2400 Oldal V  « < 2320 2321 2322 2323 2324 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.11. 21. - 09:34:04
Létrehozva: #46421

devotee

ja, és engem nem szoktak behúzni így a színek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

már alig várom, hogy egyszer eljussunk oda, hogy ilyen szobát csinálhassak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 21. - 10:04:51
Létrehozva: #46422

devotee

Usi,ezek nem ébresztő képek, ezek sokkolóak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Alig várom a délutánt!!!!!!!!!!!!!! De még vasalnom kell........... nyussz............... utálom!!!!!!!!!! Boáááááá, de majd lövök jó VH1-t és bulizok közbe XD Jut eszembe, a Bojtinak bejött a TOTU koncert DVD, aszonta neki tetszett, hogy nem rángatták úgy a kamerát, mint a többin. Na, ízlések és pofonok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Este megint mozi Loliékkal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó lesz nekünk! Tegnap amúgy a Terhes társaságot néztem, állat volt, de nem annyira, mint a Másnaposok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 21. - 10:42:17
Létrehozva: #46423

devotee

mit néztek meg? mert átfutottam a Westend moziműsorát és nem igazán van olyan film, amit megnéznék most - apu is ezt mondta, úgyhogy valszeg helyette berángatom a Media Marktba - akarok venni egy Adam Lambert CD+DVD-t. Remélem, van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 21. - 12:29:59
Létrehozva: #46424

devotee

A közösségi háló című filmet, ami a Facebook atyjáról szól, arról a szemtelenül fiatal csávóról, aki már 23 éves korára szupermilliárdos lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Engem érdekel nagyon! Meg megy most egy jó kis hátborzongató mozi az Ördög címmel, ahol 5 ember bennragad egy liftben és az egyikük maga a Sátán (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még ezt is meg akarom nézni, jövő héten meg Potter ugye... de lehet megvárlak vele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 21. - 12:34:45
Létrehozva: #46425

devotee

ja, pont ezt a két filmet néztem, de apumat egyik se érdekelné. Mindegy.
hát ha gondolod, akkor nézd meg nyugodtan a Pottert majd. Nem tudom, hogy fogok hazajönni. Legfeljebb kimegyek Szegeden a Plázába és ott megnézem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nah, rohamtempóban bevágtuk az ebédet, mindjárt rohanhatunk vonathoz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 21. - 12:47:13
Létrehozva: #46426

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.11. 21. - 12:34:45) *
ja, pont ezt a két filmet néztem, de apumat egyik se érdekelné. Mindegy.
hát ha gondolod, akkor nézd meg nyugodtan a Pottert majd. Nem tudom, hogy fogok hazajönni. Legfeljebb kimegyek Szegeden a Plázába és ott megnézem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nah, rohamtempóban bevágtuk az ebédet, mindjárt rohanhatunk vonathoz.

Pedig jó filmek szerintem, a Terhes társaság is jó volt tegnap, az tetszene apudnak XD

Oh, hát akkor lehet megnézem, majd foglalok jegyet ide, szembe. Milyen jó, hogy 2 percre van tőlem a mozi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is lassan összeszedem magam, mert Krisszel hamarabb talizom kicsit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó utat, majd csörögj, mi benn leszünk a Westendbe szerintem a Starbucksban, ha ott van nagyobb asztal a galéria részen.

Jáá, most rákattantam a Nat Geo Musicra, nagyon jó! Dance hétvége van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 21. - 12:49:51
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 21. - 15:23:28
Létrehozva: #46427

devotee

Sziasztok!
Végre végre megvan a DVD!!!!! Hurrrrrrrrrrrrráááááááááá úgy örülök!!!
Na remélem most lesz időm visszaolvasni, és visszatérek a régi kerkékvágásba, tudok naponta jönni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 21. - 16:18:44
Létrehozva: #46428

devotee

Kár hogy most egyedül vagyok itt, úgy dumcsiznék....
Most anyósoméknál vagyunk, épp madártejet eszek. Jajjjj annyira imádom, ez a leges-leges legkedvencebbem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Közben meg tesóm haza ment, összepakol még pár cuccot, meg lehet beszélnek...
Hát nem tudom mi lesz, sógornőm zaklat mindannyiónkat, mocskolódó leveleket ír pl nekem is, anyáékat hívogatja, szegények aludni sem tudnak.
Nem értem miért kell ez neki. Így is elég szar a helyzet (főleg a gyerek miatt), és még tesz rá még egy lapáttal.
Szegény tesóm meg annyira őrlődik, nem tudja mit tegyen, már több mint 10 kilót fogyott... Mert ugye két rossz közül kell választania...
Bocs hogy itt panaszkodom, de mostanában ez a fő csapás az életemben, sajnos...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 21. - 16:49:18
Létrehozva: #46429

devotee

Brigi, Szuzi: jó volt olvasni amit a gyerkőceitekről írtatok. Ti vagytok a szupermamik. Ezt most nem bóknak szántam, tényleg írigylésre méltó a kapcsolatotok a srácaitokkal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lola: gratula Lacidnak. Jaj nagyon kivi vagyok mi az a jó hír. Totál egyet értek veled, csak csomagban!!! Helyes.
Usi: hú nem semmi, szegény notid, két centis porréteg? Ezt nem is gondoltam volna. Na én is el fogom vinni kitisztíttatni a gépem, nehogy felforrjon az agya.
Majd megmutitod a rajzod?
Angie: szuper lehetett ez a céges buli. He-he a bacardi megtette a hatását. A lakásavin hozzám is bújtál, mint egy kismacska (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól esett (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Süni: nagyon szépek vagytok az esküvős fotón!! He-he hogy feszítesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 21. - 16:58:53
Létrehozva: #46430

devotee

Lola: csudálatosan szépséges az albi. Ezért érdemes volt ennyit várni. Grat!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 21. - 17:07:51
Létrehozva: #46431

devotee

Angie: a Közösségi hálót mi is meg akarjuk nézni az urammal, engem is nagyon érdekel. Az FB kitalálásáról szól...
Na meg az új Pottert is jó lenne megnézni, de az uram aztat nem akarja...

Na az egyéjszakáshoz: én tipikusan szerelmes típus vagyok, hűséges a férjemhez, ami nekem jár lemondással, vagy megbánással. De fiatalon volt azért egy kettő... no érzelem, full szex.
"No strings attached, just free love" Szerintem jó volt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja és másnap nem telefonáltam a srácnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 21. - 17:08:30
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.11. 21. - 17:55:31
Létrehozva: #46432

devotee

Sziasztok!

Hűűű, jó a téma.. egyéjszakás? Lájkoljuk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem is volt már részem 2ben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De több részletet úriember nem árul el (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Most boldog vagyok a barátnőmmel, és szerintem komolyodtam annyit, hogy már ne is vágyjak ehhez hasonló dolgokra. Már el se tudnám képzelni magam ilyen helyzetben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mozi: jááá, a Pottert mi is szombaton megyünk megnézni. Legjobb barátom barátnője, meg az enyém rá vannak indulva, mi meg elvisszük őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként pár éve még én is követtem a szériát, de az utolsó filmet már csak egyszer láttam. A könyvek sokkal izgalmasabbak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.11. 21. - 18:34:41
Létrehozva: #46433

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.11. 21. - 17:07:51) *
Angie: a Közösségi hálót mi is meg akarjuk nézni az urammal, engem is nagyon érdekel. Az FB kitalálásáról szól...
Na meg az új Pottert is jó lenne megnézni, de az uram aztat nem akarja...

Na az egyéjszakáshoz: én tipikusan szerelmes típus vagyok, hűséges a férjemhez, ami nekem jár lemondással, vagy megbánással. De fiatalon volt azért egy kettő... no érzelem, full szex.
"No strings attached, just free love" Szerintem jó volt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja és másnap nem telefonáltam a srácnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azéé,mert nem Én voltam...... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 21. - 18:39:25
Létrehozva: #46434

devotee

Hazaértünk végre...
TOTUUUUUUUUUUUUUU
DVD kritikám: végigugráltam, táncoltam, énekeltem az egészet, most lihegek és le vagyok izzadva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szóval nem igazán sikerült kritikusan megnéznem, és nem sikerült felfedeznem a hibákat. Talán majd a második nézésre... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Imádtam, és koncertre akarok menni, megiiiiiiiiiiiiiiiiiiint.

Idézet (szuhaisüni @ 2010.11. 21. - 18:34:41) *
Azéé,mert nem Én voltam...... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fő a szerénység! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.11. 21. - 17:55:31) *
Sziasztok!

Hűűű, jó a téma.. egyéjszakás? Lájkoljuk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem is volt már részem 2ben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De több részletet úriember nem árul el ;) Most boldog vagyok a barátnőmmel, és szerintem komolyodtam annyit, hogy már ne is vágyjak ehhez hasonló dolgokra. Már el se tudnám képzelni magam ilyen helyzetben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mozi: jááá, a Pottert mi is szombaton megyünk megnézni. Legjobb barátom barátnője, meg az enyém rá vannak indulva, mi meg elvisszük őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként pár éve még én is követtem a szériát, de az utolsó filmet már csak egyszer láttam. A könyvek sokkal izgalmasabbak.

Na igen, az én Öcsim úriember, büszke is vagyok rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De rendesek vagytok hogy elviszitek a csajokat. Meg is mutatom az uramnak, jó példaként. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 21. - 19:23:22
Létrehozva: #46435

devotee

na hazaértünk apuval (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jó kis elbeszélgetés volt, szimpi volt Krisztián meg jó volt Angie-vel is megint talizni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és MM-ban megvettem Adam Lambert dvd változatos "For your entertainment" albumát (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nagyon kivi leszek rá! de most nemtudom se meghallgatni, se megnézni, mert apu nálam nézi a Potter 5-öt RTL-en. Az új filmet majd megnézem vmikor moziban. Mindig megnézem legalább egyszer moziban az újakat. De pár éve én is jobban benne voltam a szériában - még fanfictionöket is írtam. Most már lenyugodtam és komolyabb dolgok is foglalkoztatnak. De jó kis világ!

Geri: helyes, vigyétek csak a csajokat!

Trixxi: örülök, hogy neked kapásból bejött az új dvd!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és drukkolok, hogy öcsédnél elrendeződjenek a dolgok - persze a helyzethez mérten legjobb lehetőségek szerint. De én se értem, hogy mire jó ez a mocskolódás a sógornőd részéről! :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 21. - 20:05:12
Létrehozva: #46436

devotee

Trixi, ez biztos nagyon rossz lehet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Bár nem értem a szitut, és nem szép a sógornődtől, de talán annyi a védelmében, hogy várandósan érzékenyebb az ember, és a hormonjai is mások, amitől az ember agya jobban eldurranhat úgymond.
És tényleg szegény baba is szenvedhet, ami meg a legrosszabb.
Több ismerősöm volt, akit ha várandósan ért valami nagyobb baj, akkor a benn nem fejlődött úgy tovább a súlya sem, meg ilyenek.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Persze mindenkinek rossz...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 21. - 20:15:15
Létrehozva: #46437

devotee

mondjuk ezzel most nem értek egyet Niki - jó persze, nem voltam még terhes, de ennyire nem hiszem, hogy befolyásolná a helyzet a hormonokkal a józan eszét valakinek. Ha meg mégis, akkor csak tudja magáról, hogy nem így reagálna le dolgokat és akkor mondjuk vehetne pár mély levegőt mielőtt reagálna. Persze, én sem ismerem a szitut, de akkor sem hiszem, hogy ennyire ne tudjon uralkodni magán - meg hát szerintem a hajlamnak is meg kell lennie benne az ilyen viselkedésre, ami esetleg felerősödhet a hormonok hatására. De akkor is sántít nekem ez egy kicsit.

Persze a babát sajnálom nagyon én is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 21. - 20:28:17
Létrehozva: #46438

devotee

Hát ja, nem is mondok semmit, mert úgysem tudom a szitut én sem...

Basszus, ma mit csináltam, kész voltam!!!!
Mindjárt mesélem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 21. - 20:45:52
Létrehozva: #46439

devotee

Nem volt sok beteg most...
Az egyik orvos sosem lép ki a fb-ból, aztán tegnap hülyéskedtünk vele, hogy lépjen ki, mert megszívatjuk, valakinek tesszük majd a szépet a cseten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Illetve már tényként közöltük...aztán röhögött, meg minden, és mondtuk, hogy á nem csináltunk semmit, kiléptünk, csak vicceltünk.
Ma reggel megint belépett, mondom neki: lépjen ám ki! És röhögtem...
Na, több se kellett délután mikor már lazaság volt, beléptem, erre ő van benn.....
Hú mondom a kolléganőmnek, na gyere most ráfázik!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nézem egyből, cseten ott van a másik kolléganőnk, húúú már visítottam a röhögéstől, pedig még semmit se csináltunk.
Na, mondom írok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszöntem!
visszaköszön a csaj, erre kérdezi, hogy nem sok a munka? Írom: nem, de maga nélkül unalmas itt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Utána nem ír semmit.
Kérdezem, mikor dolgozik, nagyon hiányzik.
Írja, holnap megy...
Mondom oké, akkor már várom, hogy találkozzunk és a végére szívet raktam.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És elköszöntem....
Na, aztán utána meg is mondtam a csajnak pár percre rá, hogy mi szórakoztunk ám! De gondolta!

Kiléptem, meg minden.... ablakot bezártam.

Erre: fél 6 csörög a telóm. A doki!
Azt mondja: Mit írtak helyettem????
Itt sül a bőröm.... (arab orvos egyébként)
Aszongya megfojt, stb.... de röhögött.
Mondom neki, jól van csinálok kávét megígérem....
Aszongya, a kávé már ide nem lesz elég. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De úgy röhögtünk!!!!

Aztán nem akarta elhinni, hogy mi már megmondtuk neki egyből, mármint a csajnak....
Holnap majd néznek egymásra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De még nem jut eszembe mit írtam, mert még valami szerelmes szöveget is...de nem ugrik be. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aztán mivel a csaj írt neki vissza köszönést, ezért mikor a doki otthon belépett automatikusan megkapta az egész szöveget.

Azt mondta az orvos, hogy ezt megjegyezte örökre, és visszakapom....hahaha.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 22. - 07:42:04
Létrehozva: #46440

devotee

Jó reggelt!

Esik nagyon, pedig ilyenkor nem szeretem! Nyáron jó, imádom az ázott föld illatát.

Hát adtatok olvasnivalót, de nem bánom!

Lola: nagyon szép a lakás! Modern, egyszerű, tetszik!

Niki: Jó ez a FB-os történet!

Trixx: sajnálom a tesód, meg benneteket is, mert ez az egész dolog rajtatok is csapódik, pedig gondolom nektek végképp semmi közötök hozzá.

Usi: édes a telefonod!

Viszonylag tűrhető hétvégém volt. Szombaton kabátért indultam, na azt nem kaptam, de megint onnan jött a segítség, ahonnan nem számítottam. Zsolti barátnőjének az anyjától kaptam vagy 10 pulóvert, meg szoknyákat, egy vékonyabb kabátot. A két utóbbival most nem sokra megyek, de a többivel legalább kihúzom a telet, nem kell vennem!

Bocsi, biztos kimaradt valaki, valami. Ez a hátránya a sok visszaolvasásnak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2320 2321 2322 2323 2324 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
192 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (192 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: