2400 Oldal V  « < 2301 2302 2303 2304 2305 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Szuzi101
post 2010.11. 11. - 07:05:19
Létrehozva: #46041

devotee

Jó reggelt!

Nem tudlak cáfolni Angie, de akkor vágatlanul legyen!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 11. - 08:21:45
Létrehozva: #46042

devotee

Idézet (Szuzi101 @ 2010.11. 11. - 08:05:19) *
Jó reggelt!

Nem tudlak cáfolni Angie, de akkor vágatlanul legyen!

Szia Szuzi!

Úgy legyen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Óóóóóóóóóóóóóóó, Harry Potter és a Halál ereklyéi nov. 25-től a mozikban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megnézzük együtt csajok??
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 11. - 09:06:05
Létrehozva: #46043

devotee

uhhh, akkorát aludtam! sziasztok!

ehh... álmomban vmit segítettem Dave-nek és Martnak. És hozzámentem a volt pasimhoz XD
meg Edóval meg a pasijával mentünk vhova XD

Angie: hát elméletileg azon a héten pont nem megyek haza, hogy együtt tudjuk megnézni a HP filmet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

ja hát igen, egy pesti koncertet már igazán megérdemelnénk live dvd-ként.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (álmodik a nyomor...)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 11. - 09:57:21
Létrehozva: #46044

devotee

Én is jót aludtam amúgy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És itt most tök nyugi van XD

Nem baj, ha nem a premierkor nézzük, majd később is jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megvárlak, vagy inkább bevárlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 11. - 10:19:14
Létrehozva: #46045

devotee

okés, akkor majd megbeszéljük ha aktuális lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

huh már elég jól haladok a beszámolóval (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már a számomra extrákat tartogató számokról írok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 11. - 10:33:01
Létrehozva: #46046

devotee

Persze, majd konzultálunk XD

Az jó, el fogom olvasni és ma este megnézem az extra lemezt én is! Este lesz időm, végre van egy szabadnapom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 11. - 11:07:25
Létrehozva: #46047

devotee

na kész vagyok. már csak át kell olvasnom és utána lefordítani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hajrá az extra dvd-vel este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 11. - 12:23:41
Létrehozva: #46048

devotee

Angie, ahogy olvasgatom MYM-en, a többségnek szintén baja van a vágással...

(IMG:http://i681.photobucket.com/albums/vv177/Stay_Depeched/Mart/TampaMart.jpg)

ja és Dave-et elnevezték a csajok "Dave Potter"-nek a NY-os "Wrong" és "Walking" próbák után a sálja miatt XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 11. - 12:40:11
Létrehozva: #46049

devotee

ááááááááá
gyerekek, ez maxigáz. mi a pélót kell csinálni a hangyák ellen? mini vörös hangyák vannak a konyhában, és nagyon gáz, mert nem tudunk úgysem nulla morzsát teremteni meg ilyenek, akármennyit takarítok, és ellepték megint a zsemléinket, és nem ám csak simán szaladgálnak rajta, hanem beássák magukat a belsejükbe, és ott hepáznak, nagyon ciki, ma is 4 zsemlét kellett kidobni. kurva ideges vagyok, mi a faxxxxxomat csináljak vele?

na, milyen jó hogy eszembe sem volt megvenni a dvd-t. ha még nem is jó, akkor pláne majd leszedem valahonnan, vagy efféle. azért sajnálom, hogy nem sikerült jól megcsinálni, és ennek ellenére ilyen pofátlanul mocskos sok pénzt kértek érte.

na le kell fordítanom egy rövid szöveget, utána meg jön Laci, megnyír (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 11. - 13:10:33
Létrehozva: #46050

devotee

hát Loli, az a baj ezekkel a kis mocskokkal, hogy nagyon szívósak! Nekem 4 év alatt sem sikerült véglegesen kiírtani őket. Most is meg kellett mentenem a kalácsomat előlük. Régebben volt, hogy egy egész kenyeret ki kellett dobnom miattuk :S
Vettem én már hangyacsapdát, de szartak rá, ezért ami eddig időszakosan legjobban bevált az az, hogy időnként lefújom hangyairtóval azokat a helyeket, ahol meg szoktak jelenni leggyakrabban. Ja meg kitapasztaltam, hogy hova nem mennek (pl. az ablakkilincsre szoktam akasztani néha zacskóban a pékárut, illetve a mikró tetején a grillrácsra nem igazán szoktak felmászni - bár arrafelé is néha megjelennek :S Szekrényről szó sem lehet, mert ott is szoktak szambázni.

Az azért erős, hogy ne lenne jó - az extrák sokat dobnak rajta + a koncert maga sem rossz annyira, de volt már jobb is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 11. - 14:47:14
Létrehozva: #46051

devotee

Usi nagyon jól írtál mindent, szinte ugyanezek a gondolataim végig mint amiket te leírtál.
Én sem mondom, hogy nem jó, viszont volt már jobb dvd is, nem is egy.
De természetesen szeretem, imádom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na majd még írok, de mostanában annyira elvagyok magammal......
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 11. - 18:57:23
Létrehozva: #46052

devotee

Itt vagyok, csak takarítottam. Rajtam kívül senki?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 11. - 19:07:37
Létrehozva: #46053

devotee

csövike szuzi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma hívtak este a médiából, h. már megvan a deluxe csomagom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a rossz az csak, h. szombaton délelőtt lesz időm érte menni, de csak futtában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showb...icle2357668.ece
közben ezt találtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 11. - 19:14:01
Létrehozva: #46054

devotee

Szia Jantar!

De jó, hogy neked is megvan a dvd. Egyszer talán nekem is lesz. Tegnap elmentem egy könyvesbolt előtt, ott kacsingatott rám a kirakatból, de egyenlőre nem fér bele! Már sok véleményt olvastam róla, kíváncsi leszek a tiedre is, ha megnézed!

Megnéztem a cikket, hát az angol tudásom kb. a címnél kimerül, de a képen Martin olyan imádnivalóan aranyos!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 11. - 19:23:35
Létrehozva: #46055

devotee

nagyon örülök, h. nekem is meglesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nekem biztos tetszeni fog nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pont jól jön ki, mert szombaton nameday-ém lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jó lesz neked is, mert usival megnézitek együtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 11. - 19:27:55
Létrehozva: #46056

devotee

sziasztok!

na vééééégre kész a magyar verzió is (bocsi, kicsit feltartottak).
szóval íme a véleményezésem:
http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5773779
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 11. - 19:28:03
Létrehozva: #46057

devotee

Jantar: Szilvinek hívnak? Legalábbis én azt találtam a naptárban. Bocs, de nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Kíváncsi leszek Usival mit művelünk! De most pont olyan hangulatban vagyok, hogy biztos nekem is tetszeni fog!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 11. - 19:35:55
Létrehozva: #46058

devotee

igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biztos jó lesz nektek holnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

usi el is olvasom rögvest az beszámolót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 11. - 19:44:11
Létrehozva: #46059

devotee

végigolvastam jó lett usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 11. - 20:16:49
Létrehozva: #46060

devotee

(IMG:http://29.media.tumblr.com/tumblr_lbmu8gZXNU1qcvjsco1_250.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2301 2302 2303 2304 2305 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
152 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (152 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: