![]() ![]() |
2010.11. 19. - 17:57:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
totál álmos vagyok... ma délután már mindenki kókadozott rendesen, vagy aludt az asztalán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért nem péntekre lett szervezve, mert a CFE vezetői minden hétvégén hazarepülnek Hollandiába, és ők is akartak jönni, így át lett téve csütörtökre. Hiba volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma mindenki csak úgy tett, mintha dolgozna XD
Ezt az Only when... feldolgozás mindjárt meg is hallgatom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, sikerült vissza olvasnod? Amúgy a Tóth Laci mikor ma megtudta, hogy én tegnap mindenkit ölelgettem megint sms-ekkel bombázott délután és közölte, hogy a karácsonyi bulira vett Bacardit meg kólát XD |
|
|
|
2010.11. 19. - 18:00:22
Létrehozva:
|
|
|
Angie: akkor karácsonykor kihagyod a Bacardit?
|
|
|
|
2010.11. 19. - 18:12:58
Létrehozva:
|
|
|
Angie: akkor karácsonykor kihagyod a Bacardit? Nem tudom, Andi elvileg megtiltotta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán hogy mi lesz azt majd csak az után fogom tudni megmondani, ha már megvolt a karácsonyi buli XD |
|
|
|
2010.11. 19. - 18:31:56
Létrehozva:
|
|
|
Csak azért kérdeztem, mert mintha nem lettél volna ettől a Lacitól feldobódva. Vagy rosszul emlékszem?
|
|
|
|
2010.11. 19. - 18:38:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 19. - 19:05:27
Létrehozva:
|
|
|
Csak azért kérdeztem, mert mintha nem lettél volna ettől a Lacitól feldobódva. Vagy rosszul emlékszem? Hát nagyon most sem vagyok feldobódva tőle... ettől meg főleg nem, hogy nekem vette direktbe. De majd valamit kitalálok. Karácsonykor úgyis vissza kell magam fogni, mert mindkét főnököm ott lesz végig... és hát nem illik berúgni, na. Lacikával meg vigyáznom kell, nehogy elbízza magát megint... |
|
|
|
2010.11. 19. - 19:08:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hangosan felröhögtem a Tóth Laci lépésén! XD nem semmi hogy teper! XD hehe, azért jól esik, nem? XD
Suz: uh, ez tényleg nem túl jó feldolgozás - nem szeretem az ilyen női hangokat... |
|
|
|
2010.11. 19. - 19:10:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie: módjával (de jó szó!) nem lesz baj!
Usi: én általában nem szeretem a női hangokat. Sokkal jobb, ha férfi énekel, főleg Dave. |
|
|
|
2010.11. 19. - 19:32:47
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hangosan felröhögtem a Tóth Laci lépésén! XD nem semmi hogy teper! XD hehe, azért jól esik, nem? XD Suz: uh, ez tényleg nem túl jó feldolgozás - nem szeretem az ilyen női hangokat... Cuki, ahogy nyomul, csak nekem nem jön be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tomika inkább, most sms-ezünk XD majd elviszem legközelebb Filterbe, azt mondta, hogy jönne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem készítem fel rátok, legyen benne kis meglepi XD Na, ez se rossz feldolgozás: http://www.youtube.com/watch?v=YzKrzUPok-c...feature=related |
|
|
|
2010.11. 19. - 19:41:24
Létrehozva:
|
|
|
Akkor sms-ezzetek, az a legfontosabb most.
Filter? Arról akkor én valószínűleg lemaradok. KIS meglepi? Bár amit produkálni tudunk, tudtok, nem tudom, arra fel lehet-e valakit készíteni. Ez a feldolgozás sokkal jobb, mint amit én véletlenül találtam. A hang néhol már-már kísértetiesen emlékeztet. |
|
|
|
2010.11. 19. - 19:47:58
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok
Süni, szépek voltatok a lagziban, főleg asszony, hallod, jó csaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg a kicsi is. na oké, te se vagy rossz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de hát ők... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (szívatlak csak tudod) na Angie, látod, nem olyan bűnös dolog az alkohol. vagyis de, épp ez a lényege xDDD de hogy jó dolog az, na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így tovább, szeretnék véled lerészegedni egyszer. mondjuk... lakásavatódon is édes voltál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma kommunikációs tréningen voltam, mint segítő és nekem is kellett feladatot végeztetnem, tök jó volt. sajnos imádom az ilyesmit, prezentálni is, tanítani is. akarok még (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ééés, az sem volt hátrány hogy a tréner pasi is az esetem volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) idősebb pasi már, olyan 35-40es, és imádom ha egy pasinak ilyen rengeteg haja van. nem tudtam kiverni a fejemből azt a bepofátlankodó képet amint beletúrok abba a soksok göndör hajába... persze csak nézni lehet, nős, kicsi gyereke van. de kellemes élmény volt azért, ittam a szavait (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (pedig mint tréner, szerintem nem volt valami profi) |
|
|
|
2010.11. 19. - 19:48:52
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hajajajajjj, szegény Tomi.......... XDDDDD
Suz: mééér nem?! gyere már fel velem egyszer Filterbe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) reggel meg visszajövünk együtt Szegedre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bár nem tudom, hogy mikorra gondoltátok a Filtert, de lehet róla szó vmikor még a decemberi káosz előtt! na nekem még tölt a másik Only. Később megnézem. |
|
|
|
2010.11. 19. - 19:52:40
Létrehozva:
|
|
|
naaa, Angie, romantika vagyon? wuhúúú, helyes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jó kedvem van, vége a hétnek, holnap jön hozzám anyum, itt lesz a hétvégén, és a jövő hét elvileg szintén szupernek ígérkezik. Szuz, az tuti hogy szétbontjuk a rendszert ha mi egyszer bulizni kezdünk. remélem holnap el is tudok menni a dürerbe. majd valahogy beadagolom az anyumnak, hogy mennék, ő olyankor már úgyis aludni szokott. akkor meg holtmindegy hogy itthon vagyok-e. na, majd megbeszélem vele. |
|
|
|
2010.11. 19. - 20:03:08
Létrehozva:
|
|
|
Usi: nem zárom ki a Filtert, de most pénzileg a dec. 30-ra gyúrok! Januárban viszonylag már jobban fogok állni anyagilag. Pedig már írtam, hogy micsoda buli volna együtt menni, jönni!
Nemrég volt itt nagybátyám, komoly üvöltözésbe torkollott a beszélgetésünk. Már az ő részéről, én próbáltam higgadt maradni. Kéne neki kb. azonnal örökség gyanánt 3,5 M Ft. Tudom, hogy megígértük neki, meg hogy ő is beteg, kellene a gyógyulásához, de honnan a bánatomból szüljek most ennyi pénzt? Lola: az a 35-40 éves idősebb pasi totál az én korosztályom! Azért egy ilyen látvány fel tudja dobni a napot. Akartam már kérdezni, amitől a múltkor olyan boldog voltál, gondolom, még nem aktuális, hogy elmond nekünk. Azért Angie-vel való lerészegedésre én is beneveznék. Ahogy a céges karácsonyi bulit emlegettétek, eszembe jutott a mienk. Sablon forgatókönyv. Bográcsos marhapörkölt, ami isteni lenne, ha nem volna olyan erős, amilyen. Csak senki nem mer szólni. Jó, a többség úgy szereti, de beletenni a tányérba is lehet valami erőset. Közben felállítják a ping-pong asztalt, a csocsót, darts-ot, aztán mehet a játék. Ja és bemelegítésnek, meg folyamatosan is nagy mennyiségű, tuti pia, meg nekem külön a kedvenc pezsgőm. Na utána, és csakis ekkor úgy tudok darts-ozni, hogy a végén senki nem játszik velem, mert mindenkit ronggyá verek. És nem tudom, hogy hogy. Azért várom már! Lola: írtad, hogy anyud nagyon jó fej, biztos nem lesz kifogása ellen, hogy elmenj! |
|
|
|
2010.11. 19. - 20:10:06
Létrehozva:
|
|
|
Lola, vasárnap mehetek veletek moziba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mikor mennétek és hová? Jujj, Dűrer buliba megyek, mert a Bojtiék vacsija megint tolódott, mert a gyerekek apja úgy 2 hónap után úgy gondolta, hogy elvinné a rosszcsontokat a hétvégére magához. Szóval nekem holnap szabad szombatom lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem bánom, nyugisan ki tudok takarítani legalább.
Jó, egyszer majd szeszelünk együtt XD Pl. előszilveszterkor? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, romantika (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ma mondjuk a hülye főnököm, az István behívatta az Andit és mondta neki, hogy én tegnap milyen vidám voltam és hogy sokat ölelgettem a Somi Lacikát XD Erre meg az Andi mondta, hogy nem csak a Lacit ölelgettem, hanem kb mindenkit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, ez sem igaz, mert ma a fiúkkal 3 embert gyorsan össze számoltam, akit tuti nem ölelgettem meg! XD Szuzi, már le sms-eztük, hogy ha legközelebb megyünk Filterbe, akkor jön Tomi is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon fogjátok bírni, gyilkos a humora XD Usi, ránk nem lehet felkészíteni senkit sem XD Különben ma a Bojti hullára röhögte magát a telefonban mikor elmondtam mi volt tegnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aszonta ő is inkább ilyen ölelgetős és vigyorgós részeg mikor iszik, csak neki nem szabad keverni a dolgokat, mert attól rosszul lesz, egyszer gyerek korában kipróbálta, hogy minden töményből öntött egy pohárba és megitta... XD Brutál volt XD |
|
|
|
2010.11. 19. - 20:17:28
Létrehozva:
|
|
|
Na mindegy Angie, ha lemaradok arról a Filterről, úgyis beszámoltok. Gyilkos humorú? Máris bírom!
Jó ég, többfajta töményet összeönteni, főleg gyerekkorban. Csoda, hogy nem undorodott meg tőle egy életre. Jó, a jagert én is imádom, de ha inni akarok, inkább valami kevésbé töményet választok, azt jobban tudom kontrollálni. |
|
|
|
2010.11. 19. - 20:25:34
Létrehozva:
|
|
|
Szuz, a 35-40es pasi, az nekem is korosztályom, ugyanis az ilyenekre bukom éppen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyami... ez meg... ajjj, kár hogy elkelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
brutál a nagybátyád ügye... jah, a nagy titok majd hétfőn derül ki. na jó, annyira nem nagy dolog csak nekem fontos. de nekem nagyon. ezazzz, igyunk Angieval! na, cunci, gyere velünk nyugodtan, az alleeba fogunk menni, mert ott van diákjegy 990ért XDDD vasárnap estefelé elvileg. még ez módosulhat. mondom, a holnapi buli meg majd kiderül. remélem anyuka benne lesz. ha nem, akkor maradok itthon. |
|
|
|
2010.11. 19. - 20:30:27
Létrehozva:
|
|
|
Óóóóóóóóóóóó, gyere már Szuzi XD Lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát igen, brutálisan hangzott mikor ma mondta, és még jó, hogy alkoholmérgezése se lett, olyan 13-14 volt mikor ezt kipróbálta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, persze a haverok unszolására XD Különben nem nagyon szokott ő inni, azóta meg egyáltalán nem mióta elvették a jogsiját :S Lola, nekem jó a vasárnap este! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És majd akkor holnap meg ha mész Dürerbe, akkor dobj meg egy sms-el, ok? Jut eszembe! Karácsonyi vásárt megnéznétek holnap? Szívesen kimennék ha nem fog esni az eső úgy délután valamikor. Lola, a Tomika éppen benne van a kedvenc korosztályodban és búzakék szeme van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 19. - 20:33:20
Létrehozva:
|
|
|
Angie: mikor akartok Filterbe menni?
Lola: egy nekem tetsző 40-es nem lenne ellenemre. De aztán felébredek, és bilibe lóg a kezem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem baj, hogy a titok nem nagy dolog, de neked fontos, így kíváncsi vagyok rá! |
|
|
|
2010.11. 19. - 20:43:27
Létrehozva:
|
|
|
Majd valamikor decemberben szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szuzi ne légy már ilyen pesszimista drágaság! Én eddig pasihiánnyal küzdöttem most meg ketten is versenyeznek értem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |