2400 Oldal V  « < 2322 2323 2324 2325 2326 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.11. 22. - 22:37:02
Létrehozva: #46461

devotee

Estét,

bocsi, ma lehagolt vagyok, innen is mindenki elmenekült mikor írtam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De azért nagyjából követtem az eseményeket napközben, csak nem volt kedvem írni, ma úgy semmihez sincsen kedvem amúgy.

Niki, aranyos volt, ahogy a dokit húztátok a fészbúkkal.

A tegnapi mozi jó volt, csak nagyon rohannom kellett a végén, hogy elérjem a buszt és a villamost. Mert hogy a 17-es vili este már csak 20-25 percenként jár, és nem volt kedvem a töksötétben dekkolni a megállóban. Utálom. Na de, aki teheti az nézze meg a filmet, mert király, tele van fanyar humorral, az élet igazságtalanságaival és remek zenékkel, no meg egy Justin Timberlake-el is! Zeneszerző: Trent Reznor... oh jeee.... úgyhogy űberklassz!

Usi, én is örültem, kár azért hogy most nem jött össze, de megnézzük hol lehet nektek spórolni, hogy több pénzetek maradjon! Azért ez is jó, nem? Ja, és jók a képek!

Trixx, üdv újra itt!

Brigi, ölelés neked.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 22. - 23:44:24
Létrehozva: #46462

devotee

hééééééééééééé te csaj, Angie, hát szétrúgom a rosszkedved seggét! mondjuk ma én is nyomi kedvemben vagyok, bár egész nap kb itthon kómáltunk, aludtunk, nyomiskodtunk. és elvittem a vasárnap soppingolt új farmerom felaljaztatni, és bakker! 1200 ft! nagyon durva...
jó volt a film szerintem is, nagyon! a zenéje meg egyenesen szuper. és a mai facebook témájú rádióműsorunk is klasszul sikerült.

és részemről naná hogy rendben van a dec 10. valóban az a névnapom, úgyhogy én benne vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) be kell rúgni!

Usi, hol adod el ezeket a rajzokat? én is én is akarok pénzt keresni! DA? vagy ismerősnek kellett?

örülök hogy tetszik nektek a kislakás, mi is imádjuk (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

az anyukám még itt van, holnap dolgozom ugyan, de amire hazaérek, főznek Edittel kajcsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

amfóra... xDDD ez jó duma
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 23. - 07:51:49
Létrehozva: #46463

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.11. 22. - 15:17:51) *
Szép reggelt!

Trixx köszi a kedves titulust. És a jelölést. Szerintem nem vagyok szuper csak soha nem vigyázott a nagymami rájuk és mindenhova, még koncertekre is magunkkal hurcoljuk öket. Eléggé a mai dolgokban élek és emlékszem, hogy voltam tizen éves (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pl a fiam jó párszor lett letagadva mert hozzám és az apjához képest egy minta gyerek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mi ennyi idősen már javában csavarogtunk XDDD Nem tudjuk, hogy kire ütött XDD

Remélem nálatok is minden rendeződik nemsokára és fellélegezhettek!!!!

Dehogy nem, az vagy!!! Mindig örülök, mikor ilyen szülő-gyerek kapcsolatról olvasok.
Mondjuk ez vicees sztori, hogy a szülő tagadja le a gyereket mert túl "jó" He-he.
Na meg az amfora, áááááááá nagyon nagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy röhögtem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 23. - 07:58:20
Létrehozva: #46464

devotee

Napsütéses reggelt mindenkinek!

Örömmel bringáztam a melóba, gyönyőrű volt a napfelkelte. A víztorony mögött egy keskeny fehér habos felhősáv húzódott, mögötte a nap szikrázóan sütött, sárgára festve az eget. Csodaszép volt. Ilyenkor egyszerűen nem tud rossz kedvem lenni.

Angie: hatalmas nagy ölelést küldök, ne szomorkodj bébi!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Usi: még azt is akartam mondani, hogy nagyon tetszik a nőcid testalkata, nem az a műnő, hanem hús-vér ember, pl a lába sem tökéletes, inkább az a husi fajta. Szóval ezt külön szerettem a rajzodban.
Vajon a Norbinak mire kell? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 23. - 08:30:11
Létrehozva: #46465

devotee

Reggelt,

Lola, köszike! Most már nincs olyan rossz kedvem, mert itt is süt a nap és úgy néz ki, hogy ma jó lesz az idő! Tegnap elkezdtem csomagolni a 130 Mikuláscsomagot a gyerekeseknek. Ahh... fájt a lábam rendesen, de már majdnem kész van 50. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy asszem ma be is fejezem a projektet.

10-én Filter, ok! Este beszéltem Tomival, jön, azt mondta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azt hiszem DA-n lehet pénzt kérni a rajzokért, ha úgy teszed fel.

Trixx, köszi az ölelést! Viszont (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 23. - 08:34:08
Létrehozva: #46466

devotee

reggelt!

Trixxi: jaj, hát annak én is örülök, hogy Norbi általában ilyen normális, gusztusos testalkatú nőket választ és nem piszkavasakat rajzolásra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, és a srácnak van két felesleges szobája, amibe ezeket rakja a falra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondtam neki, hogy ha majd kész leszünk a rajzokkal, akkor fényképezze már le nekem XD

Angie: fel a fejjel! Ja igen, azt akartam mondani, hogy Trent szerezte a Social Network zenéjét az egyik side projectjeként, csak elfelejtettem. Az oldalán le is lehetett tölteni pár számot ha jól emlékszem. Uh, erről jut eszembe, meg kéne keresnem a How to destroy angels (amiben Trent felesége énekel) nemrég kijött új albumát is... kivi lennék rá.

Lolika: hát szerinted miért reklámozom mindenfelé a rajzaimról készült képeket? hogy legyen portfolióm, ami esetleg megtetszhet valakinek és rendelést hozzon nekem. Egyébként ismerős ez a Norbi. Volt oszt.társnőm exe, és már évek óta rajzolgatok neki.

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 23. - 08:34:27
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 23. - 11:04:40
Létrehozva: #46467

devotee

Angie kérdezted a bulit, holnap elvileg megtudom, meglátjuk mit mondanak a klinikán...remélem.
Talán lesz jegy...
Most erősen fontolnom kell minden kiadást is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 23. - 12:41:35
Létrehozva: #46468

devotee

Nem működik a Telenor hálózat:

http://www.hwsw.hu/hirek/45702/telenor-hal...s-t-mobile.html
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 23. - 13:11:33
Létrehozva: #46469

devotee

még jó, hogy engem nem érint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 23. - 13:37:55
Létrehozva: #46470

devotee

Sziasztok!

Vagyogatok, most inkább olvastam. Itt már nem süt a nap, kár, olyan szép volt.

Semmi különös, dolgozgatok. Próbálom kikerülni nagybátyámék lelki terror hadjáratát. Most éppen majdcsak lesz valahogy hangulatom van.

Most jut eszembe, tegnap este iszonyú jót táncoltam! Pálinkó Lujzához járunk, és mivel nem jött el a párom, egész végig vele táncoltam! Én még így sose táncoltam, már olyannal, aki ennyire tud, de valami fantasztikus volt. Úgy vezetett, hogy még azt is tudtam, amit már egyébként elfelejtettem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 23. - 13:41:44
Létrehozva: #46471

devotee

szuper Suz!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 23. - 13:43:33
Létrehozva: #46472

devotee

Hello mindenki!

Angie ne aggodj most itt lóg az eső lába és hideg is van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Trixx ismét köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi: jut eszembe jött valami mail a bankból majd nézem az utalásod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó is egy kis mellékes. Jó, hogy van türelmed másolni más képeket. Nekem inkább sok mondani valóm van rajzban csak időn nincs... azért a félkész rajz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg a sok félkész story...de az utobbiakat legalább ötletként eladom vázlatonként (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
az is valami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Még szép, hogy nem érint ha van közvetlen vonalad XDDDDD

szép napot to all...

Idézet (Szuzi101 @ 2010.11. 23. - 07:37:55) *
Sziasztok!

Semmi különös, dolgozgatok. Próbálom kikerülni nagybátyámék lelki terror hadjáratát. Most éppen majdcsak lesz valahogy hangulatom van.

Most jut eszembe, tegnap este iszonyú jót táncoltam! Pálinkó Lujzához járunk, és mivel nem jött el a párom, egész végig vele táncoltam! Én még így sose táncoltam, már olyannal, aki ennyire tud, de valami fantasztikus volt. Úgy vezetett, hogy még azt is tudtam, amit már egyébként elfelejtettem!

Szia Szuz!

Szuper! Bulizd csak ki magdból!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 23. - 13:47:21
Létrehozva: #46473

devotee

juhhhú! az mindig jó, ha kis extra money áll a házhoz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) várom majd! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

hát azért nem teljesen másolom le, ahogy azt már beszéltük is - mármint kisebb dolgokban eltér, de jah, sok türelem kell hozzá az tuti.
De most legalább mindketten haladunk sztorikkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

millió puszika mindenkinek - lassan megyek Szegedre
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 23. - 13:56:04
Létrehozva: #46474

devotee

Szia Brigi!

Igazad van! Mikor ennyire élvezem a táncot, akkor tényleg kikapcsolok!

Usi: megnéztem én is rajzaidat, nagyon ügyi vagy!

Kicsit megyek, mert most a közös gépnél vagyok, és már sorban állnak. Este leszek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 23. - 13:56:53
Létrehozva: #46475

devotee

Tudom, mondtam is, hogy látszik a vonalakon, hogy a tiéd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De hát a srácnak is attól eredeti, hogy egyedi.
A haladás meg........amennyire építeném le a megrendeléséket annál több jön (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ami nem baj mert sok a dal review meg a kis novi. Csak....örülök, hogy vagyok most valahogy meg itthon.
Majd meglátjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Várom, hogy mire jutsz az Achinggel. A bátyód is éhezteted avval egy ideje (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 23. - 14:19:32
Létrehozva: #46476

devotee

jaja, tudom, hogy az angol verzióra a bátyó rákattant nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem soká folytatom (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
de előtte lefordítom magyarra, ami eddig megvan... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

yep, a srácnak így jön be, ahogy én rajzolom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hála az égnek! XD
drukk a megrendelésekkel.

na tényleg mentem. cupp!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 23. - 14:25:13
Létrehozva: #46477

devotee

Idézet (Szuzi101 @ 2010.11. 23. - 13:37:55) *
Sziasztok!

Sajnálom ezt az ügyet a nagybátyádékkal. De sz.r hogy minden családban van ilyen. Kitartás drága.

Hú ez a tánc tuti szuper lehetett. Jó hogy belőled ez plusszt hoz ki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én nagyon zavarban lennék ha egy profival kellene táncolnom. Két bal lábam van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi: tök szupi hogy még pénzt is keresel a rajzzal. Na arra a szobára én is kíváncsi lennék. He-he vajon mit csinálhat ott a Norbi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 23. - 14:37:56
Létrehozva: #46478

devotee

Köszi Angie, akkor most virtuálisan össze vagyunk ölelkezve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 23. - 14:43:07
Létrehozva: #46479

devotee

Angie bocsi......imádás+ölelés back még múltkorról csak épp ezerfelé...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 23. - 14:57:38
Létrehozva: #46480

devotee

Cukik vagytok csajok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2322 2323 2324 2325 2326 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
180 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (180 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: