![]() ![]() |
2010.10. 28. - 08:53:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az Univerzum jó, tavaly óta tudjuk XD lökött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, erre a marketingkommunikációs stratégia órára... már vagy 3 hete nem jutottam be XDDD mondjuk ebben a témában már volt 4-5 kurzusom, nem olyan drámai, jegyzetem meg úgyis lesz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) le se sz*** XD |
|
|
|
2010.10. 28. - 09:25:12
Létrehozva:
|
|
|
Délelőttöt!
Usi, nálatok hogy áll most a lakásfelújítás? Már annyira kíváncsi vagyok arra az üvegtéglás tusolóra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és anyukád új konyhájára, kis aranyos volt, ahogy áradozott róla, hogy milyen lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És légy nekem vidám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már csak 1 hét és lakásavató vacsi XD Alig várom!!! Nekem sem volt már este 11-kor kedvem újra írni azt, ami elszállt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ákos nagyon jó, tegnap befejeztem a DVD-n a video naplót. Állatok ezek, mind XD DM-et még nem vettem megjelenés napon, sosem volt rá pénzem. Sotut is csak 1-2 hónapra vettem meg, ahogy megjelent. Akkor is az eBayről XD Lola, tudom, hogy lökött vagyok XD De már maradok ilyen! És ha meg már volt ennyi marketinged, akkor minek még egy másik? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 28. - 09:32:57
Létrehozva:
|
|
|
Délelőttöt! Usi, nálatok hogy áll most a lakásfelújítás? Már annyira kíváncsi vagyok arra az üvegtéglás tusolóra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és anyukád új konyhájára, kis aranyos volt, ahogy áradozott róla, hogy milyen lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És légy nekem vidám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már csak 1 hét és lakásavató vacsi XD Alig várom!!! Nekem sem volt már este 11-kor kedvem újra írni azt, ami elszállt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ákos nagyon jó, tegnap befejeztem a DVD-n a video naplót. Állatok ezek, mind XD DM-et még nem vettem megjelenés napon, sosem volt rá pénzem. Sotut is csak 1-2 hónapra vettem meg, ahogy megjelent. Akkor is az eBayről XD Lola, tudom, hogy lökött vagyok XD De már maradok ilyen! És ha meg már volt ennyi marketinged, akkor minek még egy másik? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát mert miért is lennének logikusan szervezve a tárgyaink? bár általában azért rendben vannak, csak ugye a mesterszak bekavar mert kell pár dolog, amit lehet hogy akik másutt véégeztek, nem tanultak, ilyesmi. na, én meg csak Ákost vettem meg megjelenéskor, de azt is az ákos webáruházból, postás hozta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még anno az új törvényt. de azóta semmit, mert sose volt rá cash. ez is ráér, mert webshopban a legolcsóbb, csak nem tudom h rátesznek-e szállítási költséget. meg amúgy is ráér, nem vagyok egy gyűjtő, tudjátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, összerántom ezt a lakást, mert este jönnek megnézni, aztán megyek át a másikba. |
|
|
|
2010.10. 28. - 09:37:39
Létrehozva:
|
|
|
Angie: tényleg jó volt az univerzumos megjegyzés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hát most is dolgozik a fürdőn a szomszéd srác - a falakat csiszolja meg asszem tegnap elkezdte berakni az üvegtéglákat, de mindig csak egy sort lehet, mert ugye az üveg nem szívja a vizet és meg kell várni, míg megköt a cucc köztük. Ha kész a falak csiszolása és az üvegtéglák is bekerülnek, akkor lehet csempézni, aztán festeni és berendezni. A fürdő/folyosó/gardrób/wc/spejz szekciót még idén be akarjuk fejezni, mert most a konyhába vágott ajtón keresztül nem gyengén szökik a meleg, szóval ezt meg kell szüntetni. A konyhát csak jövőre - valszeg ha bejön a jóidő, akkor fogják elkezdeni széttúrni. ja és köszi a kérdéseteket, jó lett a hajam bár nekem fodrász után másnapra mindig összeesik, hiába csinál vele bármit is. de a festés volt a lényeg. maradtam megint sötétbarnás-lilás-feketés. nem tudom leírni ezt a színt, sorry XD Loli: ugye én még alapszakon vagyok, de itt is ismétlődnek tárgyak - vagy legalábbis a fele kapcsolódik egy korábbihoz. Ami nem lenne gond, csak a nyelvészeti dögunalmas és idegesítő és f*s órákból nem kéne ennyi, főleg, hogy nem is nagyon érdekel vagy kapcsolódik nekem ahhoz, ami kelleni fog.... No mindegy. Kicsit ingerült vagyok, na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jó takarítást mindkét lakásban! |
|
|
|
2010.10. 28. - 09:46:17
Létrehozva:
|
|
|
Pendulum megy a Petőfi, qva jól szól, itt tombolok ülve XD
|
|
|
|
2010.10. 28. - 10:04:04
Létrehozva:
|
|
|
a Pendulum jóóóó zene! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) melyik szám? Witchcraft vagy Island part 1 (Dawn) vagy a Watercolour? mert gondolom az új albumról megy, és ezek arról vannak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.10. 28. - 10:30:48
Létrehozva:
|
|
|
hehe, mintha egy Edó-féle robo-dance-et nyomna épp XDDD
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs930.snc4/74310_154897341218847_100000957453459_263272_5921644_n.jpg) |
|
|
|
2010.10. 28. - 10:31:53
Létrehozva:
|
|
|
a Pendulum jóóóó zene! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) melyik szám? Witchcraft vagy Island part 1 (Dawn) vagy a Watercolour? mert gondolom az új albumról megy, és ezek arról vannak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Watercolour volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, annyira jó! Volt Gossip is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 28. - 11:27:00
Létrehozva:
|
|
|
na Gossipot is leszedtem már csomót egy ideje, de még mindig nem jutottam el odáig, hogy meghallgassam. De erre is időt fogok szakítani, mert bírom őket meg jó zene.
A Watercolour az egy hatalmas szám. Nagyon szeretem. |
|
|
|
2010.10. 28. - 11:37:22
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon love:
http://www.youtube.com/watch?v=bpp-ow8X138&feature=share na Gossipot is leszedtem már csomót egy ideje, de még mindig nem jutottam el odáig, hogy meghallgassam. De erre is időt fogok szakítani, mert bírom őket meg jó zene. A Watercolour az egy hatalmas szám. Nagyon szeretem. Nagyon jó a Gossip!! Mindenképpen hallgasd meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És a Watercolour meg tényleg isteni... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 28. - 12:01:03
Létrehozva:
|
|
|
meglesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.10. 28. - 12:48:44
Létrehozva:
|
|
|
Pendulum.. az nagyon jó.. szeressük.. meg a gossip is... meg nálam még most a 30 second to mars... elájulok tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nézzétek meg a klipjét.. és láttok benne egy ismerős arcot is... Zsófi hívta fel rá a figyelmem... kíváncsi vagyok, ki ismeri fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.youtube.com/watch?v=AAZuKQJRnjY |
|
|
|
2010.10. 28. - 12:56:29
Létrehozva:
|
|
|
Edó: lehet még emlékeznek rá a csajok, mert már volt szó erről a klipről XD legalábbis az egyik kinti hírnél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.10. 28. - 13:27:06
Létrehozva:
|
|
|
edó babe a válasz ava (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1:53 nál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már végeztem inkább haza viszem a cuccot és otthon megalkotom, ami holnapra kell
csövike mkinek |
|
|
|
2010.10. 28. - 14:42:10
Létrehozva:
|
|
|
helyes válasz, Jan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de kétszer is van benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elején, meg mikor beszél. okos kiscsaj, mint az apja! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edó: ezt Eddy küldi nekünk Brigin keresztül: Nyuszika megy részegen az erdöben....szembejön vele a róka... -Szia vöröske-szól neki -Te meg hogy merészelsz le vöröskézni?????? -Le is rókázhatlak! |
|
|
|
2010.10. 28. - 14:56:04
Létrehozva:
|
|
|
helyes válasz, Jan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de kétszer is van benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elején, meg mikor beszél. okos kiscsaj, mint az apja! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó: ezt Eddy küldi nekünk Brigin keresztül: Nyuszika megy részegen az erdöben....szembejön vele a róka... -Szia vöröske-szól neki -Te meg hogy merészelsz le vöröskézni?????? -Le is rókázhatlak! áááááááááááááááááááááááááá, ez fájt XD Pendulum.. az nagyon jó.. szeressük.. meg a gossip is... meg nálam még most a 30 second to mars... elájulok tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 28. - 15:02:10
Létrehozva:
|
|
|
helyes válasz, Jan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de kétszer is van benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elején, meg mikor beszél. okos kiscsaj, mint az apja! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó: ezt Eddy küldi nekünk Brigin keresztül: Nyuszika megy részegen az erdöben....szembejön vele a róka... -Szia vöröske-szól neki -Te meg hogy merészelsz le vöröskézni?????? -Le is rókázhatlak! Wááhááhááááháá.... Eddy... a mókamiki... tetszik.. puszi neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 28. - 15:21:02
Létrehozva:
|
|
|
hehe, Edó, átadtam! XD
Angie, fárasztó, mi? XD de tetszik nekem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 28. - 15:31:48
Létrehozva:
|
|
|
Angie, vica: hozzászólásotok érkezett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5406058 |
|
|
|
2010.10. 28. - 17:53:45
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Süncikém, egy élmény volt a személyes tali. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A sütiket nagyon köszi, fincsi volt. Ahogy beléptem az irodába, már bontottam is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt mondták a többiek, "szeressük a Sünit" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Végül maradtam fél 6-ig, bepótoltam az elmulasztott időt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bevásároltunk Csabára is... Szuzi: képzeld volt eredménye a fönökkel való beszélgetésnek, ráparancsolt a lányára, és ma du nekem segített, meg holnap is az én segédem lesz. Plusz azt mondta januárban lesz fizuemelés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igaz nem most... Sőt szóba hoztam az idodavezetői pozíciót is, azt mondta erre már ő is gondolt... szóval bizakodom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |