![]() ![]() |
2010.11. 08. - 14:00:13
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köszi Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most már csak az érdekel igazán, hogy vajon még ma kézbe vehetem-e. ÁÁÁÁÁ (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 08. - 14:45:39
Létrehozva:
|
|
|
Tök gáz gyerekek, a boltokba nem szállította ki az EMI!
|
|
|
|
2010.11. 08. - 15:10:18
Létrehozva:
|
|
|
Honnan van az infó Angie? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
|
2010.11. 08. - 16:01:37
Létrehozva:
|
|
|
Honnan van az infó Angie? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Felhívtam a Mediat, a Saturnba meg elmentem |
|
|
|
2010.11. 08. - 16:07:36
Létrehozva:
|
|
|
Az igen. Mondjuk én sem vagyok a legboldogabb, mert szerintem a metro-nóm még el sem küldte az enyémet. Pedig azért holnap már jó lenne megfogdosni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 08. - 16:08:02 |
|
|
|
2010.11. 08. - 17:39:57
Létrehozva:
|
|
|
Most jöttünk a sebésztől. Én már délelőtt beszéltem vele, tudtam, hogy a daganat műthető állapotban van, egyetlen kérdés nagyanyám egészségi állapota. Ehhez még kellenek vizsgálatok, de ők is nagyon gondolkoznak rajta, hogy is műtsék. Szépen érthetően, de nem túldramatizálva elmondta ezt nagyanyámnak is, nem titkolva azt se, hogy valószínű rákos. Meglepően jól fogadta. De állati rendes volt az orvos is. Ennek most azért örülök.
|
|
|
|
2010.11. 08. - 17:55:33
Létrehozva:
|
|
|
ajj, Szuzi, de rossz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) remélem azért kihozzák a lehetőségekből a legjobbat.
lánykák, nagyon kell ma este a girl power. legyetek szívesek nagyon drukkolni, mert ma lesz az első olyan rádióadás, amit judy barátnőm nélkül, egy velem egy időben kezdett fiúval kell vezetnem, azaz kb egyedül, mert a Sanya okos nagyon, de nem egy céltudat, jajjjj, fosok (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) 8-tól 9-ig megy a műsor, gondoljatok rám légyszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 08. - 19:41:33
Létrehozva:
|
|
|
nah, leértem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hjajjjjjjjjjjjjj az utazás első 20 percét a dvd fogdosásával meg tanulmányozásával töltöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy azt hittem, hogy a super deluxe verzióban két booklet azaz füzetecske van, de csak egy van benne. Egyébként szép kiadvány nagyon! nekem tetszik - mondjuk pár kép lehetne élesebb a bookletben, de ez lehet csak az én heppem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na, kajolok meg pakolászok, aztán nekikezdek. Majd írok egy véleményezést is róla szerintem. Suz: nagyon sajnálom a mamid, de az azért jó, hogy egész "jól" fogadta a diagnózist, meg hogy a doki is normális volt. Én is drukkolok, hogy sikerüljön a legjobbat kihozni a helyzetből! Lola: hajrá! Angie: köszi, hogy továbbítottad az infót a metro-nómról itt a többieknek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és kivel futottam össze a boltban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a düsseldorfi sofőrötökkel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én mondjuk nem ismertem fel, mert személyesen asszem még nem taliztunk, de ő kérdezte, hogy "te az Eszter barátnője vagy, ugye?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) üdvözöl! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 08. - 19:55:01
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaajj Usi, örülök neked, de nagyon irigyellek!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem nem jött sajna meg, majd talán holnap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na hajrá, jó dvd-zést! kíváncsian várom az elemzésedet! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.11. 08. - 20:51:49
Létrehozva:
|
|
|
csövike
sajnálom azt, aki nem jutott dvdéhez még ma köztük magamat a legjobban (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szomorú, h. pesten kívül nem lehet kapni :S, nekem még ma is azt mondták a mediában, h. még nem tudják rendelnek e belőle (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , na mindegy a héten nekem is lesz pestről hozzák nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi irigyellek, h. van totu sude-od (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mesélj minél hamarabb róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 08. - 20:59:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 08. - 21:38:42
Létrehozva:
|
|
|
uhhh... na az extrás dvd-vel kezdtem, a koncertet még nem néztem meg és lehet holnapra is hagyom. kicsit azért megviselt ez a dvd. A riportfilm jó, csak szerintem rövid. Tényleg vegyes érzéseket hagy az emberben. Az Insight-on elsírtam magam. Gyönyörűen énekli Mart és Peter. A háttérkivetítések közül csak a Personal Jesus-ét néztem meg eddig, mert arra voltam a legkíváncsibb és az idegesít nagyon, hogy benne hagyták a gömb helyét, szóval torzítja a képet abban a körben grrrrrrrrrrr.... Végignéztem a hivatalos videókat is, azokat is jobban értem most már és jó volt ilyen jó minőségben. A 3 Barcelona-s montázs se rossz, vannak benne érdekes effektek, amik bejönnek.
De bővebben majd később. Valami faki van a gépemmel, mert szaggat... :S A dvd közben is csinálta párszor és most hallom, hogy a winampnál is, úgyhogy megnyugodtam azért, hogy nem a dvd hibás! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eddig tetszik a cucc. A koncertet majd később. Még emésztek. |
|
|
|
2010.11. 08. - 21:53:58
Létrehozva:
|
|
|
ne végre itt vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mesélsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi nekem minden martinos cucc sírás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha végigsírtad az egészet, mi lesz velünk (trixxel és velem) már alig várom hogy lássam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a sotu-val voltam így az 2 filmet majd kb. fél hónapig néztem oda-vissza esténként (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jó, h. semmi hiba a dvdével (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://img831.imageshack.us/img831/4566/recoil066a.jpg) most olvasom külföldi fórumon, h. martinka az öltözőben éneklia little soul- t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 08. - 21:54:21
Létrehozva:
|
|
|
ez Zoe MYM-ről Alannel (korábban még én raktam be ide (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
újraindítottam a gépet, most már jónak tűnik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet elfáradt az utazásban ő is XD hát... én a Martinos számokon amúgy is majdnem mindig bőgök ha egyedül vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) érdekes, én a Milan-t nem néztem meg olyan sokszor - inkább csak bulikban ha ment kivetítésként. Pedig nincs vele problémám, szeretem, hogy ilyen színes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 08. - 21:57:47
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2010/165/a/9/Avatar_2010_2_by_Useless_girl.jpg)
ill. készíti usi nem milánt nézteam meg hanem a sotu-t az usual thing és a making the universe filmeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a milán vagy a pta nem a kedvecnem, mert akkor martin piás mym pont azt nézem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 08. - 22:17:46
Létrehozva:
|
|
|
te fenn vagy MYM-en??? vagy csak a látogatók által látható részeken?
ja, ez meg az én avatarom MYM-en XD |
|
|
|
2010.11. 08. - 22:42:48
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
Lola, gondoltam rád mikor ültem a fejtágításon, remélem jól sikerült a műsor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye? Olyan ügyes csajszi vagy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A DVD nem rossz, de azért jobb minőségű papír tokot is kaphatott volna, ez nagyon könnyen gyűrődik. A képminőség sem a legjobb, életlen. A Milan sokkal szebb... sajna az LCD nagyon kihozza a hibákat, de ezeket leszámítva jól szól, tetszik a menü egyszerűsége is. Még csak belenéztem, közben felhívtam a Bojtit, és elvisongattam milyen a DVD XD Ő röhögött, közbe folyamatosan gyereket nevelt, nagyon édes volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És nincs a DVD-n DTS hangsáv (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi, áááááááááááááááá, ott volt a Pacsi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom, olyan jópofa ember, komolyan! Írok is neki holnap egy levelet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg, Edó merre van? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.11. 08. - 23:08:16
Létrehozva:
|
|
|
előbb beszéltem Edóval - egész hétvégén melózott meg Valicsnak segített költözködni, meg ma is melózott, szóval totál K.O.
nekem nincs problémám a papírtokkal - nem szándékozom gyűrögetni XD az extra dvd-n nagyon tetszettek a kb. "én stílusomban" effektelt menüképek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a koncertről még nem tudok nyilatkozni, az holnapra marad. |
|
|
|
2010.11. 08. - 23:24:12
Létrehozva:
|
|
|
Találkoztam Mauval a Metro-nom előtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kicsit beszéltünk meg együtt mentünk metróval egy darabon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én majd holnap dokufilmezek! Sajna nekem a táskámban kicsit meggyűrődött a papírtok, a Milané strammabb sokkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 08. - 23:35:16
Létrehozva:
|
|
|
hát nekem az ONIP meg a 86-98 kopott eléggé - de az nem miattam, hanem mert használtan vettem. (én nem tom mit csinált vele a srác... én úgy tudok vigyázni az ilyen dolgaimra, mintha aranyat érnének - és hát valljuk be, nekem azt is ér 1-1 hivatalos DM kiadvány)
igen, írta FB-n Mau, hogy összefutottatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |