![]() ![]() |
2009.10. 18. - 17:51:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Ma 2 külöböző rádióba hallottam Mode-ot, egyikbe Strangelove ment, másikba meg Dream On. De a mennyországba érzem ma magam rádió téren, mert a Sláger rádióba Jackson hétvége van, és ott nyomták a Strangelove-ot is. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Useless-girl, egyenlőre sajnos csak a Personal jesus-t tudtam meghallgatni, de nagyon aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd ha nem tudok elaludni akkor ezeket fogom hallgatni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Onix, tegnap dolgoztál délután, mert benn voltam a városba, csak már nem volt időm elmenni a Szent Mártonba.. ? |
|
|
|
2009.10. 18. - 17:57:35
Létrehozva:
|
|
|
Macsus már csak a vicces mondásaid miatt is hiányoltalak. Hehe Gahan Géza... Ha a te freemail cimedre működne akkor a Gahan Géza férjecskémére is működne....remélem Mode neked üzi ha erre jársz,hogy megcsináltam a sütit aminek elküldted a receptjét.Fincsi.Mindenkinek izlett. Ja,hát néha vannak elvetemült pillanataim:D Na,akkor lehet h a freemail-el menne,legalábbis remélem én is! |
|
|
|
2009.10. 18. - 18:09:22
Létrehozva:
|
|
|
De jó!! Tök jó lehetett! Szeretem a búcsúkat,pláne az ottani kürtöskalácsokat,meg a töki pompost akartam már mindenáron megkóstolni,de mindig olyan drága! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én a törökmogyit szeretem, most is vettem fahéjasat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok. Macsus jó látni itt téged.Én személy szerint hiányoltalak ám de szerintem a többiek is.Ami a programra vonatkozó kérdésedet illeti azt kell,hogy mondjam könnyebbet és kettőt.Gőzöm sincs mert én az ilyen dolgokhoz teljesen sötét vagyok.Azért köszi. Angie az én szülővárosomban is van búcsú augusztus utolsó vasárnapján minden évben de én már nem szeretem annyira mint régen.De örülök,hogy jól érezted magad. Egyébként most jutott eszembe,hogy a férjemnek van freemail-es cime.Ha esetleg arra el lehetne küldeni a bébis dalokat az jó lenne. aranyi.geza@freemail.hu Tök érdekes, hogy itt nálunk Csabán nincsen, csak a környező kis falvakban. De ennek legalább megvan a hangulata. Nálunk a karácsonyi vásárt szeretem, kis hangulatos fabódékkal, kézműves termékekkel. Semmi gagyi kínai nincsen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szoktak lenni tűzrakó helyek, ott lehet melegedni, tavaly még jégpálya is volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 18. - 18:10:03
Létrehozva:
|
|
|
Én ma úgy hallottam Mode-ot,hogy néztem is.A 2006-os pesti koncertet néztem meg.Hát nem semmi volt.
Angie török mogyi az milyen? Karácsonyi vásár fabódékkal itt Kecskeméten is van meg egy hatalmas feldiszitett fenyő a főtéren.Azt én is szeretem. |
|
|
|
2009.10. 18. - 18:21:52
Létrehozva:
|
|
|
mennek a számok a freemailre. ha nem jönne be, akkor megkérek valakit, akinek már elküldtem, hogy töltse fel nektek valahová. az én netsebességemmel ez napokba telne. :S
a búcsúkat nem szeretem túlzottan. Szegeden amúgy sok szokott lenni - mármint kirakodóvásár, kürtöskalács meg ilyenek. karácsony előtt pl. már november végén vagy 3 helyen van csak a belvárosban. Macsus és Angie: már akartam szólni, hogy okt. 30-án mi tervezzük a Filtert, ha van kedvetek, akkor csatlakozzatok! ok, freemailesek sorry, de a tieteket is visszadobta. kérjétek meg Angie-t, hogy töltse fel őket valahova. Viszont The Cure-os ilyen albummal szolgálhatok nektek: Rockabye Baby! Lullaby Renditions of The Cure http://rapidshare.com/files/294678447/The_..._part1.rar.html http://rapidshare.com/files/294696428/The_..._part2.rar.html |
|
|
|
2009.10. 18. - 18:27:33
Létrehozva:
|
|
|
Akkor a freemail is pech...azért köszi,hogy megpróbáltad U-girl.
|
|
|
|
2009.10. 18. - 18:38:03
Létrehozva:
|
|
|
Useless-girl: oh,na mind1 azért köszi! És a hotmail? macsusmentus@hotmail.com
Hú jó lenne talizni meg Filterezni! Még nem tudom így előre,de köszi,h szóltál! |
|
|
|
2009.10. 18. - 18:48:18
Létrehozva:
|
|
|
Csajok, ha van valami a nyaklűnccal kapcsolatban, vagy valami a hadműveletről, valaki írjon nekem e-mailt vagy privátba, mert nem mindig tudok majd itt lenni:) Pláne követni se bírom ami történik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 18. - 18:49:23
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: arra se ment el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Olyan mail-cím kell, aminél a levél lehet 25MB-nyi is.
A Filtert meg gondold meg. Azért szóltam előre, hátha összejön. És remélem, ha igen, akkor többet tudunk dumálni, mint múltkor azt a két percet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 18. - 18:50:56
Létrehozva:
|
|
|
Oké Mode jelzünk ha van valami.
|
|
|
|
2009.10. 18. - 19:06:22
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: arra se ment el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Olyan mail-cím kell, aminél a levél lehet 25MB-nyi is. A Filtert meg gondold meg. Azért szóltam előre, hátha összejön. És remélem, ha igen, akkor többet tudunk dumálni, mint múltkor azt a két percet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja,értem. Azért köszi szépen,h megpróbáltad! Hát igen,az eléggé rövidke tali volt sajna! Remélem,h sikerül,megpróbálom majd úgy szervezni a dolgokat! |
|
|
|
2009.10. 18. - 19:14:19
Létrehozva:
|
|
|
Én ma úgy hallottam Mode-ot,hogy néztem is.A 2006-os pesti koncertet néztem meg.Hát nem semmi volt. Angie török mogyi az milyen? Karácsonyi vásár fabódékkal itt Kecskeméten is van meg egy hatalmas feldiszitett fenyő a főtéren.Azt én is szeretem. A törökmogyoró nagyon finom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sima földimogyoró van megsütve fahéjas vagy vaníliás cukros mázban. De mostanában már mandulát is árulnak így. Nagyon finom, egyszer majd kóstold meg. Télen meg már így ősszel is elég sok helyen árulnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos én nem tudok file megosztást csinálni. De a freemailnek pedig fogadnia kellene, mert ott lehet óriás fileokat is küldeni. Szerintem a legegyszerűbb az, hogy aki tud angolul az regeljen be a Yahoora, aki nem tud, az meg a gmail-re. Ezek mind tudnak 25 megás fájlokat fogadni. |
|
|
|
2009.10. 18. - 19:21:52
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok!
Na majd negyed óra volt, mig vissza olvastalak benneteket! Látom, mindenki rendben van,örülök Neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miért nem csináltok gyorsan egy másik levelezőt magatoknak, kb 5 perc alatt lehet, legalábbis nekem a gmail annak idején annyi volt, és hopp, már mehet is a fantasztikus altató muzsika! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Számomra ez teljesen elképzelhetetlen, ezért én is szeretnék kérni egyet, mert rettenetesen kiváncsi vagyok, és emellett egyik barátnőm, aki kisbabát vár,hatalmas DM-es, úgyhogy szerintem örömöt tudnék neki okozni. Ja, és képzeljétek, hogy Alan-nak fogják hivni a gyeremekét, csak nem igy lesz irva, mivel nem anyakönyvezhető, hanem... Alen.. vagy valami más... de tudom hogy van egy kis eltérés. Hát képzeljétek hogy én, és a barátaim pedig kifestettünk tegnap... hatalmas munka volt, de csodálatos lett minden... csodálatos. Este 9-re fejeztük be Évus barátnőmmel, illetve addigra vittem őt haza, és utána rögtönmennem kellett, mert egy barátnőm itthon volt Floridából, és ez volt a búcsú bulija, úgyhogy csak gyorsan lezuhanyoztam, és már jöttek is értem.. olyan fáradt voltam, alig tudtam felállni az asztaltól, de aztán a bacardi-kola meghozta hatását, hajnal 3-ig mulattunk:) Aztán ma majd bele haltam hogy romokat kell takaritanom még, és fontos volt befejezni, mivel nekem holnap már dolgoznom kellett, és áldatlan volt minden körülmény. Úgyhogy délután 5-ig takaritottam, aztán ledőltem, és most keltem fel. ÚGy be van gyógyulva a fejem, mint az állat:) De megérte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Még ilyet soha nem éreztem, a tenyeremben izomláz van a teddy hengertől. Persze máshol is, de a tenyeremben még sosem volt! Kedves barátnőm Valcsa jön velem a januári koncertre, de csak azért, mert mi 3-an, akik voltunk akkora elánnal tudunk-tudtunk mesélni róla, hogy teljesen belelkesedett, hogy neki ezt látnia kell, úgyhogy jön velünk! Tegnap is oktatás alatt volt, mert végig azt hallgattunk, meg ma délelőtt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már egész sok számot ismer, és néha mikor nem is tudja, hogy látom, észreveszem, hogy igenis lötyög közben, élvezi a zenét! Úgyhogy szerintem januárra már teljese mértékben kijelenthető lesz róla, MEGFERTŐZVE!!! |
|
|
|
2009.10. 18. - 19:29:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok! Na majd negyed óra volt, mig vissza olvastalak benneteket! Látom, mindenki rendben van,örülök Neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miért nem csináltok gyorsan egy másik levelezőt magatoknak, kb 5 perc alatt lehet, legalábbis nekem a gmail annak idején annyi volt, és hopp, már mehet is a fantasztikus altató muzsika! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Számomra ez teljesen elképzelhetetlen, ezért én is szeretnék kérni egyet, mert rettenetesen kiváncsi vagyok, és emellett egyik barátnőm, aki kisbabát vár,hatalmas DM-es, úgyhogy szerintem örömöt tudnék neki okozni. Ja, és képzeljétek, hogy Alan-nak fogják hivni a gyeremekét, csak nem igy lesz irva, mivel nem anyakönyvezhető, hanem... Alen.. vagy valami más... de tudom hogy van egy kis eltérés. Hát képzeljétek hogy én, és a barátaim pedig kifestettünk tegnap... hatalmas munka volt, de csodálatos lett minden... csodálatos. Este 9-re fejeztük be Évus barátnőmmel, illetve addigra vittem őt haza, és utána rögtönmennem kellett, mert egy barátnőm itthon volt Floridából, és ez volt a búcsú bulija, úgyhogy csak gyorsan lezuhanyoztam, és már jöttek is értem.. olyan fáradt voltam, alig tudtam felállni az asztaltól, de aztán a bacardi-kola meghozta hatását, hajnal 3-ig mulattunk:) Aztán ma majd bele haltam hogy romokat kell takaritanom még, és fontos volt befejezni, mivel nekem holnap már dolgoznom kellett, és áldatlan volt minden körülmény. Úgyhogy délután 5-ig takaritottam, aztán ledőltem, és most keltem fel. ÚGy be van gyógyulva a fejem, mint az állat:) De megérte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Még ilyet soha nem éreztem, a tenyeremben izomláz van a teddy hengertől. Persze máshol is, de a tenyeremben még sosem volt! Kedves barátnőm Valcsa jön velem a januári koncertre, de csak azért, mert mi 3-an, akik voltunk akkora elánnal tudunk-tudtunk mesélni róla, hogy teljesen belelkesedett, hogy neki ezt látnia kell, úgyhogy jön velünk! Tegnap is oktatás alatt volt, mert végig azt hallgattunk, meg ma délelőtt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már egész sok számot ismer, és néha mikor nem is tudja, hogy látom, észreveszem, hogy igenis lötyög közben, élvezi a zenét! Úgyhogy szerintem januárra már teljese mértékben kijelenthető lesz róla, MEGFERTŐZVE!!! Szia! Gratulálok, hogy jó lett a festés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy milyen színekkel kentétek tele a falakat? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szép hosszú és egybefüggő hétvégéd volt, sok eseménnyel meg történéssel és ráadásul a módosok táborát is gyarapítottad egy fővel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 18. - 19:35:54
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie!
Igyekszem-igyekszem:) A háló csoki barna lett, a nappali pedig tejeskávé... Huhhh.... Ez a csoki barna annyira gyönyörű, hogy legszivesebben végig nyalnám a falat... na ez elég perverzül hangzott, de komolyan olyan a szine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.10. 18. - 19:38:04
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie! Igyekszem-igyekszem:) A háló csoki barna lett, a nappali pedig tejeskávé... Huhhh.... Ez a csoki barna annyira gyönyörű, hogy legszivesebben végig nyalnám a falat... na ez elég perverzül hangzott, de komolyan olyan a szine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Muti azt a csoki barnát, lécci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na erre most ennem kell egy csokit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.10. 18. - 19:43:43
Létrehozva:
|
|
|
Majd lefotózom, és megmutatom, de készülj fel, sokkoló! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Most rögtön nem tudom, mert egy kicsit bonyolultak itt a dolgok. Nem ott lakom még, de már egy csomó cuccom ott van, és én ott is dolgozom, tehát úgy van kialakitva a lakás... úgyhogy majd holnap, mikor megyek le dolgozni, lefotózok mindent. Szerintem a jövő hétvégén viszont már ott fogok lakni. REmélem |
|
|
|
2009.10. 18. - 19:45:06
Létrehozva:
|
|
|
hehe, most én is csokis kekszet eszem erre! XD Edóka, akkorákat röhögök néha a beszólásaidon! XD
Na amúgy én is örülök, hogy jól ment a festés és még partiztál is egy jót! És gratula a fertőzöttedhez! XDDD Adj egy mailcímet (lehetőleg ne hotmail-t, freemailt vagy citromailt) és elküldöm a számokat. Ha neked se megy, akkor megkérem még egyszer valamelyikőtöket, akiknek átment már a zene, hogy töltse fel valahova és ossza meg a hoppon maradottakkal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka, amúgy a Cure-os baba album is isteni! nekem az kicsit jobban is tetszik, mint a DM-es. Én arra aludtam el jó párszor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 18. - 19:49:09
Létrehozva:
|
|
|
Szia Useless!!
Hát ha van cure-os is, az is jöhet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) edobaba11@gmail.com, erre tuti átjön kettesével, én is úgy szoktam küldeni! Huhh.. de imádom a csokis kekszet.. cola light-al!!!figyeljünk a kalóriára, tudod, viszkit is csak light-al! |
|
|
|
2009.10. 18. - 19:55:28
Létrehozva:
|
|
|
Edóka gratula a festéshez.A fotókat én is szivesen megnézném amiket majd csinálsz.Ja én is felröhögtem a falnyalós szövegeden. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
U-girl valamilyen altatós zene néha rám is rám férne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |