![]() ![]() |
2010.11. 18. - 18:26:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süni: nagyon szépek voltatok!!!
meg a kisasszony is csini - bár ez a szín és fazon személy szerint nekem már rég nem favoritom XD de ő cuki benne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és másodjára mindjárt a Stripped-et szúrtam ki a háttérben XD |
|
|
|
2010.11. 18. - 18:33:14
Létrehozva:
|
|
|
A hercegnőőő!!!!!!
De szép! Helló ja az jó, helló helló én a régi vagyok... |
|
|
|
2010.11. 18. - 18:39:50
Létrehozva:
|
|
|
Nekem is mindjárt az jutott eszembe, hogy hercegnő! Nagyon szép!
Usi: milyen szemed van! Én nem vettem volna észre a Stripped-et ! Nézelődök az oldaladon, jelentős a túlkínálat, tuti találok valamit! De inkább szépen sorban mindet! |
|
|
|
2010.11. 18. - 18:47:17
Létrehozva:
|
|
|
jól van Suz, nézelődj csak, lesz mit olvasni más íróktól és tőlem is a hosszú uncsi téli napokra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.11. 18. - 18:50:10
Létrehozva:
|
|
|
Gyárilag is imádok olvasni, nem lesz gond! Ja, egyébként máris azt teszem!
|
|
|
|
2010.11. 18. - 19:10:08
Létrehozva:
|
|
|
jól van, helyes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az olvasás az jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.11. 18. - 19:12:20
Létrehozva:
|
|
|
Haladok, az Aftermath 8. részénél tartok! Meglehet, nem tudom abbahagyni, míg el nem olvasom!
|
|
|
|
2010.11. 18. - 19:15:05
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Csajok.....szerintem is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usika....jó a szemed! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen a Stripped az a fő helyen van....nem is lehet más a polcon mellette!! Hiszen egyedülálló!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:20:32
Létrehozva:
|
|
|
Suz: örülök, hogy te is rákattantál az Afterre, úgy néz ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eddig nagy sikere volt mind angolul, mind magyarul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hajrá, hajrá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (rövidek a részek, úgyhogy nem tart sokáig elolvasni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
süni: hát, igyekszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe, nekem a Dave-es könyv mellett van itt az albiban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 18. - 19:26:53
Létrehozva:
|
|
|
Usi: igen rákattantam, ez a jó kifejezés. Már a 10. résznél járok, és tetszik!
|
|
|
|
2010.11. 18. - 20:10:26
Létrehozva:
|
|
|
Suz: remek, remek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) majd kíváncsi leszek, hogy mit szólsz a végén (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
fázom (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
2010.11. 18. - 20:15:36
Létrehozva:
|
|
|
Nekem sincs melegem, egész be vagyok bugyolálva itt a gép előtt, miközben falom az írásod! 19. rész! Leköt, izgalmas, érdekes, engem a vámpírok se zavarnak! Nem semmi fantáziával vagy megáldva, és le is tudod írni! Csak gratulálni tudok hozzá!
|
|
|
|
2010.11. 18. - 20:33:49
Létrehozva:
|
|
|
oh, hát akkor ha már ott tartasz, szerintem még ma ki fogod végezni a sztorit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
és hát igyekszik az ember lánya... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 18. - 20:37:05
Létrehozva:
|
|
|
Még az is lehet! Ha addig nem folyik össze a szemem előtt. De ha ma nem végzek, holnap az lesz az első, hogy befejezem!
|
|
|
|
2010.11. 18. - 21:18:20
Létrehozva:
|
|
|
jól van, Suz, ahogy érzed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.11. 18. - 21:26:27
Létrehozva:
|
|
|
Szívem szerint végigolvasnám, de már álmos vagyok. De 30 részig megvan.
Megfürdök, aztán eldöntöm, hogy fekszem, vagy olvasok még. |
|
|
|
2010.11. 18. - 21:53:42
Létrehozva:
|
|
|
Bár felébredtem, de most érzem, hogy a sok ücsörgéstől kész a derekam, úgyhogy inkább fekszem! Jó éjt!
|
|
|
|
2010.11. 18. - 22:24:12
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt Suz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
én is mindjárt kidőlök... |
|
|
|
2010.11. 19. - 06:24:47
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, nem sok minden maradt meg a tegnap estéből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó volt a bowling azt hiszem, bár mindig utolsó előtti lettem a csapatban, a hangulat viszont nagyon jó volt. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angie elfogyasztott 2 Bacardi colat és utána már nagyon vidám volt, na nem mintha már délután az irodában nem lettünk volna azok XD Andi vitt minket át a Pólus Centerbe és az autóban is már úgy röhögtünk, hogy szó szerint könnyeztünk és nem tudtuk abbahagyni, azt hiszem Andi se nagyon látta az utat XD Na de a 2 Bacardi cola után jött még kettő, utána mojito meg orgazmus koktél és ez hiba volt... XD Agyon ölelgettem a Somi Lacit, a Krisztiánt, az Andit, a Tivadart meg aki éppen szembe jött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fél 11-kor aztán a lovagom, a Bujtor Tomi jobbnak látta ha inkább hazahoz, mert nagyon gáz voltam szerintem, így hívott egy taxit, beültünk és elkísért, nagyon aranyos volt, még a ház előtt is kérdezte, hogy biztos eltalálok-e az ajtóig, mert ha nem, akkor segít. XD Szerencsére megoldottam, bár a riasztótól fostam hogy ütöm ki a kódot... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez sem volt probléma, mert nem ébresztettem fel a házat. Ellenben nem sokat aludtam a sok kólától, hajnali 1-kor tusoltam le és kisebb megszakításokkal fenn vagyok azóta is. Ááááááááááá, ez a buli szeszméletlen volt XD |
|
|
|
2010.11. 19. - 06:33:06
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Hú Angie, neked aztán mozgalmas estéd volt! De örülök, hogy jól érezted magad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem a másnap elkerül! Régebben mi is jártunk bowlingozni barátnőmékkel, mindegy is volt az eredmény, csak hogy szórakozzunk, de azt a pályát lebontották. Még van egy Szegeden, de nem jó helyen, soha nem próbáltuk. Pedig hiányzik. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |