2400 Oldal V  « < 2310 2311 2312 2313 2314 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Bridgycat
post 2010.11. 16. - 18:45:50
Létrehozva: #46221

devotee

Köszi az elismerést Edmond nevében is, de Budapesten született és 3 éves koráig csak ott élt...utána utazgattunk, de alapból két anyanyelvű. Sokat járunk haza.

Hát a nyomdában a tekercsnyomó gép mellett repült az idö XPPP

De amugy semmi bajom a kölkökkel....kis hozzánk hasonlóan korán érök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hasonló zenéket hallgatunk és filmeket nézünk.....
És megnézzük a csajokat a videókban XDDD

Csak lusta rajzolni, pedig ügyes...a lányom meg fest az apja után. Amióta meghalt szinte mindennap valamit alkot a kicsim régi felszerelésével.

Usinak kitartás!!!! Még jó, hogy elláttam könyvekkel
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 16. - 19:08:49
Létrehozva: #46222

devotee

Lola, igen, az feltűnt, hogy van köztük jócskán korkülönbség, de édesek voltak nagyon a Mode buliban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Brigi, ha érdekli a gyereked a nyelv és kitartó, akkor meg fogja tanulni, nem lesz vele gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A lányod is igazi művésznek tűnik így leírva, a rajz meg nagyon jó ám! Gondolom nagyon hiányzik neki az apja.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 16. - 19:14:53
Létrehozva: #46223

devotee

Brigi, jut eszembe! Örülök, hogy tetszett a novellám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 16. - 19:18:13
Létrehozva: #46224

devotee

nem is tudnám Lacit senki mással soha elképzelni, csak Krisztával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Brigi, de jófejek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindenki alkot, szuper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, ezt de várom, hogy legyen majd két kis manófejű fiam, akikre büszke lehetek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
szegény kislány, így van együtt az apukájával biztos, nem lehet neki, nektek könnyű, sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 16. - 19:22:34
Létrehozva: #46225

devotee

Hát mindannyiunknak nagyon hiányzik a kicsim. A fiam apja és Lee a párom élettársa is közösen járnak a mai napig terápiára. Nekem meg újból elöjött az SLE-m és nem nagyon akart elmúlni.

Igazábol Edmond kreativabb. Edó hallott már szerintem sokat az apjáról, Usival szokták ápolgatni egymást XPPP
A fiam is olyan, hogy ami eszébe jut azt megcsinálja. Akár papírból, akár alufólia egereket, vagy terep asztalt. Emy inkább olvas sokat és írókat a festésen kívül.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.11. 16. - 19:26:26
Létrehozva: #46226

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=o_i7vWgq3gU...feature=related kicsit furcsa :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 16. - 19:26:55
Létrehozva: #46227

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.11. 16. - 13:14:53) *
Brigi, jut eszembe! Örülök, hogy tetszett a novellám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én örülök, hogy olvashattam. Nem szoktam bókólni! És tényleg folytatni kellene!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 16. - 19:27:31
Létrehozva: #46228

devotee

Lola, ezt a szép dalt küldöm a te Lacidnak és Krisztának:

http://www.youtube.com/watch?v=jtoncUzV6nA

(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Brigi, ez olyan szomorú és megható (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 16. - 19:37:18
Létrehozva: #46229

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.11. 16. - 19:26:55) *
Én örülök, hogy olvashattam. Nem szoktam bókólni! És tényleg folytatni kellene!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Akkor ezt most nagy dicsértenek veszem. Sok évvel ezelőtt próbálkoztam írni, de soha nem jött össze egy hosszabb történet, rövidek jól mentek, úgy látszik nekem inkább a novellák fekszenek. De ha már így belejöttünk az írásba mindjárt meg is írom, amit már nagyon régóta ígérek, az In your room klipjének boncolgatása az én szemszögemből!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 16. - 19:41:37
Létrehozva: #46230

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.11. 16. - 13:27:31) *
Lola, ezt a szép dalt küldöm a te Lacidnak és Krisztának: http://www.youtube.com/watch?v=jtoncUzV6nA (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Brigi, ez olyan szomorú és megható (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát ez van! Megvagyunk egymásnak. Nem szoktam panaszkodni és sajnáltatni magam inkább halálra dolgozom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kivéve ha a doki nem hagy. De amugy is a kicsim sokáig húzta. Három évvel ez elött mondták, hogy készüljünk és májusban ment el. Szerencsére csak az utolsó három hétben esett igazán ágynak, úgyhogy teljesen velünk tudott lenni végig mindenben.

Az írást komolyan mondtam, várom mit alkotsz....

Én neki állok a rohangálásnak XD
Minden jót!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 16. - 19:47:11
Létrehozva: #46231

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.11. 16. - 13:37:18) *
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Akkor ezt most nagy dicsértenek veszem. Sok évvel ezelőtt próbálkoztam írni, de soha nem jött össze egy hosszabb történet, rövidek jól mentek, úgy látszik nekem inkább a novellák fekszenek. De ha már így belejöttünk az írásba mindjárt meg is írom, amit már nagyon régóta ígérek, az In your room klipjének boncolgatása az én szemszögemből!

Hát ha figyelted nem dicshimnuszt írtam neked sem hanem véleményt.

És a novikkal semmi gond!!!

Majd most Usi unszolására felpakkolom/leforditom a dal-elemzéseim amiknél szintén felhasználom a viviket. Pont van az In your room-ról is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az ilyen elemzés mindig szabadabb és hálás feladat mert önmagad adhatod bele.

Tényleg pá....mindjárt két óra:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 16. - 19:56:32
Létrehozva: #46232

devotee

Tudom, hogy véleményt írtál, köszönet érte még1szer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hoh, alkotom, majd akkor holnap el is tudod olvasni, vagyis ott már ma van, vagy mi van? XD Jó éjt!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 16. - 20:22:09
Létrehozva: #46233

devotee

In your room: http://eszterangelus.freeblog.hu/archives/...16/A_szobadban/

Most egy Placis novi érlelődik bennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 16. - 20:38:28
Létrehozva: #46234

devotee

Sziasztok!

Komoly témák, mély gondolatok, kicsi meg vagyok zuhanva, hogy hozzászóljak.

Pedig semmi különös, ilyen napom van. Tévéztem, kis NCIS, nagyon le vagyok vele maradva, van min. 10 rész a dvd-n, kis DM, mert az valamilyen formában ki nem maradhat a napomból. Vigasztalásul egy kis mogyorós milka csoki. Ennyi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 16. - 21:34:29
Létrehozva: #46235

devotee

ne szomorkodj Szuzi, erős csaj vagy, a csoki meg amúgy is mindig jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
lakótársam is nyűgösen, fáradtan jött ma haza, de meleg vacsival vártam ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg amikor meghallotta az eljegyzéses hírt Lacámékról, meg megláttuk a fotókat meg mindent facebookon, akkor elmúlt minden rosszkedve. olyan jó néha látni a szerelmet. hogy létezik, és működik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

fú, Brigi, nem lehetett könnyű. sajnálom, és sok erőt a továbbiakhoz. megkérdezhetem, hogy az mi az az SLE?

Angie, köszi a dalt, tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mostan pedig meglesem amit írtál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 16. - 21:54:23
Létrehozva: #46236

devotee

Túllendítem én ezen magam, nincs is más választásom!
Ez a mogyorós milka meg sajnos különösen jó. Most, hogy jobban megnéztem, az a kicsi egy fél tábla volt. De nem baj!

Laciék tényleg olyan aranyosak együtt! Örülök az eljegyzésüknek!

Ragadós ez a főzés! A fiam épp most mondta, hogy elmarad holnap az edzése, csináljunk már este valami kaját. Még nem döntöttem el, hogy mit, de ha kedve van valami közöset csinálni, annak csak örülök!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 17. - 06:37:16
Létrehozva: #46237

devotee

Reggelt!

Szuzi, a csoki terápia néha nagyon jó! Nekem is mindig van itthon kis csokika bánatosabb napokra és tök jól jön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fiad aranyos, együtt főztök, ezek szerint nem idegen tőle a konyha, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A szerelem valós, csak nekünk még nem nagyon volt részünk benne, de egyszer... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Erről jut eszembe, Edó még mindig nem jelentkezett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nézem mit írtatok a blogomra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 17. - 06:52:27
Létrehozva: #46238

devotee

Jó reggelt!

Érdekes, én egy jó ideje nem kívánom a csokit, most is inkább csak nassolni akartam valamit, és ez volt otthon. De jól esett.

Szerelem? Tudom milyen. Rosszabb pillanataimban azt gondolom, jobb lett volna, ha nem lett volna részem benne. Akkor sok fájdalomtól is megkíméltem volna magam. De ez ritkán van, inkább örülök, hogy még ha nagyon ritkán is, de tudok olyat érezni, és sajnálom, aki erre képtelen. Hogy számításból, vagy valaki gyárilag nem érez ilyet, mindegy.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 17. - 07:33:08
Létrehozva: #46239

devotee

Jó Reggelt!

Most nem olvasok vissza, csak beköszönök.
A meló sok, az idő kevés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de meg kell csinálni...
Tegnap vásárolni voltunk a kolléganőimmel, Katalin és Erzsébet névnap lesz. Az egyiküknek egy szép táskát vettünk, a másiknak meg egy csini blúzocskát. Pénteken tartjuk, nagy sütizés lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja, Angie a tiramisu receptehez megkérdeztem a kolléganőmet: a mascarpone-t, a tejszínt és a cukrot géppel kemény habbá kell verni, így nem lesz folyós, és nem kell bele zselatin vagy bármi fixáló, így is kenhető krém lesz belőle. Tojást sem szokot bele rakni. Szóval a Böbi kolléganőm így csinálja és naggggyon tuti, szépen lehet szeletelni, egyben marad.

Szép napot mindenkinek, pusssssszantás!!!
PS: még mindig nem jött meg a DVD (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 17. - 08:07:54
Létrehozva: #46240

devotee

Ne szomorkodj Szuzi, itt vagyunk neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

SLE - szisztémás lupus erythematosus.
autoimmun.

Angie, még nem tudom...egy hét múlva már többet tudok...remélem lesz jegy még, ha későn kapcsolok...

Bocsesz, elsiettem munkába este....

Nem néztétek a videómat?
Azt a lüke csajt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azért is találtam rá, mert most elég sokat hallgattam a Shine-t, szeretem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2310 2311 2312 2313 2314 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
181 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (181 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: