![]() ![]() |
2010.11. 10. - 18:24:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát szépnek szép, de olyan mint egy rossz kis ribi a Jezebel alatt XD először rázza magát, utána sunyin lépked (kicsit úgy, mint Dave a Wrong átvezetőrészénél, mikor "oson"), aztán meg egészen bevadul a kifutón a gitárszóló alatt és ANNYIRA cukin csámpázik ki a kifutóra! XDDD hosszabban mutatják a lábát, ahogy megy, meg olyan Martinosan berogyasztja a lábát. Trixx is zabálni fogja a Jezebel-t szerintem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.11. 10. - 18:31:59
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! KARMESTER DAVE!!!!!!!!! XDDDD annyira jó a Home utáni közönség énekeltetés! és ahogy Dave vezényli egyre gyorsabban!!! NAGYON TETSZIK!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 10. - 18:34:36
Létrehozva:
|
|
|
jezebel & home nagyon szeretem őket:D a számokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 10. - 18:57:44
Létrehozva:
|
|
|
na ha valaki azt merészeli mondani az I feel you után, hogy Dave kiégett, annak letépem a fejét!!!!!
Annak, aki meg vágta a koncertfilmet, annak meg a kezét vágom le, amiért majdnem teljesen kimaradt Dave és Mart headbangelése a dobok előtt!!!!!!!!!!!!! GRRRRRRRRRR!!!!!! *borzolja a bundáját* na jó, most kell egy cigi, mert ez már sok lesz a szívemnek XD fel vagyok már pörögve! KONCERTET AKAROK - MOOOOOOOST!!!! ja, Jan: tényleg NAGYON-NAGYON-NAGYON szép itt Martin - annyira szépséges és ragyog, hogy az már szinte fáj a szemnek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:05:24
Létrehozva:
|
|
|
Ez az Usi, folyamatos helyzetjelentés, ahogy nézed a dvd-t. Csöngök a szavaidon.
Közben fél szemmel most én nézek meccset. A hozzászólást -Szuzi101- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 10. - 19:05:52 |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:05:41
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! KARMESTER DAVE!!!!!!!!! XDDDD annyira jó a Home utáni közönség énekeltetés! és ahogy Dave vezényli egyre gyorsabban!!! NAGYON TETSZIK!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajajajajaa Ez nekem is nagyon tetszett!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:14:35
Létrehozva:
|
|
|
usi nagyon szép volt martin a totu minden állomásán ezüst ruci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és az ezüst por a testén arcán az ékszerei és a kékes háttér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) behalok a hideg színektől, kék ezüst (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sgy jó hogy szívet írtál dave-hez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:15:38
Létrehozva:
|
|
|
Suz: hehe, pont azért helyzetjelentek, mert gondoltam, hogy kíváncsiak vagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Süni: egyik legjobb "pillanat" a koncerten szerintem a karmesteres!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na azért ez az Enjoy se semmi, hullámokban rázott a hideg majdnem végig! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) most kezdődik a Never. Azért azon meglepődtem, hogy EKKORA ez az aréna!!!! és mennyire tömöttek a sorok, te jó ég! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és az Enjoy alatt, mikor Dave elindul vissza a kifutóról, kiszúrtam egy magyar zászlót! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:24:41
Létrehozva:
|
|
|
usi a nevertől mindig behalok főleg mikor martin kezdi a gitár intróval és behajolt testtel én az imádom never martin intrója (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hidegrázás így látatlanból is usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi a wrong élőbe nem vették azt bele, mikor martin leül pihenni? |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:24:45
Létrehozva:
|
|
|
Usi: de még mennyire kíváncsi! Gondolatban veled nézem! Meg nekem külön tetszik, hogy nem csak azt írod, hogy melyik számot nézted, meg mit csináltak közben, hanem hogy te mit éreztél közben.
|
|
|
|
2010.11. 10. - 19:27:33
Létrehozva:
|
|
|
az is olyan aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi írtad, h. milyen sokan voltak bár az előzetes vidiben is látni mennyien voltak ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sok fiatal szerencsére nem hiába igényes zenét nyomnak mióta és azért az se semmi, h. kb. 2 órás koncertet csak így simán lenyomnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:34:48
Létrehozva:
|
|
|
Suz: ezt MEG KELL NÉZNÜNK EGYÜTT IS!!!!!!!!
ja hát persze hogy írom a véleményem, hogy nekem milyen benyomásaim vannak 1-1 számnál - amúgy is azt kértétek, hogy véleményezzem XD jan: a Wrongban most nem ül le Mart. De egészen jól énekli Dave - úgy értem, rendesen bemelegítette a hangját. Viszont Martin szerintem énekelte már szebben is a Home-ot (pl. nálunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) A Dressed in black is jó volt - főleg a vége tetszett, mikor Mart kicsámpázott (bocs, de tényleg úgy ment! XD) a kifutóra megint és olyan "kétségbeesett" felhanggal ismételgette, hogy "Dressed in black again" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána meg poénkodik megint Dave, mikor visszajön a színpadra és hallgatja a közönség óóó-zását, miközben viccesen törölgeti az arcát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) idióta! IMÁDOM! XDDD WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! STRIPPED!!!!!!!!!!!!!!! MEGHALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) JÁJÁJÁJÁJÁJJJJJJJJJJJ!!!! A FAKIBA!!!!!!!! és SUTTOGJA azt a "Come with me"-t!!!!! WÁWÁWÁWÁWÁÁ!!!!!!!!! *hangos és hosszú sikoly tőlem* |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:38:57
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem mart azért csámpázik, mert a gitár az oldalán van jezebel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ha szólóba megy gitár nélkül akkor tényleg csámpa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de olyan drága (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
szuzi hol van meccs? a sport csatornákat kivéve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:41:42
Létrehozva:
|
|
|
Usi: meg fogjuk! Már látom magunkat teljesen szétcsúszva a gyönyörtől fetrengeni! De szép látvány lesz! Istenem: milyen lehet, ahogy suttogja a Come with me-t! Gondolatától kész vagyok!
Jantar: Pesten, Fradi-Szeged kézilabdát nézek. Így értetted? |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:51:31
Létrehozva:
|
|
|
igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt hittem vmi foci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kézi anno én is játszottam és röpiztem is de tarapára ment a bal térdem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja ja martin biztos szépen énekli a home -ot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 10. - 19:52:41
Létrehozva:
|
|
|
Focit csak max. eb vagy vb alatt nézek, akkor is csak a döntő környékén. Nem nagyon izgat.
Gyerekkoromban én is kéziztem egy darabig. |
|
|
|
2010.11. 10. - 20:01:21
Létrehozva:
|
|
|
Suz: focival én is így vagyok, bár a legutóbbin se fogott el a láz, hogy nézzem. max. a legvégét láttam a VB-nek.
Nahhh hát ez a Waiting for the night nagyon szép lett - csak azok az állandóan beóbégatók nem kellettek volna a "We love you Dave!" felkiáltásokkal - aszzem a végén be is szól nekik vmit Dave. Majd csekkolom, most nem tudtam visszalépni. Tényleg cuki, ahogy Mart elröhögi XD Meg a végén magyaráz Dave Martnak miután beszólt a hangoskodóknak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ÉDESEK EZEK KETTEN EGYÜTT!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na még az extra számok vannak, de kell még egy cigi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Suz: az nem kifejezés, hogy fetrengeni fogunk. Előtte be kéne tankolni piával XD |
|
|
|
2010.11. 10. - 20:05:14
Létrehozva:
|
|
|
Én most a vb-ből egy pillanatot se láttam.
Most nagyon furcsát fogok írni. A Waiting nekem tavaly nyárig semleges volt. De a koncerten olyan gyönyörű volt, akkor érintett meg igazán, azóta imádom! Erre a betankolásra már én is gondoltam! |
|
|
|
2010.11. 10. - 20:05:30
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó kis pálesz vagy vörös borocska (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 10. - 20:08:28
Létrehozva:
|
|
|
Jantar nem rossz az ötlet! Bár Usit eddig sört láttam inni, nem tudom ezekkel hogy van! De gondolom, majd élménybeszámolunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |