2400 Oldal V  « < 2304 2305 2306 2307 2308 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.11. 12. - 11:34:57
Létrehozva: #46101

devotee

Niki: na az ilyenekkel példálkozókat nem nevezném éppen jóakaróknak... Hogy lehet már ilyeneket mondani???
És igen, az nagyon jó, hogy sokat beszéltek erről Zolival és rájöttök, hogy mi a fontos.
Másod-unokanővéremék is ilyen cipőben járnak, és szerencsére nekik is sikerül beszélni így a dolgokról. Ez NAGYON FONTOS!!!! Örülök, hogy így gondolkodtok ti is!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.11. 12. - 11:49:48
Létrehozva: #46102

devotee

Hűűha, látom jó sokat termeltetek, sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én már kint leírtam a véleményem, plusz Usi, mintha szívemből szóltál volna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még annyival egészíteném ki, hogy volt itt szó arról, hogy minden meg van rendezve, semmi sem spontán... hát a kutyafüle! (hajajj, most majdnem mást írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Igen, persze, jól mondtátok hogy az ember már megszokásból csinálja ugyanazt a mozdulatot, beszólást egy-egy szám alatt. De vannak igenis spontán dolgok! És gondoljunk bele.. a legfontosabb a show kifejezés. Koncert és show között rengeteg a különbség. Szerintem ez olyan kb., mintha ott állnánk le vitatkozni, hogy mittudomén... lédigaga vagy bijonszé is ugyanazt csinálja egy-egy koncert alatt. Istenem, hát ők ezt begyakorolták! Minden mozdulat meg van tervezve! Jó, oké, a dM nem ilyen, de nézzen már minden nyavalygós magába. Van egy napi rutinja, amit csinál, már csak megszokásból is. Pont ez az amit a Niki mondott. Ha a fiúk 20 éve lenyomják az ETS-t.. belegondolni sok, hogy az mekkora nagy szám! És hogy van mindig egy "yeah that's right!". Ez mind a show része.

Na jó, nem ragozom tovább a szót, mert már lassan én se fogom tudni, hogy hova akarok kilyukadni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 12. - 12:57:52
Létrehozva: #46103

devotee

Geri: igen, igen, jól beszélsz!
közben kint már összefoglaltam az itt leírtakat kicsit átírva és hozzászóltam én is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 12. - 13:16:34
Létrehozva: #46104

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.11. 12. - 06:57:52) *
Geri: igen, igen, jól beszélsz!
közben kint már összefoglaltam az itt leírtakat kicsit átírva és hozzászóltam én is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen én is egyet értek...még ha a "nagykutyának" nem is tettszik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Sziasztok mindenki!

A kis göthös egészségem hátráltatott, de azért rátok néztem időnként (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie szupik a képek, gratula a lakáshoz-bulihoz!

Lolának az alakuló karrierjéhez...

Edónak pedig a sok-sok mindenhez amit már eddig is megérdemelt volna az élettől....és ne legyenek aggályaid az elfolytott dolgoknál nincs rosszabb.

A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 12. - 13:17:36
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 12. - 13:37:13
Létrehozva: #46105

devotee

jaj de jó erre is látni, Brigi! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 12. - 13:43:30
Létrehozva: #46106

devotee

Szia kis gonosz cica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A dóri most megy feladni neked a telcsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

És hát te tudod.....sűrű és hosszú

A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 12. - 13:50:38
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 12. - 13:56:33
Létrehozva: #46107

devotee

Purrrrrrrrrr!
Köszönöm a reklámot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és a telcsit is!!!

és igen, tudom!

na látom, odakint nem csak mi vélekedünk úgy, ahogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) közben jött már hsz a kifakadásomra is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hjajjjjjjjjjjjj és még mindig imádom ezt a "No love"-ot Eminemtől!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 12. - 14:32:00
Létrehozva: #46108

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.11. 12. - 07:56:33) *
Purrrrrrrrrr! Köszönöm a reklámot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a telcsit is!!! és igen, tudom! na látom, odakint nem csak mi vélekedünk úgy, ahogy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) közben jött már hsz a kifakadásomra is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hjajjjjjjjjjjjj és még mindig imádom ezt a &quot;No love&quot;-ot Eminemtől!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Szivesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) magamat is reklámozom...
Mikit már ugyi régrégrégrég rámászattam az oldaladra és a sztorikra mert nekem akkor még nem is volt magyar....

Majd most hozza a többi .......csókát XDDDD

A telcsit is szivesen, Dóri mondta, hogy valszeg keddre leér Marosra.

Marshall nagyon tud....hiába (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jut eszembe...a kis csoki csajom bejelölted?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 12. - 14:43:12
Létrehozva: #46109

devotee

jöjjenek csak az olvasók és a kommentek! azt szeressük!
mindjárt kiírok még egy figyelmeztetést a fő oldalra, meg hogy mit csináljon a kedves olvasó, ha nem akarja engedni kommentelni őket.

be, be! bejelöltem és a jelöléshez írtam is üzit, hogy ki vagyok mi vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

apuék meg majd átveszik a csomagot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

és igen, Marshall tud! egyre jobb!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 12. - 15:22:43
Létrehozva: #46110

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.11. 12. - 08:43:12) *
jöjjenek csak az olvasók és a kommentek! azt szeressük! mindjárt kiírok még egy figyelmeztetést a fő oldalra, meg hogy mit csináljon a kedves olvasó, ha nem akarja engedni kommentelni őket. be, be! bejelöltem és a jelöléshez írtam is üzit, hogy ki vagyok mi vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apuék meg majd átveszik a csomagot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és igen, Marshall tud! egyre jobb!

Hát a fiúk-lányok panaszkodnak ma is, hogy nem mindig megy nekik a véleményezés (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó lesz ha kiírod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Olvastad, hogy Shat-nak nemsokára jön ki két új sztorija???

Fogadjunk, hogy még amit küldtem sem nézted át......
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 12. - 15:27:58
Létrehozva: #46111

devotee

kikérem magamnak! félig már elolvastam!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) csak hát tudod... közbe jött a DVD, és megígértem bizonyos embereknek, hogy írok véleményezést róla.... So azzal elvoltam egész nap tegnap - meg azelőtt.

és Shat még nem jelölt vissza, addig meg nem látom a híreit, LJ-n meg még nem voltam.

Kiírtam a megoldást és a figyelmeztetést is a kezdőoldalra. IGen, engem is idegesít, hogy sokszor nekem is újra kell frissítenem az oldalt, hogy tudjak válaszolni kommentekre, vagy fel tudjak rakni új részeket/fejezeteket. :S Nem tudom, miért szarozik a gportal így...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 12. - 16:08:35
Létrehozva: #46112

devotee

Szia Brigi,

de régen jártál erre, jó látni téged (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Minden oké NY-ban? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi!
Huh, a lakás mindenkinek tetszik (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De jó!!!! Még azért nem laktam be teljesen, de kezdem megszokni, már egy hónapja ott lakom majdnem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 12. - 16:28:28
Létrehozva: #46113

devotee

Usi én írtam, de valamiért nincs ott. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Köszi az együttérzést. Hát igen, utána nekem is leesett, hogy hogyan mondhatnak már ilyet, ez nem kedvesség, csak akkor annyira érzékeny voltam, és nem józan eszű, hogy azt is elhittem volna, hogy a piros az fekete különben.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 12. - 16:32:58
Létrehozva: #46114

devotee

persze, elhiszem, hogy nagyon kész voltál. De mondom, a lényeg, hogy ti magatokban és egymás közt megbeszéltétek a dolgot és az nagyon-nagyon jó, hogy mindketten így gondoljátok. És amúgy is magadra hallgass, arra, ami szerinted neked jó vagy kell! Erős csajszi vagy te! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 12. - 16:41:45
Létrehozva: #46115

devotee

Igen így lesz, elengedem a fülem mellett ezeket...amúgy két munkatársam mondta.
Csak a megérzéseinkre hagyatkozunk.
Az a baj, hogyha egy emberrel gondok vannak úgymond, akkor rögtön népszerű lesz, és vele akarnak foglalkozni, persze a vele való foglalkozás nem mindig kedves szándékú.
Az embert vagy lesajnálják, vagy irigylik. Ez a kettő.

Amúgy megígértem Zotyának, hogy pozitív leszek, mindig hittem ebben, de nemrég egy tök egyszerű képlet alapján bebizonyosodott számomra, hogy ez fontos.
Pl., ha az ember elpirul, akkor az azért van, mert gondolt valamire, szóval egy gondolat indítja el azt, hogy a szervezetben változások következnek be: leizzadás, pirulás, gyorsabb szívverés.
Mindez egy gondolattól.
Szóval ha a gondolataink jók és pozitívak, akkor...az csak kedvező lehet mindenre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 12. - 16:57:08
Létrehozva: #46116

devotee

Helyes hozzáállás, Niki! Csak így tovább! Egyébként meg igazad van - nem véletlen mondják, hogy minden az agyban dől el - vagy legalábbis a dolgok nagyobb része (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hajrá, hajrá kislány! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az ember meg egy nagyon undorító állatfaj tud lenni sajnos - szeret mások fájdalmán csámcsogni.
Csak hogy egy nem is olyan régi példát hozzak: a városunk pletykafészkei úgy ferdítették a nagyapám halálát, hogy öngyilkos lett, mert beteg volt és nem bírta tovább. És ezt a fodrászomtól hallottam vissza, akihez gyerekkorom óta járok. Fel kellett világosítanom, hogy ebből semmi nem igaz. Gondolhatod, hogy mennyire eldurrant az agyam. Egyszerűen GYŰLÖLÖM az emberi ostobaságot és rosszindulatot.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 12. - 17:15:45
Létrehozva: #46117

devotee

Hú, termékeny nap volt ma.

Niki: Fel a fejjel, és igazad van, csak pozitívan! Mert ha az igaz, hogy ha valaminek úgy indulsz neki, hogy nem fog sikerülni, akkor az tényleg nem is fog, akkor az ellentettjének is igaznak kell legyen! És bármilyen nehéz, tényleg akkor csinálod a legjobban, ha a kéretlen segítők "tanácsait" elengeded a füled mellett! Ott van neked a férjed, aki mindenben segít, támogat, egy véleményen vagytok, szeretitek egymást, senki, semmi más nem fontos!

Elolvasgattam, amit a DM-ről írtatok, én is egyetértek vele.

Usi: az olvasásban leragadtam a prológusnál, épp tegnap jutott eszembe, hogy folytatnom kellene! Hamarosan meg is teszem. Sajnálom, hogy ilyen hülyeségeket pletykáltak a tatádról! Hát sajnos a szimpla igazság sose érdekes, muszáj mellé valamit kitalálni.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 12. - 17:17:35
Létrehozva: #46118

devotee

Igen, ez ismerős...elhiszem, hogy nagyon pipa lettél, néha én is így vagyok, máskor meg kb. erre számítok az emberektől és kiröhögöm őket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 12. - 17:25:47
Létrehozva: #46119

devotee

Tényleg furcsák az emberek. Egyenlőre nagyanyám még él és virul, de az egyik gyereke ma délelőtt gyakorlatilag bejelentkezett az örökségéért! Nekem ez egyszerűen gusztustalan! És mégis ő nagyanyám kedvence!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 12. - 17:34:42
Létrehozva: #46120

devotee

sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mi minden volt ma itt... ha jól értem valakik odakinn bepofáztak Dave-re, a betegségére, meg a teljesítményére, meg a fiúkra a dvd kapcsán. hát jól kapják be, ennyit tudok mondani. nekem az a magas de nagyon mindig amikor ilyesmivel találkozom, hogy hol maradt el az egész procedúrában a szeretet? merthogy sehol nincs az fix. én ha szeretek valakit, elnézem a hibáit is, és még ha látom sem hirdetem, mert szeretem annyira hogy nem dörgölöm mások, és a saját orra alá az emberi gyarlóságait. és nem is ez történt aza vicces. mert a fanyalgó, ostobaságokat beszélő hihhhhetetlenül hozzáértő okoskodók mindegyik remegve hugyozna maga alá ha a Depeche Mode bármelyik kritizált tagja az egyméteres közelükbe kerülne. mindegyik képmutató majomparádé úgy kajakozik egy meet and greetért hogy majd' a nyakát töri. na ennyit erről - na, felhúzom itt magam holott nem is olvastam a hülyeségeiket.

Niki, olyan nagyon tisztellek és szeretlek amikor így megmutatod a kis szívedet és azt, hogy mennyire okos vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszi és ölelés neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Brigi, rég jártál erre. rendben alakulnak a dolgaid? az alakuló karrierem... muhaha, szép találat, tus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a jelen karrierem csúcsa, amikor egy-egy ügyfél gratulál hogy milyen kellemes a hangom meg érthetően beszélek xDDD

Szuzi, aranyos vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk nagyon jónak csak addig nevezhető a hajam, amíg friss. sajnos elég brutál tönkrement a kémiája, és kétnaponta mosnom kell, hogy valahogy kinézzen. épp most keressük rá Lacámmal a megoldást.

Edónak a legjobb most (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sport, fogyás, pasi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megérdemled, édes, érezd jól magad nagyon

Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de zsííír, vehetsz dvd-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ma délután pihi vagyon, 3ra hazaértem, azóta heverek, meg vacsiztam meg néztem criminal mindst. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jupiiiii
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2304 2305 2306 2307 2308 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
128 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (128 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: