![]() ![]() |
2010.11. 20. - 09:54:44
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó reggelt csajok!!
Nekem sok tapasztalatom van az egy éjszakás kapcsolatokról,csak még korán van ahhoz,hogy meséljek! Majd egyszer mesélek,ha lesz még téma! Fiatalabb koromban elő-elő fordult.....és általában jó volt....mindenkinek!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Volt olyan is ami egy éjszakásnak indult,és lett belőle 4-5-6 is..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 10:25:44
Létrehozva:
|
|
|
Szép napot!
Itt a mumus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... Usikám isteniek a képek!!! Tesónak is nagyon bejővős huh huh huh. Várom, hogy jelentkezz a kitty-phone-ról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szuz: Szerintem nem veled a baj. Majdnem minden pasi azt képzeli magáról, hogy ő a főnyeremény és te lehetsz hálás a sorsnak, hogy találkoztatok. A mi köreinben másképp mennek a dolgok. Amugy is szerintem az egyéjszakás kaland nem ész kérdése hanem hozzá állásé. valaki meg tettszik, szimpatikus, megkívánom és ezt a késztetést kiéljük mindennemű kötelezettség vagy következmény nélkül. Aztán ki tudja...nekem is volt pár nem rövid kapcsolatom ami igy indult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De attól is függ kiben mennyire tomból a vadász ösztön. És ugye a mi fajtánk arról híres, hogy vadászik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola: huh huh huh te kis tapasztalt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neked mi a téma édes??? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 11:22:41
Létrehozva:
|
|
|
Ismét a mumus XDD
Akit érdekel frissitettem a Live Journal-es gallériámban a családi képeket. Facebook-on az üzi falamon. Nevem ott is ugyan ez. Na nem is rontom tovább a levegőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép napot! |
|
|
|
2010.11. 20. - 12:05:38
Létrehozva:
|
|
|
Süni, a kis tapasztalt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Szia Brigi! így is fel lehet fogni a dolgokat, ahogy írod, erről szól az egész. Az ember nem monogám bármennyire is az akar lenni, csak van, akinek sikerül uralkodni magán és van, akinek meg nem. Na, én meg kimostam, kitakarítottam és közben főztem ebédet, amit meg is ettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk a húsleves kicsit sós lett, de hát evvan, nem sikerülhet minden (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azt hiszem összeszedem magam és elmegyek a Vörösmarty térre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) have a nice day |
|
|
|
2010.11. 20. - 12:08:50
Létrehozva:
|
|
|
Süni, a kis tapasztalt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szia Brigi! így is fel lehet fogni a dolgokat, ahogy írod, erről szól az egész. Az ember nem monogám bármennyire is az akar lenni, csak van, akinek sikerül uralkodni magán és van, akinek meg nem. Na, én meg kimostam, kitakarítottam és közben főztem ebédet, amit meg is ettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk a húsleves kicsit sós lett, de hát evvan, nem sikerülhet minden (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azt hiszem összeszedem magam és elmegyek a Vörösmarty térre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) have a nice day Biztos szerelmes vagy....azért lett sós!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 12:16:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie: Nem hiszem, hogy akik bele mennek azok nem bírnak uralkodni magukon. Inkább nem hazudnak maguknak és nem akarnak egy fél életen át az elmulasztott lehetőségeken rágódni. Én legalábbis igy vagyok vele. Nem alázkodom meg senkinek, nem is várok "csodát" vagy mélyebb dolgokat a fiúktól-lányoktól, de sokszor alakult már úgy. Meg van a környezetemben az állandó pár ember akik közel állnak, de attól még ki tudja elöre, hogy aznap ki jön le a klubba??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.11. 20. - 12:59:35
Létrehozva:
|
|
|
Most volt az M1-en egy zenei műsor!!
És mi volt benne??? Igen dM!! A Barcelonai dvd-ről volt szó! A koncertből is adtak részleteket,meg a beszélgetésekből is!! Jó volt így....a tv-n keresztül is látni Őket!! Az egy éjszakás kalandokra visszatérve! Sokan azt mondják,hogy érzelmek nélkül nem megy,meg,hogy az milyen már!!?? Nekem sem megy érzelmek nélkül......kedveltem mindet....szimpatikusak voltak!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért ez néha rizikós is! Egyszer,másnap felhívott a csaj(a számomat még ma sem tudom,hogy honnan tudta meg)! És azt kérdezte,hogy most mi lesz most!Mert Ő nagyon megkedvelt és szeretne hosszabb távon velem lenni!! Én meg alig tudtam lerázni!! Tudom,hogy ez nem a legszimpatikusabb hozzáállás szerintetek.....de,hát ez van!! Az ilyen csajokról már akkor is megvolt a véleményem! Akik már az első este lefekszenek valakivel az nekem nem jött be soha!! Szeretek hódítani!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) De,azért néha jó volt!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 13:07:27
Létrehozva:
|
|
|
Brigi, hogy Lolánál mi a téma? jelenleg? semmi xD sehogyse vagyok könnyű eset, furán vagyok összerakva, extra mocskos perverz fantázia, hiperliberális gondolkodás, mindez kombinálva az ezzel kissé szemben álló erősen túlfejlett elképzelésekkel arról hogy mi a helyes számomra, túlfejlett erkölcsi érzék (mindez csak saját magamra vonatkozóan ráadásul) és ehhez az a kisugárzás ami nekem van, tökkköm tudja honnan. tudom én is ezt, nem nagy cucc, hát ennyi. plusz be vagyok oltva szerelem ellen. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) megszoktam.
ma olyan regggelit csináltam!!! fú, zseniálisan finom lett, füstölt sajtos kakukkfüves omlett. nyamiiiiiii. most meg ordító placebo playlisttel nevelem a lakóközösségem, miközben csilli-villire takarítom a lakást. süni!!! mesélj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 13:11:53
Létrehozva:
|
|
|
Süni, egyet értek! Az ilyen sem érzelem mentes, hiszen tettszik, vonzodsz az illetőhöz. Akkor ö épp a zsáner és a középpont.
Általában ugye az ilyen klubbokba ismerkedni járnak az emberek. Aki könnyen kapható és nem érti, hogy ennek ennyi a vége az nekem sem szipi. És én is szeretek hódítani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szeretem, ha "meg kell dolgoznom" valakiért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen jó kis műsorok mennek nálatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd biztos lesz HBO-is a rövidebb DVD változat mint a PTA-ról is. Brigi, hogy Lolánál mi a téma? jelenleg? semmi xD sehogyse vagyok könnyű eset, furán vagyok összerakva, extra mocskos perverz fantázia, hiperliberális gondolkodás, mindez kombinálva az ezzel kissé szemben álló erősen túlfejlett elképzelésekkel arról hogy mi a helyes számomra, túlfejlett erkölcsi érzék (mindez csak saját magamra vonatkozóan ráadásul) és ehhez az a kisugárzás ami nekem van, tökkköm tudja honnan. tudom én is ezt, nem nagy cucc, hát ennyi. plusz be vagyok oltva szerelem ellen. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) megszoktam. ma olyan regggelit csináltam!!! fú, zseniálisan finom lett, füstölt sajtos kakukkfüves omlett. nyamiiiiiii. most meg ordító placebo playlisttel nevelem a lakóközösségem, miközben csilli-villire takarítom a lakást. süni!!! mesélj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huh huh huh igy ebben a sorrendben az én skálám szerint rendben vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 13:15:26
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Na hazaértem, és bekajáltam jó kis karfiol levesből meg rakott krumpliból, és gondoltam felnézek mielőtt elindulnánk festéket venni meg Auchanezni, na meg legfőképp azért, hogy MEGMUTASSAM A KITTY PHONE-OMAT, AMIT BRIGIÉKTŐL KAPTAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÁJÁJÁJÁJÁJÁÁJJJJJJJJJJJJJJ OLYAN CUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! ODAVAGYOK ÉRTE!!!! NAGYON TETSZIK! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A többihez majd este szólok hozzá. A kocsiban meg átnézem az új csilli-villi telcsim kezelési útmutatóját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és ha jól emlékszem, Szegeden van egy Hello Kitty bolt a közelben, ott veszek majd neki kis telcsitartót! JÁÁÁÁÁJJJ DE LÁV VAN!!!!!!!!! KÖSZIKÖSZIKÖSZIKÖSZI!!!!!!!!
201011202265.jpg ( 96.03K )
Letöltések száma: 8
201011202267.jpg ( 58.21K )
Letöltések száma: 5ja, Brigi: hívás közben más a háttér! ott van a virágos cica - úgy látszik alapból háttérnek tényleg ez a lufis van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) IMÁDOM!!!!!!!!!!!!! OLYAN ÉDES!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 13:19:55
Létrehozva:
|
|
|
Hello Sophie kitty (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Örülök, hogy tettszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalább most beszélhetünk az én számlámon közvetlenül, és nekem sem egy vagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cuki szerintem is. Dóri mondta, hogy aranyos amikor irányitottam, hogy milyet vegyen. SZÍVESEN SZÍVESEN SZÍVESEN SZÍVESEN XDDDDDDD Lolika....múltkor reklamáltál, hogy nincs sok képem......most van az új rövid háromról és a galériában a családról...... |
|
|
|
2010.11. 20. - 13:25:00
Létrehozva:
|
|
|
JÁÁÁÁÁÁÁJJJJ még mindig LÁÁÁÁÁÁÁÁÁV!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
hehe, láttad, hogy direkt a szívecskés paplanomon fényképeztem le?????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó, megyünk. A többire majd később reagálok! sok puszi mindenkinek! |
|
|
|
2010.11. 20. - 13:29:49
Létrehozva:
|
|
|
JÁÁÁÁÁÁÁJJJJ még mindig LÁÁÁÁÁÁÁÁÁV!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hehe, láttad, hogy direkt a szívecskés paplanomon fényképeztem le?????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó, megyünk. A többire majd később reagálok! sok puszi mindenkinek! Láttam, láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huh huh huh szívecskés lepedö (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 14:15:49
Létrehozva:
|
|
|
Huh huh huh igy ebben a sorrendben az én skálám szerint rendben vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) muuhahah Usi, zsíír a telód (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Brigi, amint lesz egy kis nyugi, megnézegetem az összes fotódat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wuhá, tisztul a kis kincsesdoboz-lakás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 14:28:45
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) muuhahah Usi, zsíír a telód (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Brigi, amint lesz egy kis nyugi, megnézegetem az összes fotódat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) wuhá, tisztul a kis kincsesdoboz-lakás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmi mmmuuuhaha......nyugi nem szedek fel minden érdekes csaj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Attól, hogy poligám vagyok még nem minden és azonnal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kincsesláda? Olyan kicsi vagy oly drága a szívednek? |
|
|
|
2010.11. 20. - 15:06:31
Létrehozva:
|
|
|
Semmi mmmuuuhaha......nyugi nem szedek fel minden érdekes csaj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Attól, hogy poligám vagyok még nem minden és azonnal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kincsesláda? Olyan kicsi vagy oly drága a szívednek? jah, nem úgy értettem teeeee! csak ördögi kacaj próbált lenni. nem feltételezek én rólad semmi ilyesmit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rendes asszony vagy te, attól még hogy egyedi a facebook adatlapod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kincsesláda, mert pici is, meg olyan kis ékszerdoboz jellegű. szép, csini, kedves, és imádom. már vannak fotóim, majd mindjárt jól felrakom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 15:23:59
Létrehozva:
|
|
|
jah, nem úgy értettem teeeee! csak ördögi kacaj próbált lenni. nem feltételezek én rólad semmi ilyesmit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rendes asszony vagy te, attól még hogy egyedi a facebook adatlapod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kincsesláda, mert pici is, meg olyan kis ékszerdoboz jellegű. szép, csini, kedves, és imádom. már vannak fotóim, majd mindjárt jól felrakom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj de kis kedves vagy!!! De nem vagyok asszony, épp a volt pasim ex férfi élettársával nevelem a gyerekeim és éjjelente és délután jön a fiam apja boldogítani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De nekem is vannak elég szigorú erkölcsi normáim magammal szemben hiába oly hihetetlen ez a külső kép alapján. És tartom is magam hozzá! Akkor a lákásra mindkét meghatározásom illik. Aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És az a lényeg, hogy jól, otthon érezd magad benne, nem a méret (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az Fb üzifalam is egyre cifrább a kis barátaimnak köszönhetően (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sok hasonlóan hiper perverz fantáziával........ |
|
|
|
2010.11. 20. - 15:51:08
Létrehozva:
|
|
|
hehehehe, tuuuudom, csak asszonynak szólítok olykor minden nőnemű lényt, haveri jelleggel. ez olyan mint hogy néha pl kimondom az egész nevét az illetőnek, ha valamit nyomatékosítok, vagy szívatom az illetőt, vannak ilyen kis idióta nyelvi játékok.
az erkölcsi normákról meg: nagyjából így értettem azt, amit az előző hsz-emben írtam. az átlagtól eltérően éled az életed. ettől miért lennél torz, vagy erkölcstelen vagy normákkal nem rendelkező. szerintem épeszű ember nem gondolhatna ilyesmit komolyan. meg különben is. kinek mi a piiiita köze van hozzá, nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) írtam neked egy hat kilométeres fb-üzit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ó, akis lakást imádom. amúgy nem olyan pici, 37 nm. nekünk elég, a nagyobban sem éltünk másként. szuper kis kecó, majd meglátjátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 20. - 16:02:12
Létrehozva:
|
|
|
Hájastészta!
Elmentem egy kicsit erre halom hsz lett mire vissza értem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Karácsonyi vásár klassz, csak extra mega-giga drága minden, hiszen kézműves cuccok vannak. Meg kinn voltak a Babtisták, megkérdeztem tőlük, hogy mikor postázzák az Ákosra a jegyeket és azt a választ kaptam, hogy a jövő héten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zsírosdeszka! Süni, hát ki is néztem belőled, hogy szerettél hódítani, totál olyan az alkatod meg a dumád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben néha tényleg lehet ebből kellemetlen főleg, ha nem is emlékszel rá, hogy pl. hogy adtad meg neki a számodat, mert tuti nem magától találta ki a csaj XD Brigi, te meg így vagy extra érdekes személyiség, imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, micsoda teló!!! Muhaha... te meg Hello kitty, na ezt se hittem volna, a drakos vámpír móder piros-fehér Hello Kitty telefonnal rohangál XD LOL! Azé használd egészséggel. Lola, ma mindketten házitündért játszottunk? Huh, jól hangzik ez a kakukkfüves cucc, én még asse tom mi az omlett... valami tojásos reggeli? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Hiába, nem nagyon tudok főzni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jut eszembe, a Vörösmartyn árultak levendulát!!! Egészben! Olyat vegyél a hangyák ellen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 20. - 16:03:20 |
|
|
|
2010.11. 20. - 16:23:13
Létrehozva:
|
|
|
Lola kilométeres üzi back (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tudom, hogyan értetted csak tudod mindig elö bújnak a szarvacskáim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát köszi, de sokan itélnek ismeretség nélkül. És én amugy is úgy gondolkodom a kapcsolatokról és a személyes szabadság igényröl mint egy férfi. Pedig elég nöies vagyok kívülről. Angie: Hát köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szimpátia back (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj már akartam, a lányomnak nagyon tettszik az itteni angylos profil képed. Usinak most igy közvetken vonala van hozzá, mert sim is járt hozzá. Igazából ahhoz nézettem a "segédemmel" egy alap telót. És azok ugye elég semmilyenek. Mi itt cicázzuk Usit, szóval amikor Dóri mondta ezt akkor nem lehetett kihagyni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (a szarvacskák miatt) Igy "névre szóló" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ti kis konyha tündérek....nálunk Lee apu csoki-kókuszos sütit süt. Én meg az über ügyes fiamat abajgatom. Tegnap a bokájára ugrott egy mászokáról a parkban és az megrepedt. Persze csak öt órával késöbb bicegett haza, mert még pizzáztak a haverokkal! |
|
|
|
![]() ![]() |