2400 Oldal V  « < 2296 2297 2298 2299 2300 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.11. 09. - 06:41:03
Létrehozva: #45941

devotee

Reggelt!

Igen, emlékszem, mondtad, hogy azokat használtan vetted, meg ugye láttam is. Szerintem sokat voltak kölcsön adva és azért olyanok, de amúgy ezekre én is nagyon vigyázok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 09. - 07:10:06
Létrehozva: #45942

devotee

Jó reggelt!

Végre elállt az eső, ahogy nézem, lehet még a nap is kisüt!

Tegnap a kolléganőm megállapította, hogy már csak kb 6 hetet dolgozunk. Olyan hihetetlenül hangzott, de most megnéztem, így van. Mi kb. dec.20-ig szoktunk dolgozni, utána csak januárban újra. Várom már!

Kölcsönadott dvd-vel én is úgy jártam, hogy elég lelakva kaptam vissza, pláne ahol gyerek is van, úgyhogy azóta óvatos vagyok velük.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 09. - 07:35:39
Létrehozva: #45943

devotee

reggelt!

ja hát igen, én is igazából csak annak adok kölcsön jó szívvel, aki tud vigyázni a dolgaimra.

Suz: uh, tök jó nektek, hogy csak addig melóztok!

uh de kóma vagyok. megint hülyeségeket álmodtam - MATEK ÓRÁN VOLTAM!!!!!!!!!! (ez nálam rémálommal ér fel)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 09. - 08:16:34
Létrehozva: #45944

devotee

Szuzi, szurkolok a nagyidnak! Hátha még nincs későn a dolog és meg tudják műteni.

Nálunk is már a karácsony a téma, Andi szervezi, a karaoke bandát meg én szereztem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csabáról jönnek minden felszereléssel együtt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem nagyon klassz lesz, bár én tuti nem fogom kipróbálni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kölcsönadni én is ritkán adok kölcsön bármit, főleg a papírtokos/digipakkos kiadványaimból.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.11. 09. - 08:44:15
Létrehozva: #45945

devotee

Sziasztok!

NEm bírok visszaolvasni.... rettenetes a lemaradásom!

Azt tudom, h a buli jól sikerült, Zsófit kifaggattam, mesélt, úgyhogy arról tudok.. a többiről semmit.

Úgyhogy ha majd valaki megteszi, csinálhatna nekem egy összefoglalót, h tudjak mindenkiről mindent .)

Rólam annyit, h nagyon elfáradtam a hétvégén... sűrű volt... és még mindig nagyon fáradt vagyok.
Járok most már harmadik hete spinningre, mert nagyon sokat fogytam, és úgy éreztem, h löttyedt lett a combom, meg a seggem.
Képzeljétek, h 3-4 ruhamérettel kisebb vagyok.... az a gatyám, amiben voltam pl nálunk... tudjátok, az a rózsaszínű terep naci.. na az úgy esik le rólam ha begombolom, h bokáig... rettenet
Most Valicstól, meg más barátnőimtől kérek már kölcsön ruhákat, mert nincs mit felvegyek, egy teljes ruha tár csere pedig nem két fillér, úgyhogy még várat magára.

Van egy srácom... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már 4 hete... nem.. nem szerelem, de jól érzem magam vele, bár ő nagyon oda van.. én nem.. de nagyon jó vele... jön-jön.. két napot nem bír ki nélkülem, ami nagyon jó érzés... rég éreztem, h valakinek fontos vagyok.
Jövő héten hétvégén elvisz hévízre, egy 5 csillagos wellness hétvégére, úgyhogy nagyon királylány dolgom van.. még sosem volt ilyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

velem ennyi történt! szex, munka, sport, sex, munka, sport (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szuzi mi van nagymamáddal? írd majd le nekem...

Angie... grat, h így szalad a szekér az ovb-vel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megbeszéljük majd, h mikor ugrunk fel Valiccsal, meg Marcsival hozzád. Zsófi mondta, h nagyon nagyon szép a lakás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Zsófi, rólad asszem mindent tudok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak agyvérzést ne kapj, ha ma dvd-zel

Trixi... rólad semmit... láttam, a képeket, h még mindig csoda szép vagy... majd lájkolok is mindent, végig nézem, de még erre sem volt érkezésem

Loli.... beköltöztetek már? milyen a kecó?

Jajjj..
Valicskáé gyönyörű lett.. mint egy kincsesláda.. komolyan. Annyira otthonos, h csak na!!!!

Niki lányom.. nálatok mi újság?

Várom a válaszokaT!

Puszikok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 09. - 08:48:29
Létrehozva: #45946

devotee

na örülök, hogy te is előkeveredtél azért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: nem olyan rossz az a karaoke XD csak eleget kell inni hozzá XD életemben eddig egyszer sikerült kipróbálnom két barátnőmmel, de mindhármunknak belegabalyodott a nyelve pl. a Dream on szövegébe XD de hatalmasakat röhögtünk XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 09. - 08:54:27
Létrehozva: #45947

devotee

Szia Edó!

Igen, a buli jól sikerült, asszem az összes Bacardit felhörpintettük kólával meg egyebekkel, Zsó a végén már fehér borral itta az üdítőt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy mindenki Bacardizott el is fogyott az üveg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lakás tényleg mindenkinek tetszett, és ennek örülök! Majd mindenképpen szeretném hogy elgyertek hozzám dumálni meg hülyéskedni egy jót! Huh, most a dvdken sikongattunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Gratula a sráchoz és a fogyásodhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

OVB jól megy, csak általános tapasztalat, hogy az emberek azt hiszik ez átverés, és így nem nagyon tudok egyről a kettőre lépni, pedig ez egy tök jó lehetőség. Lola is igazolhatja, neki csinálunk megtakarítást, szuper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Wow, Hévíz, az szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Érezzétek jól magatokat!!! Aztán majd beszámoló kéretik. Amúgy semmi nem történt pl. velem azon kívül, hogy dolgozom, mint állat és hajt a lelkesedés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 09. - 18:00:30
Létrehozva: #45948

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

köszi edó, h. gondolsz rám is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, h. jól vagy és jól elvagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biztos nagyon pretty csaj lettél.bár nekem mindig csini voltál. a rózsaszin szürkés terepgatya viszont tényleg jó volt anno rajtad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma kaptam választ a médiából, h. a héten kapnak mind 3 kiszerelésből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így a héten meg lesz nekem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi tegnap én voltam a mym-en és tényleg a te avatarodat vettem le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.11. 09. - 18:35:04
Létrehozva: #45949

devotee

Aaaaahhhhh.. Jan.. kicsi Jan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látod milyen szita az agyam?
De tudod miért van ez?... mert olyan gyakran vagyunk fent... bár.. lehet Te mostanában gyakrabban, mint én.. bevallom, elhanyagoltalak titeket... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de visszatértem.. csak nehéz... annyi felé van a fejem.. de figyelek rátok ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kicsi Jan.. hogy vagyol?
vége a repcsis szezonnak? mi újság? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindenkinek meglesz már ez a dvd.. csak nekem nem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de majd karácsonyra meglepem magam.. ha megérdemlem... egyelőre úgy fest, h nem érdemlem meg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 09. - 19:18:13
Létrehozva: #45950

devotee

edó babe tök sirály minde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dvd nekem is lesz már pörgök ezerrel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem hvén atomparti keretében avatjuk a dvdét velem együtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 09. - 19:33:41
Létrehozva: #45951

devotee

usi, ha tudsz majd meséljél már még a dvdéről, ill. arról, h. milyen érzésed van, mikor nézed a totu-t. bár úgyis tom, h. nagyon jó érzés lesz ha láthatom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
leszek még csak írom a sok beadandót így esténként :S nemsokára vizsgaidőszak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) fúj de utálom
csövi szuzi mi"zú?

edó ha rajtam múlik szerintem megérdemled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd kérem a mikulást, h. vigyen neked is és trixxnek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 09. - 19:37:26
Létrehozva: #45952

devotee

Kicsit bőgős napom volt, azt hiszem besokalltam. De már jobb.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 09. - 19:43:26
Létrehozva: #45953

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=iLEvNl5vF1g...layer_embedded#! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a dal és mart & repülő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jó látni mennyien szeretik őket és legtöbbje korunkbeli fiatal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örök életűek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
szuzi örülök, h. jobban vagy néha jó ha kisírja magát az ember, mert állítólag megkönnyebbül tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 09. - 19:55:41
Létrehozva: #45954

devotee

Jantar: imádom ezt a számot! Az egyik legnagyobb kedvencem! Komolyan jót tett, hogy megnéztem, meghallgattam! Most jobbat nem is találhattál volna, köszönöm!

Szoktam néha sírni, nekem jót tesz, én tényleg megkönnyebbülök. Most hetek óta nem hallgatok mást, csak DM-et, véletlenszerűre van állítva a lejátszás, és ma valahogy csupa depressziós szám volt. De egy-két nap, és észhez térek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 09. - 20:16:35
Létrehozva: #45955

devotee

sziasztok!

jan: még nem néztem meg a koncertet, mert én is egész nap egy beadandóval szenvedek. mondtam már, hogy UTÁLOK verset elemezni????!!!! (főleg angolt, főleg ha nem jut eszembe semmi róla...)

Suz: jaj hát a sírás nekem is mindig jót tesz - amúgy is sokszor kis érzékeny tudok lenni... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) pár nap alatt én is rendbe jövök. szóval szerintem minden okés lesz veled is!
majd azt a talit megbeszélhetjük vmikorra, ha ráérsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 09. - 20:31:50
Létrehozva: #45956

devotee

Verset elemezni én se szerettem soha. Mindig úgy éreztem, csak belemagyaráznak sok mindent, amit én nem látok benne. Pedig szeretem a verseket. De megelégszem azzal, hogy tetszik, megérint.

Én is sokszor vagyok érzékeny, meg most össze is jöttek a dolgok, meg sokszor magamban is tartom. De azért vannak jó dolgaim is.

Hétfőnként van csak konkrét dolgom, a többi napot általában meg tudom oldani. Mamámat azért kísérgetem, de az nincs minden nap.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 09. - 20:34:46
Létrehozva: #45957

devotee

szuzi én nem szeretem a véletlenszerűre állítani mosatában sok recoil remixet hallgatok, ill megy a háttérbe de az mp3 lejátszómon csak dm van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) engem a legjobb szomibb dm dal is felvidít (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pl. little 15 , in your room vagy pl. a soemthing to do ból a grey sky over a black town rész nagyon stimmel ehhez az esős időhőz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi milyen iró versét elemzed? kitartást hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 09. - 20:43:46
Létrehozva: #45958

devotee

Én a telefonomat állítottam először véletlenszerű lejátszásra, mert kívülről tudtam a sorrendet, és mindig továbbhajtottam. Így mindig meglepetés, hogy mi jön. Sőt sok olyan számot is meghallgatok így, amit máskor továbbtekertem. Az meg, hogy a szám felvidít, vagy elszomorít, attól függ, hogy épp emlékeztet-e valamire. Mert ha fájó dologra, akkor el tud szomorítani.

Érdekes, hogy pont a Something to do-t írtad, engem abból mindig ez a sor ragad meg: I can feel depression
all around. De azért szeretem, ettől nem leszek szomorú.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 09. - 21:03:06
Létrehozva: #45959

devotee

Hehe, a Something to do-ból pont ez a két sor, amit említettetek a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (engem se szomorít el). Meg mondjuk én szoktam kis mazochista énemet lelkileg "kínozni" lassú, depis számokkal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ez írásnál is remek, mert sokszor megteremti az alaphangulatomat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A fakiba, valami kezd nagyon nem jó lenni a laptopommal :S Tegnap óta magától kikapcsolgat időnként - mintha túlmelegedne, vagy nem tudom :S meg a zene lejátszásánál akad néha és torzul. nem tetszik ez nekem! :S

Jan: Lewis Carroll - The White Rabbit's verses c. verset. De fogalmam sincs, hogy mit "kéne" látnom benne. (Ja igen, ez a tündérmese felnőtteknek órámra lesz, szóval vmi tündérmesés dolgot kéne belelátnom, hogy kapcsolódjon, de totálisan nem érzek rajta semmit, mert hát tele van névmásokkal és semmi kimondott konkrétum nincs benne, csak ködösítés. Hehhh... lehet ez a lényeg benne... Ok, most jött egy ötlet. Köszi hogy kérdeztél róla XD)
ja, egyébként ez az író írta az Alice csodaországban-t (ami nekem amúgy kimaradt a gyerekkoromból, úgyhogy nem vágom azt a világot túlzottan - a tanárnő meg nagy fan, azért is adta ezt a verset :S) Amúgy még egy Morcheeba klipet kellett leelemezni, meg én az Evanescence-től a Call me when you're sober-t választottam a Piroska és a farkasos utalások miatt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meg hát szeretem azt a számot amúgy is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Na, leírom, ami az eszembe jutott, nehogy elfelejtsem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Suz: az összeszervezésre meg visszatérünk még, oks? most másfele jár az én agyam is.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 09. - 21:13:24
Létrehozva: #45960

devotee

nah, fél oldalt sikerült már kanyarítani a vershez így nagy hirtelen XD a másik felet majd holnap reggel tisztább fejjel.

jóccak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2296 2297 2298 2299 2300 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
118 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (118 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: