![]() ![]() |
2010.10. 31. - 09:47:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na héló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jajj, gyerekek, aludtam vagy 10-11 órát olyan nagyon kiütöttem magam tegnap. ne tudjátok meg milyen elképesztő mocskot hagytak az előző lakók... a konyha... atyavilág, a tűzhely még mióta megvan, tuti nem volt kihúzva a helyéről, hogy lemossák az oldalát, ahova simán becsorog minden, szóval gondolhatjátok... mögötte egy komplett univerzum fejlődött ki porcicákból, pókhálóból, meg szimpla mocsokból. brutál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na de lesúroltuk, és ha már tiszta lett, főztem is rajta ollllyan babgulyást hogy az kérem szépen hét nyelven beszélt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kicsit sűrű lett, leve alig van, lehet me felforralom egy kis plusz vízzel, hogy leves legyen ne ragu XDDD így a konyha oké, még be kell pakolni a szekrényekbe, meg hát rengeteg cuccot még nem sikerült átvinni tegnap, pedig így is két kört mentek kocsival. mondjuk a neheze átkerült, de azért még lesz ma mit átvinni... banyek, ennyi kócerájt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) néztem az x-faktort, de elég uncsi volt tegnap, még Csabi se volt annyira jó, amennyire lehetett volna, mondjuk én így is imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a tesója viszont az edda számmal tényleg katasztrófa volt most. a legjobb meg a Norbi volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, megyek cuccolni, pá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem, ma megjavul anet valahogy és akkor az új albiból tudok majd bejelentkezni |
|
|
|
2010.10. 31. - 10:18:46
Létrehozva:
|
|
|
nah, a lényeg, hogy a nagyja már átkerült! hajrá, hajrá a továbbiakhoz!
|
|
|
|
2010.10. 31. - 11:13:56
Létrehozva:
|
|
|
Ki jön Nov.19-én Székesfehérvárra!!?????? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Jó lenne,ha mindenki jönne!!!!! Punktum!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 31. - 11:19:28
Létrehozva:
|
|
|
Figyuzzatok, éjjel néztem egy filmet és ment benne a Useless!!!!
ÁÁÁááá Csak lestem...tök jó felfedezés volt. Amúgy trance zene megy benne végig... A bukra felraktam a videjót.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 31. - 11:33:42
Létrehozva:
|
|
|
Ki jön Nov.19-én Székesfehérvárra!!?????? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Jó lenne,ha mindenki jönne!!!!! Punktum!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD Sünci, előbb kell fölkelned ahhoz, hogy engem buliba invitálj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem már réges-rég kész a novemberi beosztásom, és miért is ne, dolgozok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.10. 31. - 12:36:25
Létrehozva:
|
|
|
Süni, én elvileg megyek fehérvárra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hacsak nem jön közbe valami. mert aznap tréninget kell tartanom egyetemen, és nem tudom, meddig húzódik el. de Judyval azt beszéltem, hogy hacsak nem jön közbe semmi, megyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na, királyság van, ma is van kocsis segítségünk Edit nagybátyja személyében, úgyhogy nem kell cipekedni. minden szirszar dobozokban meg szatyrokban, mi meg itt ülünk a közepén, várjuk Edit nagybátyját. |
|
|
|
2010.10. 31. - 14:49:57
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
I love Békéscsaba. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jól sikerült a tegnapi rokonlátogatás. Sokat ettünk és jókat beszélgettünk. Sajna a kolbi fesztiválra nem jutottunk el idő hiányában, de azért sikerült vennünk háznál két szálat. Nyami.... Ah még szerencse hogy nem lakom ott, mert a Csaba centerben annyira jó boltok vannak... rámenne az egész fizetésem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie köszi a tippet, végül a Reno-ban vettem csizmát. Három is tetszett, végül Zoli választott. He-he azt mondta évek óta ez az első csizmán, ami bejön neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a pénztárcám elég vékony lett... sokat költöttem sajna. Örülök hogy jól sikerült az OVB vizsgád. Sünikétől linzert kaptam, lekvárosat és csokisat, kere.ket és csillag alakút, kicsit és nagyot. Nyami. Igen Jan, sgy tényleg elött hozzám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pontosabban útba ejtette a munkahelyem. Ja és képzeld megnézte a telóm, rajta a Martin háttér és ikon, asszongya: neked tényleg ennyire bejön a Martin? He-he nem érti a drága mit eszünk rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan cuki volt. Lola: nagyon szép a fürdő, szépen kivixoltad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ahogy olvastam ma sem unatkoztál. Tűzhelytakarítás brrr, na ezért is van nekem beépített és elektromos, mindig szép tiszta... Babgulyás, á csorog a nyálam. Ez Zolim kedvence. Jó hogy lett autós segítségetek, a nélkül elég macerás lenne. Usi: szerintem is nagyon szép nő Jen. Jók ezek a képek, lájkolon a tornacipőset XD Lola fürdőjéről jut eszembe, nem úgy volt raksz be ide fotót ha végeztetek a fürdőszobával? |
|
|
|
2010.10. 31. - 17:00:11
Létrehozva:
|
|
|
Süni itt folytatom a kérdésre a választ. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na, szóval a film vége felé ment benne és annyira jól illett bele, meg a szituhoz, hogy ááá!!! Bassza meg Süni ne is beszélj-etek nekem ilyen bulikról, mert csak fájdul a szívem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.10. 31. - 18:32:22
Létrehozva:
|
|
|
na hát nekem még messze van nagyon a fehérvári dátum. fene se tudja, hogy addig mi lesz velem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem sok esélyét látom, hogy menjek.
Niki: egyszer régen már láttam ezt a Sorted filmet - asszem a Useless miatt kezdtem el nézni, mert tudtam, hogy benne van, de aztán végignéztem volna amúgy is. Nem volt rossz, bár nem is hagyott mély nyomokat bennem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.10. 31. - 18:48:05
Létrehozva:
|
|
|
csövi
http://www.youtube.com/watch?v=fBq-cBIu0bM trixx nekem is mindenem martinos a laptopon minden háttér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a telefonon is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) van, aki csak less mikor meglátja mindezt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyszer elromlott a laptopom és a hátterem akkor egy devotos mart volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy infos fiú haverom javította meg és mikor visszahozta akkor kérdezte ennyire martin fan lennék nőljek már fel végre csak egy 14 éves rajong érte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és csak röhögött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx a ruhákat és boltokat ne is emlegesd ruha és táska mániás vagyok ha beszabadulok egy bizonyos boltba akkor veszek mindent (terranovába visszatérve martin-ra nekem is mindenem olyan kár h. nem lehet venni martinos cuccokat táska, pohár, képtartó és ilyesmik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=f9QdxEKcZPA...feature=related (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) milyen király volt a csajnak a háttérben a route 66 megy kedvencem a beat mittudomén milyen remix és martin énekel rajta http://www.youtube.com/user/AppleOracle#p/a/u/1/cXoQDMEtwDs (IMG:http://www.freestate.hu/photo_galleries/gy_illustrations/2010-pics/pic_martin_gore_biography.jpg) A hozzászólást -jantar1- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 02. - 19:42:31 |
|
|
|
2010.11. 02. - 11:21:41
Létrehozva:
|
|
|
ááááááááááááááááááááááá működik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 02. - 12:36:42
Létrehozva:
|
|
|
yeeee! végre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cuki volt Dave a tegnapi Recoil koncin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 02. - 12:46:37
Létrehozva:
|
|
|
yeeee! végre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cuki volt Dave a tegnapi Recoil koncin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Volt Dave a Recoil-on? Ide nem akar jönni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 02. - 13:04:01
Létrehozva:
|
|
|
kinti hír:
http://www.freestate.hu/news/comments/ns-d...n-new-york-ban/ hát jó lenne, ha jönne!!! de úgyse fog meg Mart se (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.11. 02. - 13:10:37
Létrehozva:
|
|
|
csövike végre él a fórum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://oculeanu.com/wp-content/uploads/2010/04/alan-wilder-8446-596x397.jpg) usi inkább mart jöjjön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 02. - 13:28:19
Létrehozva:
|
|
|
inkább mindkettő (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.11. 02. - 13:29:21
Létrehozva:
|
|
|
Vagy mind a 4. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.11. 02. - 17:03:24
Létrehozva:
|
|
|
jaja, az is jó lenne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nah, a szalagavatós vidit nem tom felrakni sehova, mert túl nagy és DVD-n van és nem tom hogy kell átkonvertálni, de találtam két képet a Chicago-s táncukból. Megtaláltok rajta engem? XD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs144.ash2/40559_143386299025532_100000624875949_282388_3053869_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs543.snc3/29786_120454067985422_100000624875949_168649_1459749_n.jpg) |
|
|
|
2010.11. 02. - 18:04:29
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Usi: ki se kellett nagyítanom a képet, hogy megismerjelek rajta! Állati jó! Ha nem tudnám, hogy a szalagavatódról való, azt hinném, valami színházi kép, annyira komoly! És aranyos vagy, hogy eszedbe jutott, olyan rég beszéltünk róla! Angie: gratula a vizsgádhoz! Lola: gyönyörű a fürdő! Már ez alapján is elhiszem, hogy álmaid lakása! Kíváncsi vagyok a további képeidre is! Rég nem voltam, és bár visszaolvastam, de bocs, ha valakit kifelejtek! |
|
|
|
2010.11. 02. - 18:10:34
Létrehozva:
|
|
|
Suz na akkor Szegeden összebeszélhetünk vmi talit és akkor megmutizom neked a tancot dvd-ről, oks? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
persze hogy emlékeztem rá, csak eddig nem jutottam odáig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IMÁDTAM az összes Chicago-s próbát!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyszerűen nem tudtam megunni - a keringőt NAGYON untam XD |
|
|
|
![]() ![]() |