2400 Oldal V  « < 2319 2320 2321 2322 2323 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.11. 20. - 16:31:54
Létrehozva: #46401

devotee

Ezt a képet egyszer még iwiwen találtam évekkel ezelőtt, csak az a baj vele, hogy már nem tudom hol van az eredeti, amit lementettem. Egy darabig mindenhol ez volt az avatarom, és itt meg eBayen még mindig ez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon szeretem én is! Most mondjuk Iwiwen asszem másik Angyal van kinn, bár nagyon nem használom már... inkább FB (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ez a közvetelen vonal jó, hirtelen töriből a Washington-Moszkva közötti vörös telefonra asszociáltam, mert ugye az is közvetlen volt a Kreml és a Fehér Ház között még a hidegháború enyhülése után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gondolom így most majd olcsóbban tudtok beszélni.

Csokis-kókuszos süti, nyami, mindjárt én is túrok valami édeset (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 20. - 16:34:29
Létrehozva: #46402

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.11. 20. - 16:02:12) *
Elmentem egy kicsit erre halom hsz lett mire vissza értem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Karácsonyi vásár klassz, csak extra mega-giga drága minden, hiszen kézműves cuccok vannak. Meg kinn voltak a Babtisták, megkérdeztem tőlük, hogy mikor postázzák az Ákosra a jegyeket és azt a választ kaptam, hogy a jövő héten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zsírosdeszka!

Süni, hát ki is néztem belőled, hogy szerettél hódítani, totál olyan az alkatod meg a dumád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben néha tényleg lehet ebből kellemetlen főleg, ha nem is emlékszel rá, hogy pl. hogy adtad meg neki a számodat, mert tuti nem magától találta ki a csaj XD

Lola, ma mindketten házitündért játszottunk? Huh, jól hangzik ez a kakukkfüves cucc, én még asse tom mi az omlett... valami tojásos reggeli? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Hiába, nem nagyon tudok főzni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jut eszembe, a Vörösmartyn árultak levendulát!!! Egészben! Olyat vegyél a hangyák ellen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, jó hogy mondod, fel is hívtam a tulajt, hogy lassan igényünk lenne a postaláda-kulcsokra.

jah, süni nagy betyár! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha nem lenne szerelmes, már rég felszedett volna valakit közülünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

az omlett? az a legegyszerűbb dolog. felvered a tojcsit, aztán belecuccolsz, amit akarsz. sajtot szoktam, de bacon se rontja el. aztán beküldöd a serpenyőbe, lassan sütöd kicsit, aztán alányúlsz egy széles lapáttal, és nagyon óvatosan (csapkod, meg folyik meg minden baja van) megfordítod, hogy mindenütt megsüljön. tulképp egy tojáslepény. de pl olyat is szoktak hogy csak simán felverik, esetleg tesz bele valamit, ami kicsit összefogja, lisztet pl, megsüti picit mindkét felét, és félbehajtva tálalják, és ahogy félbehajtják, oda halmoznak be cuccokat, párolt zöldséget pl vagy efflét. nyamiiii. egyik kedvenc reggelim a kakukkfüves sajtos omlett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) füstölt sajttal a legeslegjobb. csak kell egy kis kézügyesség hozzá hogy megfordítsd. de a sjattól pl szépen így felhabosodik, feépuffad, és tök jól néz ki. jááááj, imádom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 20. - 16:40:23
Létrehozva: #46403

devotee

hehe, fiad nagyon nagy arc Brigi! repedt csonttal még elmegy haverokkal pizzázni xDDD arc, like (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

úúú, sütiii!!! na, hol egy knoppers?

Angie és az angyalkák, alap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ki se lehetett volna jobban találni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 20. - 16:56:11
Létrehozva: #46404

devotee

Köszi Loli az omlett leírását, majd megpróbálom, a sajtot és a tojást is imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár nem lesz könnyű megfordítani úgy érzem XD Vagy minden tiszta olaj lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Postaláda kulcsot tényleg jó lenne ha elkérnétek, mert majd a megtakiddal kapcsolatban is fogsz leveleket kapni ám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Huh, mi legyen este? Írt a Veres Edina FB-n /volt Szombathelyen/, hogy ő tuti megy, mert szülinapja van.

angyalkák (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) tündérkék (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 20. - 16:59:42
Létrehozva: #46405

devotee

Huh huh huh jó kis asszociáció, annyira nem vagytok keleten (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát a fiam egy állat. Mint az apja. Csak az túlkoros kamasz a kölök legalább a saját korának viselkedik (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Davy-t szoktam kedvesen iq-light-nak becézni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igazi művészlélek annak minden gyönyörűségével és bajával.
Nézd meg Fb-n.....problémázott a néven, hogy a magyar haverjaival hogy tartsa a kapcsolatot. Én meg mondtam, hogy sima mezei magyar kölök vagy nem??? Tehát Edmond Mezei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csinált "Milyen óvszer illik hozzád" alkalmazást is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen szerintem is illik Angiehez! És tényleg szép!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 20. - 17:08:10
Létrehozva: #46406

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.11. 20. - 16:56:11) *
Köszi Loli az omlett leírását, majd megpróbálom, a sajtot és a tojást is imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár nem lesz könnyű megfordítani úgy érzem XD Vagy minden tiszta olaj lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Postaláda kulcsot tényleg jó lenne ha elkérnétek, mert majd a megtakiddal kapcsolatban is fogsz leveleket kapni ám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Huh, mi legyen este? Írt a Veres Edina FB-n /volt Szombathelyen/, hogy ő tuti megy, mert szülinapja van.

angyalkák (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) tündérkék (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

szivike, menjél este ha gondolod, de ne számíts rám, mert én nem tudok biztosat. elég gáznak érzem hogy na figyelj mami, te tévézzél, játsszál a gépen, meg csucsuljál, én meg megyek partiba. háát, nem tudom. lehet hogy ez így kimarad.

az omletthez meg az a lényeg hogy jó széles legyen a lapát. azon múlik az egész amúgy annyi mint egy palacsintát megfordítani, csak az a cikibb, hogy ennek ugye úgy van hogy az alja már megsült, a teteje meg még folyós tojás-sajt mix, és ahogy megemeled, az elkezd lefolyni. ez nem gond, majd azzal szépen összesül ahogy ráfordítod a másik oldalát. fini lesz. nem kell hozzá csak pici olaj, mint egy rántottához kb.

postaládakulcs meglesz, igen, a megtaki miatt is gondoltam hogy kellene már. meg az Ákos jegy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, képek a kis csodáról (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Mellékelt állomány:  K__p0277.jpg ( 252.35K ) Letöltések száma: 9

konyha
Mellékelt állomány:  K__p0278.jpg ( 230.14K ) Letöltések száma: 5
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 20. - 17:09:07
Létrehozva: #46407

devotee

Tényleg állat, mindent egy pizzáért XD Megnéztem a képeket, jók, bár sok homályos és ahogy látom van köztük nagyon régi is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kislányod nagyon szép!!!

Ez a milyen óvszer illik hozzád alkalmazás nagyon beteg ám XD Nem tudom hányan fogják használni, de szerintem elég népszerű lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszike (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Furán vagyok összerakva azért én is, mert kicsi korom óta imádom a vámpírokat, meg a sötétség lényeit, és az angyalokat meg a tündéreket is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 20. - 17:13:18
Létrehozva: #46408

devotee

nem nagyon látszik, de szép kobaltkék a konyhaszekrény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a konyhából van egy kis kiadóablak a nappaliba, az látszik a második képen a hűtő mellett
meg a harmadik képen konkrétan a kiadóablak

Mellékelt állomány:  K__p0280.jpg ( 217.18K ) Letöltések száma: 5

az előszoba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szekrény kék, komód kékeszöld (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lááááw

cudálatossz nappalink (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mellékelt állomány:  K__p0284.jpg ( 192.72K ) Letöltések száma: 5

A hozzászólást -lolacska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 20. - 17:14:29
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  K__p0281.jpg ( 225.05K ) Letöltések száma: 5

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 20. - 17:14:46
Létrehozva: #46409

devotee

Lola, sajnálom, nagyon nekem nincs kedvem elmenni amúgy, meg nem is jár az 1-es vili megint, mert felszedték a komplett sínt és nem is tudom meddig. Pótló busz meg sux, mert vagy jön, vagy nem jön... :S És inkább legyél anyukáddal! Helyes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Óóóóóóóó, de cuki a konyhád, és olyan a sütőd, mint az enyém XD Ugye Bosch?

Majd beszámolok milyen omlettet sikerál összehoznom, ha majd csinálok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 20. - 17:16:00
Létrehozva: #46410

devotee

meg a nappali másik oldala, a szekrényekkel, oldalt az a nagy fényesség, az az erkélyajtó, onnan lehet jól kimenni az erkélyre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mellékelt állomány:  K__p0285.jpg ( 222.03K ) Letöltések száma: 3
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 20. - 17:16:46
Létrehozva: #46411

devotee

Teccik a nappalid is, holnap mozi előtt felnézhetek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 20. - 17:18:00
Létrehozva: #46412

devotee

ööö, jah, asszem bosch (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egész jó. főleg hogy nem csak 3 hanem 4 lángja van. és a sütője is egész jó

na, most félbehagyom a feltöltögetést. jött barátnőm, és krach van, kell ápolgatnom szegényt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 20. - 17:28:17
Létrehozva: #46413

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.11. 20. - 17:18:00) *
ööö, jah, asszem bosch (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egész jó. főleg hogy nem csak 3 hanem 4 lángja van. és a sütője is egész jó

na, most félbehagyom a feltöltögetést. jött barátnőm, és krach van, kell ápolgatnom szegényt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jajj, akkor az olyan, mint az egyém (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez is 4 rózsás.

Ouch... pátyolgasd csak, én lépek mozi, szembe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 20. - 17:38:12
Létrehozva: #46414

devotee

Köszi Angie! Na itt az ellent mondás...mármint, hogy a lányom szép és rám hasonlít (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez igy üti egymást. A fiam meg tiszta apaja, kis negyed arab kölök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen sok a régi, még sok papír képröl van. Majd szándékozom normálisan felpakkolni öket meg többet is. Az elsö adag az olvasóim miatt gyorsan került fel. A lökött kandúrom oda is írta Fb-n hogy az ö söröző fia XDDDD

Angie nyugi az én mércém és társaságom szerint te is renben vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola szép a ládikát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

No mi kicsi vásárol és kiscsajt megszelöztet a parkban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szép napot!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 20. - 20:17:45
Létrehozva: #46415

devotee

sziasztok megint!

hjajjjjjjjj de hosszú volt ez a nap! kb. 1 órája értünk végre haza!
festékek meg minden más megvéve - csak a szuper mintás ágyneműhuzatot, ami az enyém lett volna, nem árazták be, így nem tudtuk megvenni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Auchan sucks! Pedig annyira szép sötét barnás és drappos volt ízléses ornament mintával.... ahhh.... Na majd kb. 2 hét múlva mennek úgyis apuék megint, akkor talán megveszik nekem.

Jaaaaaaa és a Bauhausban mamával keringtünk míg keverték nekünk a festékeket és faszán kitaláltam, hogy sötétlila lesz a szobám + csomó jó kiegészítőt néztünk (persze ez majd csak pár év múlva). hjajjj olyan ízlésesen be tudnám rendezni a szobám, csak ne korlátoznának anyagilag a dolgok XD hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Az egy éjszakás témára visszatérve: süni, rajtad meg sem lepődtem, de szerintem jól csináltad - az meg érthető, hogy marhára nem volt szimpatikus, ahogy az a csaj viselkedett és leráztad miután nem értette meg - ez ellen szerintem egyikünknek sem lehet kifogása. És igen, szerintem neked és Briginek is igaza van, hogy az egy éjszakás sem érzelemmentes, mert ott van a vonzalom, a szimpátia és a szenvedély. Azok is érzelmek. És hát az a lényeg, hogy mindkét fél jól érezze magát, nem? Szerintem de. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie: Brig már elmagyarázta, hogy miért Hello kitty-s lett a kitty-phone-om (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eddig annyira nem voltam oda a Hello Kittys cuccokért, de ezt a telcsit IMÁDOM!!!! annyira édes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hát ha azt vesszük, jelképezi a sok dark cucc mögött bennem lakó lökött gyereket (csak hogy Jantar is örüljön XD).

Loli: huhhh, nagyon baró a lakás! na én meg elbújhatok itt a kis retrós albérlettel XD

Na, aki esetleg még nem látta, van fenn egy rakat új háttérkép DM.com-on. (JAJJJ DE UTÁLOM AZT A GÖMBÖT KÖZÉPEN!!! a torzítós mindenit!)
http://www.depechemode.com/download.html

uhh, kéne vmit harapni....

ja és Brig: még mindig imádom a sörözős kis kölköt!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, méltán lehet büszke rá az apja! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 20. - 22:25:35
Létrehozva: #46416

devotee

halika

nem mentem a buliba, merthogy inkább maradtam az anyukámmal. nem ellenezte volna hogyha megyek, de inkább vele vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hiányzott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, klassz a kislakás, na de drága is a szépségéért cserébe. viszont te meg egyedül lakhatsz. azért az is jó. bááár, nekem már hiány
gondolom a tied nem ilyen drámai. de nem bántam meg, mert a réginél még így is olcsóbb.
anyumnak is nagyon tetszik. itt van, dumcsizunk, gyorsan összedobtam vacsit, megnéztük az x-faktort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tök jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 20. - 22:43:38
Létrehozva: #46417

devotee

ja hát Szegeden az albérlet is fele annyiba kerül, mint majdnem minden más Pesthez képest.
na igen, az nagyon nagy előny, hogy egyedül vagyok már majdnem második éve (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) én nagyon élvezem!!! Nagyon ritkán érzem magam egyedül, az én berendezkedésemnek nagyon jó, hogy nem kell senkit kerülgetni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

anyukázz csak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én még kicsit Pink Floydozok, aztán csiscsika. Hosszú volt azért fél 6 óta úton lenni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 20. - 23:02:04
Létrehozva: #46418

devotee

Mizújság csajszik?
Buli hegyek?
Nekem munkahegyek és maradt az X. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Leizzadtam, míg Tomász bennmaradt. Bár ő nem nyerhet...
Loli tudom szereted a Norbit, de már nem kéne ott lennie neki sem...bírom én is a figuráját, de nincs hangja szegénynek. Haragudtam múltkor is, mert Non stop kiesett és nem nekik kellett volna...
Egy éjszakás (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) voltam így 18 évesen fújj és tiszta rosszul voltam reggelre a csávótól alig vártam, hogy elmeneküljek ő még keresett amúgy, de aztán levágta, hogy hagyjon békén. De nem voltam berúgva, mégis este valahogy vonzóbbnak tűnt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja, úgyhogy ez az egy alkalom volt ilyen...
Amúgy a Zolimmal is hamar egymásnak estünk, közel volt, hogy még aznap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de aztán valahogy visszafogtuk magunkat, talán biztos éreztük, hogy ez komolyabb, vagy mit tudom én...
És vele is már, még, nem voltam 19, mikor találkoztunk és a drága férjem lett.

Szerintem nincs olyan nagy gond azzal, ha az emberrel megesik egyszer fiatalon...
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 21. - 08:54:53
Létrehozva: #46419

devotee

Reggelt!

Huh, köd, love (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hideg már kevésbé love...

Usikám, ezek szerint megjártátok az összes barkácsáruházat és lakberendezési boltot! Már nagyon várom az átalakítás végeredményét, főleg az az üvegtéglás tusoló izgat XD Nem is tom miért, most olyan perverz hangulatom van, wááá, és még csak reggel van! ](IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De délután találkozunk!!!!! Akkor majd muti meg a kitty telód XD

A sötétlila jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon darkos és csajos és mindenféle előnye van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár mondjuk ha az ember kedve rossz, akkor túl sötétnek látja, vagyis láthatja.

Lola, anyukázzál, helyes. Én sem mentem, este 10-kor kidőltem, már alig láttam elmászni az ágyig olyan álmos voltam, majdnem bealudtam a kanapén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, kitartás a munkához! Még mindig nem tudod tudsz-e jönni Recoilra? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 21. - 09:04:58
Létrehozva: #46420

devotee

reggelt!

állítólag állat volt a buli Dürerben - most olvastam FB-n.

Jah, már én is várom nagyon, hogy kész legyen - elméletileg jövő hét végére végre meglesz. Már csak szerelvényezni meg festeni kell és kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (meg persze berendezni)
ok, majd viszem akkor ma a kitty phone-t is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még be kell állítgatnom cuccokat rajta - eddig hagytam, hadd töltsön fel rendesen.

na, pár ébresztő kép:

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs589.ash2/154138_143294792388308_100001233634998_254435_986770_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1169.snc4/154138_143294795721641_100001233634998_254436_708570_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs568.ash2/149017_143351012382686_100001233634998_254859_6901806_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs974.snc4/76762_143349509049503_100001233634998_254848_5900657_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1154.snc4/149672_143101299074324_100001233634998_253402_7147593_n.jpg)

(IMG:http://l1.sphotos.l3.fbcdn.net/hphotos-l3-snc4/hs1126.snc4/148874_143101112407676_100001233634998_253397_6755734_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs593.ash2/154552_143297519054702_100001233634998_254447_5966225_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs949.snc4/74247_143314585719662_100001233634998_254503_369628_n.jpg)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs471.ash2/74477_143350269049427_100001233634998_254851_3945530_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2319 2320 2321 2322 2323 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
163 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (163 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: