![]() ![]() |
2010.11. 24. - 21:21:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie: régen, mikor a földszinten volt nálunk a konyha, reggel mindig összegyűltünk ott kávézni, hát nálunk se semmi műsort csináltak a pasik. De mióta máshol van a konyha, ez kimarad. Egyébként nem sok dolgunk van velük napközben. Azt a keveset meg úgy hidaltam át, hogy mindjárt az ajtónk mellé tettem két dobozt. Nagy betűkkel ráírtam, hogy számla, meg szállítólevél. Így kinyitják az ajtót, be se kell jönni, csak a megfelelő dobozba tenni a papírokat. Mára szépen megtanulták. Csak akkor jönnek be, ha akarnak valamit. De én az ajtónak háttal vagyok, általában fülhallgató van a fülemben, és ez megzavarja őket. Mert nem tudják, hogy halkan hallgatom a zenét, így mindent hallok, ami történik. Viszont reagálni csak akkor fogok, ha valami komolyról van szó, vagy olyan hülyeségről, amire fogékony vagyok. De azért én olyan helyen dolgozom, ahol ezt megtehetem!
|
|
|
|
2010.11. 24. - 21:21:42
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:31:56 |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:24:13
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, örülök, hogy megnevettettelek, de ez az igazság, túlteng a férfi nemi hormon és egymásnak ugranak pont, mint az állatvilágban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tiszta biológia... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A menekülés ilyenkor jó, kicsit eltűnni egy órára, senkinek fel nem tűnik amúgy, majd próbáld ki! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Javaslom, hogy mentsd le ezt a hsz-t, ha ennyire tetszik! XD Tomika, mindenki képben van remélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:24:42
Létrehozva:
|
|
|
Suz: azért ne hallgassátok úgy, mert bőgős XD legalábbis nekem igen. elérzékenyültem kicsit, na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hm, én bírom mikor lezsibbad az arcom - szerintem buli XD hehe, egyszer elfelejtettem fogdoki után és ki akartam öblíteni a szám - erre oldalt kifolyt a víz - veszettül vihogtam a fürdőben, anyum meg nem tudta mi bajom van XD de a nyálam nem folyt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja és a korábbi hsz-edre: Brig jön majd még, csak lefoglalja épp a szekrénysor széles pasi + a meló (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trixxi: jujj de szeretem azt az alvadt vér színű körömlakkot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) én ugye alapból inkább a sötétebb lakkokat meg ruhákat szeretem, szóval láv az új lakkod! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie: kivi leszek erre a Tomira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és örülök, hogy tetszettek a képek, csajok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:25:42
Létrehozva:
|
|
|
Én már voltam összezárva nőkkel, és férfiakkal is. Lehet eddig szerencsém volt, de a sok beindult pasit könnyebb volt elviselni, mint sok hisztis, klimaxos nőt.
'na ez tuti még az állapotfelméréshez is kérne' - na én ezen röhögtem hangosan! Azért kár, hogy egy napon van a tornával, de dokihoz úgyis kevesebbet kell járj! |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:26:10
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:32:09 |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:28:47
Létrehozva:
|
|
|
Szuzi, de én szeretem ezeket a lükéket na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már van Angyalom, Lovagom, Uram XD Látod mennyi pasim van? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Én már voltam összezárva nőkkel, és férfiakkal is. Lehet eddig szerencsém volt, de a sok beindult pasit könnyebb volt elviselni, mint sok hisztis, klimaxos nőt. Egyetértek! A nők borzalmasak egy idő után összezárva... első munkahelyemen csak nők voltak, hát nagyon szar volt, ahogy nyírták és fúrták egymást. Szörnyű! |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:29:14
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:32:26 |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:30:14
Létrehozva:
|
|
|
Usi, minden héten megismersz valakit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 4-én az Angyalom, 10-én a Lovagom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.11. 24. - 21:31:11
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:32:40 |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:31:15
Létrehozva:
|
|
|
Teeee céda! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja és kihagytam a Lacikát, hogy nyomult ma is XD |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:31:39
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:32:55 |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:33:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie a kis poligám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) látom ragadós a new yorki életstílus.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Suz: visszatérve a dokis figyelmességre - csak pozitívan!!!!! hálapénz: monnyonle! és tetszik a "kizárom a külvilágot de mégsem" módszered! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fuck, ez a "Voodoo" Adam Lamberttől még mindig istencsászárságosatemobetonkirály!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:34:34
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:33:08 |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:35:02
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hehe, jah, minden hétre egy pasi... tetsziiiik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
no hát ha választani lehet, szerintem hosszabb távon én is jobban kijönnék a sok pasi munkatárssal mint a hisztis nőkkel... Bár ha csak 2-3 nő van mondjuk, az még elmegy, de a több.... ehh, na ne... |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:35:07
Létrehozva:
|
|
|
Angie: a nagy részét én is szeretem, nekem is van akit Életemnek, meg Csillagomnak szólítok. Féltékenyek is a többiek. De akivel pl. nem maradnék kettesben egy szobában, mert biztos megpróbálná kihasználni az alkalmat (én meg nem akarnám), vagy amelyik csak szimplán idegesít, mert bármilyen kedvesen mondja is, hogy elvenne feleségül is, meg szülhetnék is, ha akarok, mindig nemet mondok neki, de képtelen felfogni (bár egy ideje sikerült megértenie, de ettől se szeretem jobban). Na ezekre inkább nem reagálok.
Trixx: amíg csoportterápia, nincs ellenemre. Van két valamivel fiatalabb kolléganőm, velük szoktam ilyeneket beszélgetni kaja közben. De nekem régen olyanban volt csak részem, hogy mindenki féltette a saját munkáját a másiktól, állati fontos információkat nem voltak képesek megosztani egymással, plusz szimpla női hiszti. Bár jut eszembe nálunk hisztis pasi is van, na az a vég! |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:35:36
Létrehozva:
|
|
|
Na és akkor higgyem el hogy nem is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy látszik nem ért a szóból. Komolyan mondom, nem értem ezt a pasit. Egyrészt foglalt, másrészt, tudja hogy tudod foglalt, mégis nyomul. Az nekem olyan gusztustalan... Már bocs. és még a nézeteik sem egyeznek Angie-vel... no comment. |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:36:11
Létrehozva:
|
|
|
meg kerítő is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Miért is? Nem! Csak Tündérke XD Ma is hívom a Bojtit, mert kicsit el van veszve a melóban néhány napja és akkor első kérdése az volt: "Hiányoztam kicsi Tündérem?" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látod, ők is imádnak na! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tomika első mondata tegnap reggel az volt, hogy "Szia, mi van rajtad?" XD Aztán mikor elkezdtünk kicsit dumcsizni a Csabi, aki vele volt benn a konténerben hangosan ordított, hogy a munkára koncentráljunk. XD Üzentem Tomival, hogy mondja meg Csabinak, hogy egy Disznó, és erre az a marha meg azt válaszolta, hogy tudja XD |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:41:53
Létrehozva:
|
|
|
Na és akkor higgyem el hogy nem is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy látszik nem ért a szóból. Komolyan mondom, nem értem ezt a pasit. Egyrészt foglalt, másrészt, tudja hogy tudod foglalt, mégis nyomul. Az nekem olyan gusztustalan... Már bocs. Ááááááááááááááááááááááá, nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem nagyon ért, de még kedvesen és poénosan hárítom őt, nem tudom meddig leszek toleráns. És igen, hát a néezeti enyhén taszítanak. Azt hiszi szerintem, hogy majd úgyis megtörök ha ostromol, de nem fogok, mert nem tud a Tamásról... csak az Andi tudja, mint pót anyám neki említettem már és szurkol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cukorborsó, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd azért kedden, mikor talizom Tomiva, akkorl mondom neki, hogy a karácsonyi bulin lehetőleg figyeljen majd a Lacikára, nehogy bajom legyen abból ha iszok kicsit aztán ki akarja majd használni... ettől tartok, így nem is akarok majd alkoholizálni 17-én. |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:43:43
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:33:27 |
|
|
|
![]() ![]() |