![]() ![]() |
2010.10. 28. - 20:58:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na, mi minden volt itt ma.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sünié a nap poénja ismét, ez kétségtelen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dilis vagy, csókollak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és amúgy meg igenis kell hogy a férfiak is érzelmesek legyenek, ez már nem a múlt század (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, én rottyon vagyok, és még csak a fürdő van kb készen. iszonyú mocskot hagytak az előző lakók... |
|
|
|
2010.10. 28. - 21:01:07
Létrehozva:
|
|
|
Kitartás Lolám!
Jó éjt drágáim! |
|
|
|
2010.10. 28. - 21:01:29
Létrehozva:
|
|
|
Edited nem segít, Loli?
EDÓ, ANGIE: EZTET NÉZZÉTEK MEGFELE DE NAGYON GYORSAN! hangosan felsikkantottam, mikor megláttam ezt az albumot drága Brianünkről: http://www.facebook.com/profile.php?id=166...p;id=1842301800 |
|
|
|
2010.10. 28. - 21:06:38
Létrehozva:
|
|
|
Hali hali.. megjöttem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
végig olvastam mindenkit, imádok mindenkit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Keveset szólok mostanában hozzá, de úgy gondolom, mindenkivel egyet értek.. kevés dolog van, amiben nem Szuzi.. én is sajnálom a mamád.... és kitartást mindenhez.. igazán.. egy idős emberhez mindig nagyon nagyon sok türelem kell, hát még, ha beteg is.... az én papám is idős, és már nagyon beteges is... nagybátyám él vele, mert nem lehet egyedül hagyni... szegényem.. mindkettőt sajnálom... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Velem minden rendben, lógok, sodródok.. elvagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki... tök jó, h fonják a hajad... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez azt jelenti, h nagyon bensőséges a kapcsolatotok.. nagyon nagyon! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az én hajam is szeretném, ha befonná valaki ... vagy legalább cirizné... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Baiiiiiinnnnnnggggg... Zsóóóófffiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de imádom.. de gyönyörűűűűű... ejjj.. egy ilyen pasit kapnék a kezem közé.. vagy inkább őt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aaahhhh... akaroooooooooom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi bébi! |
|
|
|
2010.10. 28. - 21:08:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Trixx!
Sajnálom, Lola, hogy ennyi a dolgod, kitartás, de milyen jó lesz, ha végre kész leszel! Lassan én is megyek, jó éjt! Köszönöm mindannyiótoknak. |
|
|
|
2010.10. 28. - 21:12:08
Létrehozva:
|
|
|
Lolika.. kitartás! hát egyedül vagy rá? Edit hun van?
Jóccak Trixi, jóccak Szuzi bébi! |
|
|
|
2010.10. 28. - 21:20:20
Létrehozva:
|
|
|
Idézet Baiiiiiinnnnnnggggg... Zsóóóófffiiiiiii smile.gif de imádom.. de gyönyörűűűűű... ejjj.. egy ilyen pasit kapnék a kezem közé.. vagy inkább őt smile.gif aaahhhh... akaroooooooooom smile.gif Köszi bébi! NAGYON szívesen! és NAGYON kész vagyok én is, pedig még végig se mertem nézni az albumot!!!!! valaki küldjön egy raklap tiszta bugyit! XPPPPPPPP |
|
|
|
2010.10. 28. - 21:36:51
Létrehozva:
|
|
|
Edit is segít majd, csak pont beosztották dolgozni ma meg holnapra. szombat-vasárnap már ő is becsatlakozik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de mondjuk konyha-fürdőre háklis vagyok, azt úgy kell megcsinálni ahogy én szeretem. volt ma minden... a fürdőszobaablak szúnyoghálójára gyógyult penészes porcicák, pókháló, vízkő, amit akartok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de elvagyok, mert képzeljétek: az új lakásban bazijó a tévécsomag, és VAN VH1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zsííííír! csak még a nettel küzdünk, mert le vagyon tiltva avgy mi, majd holnap felhívom a tulajt. meg amúgy is akarunk pár dolgot kérni, pl egy vécéülőke-cserét, mert el van törve. szerintem 130ezer ft kaucióval ennyi belefér. ja ighen Szuzi, nagyon sajnálom mamádat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) remélem azért sikerült időben elkapni a mocskos rohadék rákot. |
|
|
|
2010.10. 28. - 21:38:39
Létrehozva:
|
|
|
Estéket,
de nagy volt itt az élet ma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nekem is volt ma jó sok dolgom, Andinak úgy fájt a feje, hogy nem, nagyon tudott semmit sem csinálni, meg a tegnapi kiabálás is rányomta a bélyeget a mai hangulatra. No mindegy, délutánra jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És megint szárazra beszéltem a számat Bojtival... 1,5 óra XD mindig van téma, nem tudjuk abbahagyni, mert egyik téma jön a másikból aztán észre sem veszem/vesszük az időt XD Usi, válaszoltam Briginek az oldaladon! Megtisztelő, hogy tetszett neki a novellám + Vica kiegészítése! És ezek a Brian képek... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) lepetéztem a látványtól!!!! Micsoda szép ember. Trixx, milyen sütit vitt Sünike? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kis cukorborsók vagytok XD A méledet megkaptam, holnap reggel válaszolok is, addig összeszedem a gondolataim. Párkapcsolat: Én sem szeretem azt, aki csak azért van együtt valakivel meg pénze van, vagy mert gyereke van, ez senkinek sem jó, és nem is egészséges. A gyerek meg szenzorosan érzi a szeretetet és a nem létező szeretetet is. Nem véletlenül van ennyi deviáns gyerek, aki verekszik meg gyilkol. Nem odafigyelés egyenesági következménye, nem tanulják meg mi a helyes és mi a helytelen. Bár ez azért összetettebb dolog, de összetevője a végkifejletnek. Sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem a pasi legyen érzelmes, igenis lássam rajta mi a helyzet vele, ha meg sírnia kell, hát sírjon, ez a természetes. Szuzi, sajnálom a nagyidat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De hátha még időben elkapták a betegséget. Mikor derül ki? Hááá, ma felébresztettem a házat, véletlen elnyomtam a riasztó kódját és megszólalt, olyan frászt kaptam... apu múltkor valamit elállított rajta és tök kussban volt, ami azért gáz, mert 20 mp-em van beütni a kódot, és hát lassú voltam XD A szívem vagy még egy órán át kalapált hangosan, mint állat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kedvenc Ákos számom az új lemezről: Főleg régen, Tabula rasa... <3 |
|
|
|
2010.10. 28. - 21:49:47
Létrehozva:
|
|
|
Angie, nekem is ez a kettő, meg még a Szeress így, Nézz szembe vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe, vigyázz azzal a riasztóval, mindenkire a frászt hozod |
|
|
|
2010.10. 28. - 21:57:34
Létrehozva:
|
|
|
Isteni ez a lemez (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Vigyázok én, de azért annak, aki sűrűn cseréli a számokat megerőltető megjegyezni pontosan egy kódot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt, én is elpályázok, mert 6-kor kelés van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszika |
|
|
|
2010.10. 28. - 22:08:16
Létrehozva:
|
|
|
ja hát itthon is megszólalt már párszor a riasztó, ha nem lett rendesen bezárva a boltunk spalettája vagy anyunak nem jutott eszébe a kód XD vagy felkapcsolva maradt a bolt és kinyitották az ajtót XD szóval ismerős a helyzet.
jajjjjj én TOTÁLISAN kikészültem ezektől a Brianes képektől! ha jobban megnézitek, csomó képes mappája van ennek az emberkének. El is mentettem a linket aztán holnap leszedegetem azokból is ami kell. gyönnnnyörű ez a pasas is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem végérvényesen az Óda lett a kedvenc az új Ákosról, utána meg a Szeress így! jön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: oké, szólok Briginek, hogy válaszoltál meg én is mindjárt megsasolom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) UGYE HOGY ÉN MEGMONDTAM NEKTEK ANNO???? |
|
|
|
2010.10. 29. - 10:22:59
Létrehozva:
|
|
|
na
meggyógyult a freestate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megyek át a lakásba kupizni, ajjjdejó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 29. - 10:29:37
Létrehozva:
|
|
|
oh yeah! ja, gondoltam, hogy azért nem tudtam én se feljönni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hajrá Lola! |
|
|
|
2010.10. 29. - 10:33:43
Létrehozva:
|
|
|
Reggel írtam, de pont akkor szállt el.... brrrrrrrrrrrr....
Lola, jó takarítást és mindehonnan tüntesd el az Univerzum dimenzióit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este hívlak időpont miatt, amint beszéltem Krisztiánnal!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Usi, valószínű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 29. - 11:34:17
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na akkor jövő szombaton lesz a lakásavatód? csak hogy úgy szervezzem a dolgaimat.
pontosan mikortól lehet zavarni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hogy legyen a tali meg hol? |
|
|
|
2010.10. 29. - 12:30:07
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na akkor jövő szombaton lesz a lakásavatód? csak hogy úgy szervezzem a dolgaimat. pontosan mikortól lehet zavarni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hogy legyen a tali meg hol? Persze, nov. 6 volt megbeszélve, vagy 3 hónapja lefixáltuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem 5 felé, majd navigállak hogy kell, a metró meg a villamos nem bonyolult, de majd leírom merre kell jönnöd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Főzőcske miatt nem tudok eléd elmenni a nyugatiba, de majd a vilihez lesétálok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem du. 5-felé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 29. - 12:39:27
Létrehozva:
|
|
|
hát akkor gondolom csak összebeszélünk a csajokkal és együtt törünk rád XD vagy lemaradtam valamiről? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jó, hát tudod, hogy nekem lukas az agyam és az aktuális esemény előtt emlegetni kell a dátumokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) három hónapja az már nekem régmúlt XDDDD muhaahahahaa, kiírtam egy Ákos válogatást a kocsiba - a fél új album is rajta van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és most tesztelem a hifiben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jujj de jól fog szólni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) plusz most írja a gép a Madonna-Pendulum-Prodigy-DM válogatást is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.10. 29. - 16:56:43
Létrehozva:
|
|
|
na hova lett mindenki? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
közben: I'M IN LOVE - AGAIN! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs455.snc4/49900_100000008291403_6081736_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs614.snc4/59431_1283567229587_1842301800_544657_8094528_n.jpg) |
|
|
|
2010.10. 29. - 17:24:49
Létrehozva:
|
|
|
HAJRÁ ANGIE!!!!! ügyesen vizsgázz!!!
|
|