2400 Oldal V  « < 2309 2310 2311 2312 2313 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.11. 16. - 06:32:24
Létrehozva: #46201

devotee

Jó reggelt!

Látom nem történt semmi sem míg nem voltam itt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Huh, köd van, lájk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó vajon merre jár? Olyan kivi vagyok, hogy milyen volt Hévíz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 16. - 09:07:05
Létrehozva: #46202

devotee

kukucs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

oké Angie, majd összefuthatunk. jön Krisztián is? mert akkor visongva röhögős estére készülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na nem mintha veled nem tudnám ugyanezt elővezetni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mondjuk mennyire vagyok elégedett??? XD honnan tudjam, egy hónapja van megtakim, egyelőre annyit tapasztaltam az egészből hogy befizettem egy tízest (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de amúgy persze, tök jó, tudom hogy jó döntés volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ennyi

ma szabadnapom van, délután megyünk be a Népszabadsághoz, de amúgy semmi dolgom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zsíííír! pihis-csajos nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 16. - 09:13:28
Létrehozva: #46203

devotee

Edó biztos mással van elfoglalva, pörög az élete a munka, sport, pasi és egyebek között, nagyon helyes, cuppantás neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 16. - 09:56:24
Létrehozva: #46204

devotee

Szia Lola! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jövő héten szerda vagy csütörtök neked jó? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jöhet a Krisztián is, majd megdumálom vele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) most kicsit ki van borulva a kötelező gépjármű felelőség bizti számolástól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De jó neked, már nekem is kellene egy ilyen semmittevős nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 16. - 10:20:03
Létrehozva: #46205

devotee

Hello mindenki!

Lola remek! örülők, hogy laza napja van valakinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pont tegnap délután jutott eszembe a halom papirt látva az asztalomon, egy nemrégi hozzászólás és arra jutottam, hogy én szeretnék egy gyárban dolgozni!!!

Még grafikus tanonc koromban dolgoztam nyomdában pár évet.....reggel bementem, délután hazamentem és éltem az életem a kapun kívül.....annyi volt a felelősségem, hogy hozzam az elvárt termelést és nem is kellett gondolnom az egészre a továbbiakban. Most, hogy ennyire bevagyok havazva NAGYON szimpatikus megint az a munkakör (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És persze SOKKAL kevesebb embernek kellett megfelelni...

AKKOR IS: TOOL- 10,000 Days.................

mindenkinek szebb napot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 16. - 10:21:02
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 16. - 10:53:15
Létrehozva: #46206

devotee

ááá, robotnak sem jobb lenni. legalábbis én utálom. kitartás, Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 16. - 10:59:42
Létrehozva: #46207

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.11. 16. - 04:53:15) *
ááá, robotnak sem jobb lenni. legalábbis én utálom. kitartás, Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De a robot "kikapcsol" amikor kimegy a gyárból.......

Amugy igazán azt sajnálom, hogy tehernek érzem, pedig szerencsém van, mert azt csinálom amit szeretek. Csak hát a határidők megkeserítik az érzést.... És persze amit magamtól csinálnák, vagy a környezetemnek az ugye csúszik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

De kitrtok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....Tudod anarchia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) az erősebb él túl (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 16. - 11:13:25
Létrehozva: #46208

devotee

muuuuhaha, így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ehh, komolyan, kellene egy lottóötös, és utána csak szeretetből dolgozni, mindenféle kényszer nélkül. no mindegy. megyek dolgomra. hozzá ma egy kis Ultra - Exciter - új Ákos album szól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 16. - 11:23:47
Létrehozva: #46209

devotee

Angie, jövő hét szerdán és csütörtökön is csak este hat után jó. addig melóban vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 16. - 11:43:56
Létrehozva: #46210

devotee

Szia Brigi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Egy kreatív elmének nagyon rossz lehet monoton melót csinálni, bár néha jó az, ha nem kell gondolkodni csak csinálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola, nekünk jó az este 6 után!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 16. - 13:13:54
Létrehozva: #46211

devotee

remekjó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 16. - 15:26:01
Létrehozva: #46212

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.11. 16. - 13:13:54) *

Holnap úgyis PG-zem a Krisszel, majd jól mondom neki mi lenne jó neked és akkor ütközünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 16. - 16:12:28
Létrehozva: #46213

devotee

Hello!

Hát túl éltem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Megcsinálgattam amit kellett a Tool segítségével.
Angie, a lényeg az, hogy nem kell gondolkodni egész nap sem a munkával kapcs és nem is várnak annyit el.... Azért néha jól esne "ki menni a kapun" és nem folyamatosan pörögni a témákon. De nem panasz, mert mint említettem azt csinálhatom amit szeretek, csak most összegyűlt és a kinti hozzá szólás jutott eszembe, vagyis hogy jobb-e gyárban dolgozni? Hát könnyebbnek könnyebb....

Usi mindenkit puszil és nagyon szipog és jajjjj jajjjj van....(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) asszonta hogy írjam meg. Majd holnapra esedékes a gépe. Tegnap már nyávogott a teloba, hogy jaj most már szétszedték a drágát. Úgy hogy kitaláltam neki pár feladatot XPPP Legalább nem a pihen poénjait hallgattam XDD Ok én is adtam alá a lovat XDD

Közben a drága gyermekem gyakorolja a magyart Fb-n XPPPPP Nem nagyon megy.......
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 16. - 17:32:32
Létrehozva: #46214

devotee

Olyan jó, hogy Pesten annyi dm buli van, nekem ezek csak álmok leginkább... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Mizújság sereglet???

Ezt nézzétek, egy állat hehehe ilyet én is szoktam de azért nem veszem fel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
http://www.tubehome.com/watch/depeche-mode-shine

Sünci, kiheverted a vereséget?
Megérdemelte a Vettel...nézd azt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

És most mit csinálsz Brigi? Lehet nem figyeltem...

A rossz csak az, ha valaki úgy és olyat dolgozik, ahogy nem szeretne...
Gyáriban az lehet a szintén rossz, hogy ott is megmondják mit csinálj, főnökösködnek feletted, és ugráltatnak kényük-kedvük szerint.
Az enyémben az a rossz, hogy úgy érzem, mindenhogy fárasztó. Lelkileg, fizikailag, és észnél is kell lenni rendesen. Mondjuk a munkát szeretem, a beosztást azt nem.

Usiii üdv!

Nehéz a magyar Brigi.

Loli úgy röhögtem, mert valaki írta a tubuson a Vastag Tomi videójánál, hogy énekeljen Mode-ot, mivel az se nem rockos, se nem nyálas pop a kettő között van és illene a hangjához. Így írta az illető.
Hahaha! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

és sokan ismerik aszongya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Néha vagyis sokszor csinálnék én is valami laza melót.
Olyat, ahol nem görcsöl az ember, hanem valami minimális-semmi felelősséggel nem járót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 16. - 17:46:09
Létrehozva: #46215

devotee

Hát igazából arról jutott eszembe a téma, hogy amikor tegnap bementem a szerkesztőségbe várt egy nagy halom papír ami megrendelés. És nem rég az egyik kedves admin felháborodott, hogy Dave-et nehogy már sajnálják amikor egy este alatt annyit keres mint más 10 év alatt a gyárban. És, hogy az is fárasztó. Hát én azért kicsit szerettem, hogy kisebb volt a nyomás.

Én most heti véleményezö cikkeket írok egy meleg magazinba és a helyi magyarok lapjába. És a magazinnak erotikus sztorikat, film, zene kritikát.

Usinak átadva az üdv!

Igen a magyar nehéz, de ö meg lusta XDD És folyamatosan tanul....bocsánat tanítják a magyar tananyagból.......és 6 éve élünk anglo környezetben.....és 13 éves.....úgyhogy kicsit szégyellje magát...

De legalább érdeklődő....
Valaki tud segíteni abban, hogy hogyan lesz a kis sün??? Azt hogy óvatosan kiröhögte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 16. - 17:57:19
Létrehozva: #46216

devotee

Ja, tudom hogy azért mondtad... még az is fontos, hogy azokkal dolgozz akiket kedvelsz. No ez nálam sose sikeres...sőt, szerintem senkinél sem, csak aki "magában" dolgozik, vagy olyan társsal akivel együtt kezdik stb. Pár ember van akivel jó lenni, de nem lehet megválogatni sajnos.

Hát legalább olyat csinálsz amit szeretsz és érdekel!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 16. - 18:04:29
Létrehozva: #46217

devotee

Idézet (Niki @ 2010.11. 16. - 11:57:19) *
Ja, tudom hogy azért mondtad... még az is fontos, hogy azokkal dolgozz akiket kedvelsz. No ez nálam sose sikeres...sőt, szerintem senkinél sem, csak aki &quot;magában&quot; dolgozik, vagy olyan társsal akivel együtt kezdik stb. Pár ember van akivel jó lenni, de nem lehet megválogatni sajnos. Hát legalább olyat csinálsz amit szeretsz és érdekel!

Hát igen! Írtam is, hogy szerencsém van!
Kollégákkal hasonló a helyzet. Még mondtam is Usinak, hogy én nem tudnák mással közösen írni, de szavamon fogott, hogy "nothings impossible" szóval ha utol érem magam közös írás lesz.......majd meglátjuk XPPP
De azért ma már "neki is" (Usinak) is dolgoztam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

És sün ügyben??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 16. - 18:15:59
Létrehozva: #46218

devotee

óóóóóóóóó
istenem!

annnnnnyira jó híreket kaptam ma!!!!!!!
kiugrom a bőrömből!

majd akkor mondom el ha biztos lesz, most még csak az egyiket: a legjobb barátom, a sokat emlegetett Laci ma megkéri a párja kezét!!!!! juhujuhujuhujuhujuhhhhhhujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ésésésésésésésés nekem is jó most nagyon!

hehe, majd nézzétek meg, mit írt ki a 101klub a facebookra. annyira röhögtem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 16. - 18:31:31
Létrehozva: #46219

devotee

Sziasztok!

Brigi, néha tényleg jó azt csinálni, amin nem kell gondolkodni, de egy idő után nyomasztóvá válik. 3 évig dolgoztam adminisztrátorként, ahol adatokat vittem fel gépre az orvosi vényekről... hát 3 év után már annyira utáltam, hogy mindenféle fizikai betegségben jött ki a munkaundor: folyamatosan fájt a hátam, fogytam 25 kilót, idegbeteg voltam, rosszkedvű és depis is... szóval hosszú távon nem jó!

A mostanit azért szeretem, mert sok emberrel dolgozom együtt, csupa pasival (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval így azért könnyebb, meg mindig van valami probléma, amit meg kell oldani, így a kreativitást nagyban növeli, és néha persze pusztít agysejtet is mikor mindenki bekattan, mert front van, vagy állandó a csesztetés, mint ma (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jajj.... megint rászálltak Angyalomra... Mr. Termelési Igazgató. Grrrrrrrrrr........

A magyar világ 3. legnehezebb nyelve, szóval minden elismerésem a gyermekednek, hogy tanulja, nagyon nehéz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Beszéltem Usival én is, nagyon ki van, hogy nincs gépe... már elolvasott 2 könyvet ma és rajzol egyfolytában, de holnapra lesz már gépe ha minden igaz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, még mindig nem tudod, hogy tudsz-e jönni Recoilra?

Loli, olvastam a FB-os 101-es klub bejegyzését, nagyon jó XD gratula Lacidnak! Lagzi... love (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 16. - 18:35:05
Létrehozva: #46220

devotee

lagzi nem lesz, ő egy afféle elvont művészalkat, csak eljegyzik egymást. jajj, nagyon nagy szerelem az övék, pedig 13 év van közöttük. szuperek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Brigi, kalapáld (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ügyes nagyon hogy tanulja a magyart (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2309 2310 2311 2312 2313 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
185 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (185 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: