![]() ![]() |
2010.11. 12. - 17:53:37
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suz: na ez az ami NAGYON gusztustalan!!!!!!!
Lola: hát igen, az "überokosok".......... no comment. hajajajajjjj, ráfüggtem a Strippedre már megint! meg a "védelmező hadjárat" miatt a fiúk zenéjére is, úgyhogy jóóóó lesz ez a dvd-zés, már előre érzem!!!!! |
|
|
|
2010.11. 12. - 17:58:42
Létrehozva:
|
|
|
De még milyen jó! Szépen megvettem a hozzávalókat is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , nemsokára találkozunk, utána ereszd el a hajam!
|
|
|
|
2010.11. 12. - 18:02:58
Létrehozva:
|
|
|
vagy ahogy Edóval mondottuk vala anno: talán mégse erezd el a hajam... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
huh huh huh (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) már én is elkezdtem készülődni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1133.snc4/149536_141236355927485_100001233634998_242531_7488726_n.jpg) |
|
|
|
2010.11. 12. - 18:10:01
Létrehozva:
|
|
|
Jó mondás
Te Usi, ez a kép... Ahogy látszik a nyelve... |
|
|
|
2010.11. 12. - 18:22:06
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na velem is történ egy két dolog ma írom sorba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudtam menni a médiába, majdcsak holnap fogok tudni menni :S niki nagyon szíven ütött amit mondtál annak nem lehet aki szeretne, aki meg nem akar annak lesz.. usi basszus úgy rühellem mikor fikázzák a kedvenceimet és beszólnak rájuk főleg az akaszt ki, h. mikor mesélek róluk ill. áradozom róluk akkor vannak olyan majmok akik azt mondják, h. ideje lenne már túllépni ezen a kamaszkori rockbanda rajongáson és a tagok utáni sóvárgáson meló után léptem az egyetemre, ahova azért kellett mennem mert a nő katalógusozik levelezőn ez tök gáz, ahogy tudtam eljöttem :S holnap is vele lesz órám 8-15ig de délelőtt megyek a médiába és aztán a nő órájára megint na az óra előtt, ahogy gyülekeztünk mondtam éppen áradozva, h. holnap tudom csak megvenni, erre pont az egyik lány évfolyamtársam, aki egy idióta beszólt pont így, h. nem gáz így áradozni róluk, hiszen nem 13 15 éves vagyok már :S elég gyerek lelkű vagyok és nem nagyon szeretem a valós életben, ha egy ilyen abszolút felnőtt beszól és azt sem, ha a dm-et fikázzák na erre mki eltűnik kb. sokkal fárasztóbb egy ilyen turnét lenyomni 2 órán át, mint gyári munka, ill fizikai fittnek kell lenni és toppon kell lenni nagyon az agyban dől el minden és ők ketten nagyon nagyok dave és martin bár martin az ész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 18:23:05
Létrehozva:
|
|
|
Jantar: de sok bunkó van! Pedig én hallatlanul büszke vagyok rá, hogy ennyire imádom a DM-et! Őszintén sajnálom azt, aki nem tud semmiért, senkiért lelkesedni.
Egyébként ez szerintem rég több kamaszkori rajongásnál. Hiszen nem minden nap másik, az épp aktuális egyslágeres előadóért rajongunk, hanem valami sokkal komolyabbért! Épp valamelyik nap mesélte a fiam, hogy volt az újságban egy cikk, hogy megkérdeztek pár embert az utcán, hogy milyen zenét szeretnek. Valaki azt mondta, hogy ő az olyanokat szereti, akik letettek már valamit az asztalra, mint pl. a DM! |
|
|
|
2010.11. 12. - 18:29:39
Létrehozva:
|
|
|
nagyon szeretem és tisztelem őket, főleg martin-t
igen ők tényleg nagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nem szállt el az agyuk megmaradtak olyannak, amilyenek voltak edó jó hvét neked, ha olvasol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola biztos szép lett a frizurád (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szuzi ők tényleg tudnak vmit, h. 30 éve a pályán vannak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az utóbbi időben nem volt szimpatikus dave-től ez az elzárkozás, de igazat kell adnom usinak és a többi dave fannak, és ezt abból vonom, le, .h mostanában nagyon sok fiatalkori dm videót és interjút néztem ott dave nagyon közvetlen mkivel és azután is, h. elmondott mindent a klinikai halála után őszintén és ezért zárt biztos annyira mostanában |
|
|
|
2010.11. 12. - 18:35:18
Létrehozva:
|
|
|
Biztos megvan a zárkózottságának az oka, mert ahogy írod, nem ilyen volt, és ha csak az volna, hogy fejébe szállt a siker, akkor sokkal-sokkal régebb óta ilyennek kellene lennie!
|
|
|
|
2010.11. 12. - 18:43:47
Létrehozva:
|
|
|
meg sokkal-sokkal több sztárallűrje lenne. Ti meg tudtok egyet is nevezni? (ebben a kesztyűs dologban sem vagyok biztos, hogy annak lehet-e minősíteni)
örülök jan, hogy sikerült kicsit más megvilágításba helyeznem neked is ezt az elzárkózást. De majd meglátod a dvd-s riportfilmen, erre is vonatkozik majd, amit Martin és a többi srác mond Dave-ről, hogy milyen a turnékon. Tanulságos riport sok szinten! ja hát igen, én is nehezen viselem, ha beszólnak a tudatlanok a zenémre, de a legtöbbször elengedem a fülem mellett, ha ismerős teszi. Ha vadidegen, akkor meg finoman leosztom. |
|
|
|
2010.11. 12. - 18:44:38
Létrehozva:
|
|
|
Meg azért lássuk be, Dave se fiatalodik, és ahogy más is változik idővel, egész biztos ő is.
Most lépnem kell! |
|
|
|
2010.11. 12. - 18:47:34
Létrehozva:
|
|
|
usi az az ismerősöm csak olyan nem közeli ismerős (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az a típus, aki olyan lesajnáló mosollyal és cinikusan akarná osztani az észt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edónál, mikor voltunk lehet nem jött le, de hirtelen haragú vagyok és nem igen szeretem, ha lenézően beszélnek velem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és is leosztom az ilyet finoman (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 12. - 18:54:22
Létrehozva:
|
|
|
helyes jan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg kell védeni a fiainkat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
juhhh én is rohanok, van 7 percem, hogy odaérjek a találkahelyre XD |
|
|
|
2010.11. 12. - 18:55:00
Létrehozva:
|
|
|
jó ez a kép a fiatal dave-ről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na csövike én is lépek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:04:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie: Szia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt már kezd rendezödni kicsit a dolog velünk. Szép öszi idö van...egyik nap felhös, utána napos majd szitálo esö (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) átlag olyan 10 C fok körül. Voltak választások, bomba riadók, terror fenyegetések..... Megvagyunk!!!
Lola: Hát pedig nem annyira tus-nak szántam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tudod valahol el kell kezdeni én sem egyböl kaptam a maileket és a forum üziket hogy "please please let us read your tale soon" XDD A telefonáláshoz kitartás!!! Emlékeszem amikor az Info-parkban a T-online-nak éjszakáztam és hajnal kettökor hivták a forródrótot olyan emberek hogy szívem szerint megkérdeztem volna hogy amugy egyáltlán hogyan volt képes a gépet bekapcsolni??? Midenkinek mindenféle jót. Usiéknak jó mulatást!!! Dave-vel kapcs: Hát ha nem is emlékeztek korotoknál fogva azért cikkek riportok vannak ahol nagyon is őszinte és "közeli" minenkivel, még 97'-böl is amikor nyiltan beszél az érzéseiröl. És igazából majdnem mindenki akiben bízott, a rajongók is majdnem szó szerint agyon cincálták és kiforgatták a személyes gondolatait és csak a szenzáció hajhászással voltak elfoglalva. Én nem egy "magán embert" ismerek akik ennél sokkal kevesebb miatt is megkeseredett ember gyűlölöek lettek és acsarognak elzárkozva mindenkitől. És öket nem az egész világ hurcolta és hurcolja (emlékszik valaki az elmebajra amikor senki sem tudott biztosat az állapotárol és vad híresztelések folytak pl h Izraelben ugy bedrogoztak az asszonnyal hogy össze verekedtek a cuccon és nem is beteg hanem Jen ráhivta a rendörséget mert megverte és még Görögországig sem jutott el) meg a mai napig , mert minden egyes kiadáson el kell mondania hogy jajjj de rossz volt akkor és mennyivel jobb most neki hogy megváltozott. Ennyi........ |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:36:55
Létrehozva:
|
|
|
hmmm, elpilledtem itt kicsikét a kanapén, mint valami nyanya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
óó, én már fel sem veszem ezeket a zenéimre, kedvenceimre, általam nagyra becsült emberekre való beszólogatásokat, ált. valami olyasmivel szoktam ezt lezárni, hogy "nem értesz hozzá, nem is érted, és sosem fogunk egyetérteni, inkább hagyjuk" és ezzel le van zárva. meg szarva XD Brigi, poénkodok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) woow, neked is vannak azért tapasztalataid, királyság lehetett az a telefonos meló (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hozzánk is amilyen stílusban egy-két ember betelefonál az ügyfélszolgálatra... a kultúra... na de néha azért van pozitív csalódás is. ma is egy hölgy annyira hihetetlenül jófej volt, figyelmesen hallgatott, jegyzetelt, hogy tudjon mit mondani a családnak, mondta hogy ez neki nagyon szimpatikus, és hogy azt is hagy jegyezze meg hogy az is szimpatikus ahogy mondom, meg elkérte a nevét "a kedves hang tulajdonosának", szóval vannak aranyos, normális ügyfelek, akik azért jó élmények. inkább most a bérezés a szívás meg az ahogy a vérünket szívják. ahelyett a kis pöcsömet szívnák XD és akkor Brigi, te most írásból meg a grafikáidból élsz? de jó lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ahogy itt nyüszögök hogy szar a meló, hát nem felhívtak a brainexpresstől? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zsíííír, ez az egyik mellékállásom, akiket imádok, mindig szuper élmén velük dolgozni, kreatív és jó hangulatú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:38:58
Létrehozva:
|
|
|
Lolika!!!
Hangyák ellen levendula.....növény!!! Nem szeretik az illatát! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:51:42
Létrehozva:
|
|
|
hmmm, elpilledtem itt kicsikét a kanapén, mint valami nyanya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óó, én már fel sem veszem ezeket a zenéimre, kedvenceimre, általam nagyra becsült emberekre való beszólogatásokat, ált. valami olyasmivel szoktam ezt lezárni, hogy "nem értesz hozzá, nem is érted, és sosem fogunk egyetérteni, inkább hagyjuk" és ezzel le van zárva. meg szarva XD Brigi, poénkodok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) woow, neked is vannak azért tapasztalataid, királyság lehetett az a telefonos meló (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hozzánk is amilyen stílusban egy-két ember betelefonál az ügyfélszolgálatra... a kultúra... na de néha azért van pozitív csalódás is. ma is egy hölgy annyira hihetetlenül jófej volt, figyelmesen hallgatott, jegyzetelt, hogy tudjon mit mondani a családnak, mondta hogy ez neki nagyon szimpatikus, és hogy azt is hagy jegyezze meg hogy az is szimpatikus ahogy mondom, meg elkérte a nevét "a kedves hang tulajdonosának", szóval vannak aranyos, normális ügyfelek, akik azért jó élmények. inkább most a bérezés a szívás meg az ahogy a vérünket szívják. ahelyett a kis pöcsömet szívnák XD és akkor Brigi, te most írásból meg a grafikáidból élsz? de jó lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ahogy itt nyüszögök hogy szar a meló, hát nem felhívtak a brainexpresstől? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zsíííír, ez az egyik mellékállásom, akiket imádok, mindig szuper élmén velük dolgozni, kreatív és jó hangulatú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát normális vissza jelzést kapni mindig nagy öröm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Föleg írásból már jó ideje. Hoztam már a Sinre a "fanjaimat" Usihoz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Illusztrálni nincs energiám, amikor a párom beteg lett le építettem az olyan megrendeléseket, mert azok ált rövid határ idősek és be volt osztva az idöm. A Canada-hun-nak sokat fordítottam, dal-album kritikákat irtam. Most van heti review-m a New York Rainbow-ban (gay magazin) és van onnan kis novella rendelésem is böven. Most Usi nyagatására postolom a Sin-re is a dolgokat és forditom magyarra mindet hagy örüljön a drága (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mármint ha nem sűrűsödnek be a dolgaim akkor....most jooooool el vagyok maradva |
|
|
|
2010.11. 12. - 19:59:32
Létrehozva:
|
|
|
köszi, Sünikém, de azt hogy oldjam meg??? telepítsek növényt a konyhába a fal mellé? vagy ha szerzek valami levendula olajat vagy mittomén? ezt amúgy én is olvastam a neten hogy azt nem szeretik, csak nem látom át hogy oldjam meg. na majd rájövök, hétvégén ledzsihádoljuk őket mind, a köttsögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Brigi, tök jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azon a napon fogok tapsikolni a elégedettségtől, amikor végre kis hazánkban is megjelenik egy hasonló lap, amit ráadásul nyugiban vásárolhatnak meg járathatnak az emberek. ejjj, de sok tanulnivalója van még a magyaroknak. na, megyek, mosogatok, meg bloglok, mert szégyenszemre hónapok óta egy sort se posztoltam. ciki... |
|
|
|
2010.11. 12. - 20:50:23
Létrehozva:
|
|
|
köszi, Sünikém, de azt hogy oldjam meg??? telepítsek növényt a konyhába a fal mellé? vagy ha szerzek valami levendula olajat vagy mittomén? ezt amúgy én is olvastam a neten hogy azt nem szeretik, csak nem látom át hogy oldjam meg. na majd rájövök, hétvégén ledzsihádoljuk őket mind, a köttsögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Brigi, tök jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azon a napon fogok tapsikolni a elégedettségtől, amikor végre kis hazánkban is megjelenik egy hasonló lap, amit ráadásul nyugiban vásárolhatnak meg járathatnak az emberek. ejjj, de sok tanulnivalója van még a magyaroknak. na, megyek, mosogatok, meg bloglok, mert szégyenszemre hónapok óta egy sort se posztoltam. ciki... Kis cserép,kis növényke! Sparban is lehet kapni! Vegyél vagy 2-3 darabot! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Rakd oda,ahol mászkálnak a kis dögök! Pl.a földre.....és néha locsold!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.11. 12. - 20:55:14
Létrehozva:
|
|
|
Milyen buli lesz??? Dvd???
Én meg bealudtam itt a nappaliban.... Köszi Lola, puszi Jan. Csók!!!!!! Elfáradtam. Süni nézed a megasztárt? Vagy most dvd mánia van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |