2400 Oldal V  « < 2297 2298 2299 2300 2301 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.11. 09. - 21:18:03
Létrehozva: #45961

devotee

usi csak egy tipp gyerekségről írjál benne ill. a gyermeki létről, h. a mai világ hideg rideg amiben sok valós felnőtt él és senki nem ábrándozik nincsen gyermeki rácsodálkozás senkiben (pl. reggel a napfelkeltét senki sem úgy látja, mint kosztolányi a hajnali részegség című versében )
vagy márai sándor a bűvész című írásából idézet, ami sokáig az aláírásom is volt különben ez tök jó téma erről tudnék írni mindig
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 09. - 21:18:27
Létrehozva: #45962

devotee

Akkor jól összehoztuk neked ezt a két sort Jantarral.

Ügyes vagy, ha már a fele megvan! Jó munkát hozzá.

Az Alice csodaországban nagyjából nálam is kimaradt, de amennyit tudok róla, nem is igen érdekel. Hát ha a vers is hozzá hasonló, nem irigyellek. Bár már a címe se ígér semmi jót.

Majd szólsz, ha aktuális, a dvd-k nem szaladnak el, meg mi se.

Azt hiszem, én is lefekszem. Mindig elhatározom, hogy este átgondolom a dolgaim, de mire oda jutok, hogy lefekszem, ahogy párnát ér a fejem, alszom.

Jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 09. - 21:23:45
Létrehozva: #45963

devotee

Mert az ember - ezt egyre jobban hiszem - csak annyit ér és csak annyira ember, amennyire meg tudja őrizni lelke egy zugában az örök gyermeket. A végleges felnőtteket, akik nem hisznek már semmiféle csodában, gyanakvással szemlélem, s ez a gyanakvás és idegenkedés erősödik a tapasztalatokkal és az évekkel.
Márai Sándor

Eza kedvencem. Na lépek rá kell gyújtanom leveztésképpen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 09. - 21:32:24
Létrehozva: #45964

devotee

Ez nagyon jó idézet Jantar, tetszik nekem is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 10. - 07:09:04
Létrehozva: #45965

devotee

Reggelt!

Ma a bankban kezdek, később megyek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Huh, tegnap este számoltuk a kötelezőket... jesszus, csomó kocsi. Még este negyed 11-kor kezdtünk el kalkulálgatni a flottánkra. Totál készen voltam agyilag már. Csomó számot beírni: motorszám, alvázszám, köbcenti, önsúly, max. súly, gyártás éve, vétel dátum... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) kicsit besokaltam. De azért utána néztem kicsit a koncertből, 3 számot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Fly on the windscreenig néztem asszem és utána beájultam.

Szusi, nekem vasárnap este volt kicsit pityergős, de már jól vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, örülök, hogy újra itt vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A DVD meg bizti meglesz karácsonyra (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 10. - 07:25:36
Létrehozva: #45966

devotee

reggelt!

uhhh de korán van XD és borús és esős és neeee! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jan: édes vagy, hogy próbáltál segíteni a gyermeki lélekes dologgal! ha nem kéne szem előtt tartanom, hogy mi a koncepciója az órának, akkor bele tudnám ezt is írni, de sajna ez így nem passzol a kritériumokhoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de mindjárt összerizsázom még azt a fél oldalt. Egyébként most olvastam kurzusfórumon, hogy nem csak nekem gyűlt meg a verssel a bajom, de kb. 3/4 órája ahogy próbáltam magamhoz térni az ágyban ülve, megvilágosodtam, hogy hogyan tudom kötni a címet is a vershez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) úgyhogy kemény vagyok XD

Suz: én is úgy vagyok vele, hogy sok mindent csinálok még este, és hiába akarok kicsit magamba szállni, meditálgatni, totál bekómázok két perc alatt.

Na ma megismerkedem majd délután az új Linkin Park albummal is és végre megnézem a DM koncertet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 10. - 08:42:55
Létrehozva: #45967

devotee

na kukucs babukák, mindenki depis? én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úgyhogy jók vagyunk.

Edó drága, örülök hogy végre bejelentkeztél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) minden pörög körülötted édes, úgy látom, örülök. igen a lakásban már második hete lakunk, szuper, csak még nem érkeztem lefotózgatni. amint meglesz, eldicsekszem vele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsit még jobb is mint ahogy megérdemeljük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a dvd nekem sincs meg, mondjuk őszintén szólva annyira nem is izgat hogy mikor lesz meg. úgyis élőben érdekelnek leginkább, a drágák (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

verselemzés... naigen, én is ki bírtam akadni rajta olykor. inkább írni szeretem őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jajj, istenem. nagyon rossz a kedvem mostanában. tudom hogy ez egy sokadrangú dolog kellene legyen, de nekem a legfontosabbak között van, ti. hogy mi az a munka, amivel a napjaimat töltöm. és utálom már ezt amit csinálok, vagyis eddig se szerettem, csak jók voltak a feltételek,és így oké volt. de már ez sem, és én olyan vagyok, hülye karrierista barom, hogy ez ráül a hangulatomra. és tegnap ráadásul egy nagyon nagy tévés volt benn az egyetemen előadni, és eszembe jutatta a szavaival, hogy milyen volt amikor imádtam a munkám, ahogy láttam a semmiből felépülni, megszületni valami jót, ami olyan volt, mint a gyerekem. itt most semmi ilyen nincs. az agyam 3%-át használva, ugyanazt a szar dumát papagájként ismételgetve, egy beszélő orángután képességeinek megfelelő munkát végzek. és nem tudom azt nézni hogy óó, de pénz meg így meg úgy, mert egyrészt leszarom, másrészt nem is olyan jó pénz. egy cseppet sem.
áá, na mindegy. nem nyüszögök tovább, megyek tanulni a zh-mra.

Angie, ne foglalkozz az ellenállással, majd csak beindul. ez ilyen, erre számítani lehetett. teszem hozzá, ha nem te vagy, akiben mondjuk bízom, meg ismerlek, engem sem győzött volna meg senki a világon.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 10. - 08:46:18
Létrehozva: #45968

devotee

kitartás Lola! majd jön jobb munka! fogsz keresni?

nézd meg ezt, hátha felvidít kicsit:
http://www.youtube.com/watch?v=Kv7Y6EJiUI8
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 10. - 09:13:44
Létrehozva: #45969

devotee

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt ismertem, rengeteget vihogtunk rajta régebben egyik barátnőmmel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 10. - 09:38:54
Létrehozva: #45970

devotee

nincs mit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na közben kész lettem a beadandóval + 4 olvasmány véleményezésével, úgyhogy happy vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) végre eszem, és olvasok még a mai órámra kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (Tim Burton lesz, jeeeeeeee!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 10. - 10:08:00
Létrehozva: #45971

devotee

jajjjj, nagyon cukik és Tim Burtonösök a pasas versikéi! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 10. - 14:21:47
Létrehozva: #45972

devotee

Most megyek a super delux-omért! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 10. - 14:28:16
Létrehozva: #45973

devotee

HAJRÁ NIKI!!! Kaparintsd meg!
ma már végre én is megnézem a koncit, ha a gépem is úgy akarja.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.11. 10. - 15:56:11
Létrehozva: #45974

devotee

Idézet (Niki @ 2010.11. 10. - 14:21:47) *

Én meg most nézem másodszorra!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Én is ma vettem meg!
Tegnap szóltak,hogy megjött,de már nem volt időm elmenni érte!

Usika Én is egy kicsit rövidnek találom a beszélgetős vidiket....de ez van!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Angeka igen,igen!Nekem is hiányzik a DTS!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De,azért így sem rossz! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jajjj az utolsó számnál(WFTN) a Martin mekkorát röhög??!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elkúrta...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 10. - 16:18:46
Létrehozva: #45975

devotee

Sziasztok!
Huh de rég voltam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sok a meló, Zoilm beteg, családi zűrök... de most végre géphez jutottam, így visszaolvasok kicsit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 10. - 16:27:37
Létrehozva: #45976

devotee

Most bontottam ki, de fini új szagú!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe, jól megy a parasztnak!

XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 10. - 16:49:28
Létrehozva: #45977

devotee

Edó puszillak minden ok.

Jó randizást, gratula a fiúhoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hévíz???
Majd leugrok megleslek titeket. Hahaha.
Sokat járunk arra...kirándulgatni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.11. 10. - 17:18:09
Létrehozva: #45978

devotee

Jantar itt vagy???

Olvastam múltkor,hogy le vagy maradva vagy harminc oldallal a visszaolvasásban!!!
Bepótoltad már???
Mert,ha igen akkor biztos láttad azt a Martinkás képet,amit beraktam ide!!?
De,ha nem láttad akkor a Te kedvedért berakom mégegyszer!

Mindenkinek nagyon tetszett.....még senki sem látta előtte!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 10. - 17:19:00
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 10. - 17:22:52
Létrehozva: #45979

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nikxi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) basszus a héten nekem is ígérték ma is hívtam őket, h. megjött e már a dm pak, de a csaj, aki mindig felveszi és érdeklődöm a cuccos felől, már hallom a cd osztályos csaj hangján, h. nem tetszik neki, h. érdeklődöm a dvd felől bekaphatja legkésőbb nekem szombaton délelőtt lesz meg az a picsa meg ha ott lesz és beszól olyan utálatosan vagy fancsali lesz beszólók neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na azt mondták, h. a hétre van megrendelve és majd a hétfő és péntek az áruszállítás napja pedig már úgy nézném még addig 2 nap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
usi örülök, h. haladsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

itt vagyok aranyos vagy, de nem tudtam visszaolvasni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ha berakod azt megköszönném biztos díjazná trixxi babe is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

niki majd írjál pár sort milyen volt a dvd mikor megnézted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

sgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) írj lécci a dvdről neked hogy tetszett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a dvdé koncert részén ugye sokat mutatják martin-t is?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.11. 10. - 17:24:24
Létrehozva: #45980

devotee

Csak neked...remélem még Te sem láttad!? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  028.JPG ( 33.78K ) Letöltések száma: 7

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2297 2298 2299 2300 2301 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
173 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (173 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: