2400 Oldal V  « < 2289 2290 2291 2292 2293 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.11. 02. - 21:16:52
Létrehozva: #45801

devotee

jó éjt jan!

hehe, tényleg cuki, hogy ilyenkor jött rá XD jobb később, mint soha XD
hát apuval az a jó, hogy egyébként ha elektronikus zenéről (DM, Bonanza, Prodigy, ATB, Darude, 80-as évek zenéi), vagy Ákos, Pink Floyd meg pár régebbi, eléggé egyezik az ízlésünk, de pl. a Recoil-t, a NIN-t meg még pár zenémet nagyon nem bírja. Mindig megjegyzi, hogy borzalmas. Engem meg általában érzékenyen érint, ha beszólnak a zenéimre XD Mondjuk azon csodálkoztam, hogy Placira mostanában nem szólt be XD csak egyszer évekkel ezelőtt mikor ideges volt XD

ja és Suz, örülök, hogy tetszett a vidi XD nem egy mestermű, de hát ez volt az első - és egyelőre utolsó - vidis próbálkozásom XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 02. - 21:39:14
Létrehozva: #45802

devotee

Az tényleg nem jó, ha beszólnak a zenédre. Na azért a Rammsteintől apám se volt elájulva. És akkor enyhén fogalmaztam.

Miért nem próbálsz több videót csinálni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 02. - 21:48:39
Létrehozva: #45803

devotee

mert macerás összeszedni hozzá a videókat, amikből anyagot gyűjtök, meg összevágni és időzíteni meg megtalálni a jó zenét hozzá, stb. nekem ez túl időigényes - persze gyakorlással ez is gyorsabb lenne, de most nincs se kedvem, se energiám erre. Inkább maradok a háttérkészítésnél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) abban már kezdek egész profi lenni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ja, asszem a Rammstein se tetszett én apumnak sem, bár azt nagyon rég hallgattam itthon, szóval nem emlékszem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 02. - 22:11:53
Létrehozva: #45804

devotee

Nem gondoltam, hogy ekkora munka egy videó. De a háttereid tényleg jók, láttam itt is egy párat közülük.

Apámnak a legnagyobb baja a Rammsteinnel szerintem az volt, hogy németül énekelnek. Sajna apámba viszonylag kevés tolerancia szorult, elég rosszul tűr bármilyen másságot. De ezt tudom, amúgy meg szeretem.

Na én is megyek, jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 02. - 22:14:47
Létrehozva: #45805

devotee

hát megesik az ilyen. én apum se túl toleráns, de ez van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jah, köszi, örülök, hogy tetszettek a háttereim. Ha többre is kíváncsi vagy, akkor reklámozom kicsit magam:
http://useless-girl.deviantart.com/gallery/

jóccak Suz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 02. - 22:27:38
Létrehozva: #45806

devotee

Usi: nem bírtam ki, belenéztem. A DM önmagáért beszél, minden körülmények között imádom. De a tájképek, vagy amelyiken a felhők vannak... gyönyörűek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 02. - 23:51:35
Létrehozva: #45807

devotee

köszi Suz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bal oldalt tudsz navigálni a mappákban is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na én is lassan eltolom a biciklit... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 03. - 06:51:29
Létrehozva: #45808

devotee

Jó reggelt Sereglet!

Tegnap kicsit el voltam veszve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a lótop tartódért, nekem igazából csak úgy gyors az Örs a munkahelyemről ha elvisz Andi, mert ő ott lakik, de tegnap pont fodrászhoz ment és nem tudott elvinni. De majd megoldom, ha másként nem megkérem őt, hogy szaladjon be érte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Buffykat is elkezdtem átírni, megvan az első évad, az 3 lemez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉS! Tök állat a szalagavatós táncotok, nálunk ilyet nem lehetett :S Mindenki ragaszkodott a keringőhöz... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

A szegedi bulis helyszínekhez nem tudok hozzá szólni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jan, jók ezek a képek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Micsoda retro meg családi idill (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) És az a kép Dave-ről a sivatagban.... nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szuzi, köszi! Jááááááááááááááá, ma derül majd ki az esti előadás után hogy akkor felvettek vagy sem dolgozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) IZGULOK!

Ma megint később megyek dolgozni, mert mennem kell a Foglalkozás egészségügyhöz, megint viszek a doktornéninknek egy kis aláírni valót. Mondjuk ezen a héten minden ügyintézés halott, mert majdnem mindenki szabin van. De jó egyeseknek! De még nekem is van 4 felesleges napom a kötelező szabinapokon kívül, majd elszórom őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 03. - 07:06:13
Létrehozva: #45809

devotee

Kolbászfesztiválos képek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://img809.imageshack.us/img809/7831/fnykp0058resize.jpg)

(IMG:http://img841.imageshack.us/img841/2184/fnykp0059resize.jpg)

(IMG:http://img12.imageshack.us/img12/283/fnykp0060resize.jpg)

(IMG:http://img219.imageshack.us/img219/4816/fnykp0061resize.jpg)

(IMG:http://img709.imageshack.us/img709/130/fnykp0062resize.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 03. - 07:13:21
Létrehozva: #45810

devotee

reggelt!

juj, nagyon szarul aludtam. fél 6-kor volt egy rémálmom, most meg megint, bár ez "lazább" volt.

Angie: oksi, nem gond ha nem sikerült tegnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a dvd-ket meg majd akkor a végén számold le, plíz.
királyak a képeid!!! csini a felnyírt hajú srác (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és szeretem az ilyen rózsákat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd egyszer veszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 03. - 07:41:35
Létrehozva: #45811

devotee

(IMG:http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2010/306/a/1/personal_jesus_by_liliothe-d321bzy.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 03. - 13:24:39
Létrehozva: #45812

devotee

(IMG:http://www.clubdevotion.com/extra/imagenes/img_60/DEPECHE_MODE/gorerailscorbijn.jpg)

csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -jantar1- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 03. - 16:05:17
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.11. 03. - 16:06:37
Létrehozva: #45813

devotee

Sziasztok!

Csak most vettem észre, hogy már le is lehet adni a megrendelést a TOTU DVD-re. De ár még mindig nincs. Senkinek semmi infó? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Még mindig csak 9500 a plafon, szerintetek bele fogok férni? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kell az a SzuperDeluksz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaa... egyébként a Metro-Nómban lehet leadni, ezt elfelejtettem írni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 03. - 16:59:35
Létrehozva: #45814

devotee

hát Geri, hívd fel őket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap én is azt fogom tenni szerintem, hogy hétfőn beugorhassak értük. gondolom, csak tudnak mondani egy árat, de szerintem 10-es alatt lesz, so relax (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.11. 03. - 17:14:31
Létrehozva: #45815

devotee

Óóó, Usi köszi, de közben sikerült is orvosolnom a problémámat, csak annyi különbséggel, hogy én egy mailt írtam nekik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért köszi a tippet! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) bocsi, hogy ezzel idegesítelek titeket, de egyszerűen mintha 2x lassabban telne az idő, és még 5 nap!! áááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, megnéztem a deviant-os képeidet.. hát, nagyon ügyes vagy! gratulálok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) párat le is szedtem, ha nem gond (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 03. - 17:24:32
Létrehozva: #45816

devotee

hm... nem rossz ötlet az az e-mail sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az ingyé van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na majd holnap meglátom mihez lesz kedvem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jaja, már én is nagyon-nagyon várom!!! szerintem hétfőn lefelé Szegedre beugrom Metro-nómba, úgyis lesz egy órám a vonatomig és jóóóóóóóóóóóól megkaparintom a sajátomat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) amint leértem - és kellően összetapiztam és megcsodáltam a vonaton a cuccot - meg is nézem és itt (is) fogok sikítozni nektek XD

persze, nyugodtan szedegessétek le, ami csak tetszik - amíg nem takarjátok ki a user-nevemet a képeken, nyugodtan fel is használhatjátok őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.11. 03. - 17:27:14
Létrehozva: #45817

devotee

Jujj, ne is mondd, nekem is, ha meglesz, a programom délutánra: 1 óra csodálás, tapogatás, simi. aztán megnézem és ömlengés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 03. - 17:31:36
Létrehozva: #45818

devotee

JAJJJJJJJJJJJJ DE VÁROM!!!!
tiszta sikongatós tinilánynak érzem magam most úgy hirtelen XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.11. 03. - 17:33:00
Létrehozva: #45819

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háhááá, ezt a hozzászólásodat erősen "lájkolom" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 03. - 17:51:55
Létrehozva: #45820

devotee

asszem lassan mindenki agyára rámegy a lájkolás FB-n XD már én is csomó helyen automatikusan lájkolni akarok XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2289 2290 2291 2292 2293 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
131 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (131 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: