![]() ![]() |
2010.11. 13. - 19:43:52
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehehe, én is azt csináltam.
Ráadásul a tónál, ahol voltunk ott van a termálfürdő is mellette, aztán sokan jártak arra, de elég nyugodt csöndes hely is, úgy röhögtem, mert szerintem visszhangzott mindenfelé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és tényleg nagyon jól szól a kocsiban, ááá!!!!!! |
|
|
|
2010.11. 13. - 19:44:24
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Reggel nem jelentkeztem, mert anyu úgy rángatott ki az ágyból 7:10-kor, hogy indulni kellene és szedjem magam össze... nem akartam felkelni és megfogta a bokámat és elkezdett húzni az ágyból, vicces lehetett, persze én meg morogtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán 10 perc alatt életre keltettem magam és hazakocsikáztunk, imádok ilyen időben vezetni! Igazi autózós idő, napsütés, kellemes levegő, autópálya, sebesség.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alig hogy hazaértünk tovább robogtam a kozmetikába és fodrászhoz. Nőcis napot tartottam, megszépültem, és megnéztem a csajok új helyét, mert az egész Díva Center elköltözött egy teljesen felújított épületbe, annyira szép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 1 hónapja költöztek be, most jöttem rá milyen régen nem jártam náluk. Erika megszenvedett a sok miteszeremmel és megbeszéltük, hogy decemberre összeállít nekem pár krémből egy csomagot, hogy ne legyen ilyen a fejem... persze egy vagyonba fog kerülni, de unom, hogy úgy nézek ki, mint egy bányarém... Timike meg beújított a fejemen, csodás melírt alkotott és kivasalta a hajam, szög egyenes és legalább 5 évvel fiatalabbnak látszom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Naon klassz lett!!! Lefényképeztetem majd a nővéremmel és megmutatom nektek! Trixx, sajnálom a kialakult szitut! Remélem hamar megoldódik majd a tesód ügye. Örülök, hogy a lekvár ízlik, mondtam hogy nagyon fincsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kaktuszok annyira jól néznek ki abban a kaspóban, a poharakat is bepakoltam a helyükre, mindent köszönök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, édes ez a sztori XD Nagyanyás ivás, nem rossz az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hangyákkal mizu? Különben a levendulában lehet valami, lehet kapni kiszárítva, zacskóban, majd olyat vegyél és azt szórd szét a konyhapadlón a réseknél. A skorpiók ellen is jó XD nem mintha sok skorpió mászkálna szabadon Pesten (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mit vettél az IKEA-ban? Nekem előszoba szőnyeg kellene már... de nagyon... csak még mindig nem mértem le milyen széles. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.11. 13. - 20:00:03
Létrehozva:
|
|
|
Angie: nah, örülök, hogy jó napod volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és kíváncsian várjuk a képet!!!
Niki is nagyon csini a tónál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: úgy, úgy! terjeszteni kell a jó zenét! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 13. - 20:10:55
Létrehozva:
|
|
|
csövike
megvan a dvdém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már néztem pár részt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) főleg az a rész a legjobb, ahol beszélnek imádom martin-t olyan egyszerű trixxi szomorúan olvastam, h. az öccséd ott van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem nekik lesz kisbaba ? usi dave kedves azon az interjús filmen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (de martin a mi kedvencünk) mikor néztem ezt a filmet olyan érzés volt, mintha közeli ismerősökről néztem volna vmit és olyan rossz volt a végére érni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( dave itt tényleg olyan mint régen volt <<-- usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin olyan kis drága a fehér szőrmesapkába és a körömlemosos rész is jó hát, ahogy így belenéztem a live koncertbe szerintem jobb corbijn koncert rendezőnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na lépek, mert megyek este partizni és előtte még beülünk vhova alapozni is loli tök jó az ilyen felkészülős mégsem levő parti angi biztos szép lettél jó is néha a kozmetika és a fodrász is anyud se semmi ma valóban szép idő volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tekergtünk mi is mindenfelé na lépek, mert nem leszek kész jó hvét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövike |
|
|
|
2010.11. 13. - 20:17:08
Létrehozva:
|
|
|
jó bulit jan!!!
na ugye, hogy jó a riport! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (na oké, szerintem kissé viccesen néz ki Martin abban a fehér szőrmesapkában. Nekem ingerenciám volt odanyúlni és leszedni róla XD) |
|
|
|
2010.11. 13. - 20:18:32
Létrehozva:
|
|
|
Letámadott egy fodrász és egy olló és ez lett a végeredmény:
(IMG:http://img543.imageshack.us/img543/4859/haj02resize.jpg) Usi, már fenn van a nagy fejem XD Jan, jó bulit nektek! Hát igen, anyum nagyon brutális volt ma reggel velem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 13. - 20:35:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie: nagyon jó így a hajad!!! többet kéne kiengedve hordanod! sokkal jobban áll! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 13. - 20:50:10
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyenkor mindig jól néz ki, aztán 1 hét és vége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De majd megpróbálok venni egy hajvasalót és megnézem mit tudok kezdeni vele.
|
|
|
|
2010.11. 13. - 20:58:28
Létrehozva:
|
|
|
helyes, helyes! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.11. 14. - 10:09:33
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Tiszta tavasz van!!! <3 |
|
|
|
2010.11. 14. - 10:14:41
Létrehozva:
|
|
|
Beleszerettem a Morcheeba új lemezébe:
(IMG:http://triphop-blog.com/wp-content/uploads/2010/04/blood-like-lemonade.jpg) |
|
|
|
2010.11. 14. - 10:39:01
Létrehozva:
|
|
|
na hát itt is verőfényes napsütés és tavasz feeling van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe, én meg megint Tool-mániában "szenvedek" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 14:53:31
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
BOLDOG NÉVNAPOT JAN DRÁGA!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (Tegnap akartam írni, de elment a net-em) |
|
|
|
2010.11. 14. - 15:06:41
Létrehozva:
|
|
|
csatlakozom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(bocsika, névnapokból nem vagyok jó XD) |
|
|
|
2010.11. 14. - 15:08:20
Létrehozva:
|
|
|
Niki: jó sztori, még a zebrán is beleremegtek a Mode-ba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma én is mondogattam Zolimnak a sétát, de nem tudtam rávenni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi: jó hogy helyesbítettél naná-ra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , néztem is hogy mi van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: csodaszép lettél, szerintem is nagyon jól áll kiegedve a hajad. Nekem Belissima hajvasalóm van, tudom ajánlani, egyszerű használni. Persze Edó biztos megmondja melyik a legtutibb. Milyen krémet állít össze a kozmid? Úgy értem milyen márka? He-he engem is szoktak úgy ébereszteni, hogy a bokámnál fogva húznak ki az ágyból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jan: szuper hogy megvan már nekd is a DVD. Teljesen felcsigáztál az interjúra... Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tesómék meg... hát nem egyszerű... baba lesz... de úgy néz ki elválnak... elég szar helyzet... totál kivan mindenki... Ma anyáéknál ebédeltünk. Olyan jó idő van, levettem a felsőm és napoztam egy fél órát a kertben. Hátha lesz egy kis színem így ősszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 15:21:31
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
trixx & usi köszi és puszi érte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angie szerintem is jó lett a hajad jól neked a melír (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár szerintem, h. így hosszabb kicsit a hajad sokkal jobb, mikor rövidebb, mikor élőben láttalak vagy nem is , mikor láttalak, akkor tényleg összefogva volt és így rövidre emlékszem jól áll kiengedve trixx hát az intejú kikészített jó értelemben martin a végén olyan drága, mikor egy interjú részben mondja neki nem azért kell a színpadon izgulni, h. eltalálja a megfelelő hangot, hanem azért, h. izgalmában össze ne essen hát igen ő tényleg egy zenei csoda a hangja és maga ő is imádom eztán még jobban és mikor az öltözőben gyakorol crissel, akkor hátratett kézzel énekel mint vmi alsó tagozatos nagyon nagyon drága (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még nem késtél el trixx jövő hétre is ilyen időt mondanak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most megyek majd este leszek és várom, h. edó is meséljen a drágaszág a hvéről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövike addig is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -jantar1- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 14. - 15:22:07 |
|
|
|
2010.11. 14. - 16:25:38
Létrehozva:
|
|
|
Jan: szívesen. bocsi, csak két kis helyesbítés: Mart attól félt régen, hogy ne essen össze holtan a színpadon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a másik meg, hogy Peterrel gyakorol az öltözőben XD bocsi, csak bántja a szemem a pontatlanság - tiszta nagybátyám vagyok néha XDDD
Trixxi: sejtettem, hogy vmi ilyesmi gáz lehet, csak azt nem, hogy ilyen komoly a helyzet :S uhh ez nagyon rossz lehet!!! :S tényleg menthetetlen a helyzet? |
|
|
|
2010.11. 14. - 16:50:33
Létrehozva:
|
|
|
köszi usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem baj van, h. kapkodom a valóságban is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tényleg peter :S, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 14. - 18:51:46
Létrehozva:
|
|
|
Jan, boldog névnapot tegnapra!
Figyi, Trixit hívtuk a facebook-ra, és jött...te is gyere!!! Nem kell megadni semmit, legyél csak a mi ismerősünk, hehehe! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Naaa!!! Angie, nagyon jó így a hajad!! Tök jó a színe, bejön!! Nekem az ilyen hajszínek jönnek be, nekem is ilyesmi áll jól. És tényleg hordjad így... És ha csak az alját csinálod meg, ha épp nagyon sietsz? Nekem is ez az egy bajom a hajammal, hogy egyrészt nem tudom, másrészt sok idő is és lusta vagyok megcsinálni a hajam, pedig a fodrász olyan jókat tud vele csinálni, most elég hosszú már nekem...jól beszárítja, dúsra de én nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Marad a fonogatás és azzal olykor kicsit göndörebb. Meg a frufru is dob rajta. Holnap lesz anyósom szülinapja, vittünk ma tortát meg arckrém szettet ajándékba mert azt már szeretett volna, de nem tudta, hogy megyünk, meg semmi... Aztán sírt, annyira örült. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk ő mindenen elsírja magát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixi, hú nem jó hír...szegény baba, biztos megérzi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tegnap milyen jó volt már az én Tomim, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fiúcska, jól énekelt. http://www.youtube.com/watch?v=6YWXgbmju-o Usi, haha vedd le Martról azt a sapkát brutális, hehehe neked jól állna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lesz ma a Potter. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem..... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma meg forma 1 is volt. Döntő vagy mi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annyira nem követem, de Zotyám miatt néztem...ez a német fiúcska aranyos volt, mikor győzött, azt hittem valami lány ül az autóban, mert úgy sírt....nem nagyon érdekel, de most még majdnem én is sírtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 19:19:46
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Kihalt minden? De nálam legalább a zene szól! Hiába, Bonanzát hallgatok. Jantar: nagyon boldog névnapot így utólag is! Tegnap nem tudtam gép közelébe jutni. Trixx: sajnálom, hogy tesódéknál így állnak a dolgok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Reménytelen, hogy megjavuljanak? Angie: tényleg jó így a hajad! Szerezd be azt a hajvasalót, aztán hajrá! Lola: Sikerült elintézni a hangyákat? Anyukáméknál volt néha, mi elfújtuk, az segített. Igaz a kajába nem másztak bele. Edó: milyen volt Hévíz? Niki: de édes, hogy Zoli miatt nézted a forma 1-et! Annyi olyat látok az ismerőseimnél, hogy ha valamit az egyik szeret, a másik nem, úgy tudják piszkálni ezért egymást! Nem is értem, hogy nem lehet picit tiszteletben tartani a másikat? Usi: őrült jó volt a péntek, persze, hogy megismételjük! Zsolti épp délután kérdezte, hogy jössz jövő héten is? Van még dvd, meg ha elfogy is, kezdhetjük előröl. Én úgysem tudom megunni, gondolom Te is elnézed egy darabig. Most egyébként is azt gondoltam, hogy megfürdök, és megnézem még egyszer, Bacardi nélkül. Lehet már csak holnap, de majd megírom, hogy úgy milyen volt! De úgy vigyázok rá, mint a szemem világára! |
|
|
|
![]() ![]() |