![]() ![]() |
2010.11. 14. - 19:57:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na halika
tegnap ikeáztunk, vettünk lámpát. ruhaszárítót, dobozokat, iratrendezőket, stb, tök jó cucmákokat :)mostmár van fény a nappaliban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, szép lett hajad, tessék csak szépen kivasalni néha. neked nem kell túl gyakran mosnod sem, kimosod, megszárítod, átvasalod, és szép lesz pár napig. cicalány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jan, boldog névnapot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszizlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát, a hangyák mostanában nyugiznak, de mivel egyszerűen semelyik környékbeli boltban nem kaptam hangyairtót, még nem dzsihádoltuk le őket. ma meg kimentünk a margitszigetre, barátnőm meg a pasija hozták a kutyusaikat, tök jó volt, két kis buldoggal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, nagyon sajnálom ezt a helyzetet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de azt mondom, hogy ha tényleg menthetetlen az ügy, akkor inkább ez minthogy együtt szenvedjék végig az életüket a hülye elvárások miatt. áááááá, tök jó, holnap filmet forgatunk a Brain Expresszel!!!!!!!! juhujjjjjjj, de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, klassz volt tegnap az x. mondjuk... nem tudom, lehet hogy én öregszem, de nekem egyre dögunalmasabbak ezek, kevés az igazi, átütő élmény, tegnap a Veca volt az egyetlen, akinél kivert a víz. pedig én nagyon tudok lelkesedni, de nekem ezek a produkciók unalmasak. |
|
|
|
2010.11. 14. - 20:08:31
Létrehozva:
|
|
|
köszike mkinek mégegyszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már vagy 6* nézem a totu dvdét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin a legtökösebb & legérzékibb benne imádom usi ahogy te a sapkáját vennéd le én és trixx amikor előre hajol a csőnacijába és háturól a fél fenőke ki van azt húznánk le mki előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem ez is olyan lesz számomra mint a 101 és a devot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
lola állítólag a fokhagyma is hatásos bár lehet csak rege (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kaptam olyan sok ajit ismiktől sok könyvet és zenei cuccot még nagyon sok hasznos holmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) behalok most megy ép a wrong olyan szép martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 20:23:09
Létrehozva:
|
|
|
a walking-nak a háttere olyan szuper az a holló vagy nem is tom mi talán varjú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem hiába anton műve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 20:25:32
Létrehozva:
|
|
|
Suz: hehe, ja, láttam, másnap be is jelölt a fiad FB-n XD hát ha jövő pénteken nem is (mert akkor hazamegyek), vmelyik napra beszerválhatunk még ilyen dvd-zős, szolidabban iszogatós estét XD (mert az igazat megvallva nagyon berúgtam, csak talán annyira nem látszott XD). de jó volt valóban!!! nagyon jól éreztem én is magam!
jan: hehe, tudtam, hogy ha úgy írom, hogy leszednem azt a sapit Martról, akkor ti meg a ruhát XDDDD |
|
|
|
2010.11. 14. - 20:31:14
Létrehozva:
|
|
|
usi jók az ilyen összeülös iszogatos esték (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi ha trixxel leszednénk biztos, h. nem lepődne meg csak mosolyogna martin-t nem lehet könnyen zavarba hozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a policy nem volt a kedvencem de a sotu és a totu alatt megkedveltem és az i feel you-t is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 20:33:09
Létrehozva:
|
|
|
Jan: hát szerintem se lehet könnyen zavarba hozni a szőkét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és igen, a DM bulik mellett az ilyen összeülős-iszogatós-beszélgetős esték nekem is nagy kedvenceim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) uhhh... asszem mivel ilyen ügyesen befejeztem az Aftermath írását az előbb, lemegyek tonhal saliért és pizzáért a szomszédba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 20:44:29
Létrehozva:
|
|
|
hahó
amúgy nem akartok jönni szombaton a düreres dvd-bemutató 101 buliba? akarjatok már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 20:47:10
Létrehozva:
|
|
|
Lola: Margitsziget! Nagyon szeretek ott sétálni!
Usi: közben eszembe jutott, hogy hazamész hétvégén, de megbeszélhetünk valamit. Közben nézem a dvd-t, nekem Bacardi nélkül is tetszik. Vágásra nem figyelek, nekem a zene állati, most volt a Question of time, persze ez egy kicsit a csapból is folyós, de én imádom! Olyan tombolhatnékom lett! |
|
|
|
2010.11. 14. - 20:57:12
Létrehozva:
|
|
|
Estét!
Klassz, hogy mindenkinek bejön a hajam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most kis pakolás is került rá, hogy lágyabb legyen, mert hát nekem amúgy olyan durva, mint a drót! És asszem tényleg veszek majd egy hajvasalót. Timi drága a Babylisst ajánlotta nekem, hogy az nagyon jó és nem lehet vele elégetni a hajat XD De nem is fentről kezdte nekem vasalni, hanem középről... de ehhez kellene még ez a hidratáló pakolás, amit rátett, de nem kérdeztem meg mi volt az, no majd legközelebb! Niki, ha jól emlékszem tavasszal a Recoilon neked is ilyen egyenes hajad volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De vajon önmagamnak tudom majd vasalgatni? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Jan, neked is boldog névnapot! Csomó Szilvit felköszöntöttem, nem tudom te mért maradtál ki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Még a Macsust /Rékát/ is felköszöntöttem, a csalfát, mert ide nem írt hónapok óta... Lola, huh, szuper lakásberendezés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) IKEA <3 Hangyák most azért tűntek el, mert meleg lett és száraz az idő, majd nézd meg mikor elkezd esni, és folyamatosan nedves lesz az idő! Jönni fognak a kis mocskok hívás nélkül is. Szóval valahonnan szerezz be levendulát még időben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, huh, kemény ami most nálatok családi körben zajlik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kitartás! A kozmetikusom Gigi termékeket használ, nagyon jók, de tényleg, mióta 2 éve erre váltott sokkal jobb a bőröm és nem is csípnek egy kicsit sem, ellenben nagyon jól hidratálnak, és nagyon drágák (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mivel nekem zsíros és száraz a bőröm elsőnek egy szappan nélküli szappant fog nekem rendelni, ami hidratál, nem szárít és zsírtalanít is, ebből egy 250 mililiteres flakon 6200 Ft. De hátha nem lesz tele a fejem miteszerrel, és ez fél évig elég lesz rá, ennyi idő alatt meg elválik jó vagy sem a tartós használata! Jan, grat a DVD-hez! Jók az interjúk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha már tavaszi idő, szerdáig ez marad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök zsír (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 21:02:21
Létrehozva:
|
|
|
ne lépek, mert megint leragadok itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még egy csomó dolgom van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
csövike jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martinos álmokat mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 21:19:07
Létrehozva:
|
|
|
Én is megyek, jó éjt mindenkinek!
|
|
|
|
2010.11. 14. - 21:23:08
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt!
Lola, igazad van én sem éreztem azt, hogy húúú bomba műsor volt. A Tomit sem, pedig őt szeretem, persze jól énekelt szerintem. Valahogy most a dalok nem voltak annyira jók. Meg ezekben a műsorokban már nem is tudnak sok újat mutatni úgymond...dalokban, mindig ugyanaz. Angie szerintem tudod magadnak vasalni, az még épp olyan, amit te is megtudsz... Nekem nincs vasalóm, ha úgy szárítom akkor egyenes lesz...ha nem szárítom meg, akkor enyhén göndör. Usi, tonhal sali és pizza??? Úhhh adjál belőlük....folyik a nyálam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 21:46:42
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt az alvóknak! Tegnapról mára 12 órát aludtam egyben XD Kipihent vagyok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Niki, igazad van, majd kitapasztalom hogy tudom magamnak megcsinálni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 14. - 22:21:19
Létrehozva:
|
|
|
Angie: simán tudod magadnak is vasalni. Nekem a fodrászom - meg én is néha, ha van kedvem hozzá - csattokkal rétegenként feltűzöm felülről indulva, míg csak a legalsó réteg marad a nyakadnál és ott kezdi/kezdem vasalni és mindig megyek feljebb, ami meg ki van már vasalva, én azt lazán összeszoktam fogni, hogy ne zavarjon be.
Suz: na örülök, hogy neked józanul is tetszik a koncert XD és az az, vigyázz csak rá, mintha a szemed fénye lenne XD Zsolti megnézte már? neki hogy tetszett? Loli: hát én szerintem ezt a Düreres bulit kihagynám, pedig olvastam, hogy nagy durranás lesz a kivetítővel meg a hangfalakkal, de nem hiszem. Niki: hehe, na jó, egy-két szelet pizzát esetleg kaphatsz (négysajtos), de a többi kell nekem holnapra, mert az lesz a kajám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A tonhal sali már emésztődik odabenn a kicsi kerek sajtos pizza koronggal, amit adni szoktak hozzá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nyámmm de jó volt! ez a cica is szereti a tonhalaaaat. purrrrrrrrr! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 15. - 06:43:17
Létrehozva:
|
|
|
Tavaszias Reggelt!
Huh, Usi, akkor be kell szereznem egy hajvasalót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd nézek valamit, most karácsony előtt is biztos lesznek mindenhol akciók, főleg utána (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Műszaki cikket mindig két ünnep között szoktam venni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Düreres bulit még nem tudom, állatul hangzik, csak nekem pont vacsi vendégeim lesznek aznap este. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval ha még lesz kedvem elmenni utána, akkor szólok, ha nem, akkor meg nem. Meglátom. |
|
|
|
2010.11. 15. - 07:00:00
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Angie: az jó módszer a hajvasalásra, amit Usi írt, feltűzve könnyebb bánni a hosszú hajjal. Ahogy nézem, mindenkinek tetszik, de a legfontosabb, hogy neked is, érdemes kisérletezned vele. Usi: épp arra gondoltam tegnap, mielőtt elkezdtem nézni a koncertet, hogy vajon a Bacardi varázsa nélkül mi lesz, de élveztem. Persze néztem is, de annyira rámragadt az a csodás hangulat, mert a hang jó, hogy így is teljesen elvarázsolt! Bár teljesen nem tudtam végignézni, mert késő volt. Meg gyúrok még a másik lemezre, az Insight-ra. Amennyit látott belőle, Zsoltinak is tetszetteesett az álla, mikor meglátta, hogy mekkora a hely. Imádom, hogy mikor belenéz egy koncertbe, mindig gőzerővel készülni kezd a következőre! Júniusban is azt néztem sokszor, hogy jobban tombolt, mint mi. Mikor megkaptam azt a prágai dvd-t, megnézette a barátnőjével is, olyan aranyos volt, ahogy végig kommentálta, hogy ez a mienken így volt, meg hogy mit csinált a számok alatt. Szegény barátnője végigszenvede, mert azt se tudta, hogy mi ez. Düreres buli, a szívem fáj! Hatalmas kivetítő! De ez most kimarad. |
|
|
|
2010.11. 15. - 10:03:34
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
hehe, Suz, jó fej a fiad! XD aranyos ez a kommenteléses dolog - én is szoktam ezt csinálni. Meg mikor mi néztük becsiccsentve, akkor is úgy kellett visszafognom magam, hogy ne kommenteljek túl sokat, mert szokásom - filmek alatt is, ha nem egyedül nézem őket XD jujj, asszem le kell ma már vinnem a szomszédba doktor bácsihoz a laptopot, mert nagyon idegesít, hogy ennyire felmelegszik és szakadozik a zene egy idő után :S |
|
|
|
2010.11. 15. - 12:58:10
Létrehozva:
|
|
|
Hello to all! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi gépe a dokibácsinál és épp szipog a fülembe, mert el van veszve nélküle (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (De neeeeem függ a laptopjától...Á dehogy!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) <--ez ő mondta a telóba XDD Mindenkit puszil, remélhetőleg holnap délután vissza kapja. Mindenkinek szép napot kívánok!!! Mivel épp békén hagy végre a nyavajám ma agyon melózóm magam, hogy végre útol érjem magam mindennel..... |
|
|
|
2010.11. 15. - 22:13:01
Létrehozva:
|
|
|
jááááááj gyerekek, de jó ez a nap!!!
kis egyetem, BrainExpress - ahol azért adtak nekem sok pénzt hogy nyomkodjak egy órán át egy mobiltelefont (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - és utána meg rádió volt, és szuperül ment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ajjjjj, ma minden jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szegény Usi, jó szar lehet gép nélkül. mihamarabbi gyógyulást a masinának. |
|
|
|
2010.11. 15. - 22:47:59
Létrehozva:
|
|
|
Estét!
Brigi, kösz a bejelölést XD Naná, hogy vissza igazoltalak! Usi, sajnálom a lótopod, de asszem ki fog fingani, mert már mindig túlmelegszik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem azért a levelem el tudod majd olvasni, amit nem régen küldtem mert fontos! OVB Tanácsadással kapcsolatos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, majd veled is taliznom kell, hogy mennyire vagy elégedett, meg ilyesmik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd felhívlak mindkettőtöket és akkor egyeztetünk egy időpontot, ok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó 8 Sereglet, nézem az Apám nevében-t. |
|
|
|
![]() ![]() |