

devotee

1/2 5-kor csörög az órám, de csak 3/4 5 - 5 között mászok ki az ágyból. Nehezen ébredek, kell egy kis idő, amíg észhez térek. Addig nyomkodom az órán a szundit. De legtöbbször még visszaalszom.

Nálunk ugyan nem fagyott, de a 2 fok se volt valami sok. Itt bent hiába megy a fűtés, úgy fázik a lábam, hogy fáj. Az előbb másztam le a radiátorról. Most átmenetileg jobb valamivel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 27. - 11:10:11
Létrehozva: #45605

devotee

Itt még mindig kibaszott hideg van.. ,nagyon nagyon.. alig tudok kiállni az ablakba cigizni! asszem.. itt a tél... utálom!!! és mindjárt itt a karácsony... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ami jó, de egyedül elég szar!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 27. - 17:03:35
Létrehozva: #45606

devotee

sziasztok!

úristen, jó hosszú napom volt. szerencsére a domestos szag nagyja lekopott rólam fodrásznál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
elfáradtam.

egyik Martinos MYM-es csaj rakott fel képeket magáról... Kicsit mázlista?!

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs828.snc4/68866_482798212237_653917237_6821454_4501757_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs395.ash2/67339_482805857237_653917237_6821630_577929_n.jpg)

karkötőt is csinált Alannek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs395.ash2/67339_482805862237_653917237_6821631_6488439_n.jpg)

no comment! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs420.ash2/69839_487649097237_653917237_6899977_1071817_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 27. - 17:36:20
Létrehozva: #45607

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 27. - 18:03:35) *
sziasztok!

úristen, jó hosszú napom volt. szerencsére a domestos szag nagyja lekopott rólam fodrásznál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
elfáradtam.

egyik Martinos MYM-es csaj rakott fel képeket magáról... Kicsit mázlista?!

no comment! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs420.ash2/69839_487649097237_653917237_6899977_1071817_n.jpg)

Váááááááá váááááááááááááááá vááááááááá elkapott a sárga irigység. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Á nem. Annyira.

Belegüzülök a sok melóba, semmire sincs időm, azt hiszem el kell beszélgetnem a fönőkkel, hogy ezt már nem birom.
Ja-ja nagyon hideg volt reggel. Most először fáztam a bicón. Mondjuk csak az első két percben. Megint 28-cal mentem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki: teljesen egyet értek veled a teganpiakkal kapcsolatban. Sokan a mondavacsinált problémáikkal csak a saját életüket keserítik meg.

Sajna még nem tudtam letöleti Áki bácsit, pedig már annyira kivi vagyok... He-he sejtettem hogy Angie nem bírja ki és valahogy belepréseli az e havi költségvetésébe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jut eszembe Tündérke, szombaton megyünk Csabára rokonlátogatóba.

Most pedig megnézem van-e már feirat a Született Feleségekhez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.10. 27. - 18:14:18
Létrehozva: #45608

devotee

Trixx!!!
Holnap???? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 27. - 18:23:52
Létrehozva: #45609

devotee

csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

martin & alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a 2. alan képe a legjobb. ki ez a csaj, h. csak így simán puszillgatja ill. az egyik tündért és másik angyalt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de gyönyörüek ezek ketten még most is. usika, ha van még ilyen dugi fotód, akkor osztozzunk rajta
trixxi babi én is lementem tőlük hídba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a meló engem is ellep sőt reggel és délután az utazás a melóba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de jó odamenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
niki kedves neked is lesz majd biztos kis nikid vagy kis zolid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem értem azt, aki folyton rinyál a gyereke miatt, ahelyett, h. ő is gyerek lenne megint és nem anyja lenne, hanem játszótársa a gyerekének. ha gyerekem lesz, akkor biztos nem leszek olyan aki elfelejti milyen volt kamasznak ill. gyerekként minden hülyeségben benne lenni
edó babi édesapád tényleg nagyon aranyos és a anyud is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem egyszer apum új csillárt vett és rakta volna fel tudjátok az affélét, aminek a hosszúga állítható volt ilyen rugós műanyag zsinórra mikor rakta volna fel összetörte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én röhögtem anyum nem mert ő eléggé befeszül ilyen esetekben apum elég laza volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 27. - 18:29:34
Létrehozva: #45610

devotee

usi nálatok már őszi szünet van? milyen lett a hajad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.10. 27. - 19:06:22
Létrehozva: #45611

devotee

Mielőtt hazajöttem, bevásároltam, aztán főztem, elpakoltam a ruhát, amit tegnap mostam, volt még egy csomó vasalni valóm, az összeset kivasaltam, teljesen ki voltam nyúlva magamtól, hogy végre utolértem itthon magam. Elmentem fürdeni, akkor vettem észre, hogy a fürdőben a szárítón maradt két póló. Ez szívás.

Hétfőn bent is eluralkodott a káosz. Aztán fogtam egy papírt, leírtam, hogy mit kell csinálni, és onnan ment minden simán. Alig maradt valami, amit el kell intézzek. Ugyan könyvelni csak utána fogok, úgyhogy lesz még mit csináljak, de pénteken már jön a kolléganőm.

Sajnálom Trixx, hogy ennyit kell dolgozz. Ha beszélsz a főnököddel, változik valami? Ilyen helyzetben mi hiába beszélnénk a mienkkel.

Ákost én sem tudtam letölteni.

Holnap kísérem nagyanyámat az orvoshoz. Gondolom mintát vesznek. Csak elkábítják hozzá, azért kell vele menni. Nem tudom, mikorra lesz eredmény.

Usi: biztos jó lett a hajad.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 27. - 20:42:55
Létrehozva: #45612

devotee

Hello Dirt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hello- hello... mi szél hozott?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 27. - 21:21:16
Létrehozva: #45613

devotee

Ennyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pedig nem harapok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 27. - 21:46:37
Létrehozva: #45614

devotee

Írtam egy tök hosszút és elszállt, már nincs kedvem újra írni. Elég fos napom volt...
jó8
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 27. - 22:32:40
Létrehozva: #45615

devotee

megvannak a kulcsaink (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 28. - 05:27:35
Létrehozva: #45616

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.10. 27. - 23:32:40) *
megvannak a kulcsaink (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

gratulálok Lolíta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor 7végén költözés!

Jó reggelt!

tegnap csomó mindent leírtam ám, de most megpróbálom még1szer.

Szóval életemben elsőnek és utoljára vettem neten vonatjegyet, ugyanis a pénzem levonta, de nem adott jegyhez kódot csak egy nagy fityiszt. Elszállt az agyam, még jó, hogy Andi hívta fel a máv direktet, mert különben nagyon rosszul járt volna velem a diszpécser. Andi se volt azért piskóta így visszaemlékezve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2 hét mire visszakapom a 3580 Ft-om, de mivel haza akarok menni így este vettem rendes jegyet megint ennyiért... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Aztán a karácsonyi szabadságolásokkal voltak problémák... az idióta főnököm kitalálta, hogy hát már 20-án nem dolgozunk és 10 nap szabi kell az ünnepekre, akinek meg nincs ennyi, annak a jövő éviből levonjuk. Mondanom sem kell, hogy az Andi ezt hogy fogadta, zengett a ház, hogy ezt mégis hogy képzelik, mert 7 napról volt szó és sok embernek már csak annyi van. Na szóval ezzel is elment pár óra mire maradt a 7 nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hála égnek...

Este meg még az volt, hogy nem járt az 1-es villamos, mert baleset volt az Árpád hídon, mi meg vártuk a nem létező villamos pótló buszt és egyszer csak azt láttuk, hogy velünk szemben a villamos megállóból elindul a vili. Anyázott mindenki rendesen. Az átlagban 10 perces utam 50 perc lett és megint este 9-re értem haza.

Még valami: Egy vicces kedvű ember mindig leszedi a postaládámról a nevem, hát ezen a héten már harmadszor, szóval hadd legyen meg az öröme, nem ragasztom ki többet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, szombaton én is megyek haza, kb. délre ér le a vonatom Csabára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És jaaaa, az Ákost bele kellett préselnem a keretbe, mert 12 éve nem volt olyan, hogy ne a megjelenés napján vegyem meg az új lemezét (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És most így is már eltelt akkor másfél hét... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez egy ilyen hülye beidegződés, de tényleg szarul éreztem magam aztán így döntöttem Carpe diem, és megvettem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 28. - 08:24:08
Létrehozva: #45617

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.10. 27. - 22:21:16) *

csövi edó babe nagyon aranyos ez a beszólás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na lépek vissza, mert figyel a nagy tesó(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=Zw5a0k0OzFk...layer_embedded#! ezt meg elfelejtettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majdnem 6 perc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx nézd csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na lépek, mert nem haladok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 28. - 08:46:15
Létrehozva: #45618

devotee

hali
baszkikám, már megint nem jutottam be a 9.40es órámra XDDD
inkább átmegyek a lakásba takarítgatni, meg csekkolom hogy milyen a tv, a dvd, meg a net. illetve tényleg elkezdek kupizni, elég brutál állapotban hagyták az előző lakók, univerzum-méretű pókhálók vannak többek között... nájsz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 28. - 08:50:12
Létrehozva: #45619

devotee

Lola, nem megy neked ez a csütörtöki egyetem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az Univerzum jó, tavaly óta tudjuk XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 28. - 08:51:38
Létrehozva: #45620

devotee

reggelt!

kissé szarul vagyok hangulatilag pár napja, de azért megmaradok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
olvastalak titeket tegnap is, de már nem volt energiám válaszolni.

szóval a mama fürdője szépen csillogott miután végeztem vele, aztán írtam is egy kicsit míg apu füvet vágott. Szeretem a novi-írós zselés tollamat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg tök jó sima fehér lapra is írni néha. kis hülyeségem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Loli: grat az új lakáshoz és jó költözködést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie: na hát ilyet én a MÁV-nál meg sem próbálok. Az a biztos ha a kezembe nyomja a jegyet a pénztáros! uhhh, jól megszívtad akkor a tegnapi napot közlekedési és szabadságolási szempontból. kitartás!!!
ja én a DM albumokkal vagyok így 2005 óta. PTA óta mindent a megjelenés napján, vagy előtte a Pecsában a launch partikon vettem (PTA, Hourglass, SOTU box set + kislemezek, bár abból nincs meg mind.) Ja és ez az Ákos is meglesz előbb-utóbb nekem is, mert nagyon jó. Olyan búcsú szaga van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2279 2280 2281 2282 2283 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
137 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (137 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: