2400 Oldal V  « < 2306 2307 2308 2309 2310 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szuhaisüni
post 2010.11. 12. - 21:10:24
Létrehozva: #46141

devotee

Idézet (Niki @ 2010.11. 12. - 20:55:14) *
Milyen buli lesz??? Dvd???

Én meg bealudtam itt a nappaliban....

Köszi Lola, puszi Jan.

Csók!!!!!!
Elfáradtam.

Süni nézed a megasztárt? Vagy most dvd mánia van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Persze,hogy nézem!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Holnap nem tudom mi lesz az x-el!!!???
Lagziba megyünk!!!
De,majd beállítom a dvd-t,hogy vegye már fel nekem! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 12. - 21:18:49
Létrehozva: #46142

devotee

Én is nézem Sünike.

Hát mi nem tudom, én is nézni akarom, lehet kirándulunk majd a hétvégén, de forma 1 is lesz.
Anyáékhoz akarunk elmenni Siófokra, annyira hívott...Márton napi fesztivál van...

Én az rtlmost-on nézem vissza, ha nem látom!
Zoli regisztrálva van...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 12. - 21:28:26
Létrehozva: #46143

devotee

Jaj Süni, látod....
Hülye ez a Fridi nincs igaza..
Leszólta Reni számát, holott meg kell nézni az eredeti előadót, aki jól énekli...
Na mindegy. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.11. 12. - 22:27:59
Létrehozva: #46144

devotee

Idézet (Niki @ 2010.11. 12. - 21:28:26) *
Jaj Süni, látod....
Hülye ez a Fridi nincs igaza..
Leszólta Reni számát, holott meg kell nézni az eredeti előadót, aki jól énekli...
Na mindegy. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szerintem is nagyon jó volt a Reni!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Még a Hideg is rázott.....egyszer!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem értenek ezek hozzá....nekünk kellene ott ülnünk!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 13. - 06:53:34
Létrehozva: #46145

devotee

na, kb. fél órája értem haza Suziéktól! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
végigittuk az estét és a fiával is megismerkedtem (aki tök jó fej) és néztük az új dvd-t, meg egy prágai koncertet meg sokat dumáltunk. Jól éreztem magam nagyon, bár most azt se tudom, hogy merre az az arra XD

Elolvastam, hogy mit írtatok, de el is felejtettem. XDDDD Megyek aludni. A DM dvd-m Suziéknál hagytam megtekintés céljából. De nagyon vigyázzatok rá!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

és nagyon szeretem a fiúkat!
na hív az ágy és már világos van... a fakiba XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 13. - 11:38:54
Létrehozva: #46146

devotee

no hát hova lett mindenki? jó reggelt, jó reggelt!
halál másnapos vagyok, de vigyorgok, mert egyre többen kommentelnek az oldalamon, hála a drága Briginek!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖM!!!!!

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 13. - 11:41:03
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 13. - 11:54:54
Létrehozva: #46147

devotee

Jó Reggelt!
Én itt vagyok.... végre...
Grat a kommentekhez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi a kis népszerű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mostanság ritkán vagyok, családi zűrök mint írtam, az öcsém most nálunk dekkol..., ezért kicsit felborultak a napjaink...

Szóval szívás szívás szívás, elfogyott Szolnokon a DVD!!!!! Fene abba a sok sietős Mode-osba, miért nem hagytak nekem egy Super Delux-ot??? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig már annyira örültem.
Szerencsére vettek fel redelést, madj hívnak hogy mikor jön meg... Addig meg tűkön ülök áááááááááááá

Most pedig visszaolvasok egy kicsit...

Tegnap is félbe kellett hagynom a hsz-emet, mindig történik valami (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 13. - 11:54:12
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 13. - 12:02:22
Létrehozva: #46148

devotee

szegény Trixxi!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
remélem, hamarosan megoldódnak a dolgok!!!

hát igen, örülök, mint majom a farkának, hogy Brigi segítségével egyre többen olvassák az oldalamon a sztorikat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja és Suzival az ikszedik Bacardi-cola után (megjegyzem, sikerült megszerettetnem vele a piát, úgyhogy Edó, legyél légyszi büszke rám! XD) rájöttünk egy egyetemes igazságra: részegen TÖKÉLETES az új koncert felvétel!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDD semmi hibát nem láttunk benne, sőt még énekelgettük is a számokat! XDDDD
de a fiúk persze józanul is csodálatosan szépségesek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 13. - 12:45:16
Létrehozva: #46149

devotee

Niki: amikor olvastam az "m" betűs szót... elsírtam magam. Annyira együtt érzek veled, nagyon nehéz lehet ez nektek. Bárcsak ne így lenne...
Példa értékű, ahogy kezelitek a dolgot. Ritka kincs ami köztetek van, hogy ennyire támogatjátok, szeretitek, és megbecsülitek egymást. Hidd el, nem sok ilyen kapcsolat van, ez nagyon nagy érték.
Valóban annak kell örülni ami van, szeretettel és pozitívan élni, és igen is vedd meg a babának amit akartál.
Ne foglalkozz a negatív véleményekkel, csak irigyek és rosszindulatúak.

A DVD-vel kapcsolatos hsz-eket igyekeztem kihagyni (mert meglepit akarok), de ahogy beleolvastam, ismét csalódtam a Freestate-ben. Már megint a DM-fikázás megy odakinn? Szánalmasak és képmutatóak. Na ezért nem járok már oda annyit... Erre én nem vagyok kíváncsi. Miért nem indítanak egy olyan oldalt hogy utáljuk a DM-et?
Totál egyet értek veletek, amiket Dave-ről és a turnéról írtatok.

Usi, Szuzi: huh közös DVD nézés bacardival kísérve? Áááá most nagyon irigykedem...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 13. - 13:44:51
Létrehozva: #46150

devotee

Trixxi: miért irigykedsz? XD ugyanezt csináltuk egy héttel ezelőtt Angie-nél, csak a régebbi dvdkkel! XD
Hát igen, sajnos mindig elkezdik az überokosok a fikázást előbb-utóbb (de általában előbb :S)... Én is ritkán szólok kint hozzá, de most kicsit kinyílt a bicska a zsebemben... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 13. - 14:04:43
Létrehozva: #46151

devotee

kukucs pipik

tök jó lehetett az estétek, Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na, mi olyan elcseszettek voltunk hogy vinnyogtam a röhögéstől. úgy volt hogy elmegyünk barátokkal iszpgatni, mad ők elmennek 1re a dürerbe koncertre. mi oda nem akartunk. erre kiöltözünk, kisminkelünk, és ezen a ponton csörög a telóm hogy na akkor eleve a dürerbe menjünk, mert ők már átmentek. na fasza. óó, shit. mondom, oké, de hogy kell odamenni. felmentem a dürer honlapjára, még jó, mert kiderült hogy baaazi drága a belépő a koncertre. így akkor azt lesztornóztuk. ültünk itt a lakásban kifestve, na, belázadtunk hogy mostmár akkor is elmegyünk valahova. úgyhogy lementünk az utcába az egyik bárba, és ittunk egy koktélt. bosszúból. kicsit nyugdíjas volt, mert kb 150 méterre van a hely a lakástól xDDD

Trixx, mi a baj otthon? lehet átsiklottam egy bejegyzéseden?

megyünk ma ikeázni. lájk!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 13. - 15:43:22
Létrehozva: #46152

devotee

Usi: bizti azért írigykedek, mert annyira utálok DM DVD-t nézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg közösen énekelni, csöpögi.... Hmmmmm

Loli: tesóméknál van gáz, most nálunk tanyázik...

Na közben készen is lett a rakott krumpli. Nyamika friss kenyérkével.

Végre hazajött Zolim is a melóból. Mostanában olyan sokat dolgozik, úgy hiányzik...

Ikea, lájk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár csak több pénzem lett volna a múlt vasárnap...
Erről jut eszembe, Angie, fini a lekvár.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 13. - 16:24:38
Létrehozva: #46153

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.11. 12. - 19:38:58) *
Lolika!!!
Hangyák ellen levendula.....növény!!!
Nem szeretik az illatát! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Süni, hogy te milyen kis házias vagy!!! Miket tudsz?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 13. - 16:32:43
Létrehozva: #46154

devotee

jaj vigyázz Trixxi, a végén még téged is kiosztogatlak, mint a kintieket! XDDDDD huh huh huh (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

uhhh, nekem is kéne vmit harapni, de melegszendvicsnél többre képtelen vagyok most XD majd holnap főzőcskézek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Loli: jól tettétek, hogy elmentetek azért is inni egyet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Suzival meg tök jó volt XD szerintem ennek lesz folytatása vmikor XD (persze csak ha ő is akarja XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 13. - 16:52:15
Létrehozva: #46155

devotee

Huh huh huh mi???? Cukkolsz??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 13. - 17:05:18
Létrehozva: #46156

devotee

naná! :PPPPPPPPPPPPP

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 13. - 17:41:56
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 13. - 17:10:48
Létrehozva: #46157

devotee

Egyébként helyes, jól kiosztottad őket!
Remélem el is olvasták, és talán kicsit magukba néztek..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 13. - 17:43:01
Létrehozva: #46158

devotee

köszi Trixxi!
hát valakinek ki kellett már mielőtt megint nagyon belemélyedtek volna a mocskolódásba. Nem tudom, hogy elolvasták-e, mert a legjobban puffogók azóta se írtak oda.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 13. - 19:29:21
Létrehozva: #46159

devotee

Üdv!!!!

majd olvasok..

Kezdődik a X.

X
Ikszes társaim....

Milyen meleg volt ma úh!!!
Sétálgattunk egyet, a tó mellett csináltunk is képet felraktam a bukra, hahaha!!!!

Meg nyomtuk a kocsiban a két audio cd-t!!!!!
Ááá!!!!!!!

Csak úgy zengett, iszonyat jól szól a kocsiban!!!!

Végignyomtuk a várost. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Wrong, huhúúú azt hiszem beremegett a lábuk a zebrán átkelőknek, hehehe!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 13. - 19:35:31
Létrehozva: #46160

devotee

JUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Niki!!!! úgy imádom ha lehetőségem van rá, hogy kocsiban hangosan szóljon a Mode!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha jó idő van, akkor mindig lehúzom kicsit az ablakot, hogy okítsuk a járókelőket jó zenére!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2306 2307 2308 2309 2310 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
147 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (147 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: