![]() ![]() |
2010.11. 23. - 15:06:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na!
lelepleződik a titok: az volt a nagy örömködés, hogy jelentkeztem egy munkára, és behívtak interjúra és és és és FELVETTEK!!! úgyhogy elmehetek a köttttsög T-mobiltól! és és és nem ám akárhova. az ország legnagyobb kiadójához, a Sanoma Magyarországhoz megyek! és és és tök jó a fizu, és ááááááááááá, ez igazi szakmai munka. úgyhogy Angie, pozitív változások állnak be a pénzügyi helyzetemben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 15:10:37
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok libák :)
Másfél órája olvasok, és még mindig le vagyok maradva, másfél héttel.. kb :) mivel 14.-énél tartok.. úgyhogy ez el fog tartani egy darabig.... de visszaolvasok, ha addig élek is :) Jajjj.. tegnap este jöttem meg hévízről.. ez maga volt a megtestesült álom... nekem eddig fogalmam nem volta arról, mit is jelent az, h 5 csillag.... hát gyerekek.. mindent! egyszerűen hihetetlen,.. Büfé reggeli, és vacsora... na ilyen büfét én még nem láttam :) kaviár, lazac több fél... 8 féle főtt étel... 30 féle előétel... hideg vacsora.. levesek, hideg tálak, halak, sültek, magyaros vonal.. süteményes pult... de olyan baszott nagy... na.. ott veszett el mindig a kontroll... halálra zabáltuk magunkat A szálloda maga az álom volt.. komolyan.. midnenki mosolygott, mindenki segített... egy fancsali melós nem volt ott.. még a takarító személyzet is minimum két nyelven beszélt.... csak kigodnoltam valamit, és már teljesítették is a szorgos kis hangyák Nem tudom, h hány medence volt.. de rengeteg... és mindben termál víz.. különböző hőfokúak Volt vagy 6 féle szauna... angyon állat volt.. képzeljétek, meztelenül szaunáztam.. mert ilyen helyen így kell.. először fura volt.. kicsit takargattam magam... aztán bele jöttünk rendesen.. a végén már külön szaunáztunk, mert Lóri a gőzt szerette, én meg a finn szaunát.. nagyon állat volt... imádtam :) annyit szaunáztam.. izzadtam, mint egy ló A szobánk csodálatos volt... kis terasszal.. baszott nagy ággyal :)volt egy tv is bent, meg dvd lejátszó. Volt net is, tehát simán garázdálkodhattunk.. bár erre már nem maradt időnk :) Voltunk a tófürdőben is... hát az is valami hatalmas élmény volt... gyerekek... isteni abban a tóban úszni.. másfél órát úsztunk... tavirózsák közt.. nagyon zsír volt... annyit rosszalkodtunk.. ökörködtünk.-. jajjjj.. de jó volt... :) egyszóval minden nagyon csodás volt.. reggelire száraz pezsgőt szolgáltak fel töménytelen menyiségben... Vacsorára állandóan gyertya lángja égett mellettünk... és még a partedlit is a nyakunkba akasztották volna, ha óhajtjuk :) Jajjj.. szerintem ez volt a tündérország Voltak relaxációs szobák... amit én soha nem tudtam elképzelni, mivel zsizsegek folyton, nem tudtam, milyen az. h tényleg ellazul az ember hát most megtudtam... :) mintha angyalok hárfáztak volna konkrétan mellettem.. isteni illatok terjengtek... füstölőkből.. amit én alapból nem szerettem.. de itt nem az az erős indiai illat volt.. hanem valami nagyon finom selymes illat A relaxációs szobában sötét volt. de fura fényekkel volt megvilágítva, ami folyton változott.. meleg színek.. de halványan és te csak feküdtél egy gyékény ágyon... huhhhh.. míg élek nem felejtem el, ahogy csak fogtam a másik kezét, és olyan béke szállt rám, ami talán az anyaméhben lehetett.... csodálatos érzés! most kirohanok a menhelyre, aztán jövök vissza és folytatom a beszámolót :) na! lelepleződik a titok: az volt a nagy örömködés, hogy jelentkeztem egy munkára, és behívtak interjúra és és és és FELVETTEK!!! úgyhogy elmehetek a köttttsög T-mobiltól! és és és nem ám akárhova. az ország legnagyobb kiadójához, a Sanoma Magyarországhoz megyek! és és és tök jó a fizu, és ááááááááááá, ez igazi szakmai munka. úgyhogy Angie, pozitív változások állnak be a pénzügyi helyzetemben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gratul Lolkika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon angyon örülök ennek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 16:04:25
Létrehozva:
|
|
|
bocsi még kimaradt...
Niki isteni story (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) arab orvos huuuu lájk lájk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) itt nekem csak egy édes kis indiai nővérke van..... Lola gratula!!! Én biztos vagyok benne, hogy belöled nagy ember lesz mert tudod, hogy mikor és kihez kell simulni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) T-mobil??? Csak nem Infopark C épület??? Az "utódom" voltál? Edó Helyes rád fért a pihenés!!! És a kénysztetés is. Mindenki megérdemli, de amennyire tudom, te is folyton agyon hajtod magad! Sok puszi és aki még kimaradt annak naaaaagy elnézést. Majd bepótolom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 16:16:54
Létrehozva:
|
|
|
LOLA GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem akartam vasárnap erre rákérdezni, pedig volt eszemben, de aztán megálltam. Úgy is tudtam, hogy majd elmondod mikor már biztos. Huh, csütörtökön meghívlak majd egy Sajtsalira és hurrázhatsz Krisznek is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszika addig is!!!!
Szia Edó! Már nagyon hiányoltalak, többször kérdeztem merre lehetsz, de semmi életjel... na most... ah jól hangzik ez a szálloda. Én is voltam Hévízen még mikor Apu egy Becco nevű építőipari cégnél dolgozott akkor arany életünk volt, minden hónapban céges vacsi, nyáron céges nyaralás... na, és egyszer egy ilyen céges nyaraláson voltunk Hévízen mi is 5 csillagban, és a szálloda akkor nyílt, 1 héttek az előtt mielőtt mi mentünk, minden új volt, friss, ott is volt mindenféle szauna és medencék, imádtam! Aztán voltunk a tófürdőben, emlékszem a vízre, hogy olyan fura és selymes a víz meg a sok tavirózsa és nagyon pici halacskák is voltak a meleg vízben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Brigi, Loli szat tévéket árult, tehát telefonált és emberekre beszélte rá az éppen aktuális cuccokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó, hogy már nem csinálja, hurrá! Infópark? A cégem csinálta a légtechnikát, a fűtést és minden gépészetet ott XD |
|
|
|
2010.11. 23. - 16:19:06
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 25. - 08:55:25 |
|
|
|
2010.11. 23. - 16:27:41
Létrehozva:
|
|
|
Angie köszi az infót! Na akkor most majd netes bannerekre beszéli rá az embereket telefonon XDDD Én naaaagyon rég voltam ott az internet részen a forródróton 12 órában. Élmény volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) néha jó néha rossz! De élmény (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Nos Lolika grat mégegyszer!!! Jó kis cég az! |
|
|
|
2010.11. 23. - 16:30:45
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edó!
Jó hogy jelentkeztél végre, hiányozódtál már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök hogy ennyire jól sikerült a hévízi wellness, igazán rád fért már... végre egy kis jó... nagyon megérdemled!!! Köszi ezt a részeletes beszámolót, most már én is tudom milyen királyság egy 5 csillagos szálló. Csak ámulok és bámulok, tündérország... hát el is hiszem hogy ott érezted magad. ééééés szeressük a Lórit, amiért elvitt ide téged. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 17:18:46
Létrehozva:
|
|
|
fúúú Edó!!! ez eszméletlenül hangzik! nagyon klassz lehetett, örülök hogy ilyen jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megérdemled cunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a srác meg megérdemel egy seregszintű cuppanóst (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nem az Infoparkban dolgoztam Brigi, hanem a budafoki úti t-mobile parkban, az integrált call centerben. látom csaj, szívesen szívod a vérem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nyugodtan, kedves tőled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk abszolúte nem "simulással" jutottam be ide sem, de oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és tényleg nagy ember leszek. jó nagy, ahogy csendben hízok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagy, és örök szingli xD és és és itt nem kell ám senkire semmit rábeszélni, juppi! rendes normális állás, jó kis összetett feladatokkal, és normális szemlélettel. jajjjj szuper! jajj Niki, csak akartam írni vagy írtam is hogy elmebetegek vagytok? mert az! ez a facebookos sztori... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, tesódék? |
|
|
|
2010.11. 23. - 17:32:59
Létrehozva:
|
|
|
Lola akkor pláne gratulálok ha ilyet szerettél volna. Nem vérszívásnak szántam az "utód" dolgot hanem viccnek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ha gondolod akkor your wellcome! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hízás? Nem téma jön a szteroidokkal és megy a lázzal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ami azért jó mert alapból egy izom gyurka vagyok XPPPPPP 13 év küzdösport után XDDD Vigyázz azért.....a nagyságnak ára van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kis emberek felnéznek rád, mindenki rólad beszél, mindenki téged akar..........XPPPPP |
|
|
|
2010.11. 23. - 17:40:19
Létrehozva:
|
|
|
Lola akkor pláne gratulálok ha ilyet szerettél volna. Nem vérszívásnak szántam az "utód" dolgot hanem viccnek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ha gondolod akkor your wellcome! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hízás? Nem téma jön a szteroidokkal és megy a lázzal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ami azért jó mert alapból egy izom gyurka vagyok XPPPPPP 13 év küzdösport után XDDD Vigyázz azért.....a nagyságnak ára van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kis emberek felnéznek rád, mindenki rólad beszél, mindenki téged akar..........XPPPPP poénkodok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huha, Brigi, mit sportoltál? vagy még most is? kussolok mert lekaratájolsz xD dehogy akarok én ilyesmit, hogy mindenki inden szusszanásomról beszéljen. csak a saját szakmám azért nem bánnám ha (el)ismerne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 17:40:45
Létrehozva:
|
|
|
Szijjjjjja Edóbaba XDDD
Jah és szingliség???? Láttad a családi állapotom? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A poligámia is az huh huh huh |
|
|
|
2010.11. 23. - 17:42:44
Létrehozva:
|
|
|
Jah és szingliség???? Láttad a családi állapotom? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A poligámia is az huh huh huh lájkolom a családi állapotod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 17:46:51
Létrehozva:
|
|
|
Wado Ryu-sztam 11 évig leigazolva mint ifi versenyzö. Az karate ami ugye Japán. Utána az Budai Tsin-woo buddhista suliban Kung-fu-ztam ami kínai. De halak vagyok, tudod türelem mint az álló víz, és él mint a partra vetett hal XDDD Nem verekszem csak ugy. Nem arra tanítottak.
|
|
|
|
2010.11. 23. - 17:58:56
Létrehozva:
|
|
|
Nos puszi mindenkinek nem rontom tovább a levegőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Amugy még tavasszal volt itt is róla szó, hogy Davy-vel a mai napig edzünk, mármint ha épp jól vagyok...... Nos hív a munka! Mindenkinek kitartás! És szép napot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 18:07:56
Létrehozva:
|
|
|
Hehehhee... én is küzdősportoltam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vertek, és megvédtem magam.. na.. az ám a küzdősport (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az élet!!!
Loli.... annyira örülök, h fasza a helyed, már várod.. mi? jajj. de jó lesz neked.. én imádok új közegben mozogni, megismerni egy csomó embert, persze a nem normálisak jönnek be nekem is, mint nektek !!! jajjjj.... még mindig nem vagyok ám sehol az élménybeszámolóban.. Azt el is felejtettem mondani, h nem működött a dzsípíszím... a faki tudja, h mitől, de hiába volt meg a jel, megbolondult. Úgyhogy mivel térkép nem volt nálam, mentem előre.. a fejem után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kb tudtam, merre van ez a hévíz dolog ... Szóval. aztán fehérváron megállítottam egy kamionost, h ugyan árulja már el nekem, h hol a fakiban megyek fel az M7-esre, mert h én már háromszor fel akartam menni, de még mindig nem vagyok ott... csk megyek, mint egy bolond.. megmutatta, és azt is elmondta, h balaton kereszttúrnál kell lemennem, onnan keszthely, és már ott is vagyok hévízen.. tök jó fej volt a csákó. Na így is volt.. mentem mentem.. mentünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán már egy ideje nem volt semmilyen balatonos helyiség.. gondoltam.. hát már miért nincs kiírva, h balatonfakker... semmi.. Megálltam egy kúton, bementem, h megkérdem a fiúkat, mert Lóri már nagyon röhögött, és mondtam, h majd én elintézem... Mondom... ne haragudjatok, hol kell lekanyarodnom.. mert, h hévízre menneék.... Ajjjaaaaajjj.. mondták... hát azt úgy 45 km-nyire elhagytam.... Képzeljétek, már nagykanizsánál voltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy ott meg kellett fordulnom.. még mentem előre vagy 10 km-ert.. és utána ugyan ez vissza Úgyhogy szerintem egy plusz 100 km-em volt... de 80 tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No mindegy.. jót röhögtünk.. utána már rendben volt minden.. miután megtaláltam keszthely-t, már meglett hévíz is.. a csodálatosan gyönyörűséges szálloda meg mindenhova ki volt táblázva.. nehogy máshová menjünk. hát.... szerintem csak mi voltunk magyar szállóvendégek olyan autók voltak, h az én kis nissanom lábujjhegyen mert csak bemenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és csókolomot köszönt mindenkinek... jujjj.. ott már láttam, h lehet ez nekünk kicsit sok lesz Volt londíner fiú... kettő is... azt sem tudtuk, mit kell csinálni.. volt welcome drink... meg portyázzunk a bárban.. fogyasszunk, ami jól esik.. hihetetlen volt.. komolyan.. élveztem a dolce vita-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) voltunk egy nagyon frankó kis csárdában.. illetve nem kicsiben ebédelni.. mielőtt még átvettük volna a szobánkat.. huhhhh.. milyen frankó volt az is... mondjuk az nem tetszett, h mindenhol döglött állatok néztek ránk.. de emellett nagyon romantikus volt. A kandalló előtt kaptunk helyet, dohányzó részben... olyan gyönyörű volt,. és rusztikus minden, h nem ismertem fel a hamutartót, kértem, h hozzanak.. és mutatták, h az az drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira röhögtünk! na.. midnjárt folytatom, csak jöttek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 23. - 18:17:52
Létrehozva:
|
|
|
He-he szóval akkor kész kalandtúra volt, míg megérkeztetek, na meg poén hegyek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.11. 23. - 18:18:12
Létrehozva:
|
|
|
Hú Edó tényleg hiányoztál:)
Szupi kis utatok volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó hallani végre felöled. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jahh az utca sport alap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy egyesületben voltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) No vissza csábítottál, de most már tényleg írok! Sok puszi...... |
|
|
|
2010.11. 23. - 18:38:27
Létrehozva:
|
|
|
Megyek drágák, fürcsitájm, kihasználom hogy egyedül vagyok, habfürdő és Glamur magazin, kicsit kikpacsolok.
Jó éjt! |
|
|
|
2010.11. 23. - 18:46:24
Létrehozva:
|
|
|
Brigó.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te is tudod, hol muszáj tanulnia az embernek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ti is hiányoztatok ám.. macskák... csak annyira sok minden volt az elmúlt két hétben.. komolyan.... megfordult minden... azt sem tudtam, h hova kapjak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De már itt vagyok, vissza tértem, próbálok visszaolvasni. Brigi jó munkát!! Trixi pedig jó pihenést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kár, h nekem nincs kádam... azért az hiányzik ám nagyon sokszor!... uhhhh.. milyen finom is tud az lenni!!! |
|
|
|
2010.11. 23. - 19:40:42
Létrehozva:
|
|
|
Edó, wáááááá
de jó sztorik! mesélj még! állatok voltatok ismét úgy látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) naná hogy várom! holnap bemegyek átvenni feladatokat már, meg szerintem utána beugrom a t-hez, felmondok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jippppppíííí Edóm, valamelyik pesti buli után majd nálam alszol, és fürödhetsz kádban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Brigi, wow... micsoda sportok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tök izgalmas, nem nagyon ismerem ezeket Trixx, köszi a pm-et (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát... királyság. majd tudósíts. |
|
|
|
![]() ![]() |