2400 Oldal V  « < 2280 2281 2282 2283 2284 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.10. 28. - 08:53:46
Létrehozva: #45621

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 28. - 09:50:12) *
Az Univerzum jó, tavaly óta tudjuk XD

lökött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah, erre a marketingkommunikációs stratégia órára... már vagy 3 hete nem jutottam be XDDD mondjuk ebben a témában már volt 4-5 kurzusom, nem olyan drámai, jegyzetem meg úgyis lesz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) le se sz*** XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 28. - 09:25:12
Létrehozva: #45622

devotee

Délelőttöt!

Usi, nálatok hogy áll most a lakásfelújítás? Már annyira kíváncsi vagyok arra az üvegtéglás tusolóra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és anyukád új konyhájára, kis aranyos volt, ahogy áradozott róla, hogy milyen lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És légy nekem vidám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már csak 1 hét és lakásavató vacsi XD Alig várom!!!

Nekem sem volt már este 11-kor kedvem újra írni azt, ami elszállt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ákos nagyon jó, tegnap befejeztem a DVD-n a video naplót. Állatok ezek, mind XD DM-et még nem vettem megjelenés napon, sosem volt rá pénzem. Sotut is csak 1-2 hónapra vettem meg, ahogy megjelent. Akkor is az eBayről XD

Lola, tudom, hogy lökött vagyok XD De már maradok ilyen! És ha meg már volt ennyi marketinged, akkor minek még egy másik? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.10. 28. - 09:32:57
Létrehozva: #45623

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.10. 28. - 10:25:12) *
Délelőttöt!

Usi, nálatok hogy áll most a lakásfelújítás? Már annyira kíváncsi vagyok arra az üvegtéglás tusolóra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és anyukád új konyhájára, kis aranyos volt, ahogy áradozott róla, hogy milyen lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És légy nekem vidám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már csak 1 hét és lakásavató vacsi XD Alig várom!!!

Nekem sem volt már este 11-kor kedvem újra írni azt, ami elszállt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ákos nagyon jó, tegnap befejeztem a DVD-n a video naplót. Állatok ezek, mind XD DM-et még nem vettem megjelenés napon, sosem volt rá pénzem. Sotut is csak 1-2 hónapra vettem meg, ahogy megjelent. Akkor is az eBayről XD

Lola, tudom, hogy lökött vagyok XD De már maradok ilyen! És ha meg már volt ennyi marketinged, akkor minek még egy másik? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hát mert miért is lennének logikusan szervezve a tárgyaink? bár általában azért rendben vannak, csak ugye a mesterszak bekavar mert kell pár dolog, amit lehet hogy akik másutt véégeztek, nem tanultak, ilyesmi.

na, én meg csak Ákost vettem meg megjelenéskor, de azt is az ákos webáruházból, postás hozta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még anno az új törvényt. de azóta semmit, mert sose volt rá cash. ez is ráér, mert webshopban a legolcsóbb, csak nem tudom h rátesznek-e szállítási költséget. meg amúgy is ráér, nem vagyok egy gyűjtő, tudjátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, összerántom ezt a lakást, mert este jönnek megnézni, aztán megyek át a másikba.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 28. - 09:37:39
Létrehozva: #45624

devotee

Angie: tényleg jó volt az univerzumos megjegyzés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hát most is dolgozik a fürdőn a szomszéd srác - a falakat csiszolja meg asszem tegnap elkezdte berakni az üvegtéglákat, de mindig csak egy sort lehet, mert ugye az üveg nem szívja a vizet és meg kell várni, míg megköt a cucc köztük. Ha kész a falak csiszolása és az üvegtéglák is bekerülnek, akkor lehet csempézni, aztán festeni és berendezni. A fürdő/folyosó/gardrób/wc/spejz szekciót még idén be akarjuk fejezni, mert most a konyhába vágott ajtón keresztül nem gyengén szökik a meleg, szóval ezt meg kell szüntetni. A konyhát csak jövőre - valszeg ha bejön a jóidő, akkor fogják elkezdeni széttúrni.

ja és köszi a kérdéseteket, jó lett a hajam bár nekem fodrász után másnapra mindig összeesik, hiába csinál vele bármit is. de a festés volt a lényeg. maradtam megint sötétbarnás-lilás-feketés. nem tudom leírni ezt a színt, sorry XD

Loli: ugye én még alapszakon vagyok, de itt is ismétlődnek tárgyak - vagy legalábbis a fele kapcsolódik egy korábbihoz. Ami nem lenne gond, csak a nyelvészeti dögunalmas és idegesítő és f*s órákból nem kéne ennyi, főleg, hogy nem is nagyon érdekel vagy kapcsolódik nekem ahhoz, ami kelleni fog.... No mindegy. Kicsit ingerült vagyok, na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jó takarítást mindkét lakásban!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 28. - 09:46:17
Létrehozva: #45625

devotee

Pendulum megy a Petőfi, qva jól szól, itt tombolok ülve XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 28. - 10:04:04
Létrehozva: #45626

devotee

a Pendulum jóóóó zene! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) melyik szám? Witchcraft vagy Island part 1 (Dawn) vagy a Watercolour? mert gondolom az új albumról megy, és ezek arról vannak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 28. - 10:30:48
Létrehozva: #45627

devotee

hehe, mintha egy Edó-féle robo-dance-et nyomna épp XDDD

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs930.snc4/74310_154897341218847_100000957453459_263272_5921644_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 28. - 10:31:53
Létrehozva: #45628

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 28. - 11:04:04) *
a Pendulum jóóóó zene! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) melyik szám? Witchcraft vagy Island part 1 (Dawn) vagy a Watercolour? mert gondolom az új albumról megy, és ezek arról vannak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Watercolour volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, annyira jó! Volt Gossip is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 28. - 11:27:00
Létrehozva: #45629

devotee

na Gossipot is leszedtem már csomót egy ideje, de még mindig nem jutottam el odáig, hogy meghallgassam. De erre is időt fogok szakítani, mert bírom őket meg jó zene.
A Watercolour az egy hatalmas szám. Nagyon szeretem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 28. - 11:37:22
Létrehozva: #45630

devotee

Nagyon love:

http://www.youtube.com/watch?v=bpp-ow8X138&feature=share

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 28. - 12:27:00) *
na Gossipot is leszedtem már csomót egy ideje, de még mindig nem jutottam el odáig, hogy meghallgassam. De erre is időt fogok szakítani, mert bírom őket meg jó zene.
A Watercolour az egy hatalmas szám. Nagyon szeretem.

Nagyon jó a Gossip!! Mindenképpen hallgasd meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És a Watercolour meg tényleg isteni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 28. - 12:01:03
Létrehozva: #45631

devotee

meglesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 28. - 12:48:44
Létrehozva: #45632

devotee

Pendulum.. az nagyon jó.. szeressük.. meg a gossip is... meg nálam még most a 30 second to mars... elájulok tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nézzétek meg a klipjét.. és láttok benne egy ismerős arcot is... Zsófi hívta fel rá a figyelmem... kíváncsi vagyok, ki ismeri fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=AAZuKQJRnjY
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 28. - 12:56:29
Létrehozva: #45633

devotee

Edó: lehet még emlékeznek rá a csajok, mert már volt szó erről a klipről XD legalábbis az egyik kinti hírnél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.10. 28. - 13:27:06
Létrehozva: #45634

devotee

edó babe a válasz ava (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1:53 nál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már végeztem inkább haza viszem a cuccot és otthon megalkotom, ami holnapra kell

csövike mkinek
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 28. - 14:42:10
Létrehozva: #45635

devotee

helyes válasz, Jan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de kétszer is van benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elején, meg mikor beszél. okos kiscsaj, mint az apja! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó: ezt Eddy küldi nekünk Brigin keresztül:

Nyuszika megy részegen az erdöben....szembejön vele a róka...
-Szia vöröske-szól neki
-Te meg hogy merészelsz le vöröskézni??????
-Le is rókázhatlak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.10. 28. - 14:56:04
Létrehozva: #45636

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 28. - 15:42:10) *
helyes válasz, Jan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de kétszer is van benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elején, meg mikor beszél. okos kiscsaj, mint az apja! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

-Szia vöröske-szól neki
-Le is rókázhatlak!

áááááááááááááááááááááááááá, ez fájt XD

Idézet (Alisha @ 2010.10. 28. - 13:48:44) *
Pendulum.. az nagyon jó.. szeressük.. meg a gossip is... meg nálam még most a 30 second to mars... elájulok tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem is tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.10. 28. - 15:02:10
Létrehozva: #45637

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.10. 28. - 15:42:10) *

-Szia vöröske-szól neki
-Le is rókázhatlak!

Wááhááhááááháá.... Eddy... a mókamiki... tetszik.. puszi neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 28. - 15:21:02
Létrehozva: #45638

devotee

hehe, Edó, átadtam! XD
Angie, fárasztó, mi? XD de tetszik nekem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.10. 28. - 15:31:48
Létrehozva: #45639

devotee

Angie, vica: hozzászólásotok érkezett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5406058
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.10. 28. - 17:53:45
Létrehozva: #45640

devotee

Sziasztok!

Süncikém, egy élmény volt a személyes tali. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A sütiket nagyon köszi, fincsi volt. Ahogy beléptem az irodába, már bontottam is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azt mondták a többiek, "szeressük a Sünit" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Végül maradtam fél 6-ig, bepótoltam az elmulasztott időt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bevásároltunk Csabára is...

Szuzi: képzeld volt eredménye a fönökkel való beszélgetésnek, ráparancsolt a lányára, és ma du nekem segített, meg holnap is az én segédem lesz. Plusz azt mondta januárban lesz fizuemelés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igaz nem most... Sőt szóba hoztam az idodavezetői pozíciót is, azt mondta erre már ő is gondolt... szóval bizakodom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2280 2281 2282 2283 2284 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
150 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (150 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: