![]() ![]() |
2010.11. 05. - 22:13:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok,
olyan fáradt vagyok, mint a kutya... mindjárt elalszok. Azt hiszem az utóbbi hetek miatt van és most jött ki egyszerre. Tök durva. Na mindegy, remélem ma normálisan tudok majd aludni. Usi, megvettem neked a laptoptartót, loholtam egyet az IKEA-ba, de egyúttal megvettem néhány kisebb dolgot meg Angyalom fogadott gyerekeinek egy kis meglepit majd mikor jönnek, akkor megkapják (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És vettem még ételtároló dobozt is, ami nagyon kellett. Utálom mikor egymásra vannak hányva a dolgok a hűtőmben. Huh, majd elmagyarázom hogy jutsz el hozzám, nem bonyolult. Csak azt nem tudom jár-e most hétvégén az 1-es vili, mert hogy felújítják a villamospályát és néhány hétvégén nem jár, de nem gond, mert a Nyugatinál ha felülsz arra a 109-es buszra, ami ott áll meg a Meki előtt, akkor azzal átmész a Margit hídon, ott leszállsz és átszállsz a 17-es vilire, ami a híd lábától indul, és leszállsz a másik végállomáson, a Vörösvári úton. Asszem ez egyszerűbb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantarr köszike, majd csinálunk képeket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem jól fogjátok érezni itt magatokat. Húú, jók ezek a képek a DVD-ről, hétfőn nekem is meglesz, majd megfűzöm a Földházi Józsit, hogy szaladjon már be érte a Metro-nomba, mert 3 utcával arrébb dolgozik egy közösségi házon (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Bojti adta az ötletet, mert ha Földházi Józsi behozza nekem délelőtt, akkor nagyon boldog leszek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem kell várnom estig. |
|
|
|
2010.11. 05. - 22:15:53
Létrehozva:
|
|
|
ok, Angie, majd holnap kipihentebben átgondolom a dolgot. most már nem bírok több információt befogadni.
jóccakát nektek! ja és köszi a laptopbigyót! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 05. - 22:23:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 06. - 00:34:45
Létrehozva:
|
|
|
ok, erre még visszajöttem, mert közben átestem a holtponton...
szóval még pár kép az új dvdből... (IMG:http://img607.imageshack.us/img607/5326/tumblrlbep3vfjkp1qerz5o.jpg) (IMG:http://img181.imageshack.us/img181/1008/tumblrlberf1qbkf1qerz5o.jpg) (IMG:http://img574.imageshack.us/img574/8421/tumblrlbergmljui1qerz5o.jpg) (IMG:http://img179.imageshack.us/img179/3917/tumblrlberia9yqt1qerz5o.jpg) ezt IMÁDOM! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://img811.imageshack.us/img811/1423/tumblrlbeozmfnqy1qerz5o.jpg) (IMG:http://img833.imageshack.us/img833/6721/tumblrlbepc9hczv1qerz5o.jpg) |
|
|
|
2010.11. 06. - 07:25:16
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Jót aludtam, bár kicsit húz a fejem... mindjárt nekiállok vasalni, hogy eltűnjön a ruhakupac, aztán kicsit kitakarítok és megyek Trixx-ért a Keletibe. Usi, majd csörögj lécci, hogy akkor melyik vonattal jössz, ok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 06. - 08:26:20
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
jaj már megint rémálmom volt! :S nyáriasabb idő volt és félig-meddig Szegeden voltunk, de közben Pest is volt és igyekeztem Angie-hez a lakásavatóra, de otthon hagytam a cuccaimat és az egyik barátnőm vigasztalt vmi régi villamoson, mert totál padlón voltam (nem csak emiatt). ok utána meg vámpíros-vérfarkasos-animés álmom volt kis BDSM beütéssel és gyilokkal, szal az már izgi volt XPPPP Angie: ok, ez elég egyszerűnek tűnik - mármint eljutni hozzád. Ez akkor az jelenti, hogy 4 vonaljegyre lesz szükségem? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) szerintem eltalálok a 17-es végállomására, de a Margit-híd budai hídfőjéig tuti XD ha vmi gáz van, majd hívlak. Kicsit azért megzavart ez az infóhiány: akkor most ottalvós bulira készüljek? Mert mondtad telón meg itt is írtad, hogy a csajok már délelőtt ott lesznek. De én csak délután szándékozok mondjuk a 2-essel bemenni (ami 3-ra van bent). |
|
|
|
2010.11. 06. - 09:04:29
Létrehozva:
|
|
|
Usi, mozgalmas álmod volt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, vámpírokkal... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Igen, itt alvós buli lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóék nem jönnek szal van hely mindenkinek! Mindjárt indulok Trix-ért az állomásra. Szerintem jobban jársz, ha veszel egy 3 napos bérletet... az egy napossal az a baj, hogy holnap ha esetleg délután szeretnél velünk jönni ikeázni meg az Árkádba cukrázdába menni, akkor az addig lejár, de van 3 napos bérlet is, bkv oldalán vannak az árak. Lehet venni 10-es gyűjtő jegyet, de marha drága a 320 Ft / jegy (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Egyszerű ide eljönni, nem fogsz eltévedni, ha baj van, akkor hívjál az összes telefonomon XD pááá |
|
|
|
2010.11. 06. - 09:32:50
Létrehozva:
|
|
|
okkkés... bár szerintem holnap már délelőtt/dél körül haza kell jönnöm.
de még mindig jobban kijövök a napi jeggyel, úgyhogy valszeg nyugatiban gyorsan leslattyogok a metróban a jegypénztárhoz. na majd akkor 3 után valamikor érkezem. sikítok ha eltévedtem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 06. - 10:34:22
Létrehozva:
|
|
|
na kukucs
jól eltűntem, a hülye net miatt... nem volt netünk vasárnap estétől csütörtök estéig!!! wááááá, egy magamfajta kockának ez a halál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, de megkaptam a tulajtól a szükséges adatokat, felhívtam a szolgáltatót és jól elintéztem. jó kis net amúgy, 5mbites, csak olyan hogy csak egy gép vagy egy router fizikai címét regisztrálják, és így pl nem lehet úgy mint a másik albiban volt hogy egyik laptop kábelről, másik wifiről meg hogy átdugjuk a kábelt, mert csak az én gépem regelték be, de nem baj, hamarosan szerzek routert, és akkor mindez meg lesz oldva. lényeg hogy van és tudok kommunikálni amúgy a lakás már rendben van többé-kevésbé, még a ruháink vannak nagyon rendetlen állapotban, mert azokat csak bedobáltuk a szekrényekbe, aztán kész. meg még mindig van mit lemosni, ajtók pl, ilyesmi. meg a szőnyeg... majd a huszadik porszívózás után talán lesz annyira tiszta hogy ki lehet szőnyegtisztítózni is. nem ma lesz ez megoldva, egész héten mentem mint a meszes, ma délután meg tiplizek át a lakásavatós bulira. előtte még van pár dolgom azért, vennem kell pl egy ruhaszárítót. na, az OVB-s dolog nagyon klassz volt. nem tudom hogy pl az Angie "főnöke" alapból ennyire jó arc vagy csak erre az estére szólt, de az biztos hogy szuper szimpi volt, és az egész 1-1,5 órásnak szánt tanácsadást elhúztuk nem is tudom mennyi időre. zene, film, képzőművészet, minden szóba került (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és még megtakarításom is lett, meg lesz majd mindenfélefajta biztosításom is. már a megtakarítás is fura érzés amúgy, nálunk sem része ez a családi hagyománynak, sőt, nekem is fura nagyon a gondolat, és még nem látom át egyelőre hogy ez milyen konkrétumokat fog majd az életemben hozni, de az biztos hogy jó lesz. szerintem jól döntöttem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugye Angie? ha már pénzügyek. egy ide, egy oda. egy jó, meg egy rossz hír egyszerre jött. a rossz: megnyírbálták nagyon durván a munkahelyemen a jutalékunkat. max 15ezer lehet egy hónapban, ha kb sosem hibázol, sosincs rendszerhiba, sosincs rossz napod, azaz kb sosem fog összejönni még ennyi sem. ja, csak összehasonlításképpen, eddig minimum 20 volt ez nekem minden hónapban, de volt már azért több min 45 is. azért ez elég durva. így marad az órabér jóformán, az meg, lófasz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) zsíír. úgyhogy mostmár mindenképpen új munkahely kerestetik. én ennyi pénzért biztos hogy nem fogok ennyi idegbajt elviselni. de. ugyanezen a napon derült ki, hogy a már említett egyetemi melóra nagyon kevesen maradtunk. ergo nekünk kell megcsinálni ugyanazt a munkát, mondjuk 5en, amit 10 embernek szántak. mi következik ebből: kétszer annyi fizetéééééés!!!!!!! oké hogy kétszer annyi munkáért, de mégis. szupeeeer! sosem volt még annyi pénzem összesen, amennyit ezért kapni fogok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) öröm, boldogság a köbön, mehet majd a megtakimba a java (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de azért a család is kap majd belőle valami hasznosat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örülök. más nincs, asszem. ha majd nagyobb rend lesz mint most, körbefotózom a lakást, és megmutatom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenkinek csóközönlés, mindent visszaolvastam amúgy. érdekes, engem a dvd-láz egy hajszálnyit sem érintett meg. de ezt tudjátok, nem foglalkozom a kiadványokkal. majd meglesz egyszer ha nagyon akarom, mostmár béke és nyugalom honol az anyagi helyzetemben. na, kapkodom magam, hogy gyorsan intézzem el, amit el kell, és tudjak indulni Angiehez, pusza mindenkinek. |
|
|
|
2010.11. 06. - 11:21:12
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Huhh, Usi! Naaaagyon jóók ezek a képek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezzel most erőt adtál nekem, úgyhogy vettem egy nagy levegőt, ugrottam egy fejest, és megrendeltem a szuperdelukszot magamnak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Remélem azért a posta már hétfőn kihozza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 06. - 14:18:04
Létrehozva:
|
|
|
szívesen a képeket, Geri! és grat a rendeléshez. hát ha elsőbbségivel adják fel, akkor valszeg már hétfőn kapod, de legkésőbb kedden - szerintem. aztán ki tudja a magyar postánál.......
Nah, drágáim, közben lefordítottam Briginek egy lányos novelláját is, nehogy azt mondjátok, hogy nem gondolok a magyar olvasókra is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tessék, tessék csak! jó olvasást!!! Bridgycat - In your memory (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na készülök vonathoz. |
|
|
|
2010.11. 07. - 08:10:14
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó buli volt, megittuk az összes Bacardit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 07. - 12:51:33
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó buli volt, megittuk az összes Bacardit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alkesz banda!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 07. - 16:12:35
Létrehozva:
|
|
|
hehe, és szerintem már megint én ittam a legtöbbet XD
jó volt Angie - jót tett a lelkemnek ez a csajos/ivós/evős/DM dvd-zős este! köszi még egyszer a laptop párnát, nagyon állat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:14:41
Létrehozva:
|
|
|
Hazaértem a Shoppingból. Jó volt a tegnap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy mi mennyit röhögtünk, wow (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos még jobban beloptam magam a felettem lakók szívébe, mert a Bacardi azért hatott, nagyon hülye lettem tőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jókat dumáltunk és röhögtünk meg ettünk XD Huh, el kellene mosnom az elektromos grillt, de nem visz rá a lélek, pedig nagyon kellene... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Süni: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, örülök, hogy a lelkednek jót tett, és együtt csöpöghettünk Dave látványán (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És használd egészséggel a lótop párnát. |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:19:37
Létrehozva:
|
|
|
na, loli is hatékony volt ma. vettem csizmácskát, meg három felsőt 20%os joy vásárlási láz kuponnal XDDD a jeans clubban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) klasszak, csinik.
most jön az academic writing házim |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:27:18
Létrehozva:
|
|
|
Lola, gondoltunk rád Trixxel, mi elmentünk az Orsaybe azért a pillangós felsőért, volt egy csomó, csak éppen az Árkádban nem volt leárazva (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) És a nagyobb méret nem állt jól (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig úgy tetszett! No mind1.
A csizmád is a Jeansben vetted? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hajrá a házival! |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:37:00
Létrehozva:
|
|
|
a csizma az deichmannból van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
amúgy a legjobb hogy az orsayben van a legnagyobb, 30%-os kedvezmény a joy napok alkalmából, de ott nem lehetett találni semmi értelmeset... ti vettetek végül bármit is? |
|
|
|
2010.11. 07. - 17:52:16
Létrehozva:
|
|
|
Deichmann, az jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajj, nem, célirányosan mentünk csak át, IKEA-ba kaptam Trixxtől poharakat, mert ma sikeresen eltörtem az egyiket a kedvenceimből, és kaptam még kaktuszkákat is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól megszúrtak mikor csomagoltam ki őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 07. - 18:13:08
Létrehozva:
|
|
|
grat a sikeres vásárlásokhoz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nekem holnap lesz ilyen élményem... asszem tudjátok, hogy MIT veszek.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) már nagyon várom!!!!!!! (majdnem bementem metro-nómba ma, mikor várnom kellett pont egy órát a vonatomra, de végül nem másztam át (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:http://www.compositionofsound.com/wp-content/uploads/2010/11/dave-typo.jpg) (IMG:http://a.imageshack.us/img291/1493/martdarkwall03ac850.jpg) (IMG:http://img204.imageshack.us/img204/3383/martsingleswebc850.jpg) (IMG:http://www.compositionofsound.com/wp-content/uploads/2010/11/devotional-type.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |