![]() ![]() |
2010.11. 03. - 21:30:22
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ha az árról tudtok konkrét dolgot, akkor lécci írjátok meg. voltam 2 megyeszékhelyen is, de az egyik média markt-ban a csaj azt mondta nem tudja rendelnek e .
|
|
|
|
2010.11. 03. - 22:30:43
Létrehozva:
|
|
|
Estéket!
Sikerült a vizsgám csajok, OVB munkatárs lettem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kaptam szép oklevelet, és már a vállalkozóim kiváltása is folyamatban van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Arra szeretnélek megkérni benneteket hogy a hétvégén ha lesz időtök és kedvetek segítsetek nekem azzal, hogy kitöltünk egy-egy elemző füzetet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De dilisek vagytok a dvd-vel kapcsolatban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hétfőn veszem meg én is a Metro-nomban! Az ára szerintem 6990-7990 között lesz, 9 fölé nem megy, csak a U2 tette ezt meg, de nem is nagyon fogy a 360 fok turné dvdje ha jól tudom. |
|
|
|
2010.11. 04. - 06:27:50
Létrehozva:
|
|
|
asszem lassan mindenki agyára rámegy a lájkolás FB-n XD már én is csomó helyen automatikusan lájkolni akarok XD Pedig az elején még kérdezted, hogy mire jó ez a funkció XD Jó reggelt, sütni fog a nap, máris jobb a kedvem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És ma tanácsadunk Lolának este, szuper kis konstrukciót dolgoztak ki neki a fiúk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 04. - 06:31:28
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Angie: gratulálok!!! |
|
|
|
2010.11. 04. - 07:56:57
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Angie gratula a vizsgádhoz! Ügyi vagy mint mindig. Elemző füzet okés, és ha nem felejtem el, viszem a papírjaimat... DVD ááááááááá 9-kor fel is hívom a MM-t. Remélem rendeltek... Erősen ajánlom nekik!!! Na inkább emilezek nekik. Há-há tegnap újra megnéztem a Tatabányai zenés DVD-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokat nevettem. A végén Angie és Edó tánca, na az csúcs! Tudtok valamit csajok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ma délután sűrű programom lesz: jönnek a vízórát plombálni, csóti-pati, közben készülődés mert 7-re színház. Eléggé iparkodnom kell... Pedig az elején még kérdezted, hogy mire jó ez a funkció XD He-he én a lájkot egyből vágtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 04. - 08:20:29
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
Angie: GRATULAAAAAAAAAAAAAAA!!!! ööö... miből áll ez a elemzéses izé füzet kitöltése? mi kell hozzá? én ilyenekkel még sose találkoztam. ja hát most már engem is beszippantott a lájkolás, bár nem reklámozom máshol XD nem tudnám elképzelni, hogy MM-ba ne rendelnének új DEPECHE MODE DVD-t!!!!!! Eddig mindig láttunk Angie-vel - még box set-et is!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.11. 04. - 08:44:21
Létrehozva:
|
|
|
a fene se érti ezt az időjárást! most meg tiszta tavasz van odakint! bújnak ki a növények anyum kertjében...
|
|
|
|
2010.11. 04. - 09:25:36
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Szuzi!!!
Sajnos Edó nem jön hozzám a hétvégén (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Valit még nem tudom, mert nem hívott vissza. Szóval nem leszünk túl sokan, kicsit elkenődtem azért. Trixx, köszi neked is! Meg a segítséget is az elemzéshez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kérlek, hogy a papírjaid ne felejtsd el majd elhozni, mert fognak kelleni. Majd meglátod milyen kis precíz cuccból dolgozunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Végre egy munka, amit igazán szeretek, mert úgy segítek másoknak, hogy közben magamnak is segítek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó színházolást, mit néztek? Usikám, a fejedet hozzad, neked nincs hiteled, személyi kölcsönöd, ellenben van bankszámlád és majd arról kell néhány adat, de azt általában mindenki fejből vágja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval nem lesz probléma! És neked is köszi a helpet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ááááááááááá, tatabányai seggriszálós tánc az nagyon állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Múltkor volt nálam Timi barátnőm és megnéztük a dvd-t, halálra röhögte magát rajtunk XD MM-ben biztos lesz DM dvd, mindig szokott lenni. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.11. 04. - 10:09:46
Létrehozva:
|
|
|
okés Angie. Bár a bankszámlámat apu kezeli, de remélem tudni fogom én is ami kell.
jah, én is sajnálom, hogy Edó nem tud jönni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.11. 04. - 10:38:40
Létrehozva:
|
|
|
nem tudnám elképzelni, hogy MM-ba ne rendelnének új DEPECHE MODE DVD-t!!!!!! Eddig mindig láttunk Angie-vel - még box set-et is!!!!!!!!!! Jól gondoltad! Már válaszoltak is a levelemre, hétfőn vagy kedden érkezik a kicsike. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 04. - 11:29:12
Létrehozva:
|
|
|
no ugye! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
uh, mindjárt fel is hívom a metro-nómot! na nem vették fel, akkor marad a mail (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 04. - 12:23:48
Létrehozva:
|
|
|
Angie: holnap behozom melóba a papírokat, lefénymásolom és berakom a hátizsákba.
Sajnálom hogy Edó nem tud jönni, hiányozni fog. A TB seggrázós NR1!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A színházban a János Vitézt nézzük, vígoperett. Remélem jó lesz. Usi: igen, kicsit meg van zavarodva ez az időjárás, verőfényes napsütés van. |
|
|
|
2010.11. 04. - 14:44:44
Létrehozva:
|
|
|
jó színházazást Trixxi!
jáháá, most írtak vissza a Metro-nómból, hogy hétfőn kapják a dvd-ket, szóval tuti lesz, mikor bemegyek kora délután (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) JEEEEEEE!!!! (nem, azt még mindig nem tudom, hogy mennyibe fog kerülni) |
|
|
|
2010.11. 04. - 14:45:56
Létrehozva:
|
|
|
jó színházazást Trixxi! jáháá, most írtak vissza a Metro-nómból, hogy hétfőn kapják a dvd-ket, szóval tuti lesz, mikor bemegyek kora délután (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) JEEEEEEE!!!! (nem, azt még mindig nem tudom, hogy mennyibe fog kerülni) Jeeeeeeeeeee szuperdeluxjeeeeeeeeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem vagyok ám bezsongva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 04. - 16:07:35
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Áááá, igen én is csak a dvd-ügyben akartam írni, hogy nem vagyunk előrébb semmivel, de látom, Usi ügyesebb, gyorsabb volt, és megelőzött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akkor további szép délutánt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 04. - 16:21:08
Létrehozva:
|
|
|
Trixi: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ én sem vagyok bezsongva... EGYÁLTALÁN NEM! ugyan DEHOGY!!!! XD
|
|
|
|
2010.11. 04. - 16:59:02
Létrehozva:
|
|
|
Edó, Edó, Edóóóóó!!!!!!!
Emlékszel még Briginek arra a fiúk életéről és kapcsolatukkal való szenvedésről szóló sztoriról, amiről annyit áradoztam??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na elkezdtem fordítani és VÉGRE, VÉGRE, VÉGRE kész a Prológus meg az 1. fejezet!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon-nagyon szeretem ezt a sztorit, mert szerintem nagyon jól írja le a srácok hadakozását és az érzelmeket! Szóval drágáim, ti is olvassátok bátran most már magyarul is ezt a remek fanfictiont! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bridgycat - Freaks (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 04. - 16:59:27 |
|
|
|
2010.11. 04. - 18:07:19
Létrehozva:
|
|
|
Rendkívül káros rám a net. Csak egy pillanatra akartam ide benézni, de Usi, máris ellátsz olvasnivalóval. Na nem baj, kíváncsian olvasom! Megpróbálom beosztani. Hajat akartam mosni, meg ilyesmiket. De akkor megcsinálok egyet, visszajövök, olvasok egy kicsit, aztán folytatom. Pedig még a háttérképek böngészésével se végeztem.
|
|
|
|
2010.11. 04. - 18:21:06
Létrehozva:
|
|
|
juhúúúúúúú!!! tökre örülök, hogy te is olvasgatni fogsz az oldalamon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd ha lesz kedved, kommentelhetsz is Sin-en! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
és nézegesd csak a képeket XD hehe, nekem is kéne hajat mosni, de egy angol fanfic-et olvasgattam, meg most kezdtem megint belemerülni az új Aftermath rész írásába (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval majd én is beosztom a dolgokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |