![]() ![]() |
2010.11. 04. - 18:29:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahogy a prológust elolvastam, felkeltetted az érdeklődésemet! Látom, nagyon sok minden van az oldalon, elleszek vele egy darabig. Jó, ha valami eszembe jut ott is, kommentelek.
Ahogy nézegettem a háttérképeidet, amik továbbra is iszonyú jók, több olyat találtam Szegedről, amiről fogalmam sincs hol készült. Pedig én világ életemben itt laktam. Nem akaródzik nekikezdeni ennek a hajmosásnak, pedig az enyém még rövid is! Tovább tart rábeszélni magam, mint azután megcsinálni. |
|
|
|
2010.11. 04. - 18:33:06
Létrehozva:
|
|
|
hehe, ismerős a rábeszélés része a dolgoknak. nekem is csak elindulni nehéz meg belekezdeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
okés, szerintem Brigi is örülne a véleményeknek, mert szokta figyelni az oldalam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaj hát köszi, örülök, hogy bejönnek a képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, ha kérdésed van, hogy mit hol fényképeztem, megválaszolom, csak linkelj XD |
|
|
|
2010.11. 04. - 18:46:45
Létrehozva:
|
|
|
Oké, majd visszakeresem, amit nem ismertem fel! Köszi
|
|
|
|
2010.11. 04. - 20:07:39
Létrehozva:
|
|
|
nincs mit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na nekem már megvolt a hajmosás (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) már csak szárítani kell - azt még jobban utálom. XD
|
|
|
|
2010.11. 04. - 20:27:13
Létrehozva:
|
|
|
Én már azon is túl vagyok! Azt már szeretem is, mert alig tart pár percig, meg olyan jó a vágás, hogy szinte magától beáll!
Bár több mindent akartam még csinálni, de azt hiszem abból már nem lesz semmi. Kitartást a hajszárításhoz! |
|
|
|
2010.11. 04. - 20:37:41
Létrehozva:
|
|
|
na igen, ezért lehet jó a rövid haj, mert hamar megszárad, nem úgy mint a sűrű loboncom XD
na, most hogy minden kész, folytatom az írást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 04. - 21:10:53
Létrehozva:
|
|
|
Én már meg is fürödtem. Azt hiszem nézelődök még egy kicsit, aztán lefekszem. Úgy fáj a derekam, és mozgáskor sugárzik a lábamba. Egy pár napja feküdni se jó. Biztos nem alszom nyugodtan, bár fel nem ébredek, de fáj szinte minden mozdulat.
Azért kár, hogy így eljátszottam az időt. Így holnap kell világot váltsak, mert hétvégén mindkét nap táncolni leszek. Kilenctől ötig tartó egész napos program. Hogy pontosan mit fogunk csinálni még nem tudom, de nagyon várom. |
|
|
|
2010.11. 04. - 21:19:41
Létrehozva:
|
|
|
na az szép lesz fájós derékkal ennyit táncolni, babám!
gondolom az egész napos irodai munka meg a robot otthon, az tett be a hátadnak. pihizz te is! én is mindjárt már csak olvasgatni fogok - nem soká kész a rész, amit meg akartam írni ma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sikerélmény ez a nap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 04. - 21:35:55
Létrehozva:
|
|
|
Érdekes ám, hogy tánc közben nem fáj, csak néha nem tudok elég nagyot lépni! Az ülő munka biztos nem jó, de takarítás után érzem a leginkább, hogy rosszabb. Azt meg nem csinálja meg helyettem senki.
De azért elmegyek, mert egy ideig talán ez az utolsó normális hétvégém. Ha minden igaz, hétfőn megyünk mamámmal a sebészhez. Szombaton már beszéltem vele, ő is rákra tippel, csak várja a CT-t. De azt mondta, hogy ha az, akkor nagyon nagy műtét, 70-75 év felett nem is igen csinálják, mert úgysem élik túl a műtétet. Mamám meg 82. |
|
|
|
2010.11. 04. - 22:05:07
Létrehozva:
|
|
|
no akkor szórakozd ki magad, Suz!
hát igen, sajnos ilyen idős korban már nő a rizikófaktor nagyon. :S sajnálom nagyon!!! |
|
|
|
2010.11. 04. - 23:28:38
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Húúúúúúúúúúúúúúú, de jó este volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan szuper megtakit csináltunk Lolának, hogy a jövője bombabiztos, agyon van biztosítva minden ellen és még milliói is lesznek belátható időn belül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Közben persze hülyültünk, ettünk sajtsalit és halálra röhögtük magunkat egymáson (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trixxi, oké fényeld le az egészet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És jó színházolást, tuti jó lesz. Hááá, én meg akkora feladatba vágtam a fejszém, a cég komplett autó flottájának kötelező és casco biztosítását átkötjük és kidolgozunk egy új konstrukciót ami olcsóbb, hatékonyabb és szuperebb lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na milyen vagyok? Mikor ma megpendítettem az Andinak csak annyit mondott, hogy legyen olcsóbb és ne legyen Allianz.... Hát olcsóbbnak olcsóbb lesz és nem lesz Allianz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hétfőn.... húúúúú, nagyon várom!!!! DM dvd wááááááááááááááá, kész vagyok én is, nem tudom kivárni a délutánt, hogy megvegyem XD Szuzi, sajnálom a nagyid, az én nagyim állapota is gyorsan romlik, egyre feledékenyebb szegény (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nehéz már vele, meg nagy zsarnok. |
|
|
|
2010.11. 04. - 23:46:38
Létrehozva:
|
|
|
Örülök, Angie, hogy jó napod volt és ügyeskedtél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) drukk majd a nagy fejszés dologhoz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe, hát és én is direkt a dvd miatt megyek majd le kb. 2 órával hamarabb Szegedre XDDD na lassan megyek, holnap nagyon hosszú napom lesz és csak este leszek, ha leszek. szóval pusz mindenkinek! |
|
|
|
2010.11. 05. - 06:47:39
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Köszi Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola lett az első ügyfelem, és szerintem ez volt élete egyik legjobb döntése, de ez majd a jövőben fog eldőlni, annak örülök, hogy lesz lakása, autója, nyugdíja és minden jó, amire mindenki vágyik. Sőt, az is megvan hogy hány év múlva! Ezért ilyen klassz ez, mert lehet tervezni. Az autó flotta nagy falat, de megoldjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fenébe, megint kevés volt ez a 6 órányi alvás, mert folyamatosan kattog az agyam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Brutális. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kitartás a mai naphoz! Mi kapunk fizetést, szóval ma pénzért dolgozunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 05. - 06:50:33
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
grat again az ügyeskedéshez! kérdés: sikerült közben megvenni a laptop párnát? meg akkor kérek majd egy dvd-számot. cupi |
|
|
|
2010.11. 05. - 07:06:43
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Angie: ügyes vagy, hogy ilyen jót találtál Lolának! Fog ez menni neked, és külön jó látni, hogy ennyire élvezettel csinálod! Hát az autóbiztosítás nagy munka lesz! Allianz miért nem? Érdekes, nekünk ott van mindenünk, nem is váltanánk. Olyan kapcsolatokat sikerült ott szerezni, annyira flottul intézik az ügyeinket minden téren, hogy olcsóbb ajánlatért se váltunk idegen helyre. Persze lehet ez ügyintézőtől is függ. Én is sajnálom a te mamád. Én az enyémmel kapcsolatban még reménykedek, bár lassan nem tudom, hogy mibe. Még vívódok a DVD-vel kapcsolatban. Szívem szerint rohannék, és megvenném, de nem vagyok biztos benne, hogy lesz elég pénzem. Nemsoká karácsony, meg kellene pár melegebb téli ruha is, de a szívem szakad meg érte. |
|
|
|
2010.11. 05. - 07:24:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx!
Milyen volt a színház? |
|
|
|
2010.11. 05. - 07:36:12
Létrehozva:
|
|
|
Suz: legfeljebb amíg összejön a pénzed, megnézzük az én DVD-met! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyis lenn leszek minimum 2 hétig Szegeden. Legfeljebb összebeszélünk egy dvd-zős estét és akkor megejthetjük a szalagavató megkukkantását is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na megyek készülődni. pusz nektek! |
|
|
|
2010.11. 05. - 07:38:17
Létrehozva:
|
|
|
Drága vagy Usi, köszönöm!
|
|
|
|
2010.11. 05. - 07:39:35
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Angie-Loli ügyik vagytok. Loli mert lesz mindened, Angie mert megmutatta neki hogyan kell csinálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahogy Szuzi is mondja, tényleg nagyon jó látni, mennyire lelkes vagy. Na az én szerződésem jó vaskos (közjegyzői okiratban ugye), lesz vele munkád. A hitelemmel nagyjából elégedett vagyok, tudjuk is simán fizetni, persze biztosan tudsz majd újat mutatni. Gondolkodok valami megtakarítási formában, csak még nem jártam utána. Nincs konkrét elképzelésem, egyelőre csak a lehetőségeim érdekelnének. Na de majd te felvilágosítasz. Suzi: sajnálom a nagyidat. Vigyázz, Usi írásai "fertőzőek" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Autó flotta... nekem is el kellene kezdenem, ötven valahány jármű... de nincs kedvem hozzá...annyi papírmunka.... ááááááááá én úgy utálom ezt minden évben.... A tegnapi János Vitéz nagyon szuper volt. Végül is daljáték. Annyira élveztem. Néptánc és balett is volt benne, mindkettőt imádom. A színészek nagyon jól hozták a karaktereket, és gyönyörűen énekeltek (főleg a női szereplők). Egyedül a Balázs Péter volt halk egy kicsit. Azt nem szeretem itt a szolnoki közönségben, hogy nem merik kimutatni a tetszésüket. A múltkor is csak egy "bravo" hangzott el. Persze tapsolunk ezerrel, de most is csak mi ketten "huhugtunk", mindenki csendben volt. Nem értem őket. Végre péntek, péntek, és süt a napocska. |
|
|
|
2010.11. 05. - 07:57:24
Létrehozva:
|
|
|
Akkor én megfertőződtem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |