![]() ![]() |
2010.10. 29. - 21:24:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok,
megvolt az OVB vizsga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát megizzaztottak minket rendesen!! De azt hiszem sikerült, a vizsgáztatónk a végén már nem volt olyan kemény mint a vizsgakérdések között. És meg is dícsért, hogy milyen jól kommunikálok, mert mindig az ember szemébe nézek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eredményhirdetés jövő héten szerdán lesz, de szerintem, sikerült. Mindenkinek kösz a drukkot, most megyek és megfürdök aztán alvás, mert holnap megyek egy kicsit haza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszika, szép álmokat! |
|
|
|
2010.10. 29. - 21:33:09
Létrehozva:
|
|
|
gratula Angie!!! tudtam én, hogy jól fogsz szerepelni!
pihizz csak aztán jó családozást a hétvégén! |
|
|
|
2010.10. 30. - 06:32:11
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Köszi Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nemsoká indulok haza, nyussssz........ de korán van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Össze kellene szednem magam a romokból és elindulni a Keletibe, csak olyan nehezen megy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Puszka Sereglet! Este jelentkezek. |
|
|
|
2010.10. 30. - 07:59:34
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
na egy órája vmi hülye teherautóra ébredtem, amitől beremegett a fél szobám :S jó utat Angie! Lola: köszi az animációs vidit! nagyon édes volt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, ezt nevezem én művészi szabadságnak XD |
|
|
|
2010.10. 30. - 08:06:55
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs
tegnap jópofa kis spontán buli kerekedett az iszogatásnak induló baráti összeröffenésből, az egyetemem épületében nemrég megnyitott bulihelyen voltunk, pocsék mai slágerekre vergődtünk, leszbiztunk, egy szem fiú volt a társaságban, vele simulásztunk, poén volt, bár nem tudtam hogy a dizsik világa ennyire szabados. jahhj, volt egy nagyon gyönyörűszép pasi, de hát látványosan nem csajozott. és kettőkor feküdtünk le, és már háromnegyed 8 óta fenn kuruttyolunk. bennem van a bugi, mennék a lakásba. tegnap kész lett a fürdő, minden egyes csempe csillog, vízkőmentes, nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) van egy képem róla
K__p0272.jpg ( 214.45K )
Letöltések száma: 8csak mivel ugye picike a fürdő, ennyi látszik belőle, nem tudok elég távol menni ugye hogy beleférjen a fotóba XD mondjuk a nagy része azért látszik, ami nem, az a jobb oldala a fürdőnek, ott végülis csak a wc van, meg az ajtó mögött egy nagy szekrény. majd ahogy körbetakarítjuk a lakást, apránként megmutatom az egészet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 30. - 08:42:54
Létrehozva:
|
|
|
hehe, a tornacipős kép a legjobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.10. 30. - 09:56:11
Létrehozva:
|
|
|
jaja, a tornacipőshöz odaírta vki Jen FB-s oldalán, hogy "mindig is tudtam, hogy az angyalok Converse-t hordanak" XD jót vigyorogtam XD
amúgy ez a cipős kép itt Freestate-en is szokott lenni a header képei között (ha nem épp Alan vagy a fiúk vannak kirakva) |
|
|
|
2010.10. 30. - 10:25:12
Létrehozva:
|
|
|
bocsi, ezt muszáj a Placisoknak! nekem NAGYON tetszik! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs131.snc1/5640_1036302928134_1842301800_72255_7699182_n.jpg) |
|
|
|
2010.10. 30. - 12:54:50
Létrehozva:
|
|
|
csövike
http://www.recoil.hu/news/ns-alan-wilder-v...ge-martin-gore/ ettől teljesen kész vagyok (IMG:http://www.recoil.hu/photo_galleries/gy_illustrations/2010-pics/pic_alan_and_martin_2010.jpg) http://www.recoil.hu/news/ns-alan-wilder-v...ge-martin-gore/ milyen gyönyörű nagyanyámhoz mentem reggel és vittem a laptopomat is több képet megmutatni neki és pont ez is köztük volt kérdezte ki az a szép férfi már alan hát igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondom tényleg szép és meséltem neki róla ki is ő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és martin-ról is meséltem:D amúgy, mikor alan öleli martin-t azt nagyon szeretem martin mkinek a kedvence (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dave is mindig nyúlkál hozzá, mert nagyon szereti usi tök jó volt, ahogy írtad, h. felébresztett az ifa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha ifa tolatást hallok mindig elkap a röhögés attól a csipogó hangtól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és az ifáról az is eszembe jutott, h. mikor edó babenél voltunk mesélted, h. kedvenced az olyan aki kamionsofőr stílusban tolja a napozást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azóta az is szállóige lett a gyepen és mindenhol amerre voltam angi jó utat haza trixi neked tényleg vitt süteményt sgy ? már taliztok is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó hvét csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 30. - 16:57:54
Létrehozva:
|
|
|
jó kép, jan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe, nem azt mondtam, hogy a kamionsofőrös napozás a kedvencem, hanem hogy én mindig úgy sülök le a pólóktól, mint a kamionsofőrök - könyékig vagy felkarig XD na az első kör temetőjárás megvolt. holnap mehetünk itt Maroson is :S fúj de utálom... |
|
|
|
2010.10. 30. - 17:23:33
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Usika....jó képek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Én meg egyedül maradtam,itthon!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Bibe a mamánál alszik az Ildy meg lánybúcsúba van!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Úgyhogy enyém a hááááz!!!!Habár a fele eddig is az enyém volt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Janti...igen találkoztunk...és vittem neki sütikét is!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És ez még csak a kezdet..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 30. - 17:34:26
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Usika....jó képek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Én meg egyedül maradtam,itthon!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Bibe a mamánál alszik az Ildy meg lánybúcsúba van!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Úgyhogy enyém a hááááz!!!!Habár a fele eddig is az enyém volt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Janti...igen találkoztunk...és vittem neki sütikét is!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És ez még csak a kezdet..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) x |
|
|
|
2010.10. 30. - 17:51:11
Létrehozva:
|
|
|
sünci: szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na akkor csapj vmi görbe estét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 30. - 18:07:31
Létrehozva:
|
|
|
az új Ákos lemez vezeti a Mahasz 40-es toplistát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.mahasz.hu/?menu=slagerlistak&am...ataslemez_lista |
|
|
|
2010.10. 30. - 18:15:24
Létrehozva:
|
|
|
sünci: szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na akkor csapj vmi görbe estét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyedül????? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Gyertek el!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asszem a Nikinek lesz igaza!!! Nem görbe,hanem X estét tartok!!! Ákos vezet!!! Élvezet!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 30. - 18:50:17
Létrehozva:
|
|
|
ne hari süni, de én ki nem mozdulok ebben a hidegben. így is majd megfagytam rokonlátogatás közben délután.
|
|
|
|
2010.10. 30. - 19:05:24
Létrehozva:
|
|
|
Megfagytatok???
Itt tavasz volt ma. |