![]() ![]() |
2010.10. 28. - 19:55:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na jó babáim, tényleg mindenkitől bocsánat, holnap estétől bepótolom a lemaradást, mert így csak magamról beszéltem...
De remélem mindenki jól van, és gondolok rátok. Most megyek jó éjt! |
|
|
|
2010.10. 28. - 19:59:09
Létrehozva:
|
|
|
Aztán meg élnek egymás mellett, mint két idegen, őrületesen megkeserítve egymás életét, nem beszélve a gyerekről. Mert a gyereknek úgy jó, ha családban nő fel. Ebben ez esetben ez csak rossz duma.
|
|
|
|
2010.10. 28. - 20:00:06
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem tudom, viszont tudjuk, hogy sokan úgy élnek egymással, mint két idegen... vagy passz. Szerintük ez nem férfias dolog. A férfiak csak dolgoznak, megcsalnak, söröznek, és leszólják a feleségeket. Aki meg másmilyen az nyálas és nem is igazi férfi. Pedig nem szabadna olyan kapcsolatokban élni tovább, ami nem jó... Hát ez elég begyepesedett gondolkodás - már bocs - ha befonja a hajad akkor már nem férfias???? Mert ugye egy pasi ha gyengéd vagy érzékeny, vagy érzéki akkor az nem férfi??? És ha én fugáztam ki csempét vagy összeraktam az IKEA-s bútort akkor én már vagyok nő mert csavarbehajtót használok??? Vagy ha én vagyok felül az ágyban? Ugyan már, ez nevetséges. Ismét csak sajnálni tudom őket. Nekem nem is kellene egy olyan kőkorszaki pasi, jó hogy már nem "asszony verve, pénz számolva" ..... stb |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:00:46
Létrehozva:
|
|
|
vagy pl. az erőltetett kapcsolat és az abból lett házasság, mert jött a gyerek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
niki vmelyik nap írtad, h. az egyik kolléganő ki volt akadva, mert a kisgyereke összenyálazta a szőnyeget (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S eüben dolgozó nő és így beszél a saját csöppségéről nekem az angol cocker fekete spánielem mindig itt volt velem a szobámba mikor kicsi volt, mert szept.15én született és ő is csinált kölyökként egy két rosszat, de soha nem mondtam el semminek és nem is bántottam az ilyen nők tényleg gázok minek szült? nagyon felidegesített az a mondatod, amit írtál vele kapcsolatban és az ilyen nőknek nem tetszik ha más boldog pl. te és zolid vagy pl. az olyanok akiknek per pill nincs párja de az életében elért sok mindent tanult 18 éves kora után és dolgozik és akkor az ilyen nők megkérdezik miért nem szülsz már? szóval az ilyenek rossz májúak :S |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:06:06
Létrehozva:
|
|
|
na lépek csövike mkinek edó neked is akár merre bóklászol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 28. - 20:06:37
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: ha egy pasi gyengéd, vagy érzékeny, akkor könnyen feltételezik, hogy tutyi-mutyi is. Persze van ilyen is, de nem mindenki. Engem pl. az se zavar, ha egy pasi néha sírva fakad. Na nem állandóan, és nem hisztizik.
|
|
|
|
2010.10. 28. - 20:08:02
Létrehozva:
|
|
|
na igen, szerintem is az egyik legrosszabb döntés, ha csak a gyerek miatt maradnak együtt. a gyerek úgyis megérzi, ha valami gáz van a szülei közt és csak ő cseszik rá így is, úgy is. na mindegy, szerencsére nekem nem volt ilyen problémám sose.
tökéletesen egyetértek Trixxivel! egy pasi nem nyálas vagy "buzis", ha ki tudja mutatni az érzelmeit vagy gyengéd a párjával. Azért is kéne hogy együtt legyenek, nem? Mert szeretik egymást. És ha ki akarja fejezni valahogy - akár egy simogatással vagy ha elmosogat helyetted vagy befonja a hajad, akkor hadd csinálja. Az a másik félnek és neki is jól esik és életben tartja a kapcsolatot is. Utálom az ilyen a Jan által használt szóval begyepesedett embereket! Jan: örülök, hogy tetszett Eddy vicce a gyepen is! XD A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.10. 28. - 20:11:39 |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:10:15
Létrehozva:
|
|
|
Jan én is utálom az ilyen rosszmájú megjegyzéseket.
Egyesek nem tudják elfogadni, hogy te másként akarod élni az életed. Vagy éppen irigyek rád. Persze az ilyen megjegyzésekkel nem kell sokat foglalkozni, említésre sem méltóak. Nehogy már ők jobban tudják mi jó neked! Fú ezeket a rászülős nőket én is úgy utálom. És igaza van Szuzinak is, az ilyen esetekben is pl csak egy rossz duma hogy jobb ha családban nő fel a gyerek, ezért a pasi elveszi a csajt. Persze a házasság meg nem működik. Ki szívja meg? A gyerek meg a pasi. Jó éjt Nikol! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:10:18
Létrehozva:
|
|
|
Suz: persze! a legkeményebb pasinál is szakadhat a cérna néha!
|
|
|
|
2010.10. 28. - 20:14:38
Létrehozva:
|
|
|
Na....csajok köszönöm a jótanácsokat!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Most megyek pofán vágom az asszonyt,aztán befonom a haját!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána meg sírok egyet,de lehet,hogy kettőt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:17:31
Létrehozva:
|
|
|
Na....csajok köszönöm a jótanácsokat!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Most megyek pofán vágom az asszonyt,aztán befonom a haját!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána meg sírok egyet,de lehet,hogy kettőt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nem csalódtam benned!! |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:18:11
Létrehozva:
|
|
|
Usi: de mégis sokan szégyellik, férfiatlannak tartják. A folyamatos sírást-rívást én is, de alkalomadtán megeshet velük is. Nekem ez is hozzátartozik az érzelmek kimutatásához, becsülöm is.
Süni: nem értettél valamit kicsit félre? |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:20:23
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Süncikém, egy élmény volt a személyes tali. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A sütiket nagyon köszi, fincsi volt. Ahogy beléptem az irodába, már bontottam is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt mondták a többiek, "szeressük a Sünit" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Végül maradtam fél 6-ig, bepótoltam az elmulasztott időt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bevásároltunk Csabára is... Szuzi: képzeld volt eredménye a fönökkel való beszélgetésnek, ráparancsolt a lányára, és ma du nekem segített, meg holnap is az én segédem lesz. Plusz azt mondta januárban lesz fizuemelés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igaz nem most... Sőt szóba hoztam az idodavezetői pozíciót is, azt mondta erre már ő is gondolt... szóval bizakodom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjj Trixxikém,köszi!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Majdnem egy órát beszéltünk???Fel se tűnt!!!Olyan gyorsan elment az idő!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Veled is élmény volt!Te kis Tündi-Bündi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Usi: de mégis sokan szégyellik, férfiatlannak tartják. A folyamatos sírást-rívást én is, de alkalomadtán megeshet velük is. Nekem ez is hozzátartozik az érzelmek kimutatásához, becsülöm is. Süni: nem értettél valamit kicsit félre? Nem-nem!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sőt!! Nagyon is értem!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:23:34
Létrehozva:
|
|
|
süni: TE EGY ÁLLAT VAGY!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDD imádlak! XDDDDDDDDDD
akkorát röhögtem, hogy visszhangzott a szobában XDDDDD |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:24:56
Létrehozva:
|
|
|
Süni: tudom, hogy érted, de bámulatos volt, ahogy összefoglaltad a lényeget, és levontad a következtetést. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én csöndben röhögtem, de egyébként semmivel sem maradtam el Usi mögött. Ez volt a napom második fénypontja. |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:29:39
Létrehozva:
|
|
|
Süni: tudom, hogy érted, de bámulatos volt, ahogy összefoglaltad a lényeget, és levontad a következtetést. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én csöndben röhögtem, de egyébként semmivel sem maradtam el Usi mögött. Ez volt a napom második fénypontja. Na azé!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként Én is nagyot röhögtem,amikor bevillant!!! De a Páromnak,azért nem mutattam meg!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Asszem elteszem magam holnapra!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jó éjt lányok,asszonyok!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:32:33
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Süni!
Én is szoktam magamban röhögni, ha valami tök jó eszembe jut. |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:36:26
Létrehozva:
|
|
|
na jó süni, visszaolvastam és megint felkuncogtam XD nagyon tetszik ez a megfogalmazás! XD
pusziládából repül vagy 3-4 puszi érte! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jó pihit! |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:36:58
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Süni!
Közben keresek képet a FB-ra (amin nem látszik a lábam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), és most ott tartok hogy itt röhögök a képeket nézegetve és nem bírom abbahagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na jó süni, visszaolvastam és megint felkuncogtam XD nagyon tetszik ez a megfogalmazás! XD pusziládából repül vagy 3-4 puszi érte! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jó pihit! Süni a kis puszigyűjtő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 28. - 20:43:26
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj Trixxikém,köszi!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Majdnem egy órát beszéltünk???Fel se tűnt!!!Olyan gyorsan elment az idő!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Veled is élmény volt!Te kis Tündi-Bündi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jaj, köszi én is. Ja-ja én is néztem majd egy óra.... Ismered a mondást jó társaságban gyorsan repül az idő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |