![]() ![]() |
2010.11. 24. - 21:48:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie a kis poligám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) látom ragadós a new yorki életstílus.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen XD Hová lett Lola? Éppen írt, vártam, hogy mi volt ma a T-nél, erre se hsz, se ő. Elnyelte az éter? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: a nagy részét én is szeretem, nekem is van akit Életemnek, meg Csillagomnak szólítok. Féltékenyek is a többiek. De akivel pl. nem maradnék kettesben egy szobában, mert biztos megpróbálná kihasználni az alkalmat (én meg nem akarnám), vagy amelyik csak szimplán idegesít, mert bármilyen kedvesen mondja is, hogy elvenne feleségül is, meg szülhetnék is, ha akarok, mindig nemet mondok neki, de képtelen felfogni (bár egy ideje sikerült megértenie, de ettől se szeretem jobban). Na ezekre inkább nem reagálok. Trixx: amíg csoportterápia, nincs ellenemre. Van két valamivel fiatalabb kolléganőm, velük szoktam ilyeneket beszélgetni kaja közben. De nekem régen olyanban volt csak részem, hogy mindenki féltette a saját munkáját a másiktól, állati fontos információkat nem voltak képesek megosztani egymással, plusz szimpla női hiszti. Bár jut eszembe nálunk hisztis pasi is van, na az a vég! Nagyon bírom, hogy sokszor a tenyerükön hordoznak, meg mindent megtesznek, amit szépen kérek, de mikor kanosak na akkor aztán isten ments, hogy bármit is kérjek mert keresztbe nyeletik le velem XD Azért ugye jó, ha Életemnek hívnak? Engem a Földházi Józsi - az Uram XD - szokott Életemnek hívni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma is jött értem fél 5-kor, hogy kivigyen a metróhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cuki! |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:48:55
Létrehozva:
|
|
|
Angie: szerintem ne legyél toleráns. Ezek tényleg azt gondolják, amíg finom vagy, hogy nem is gondolod komolyan azt, hogy nem! Én is csináltam így sokáig, és ha finoman mondtam, semmit nem ért. De mikor nem lettem az, azt már felfogta.
Sőt, egy volt főnökömmel is voltak ilyen jellegű problémáim. Akkor még nagyon fiatal voltam, de nem lehetett vele kettesben maradni, mert mindjárt nyomta a gusztustalan dumát, meg fogdosni próbált. Na, mikor besokalltam, a műhely közepén, többek füle hallatára tettem helyre. Ezt azért ma már lehet másképp intézném. Kérdezték is sokkal később, hogy nem féltem, hogy kirúg? Hát ez akkor, olyan fiatalon eszembe se jutott. De hatott. |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:49:54
Létrehozva:
|
|
|
Lájkolom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most pá csajszik, fellövöm a pizsit. Ami új, lila és egy édi bagoly van rajta. Bagoly láv. Pussz! THX! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy bagolynak nem éjjel kellene fenn lennie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 24. - 21:50:17
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Trixx!
|
|
|
|
2010.11. 24. - 21:54:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hehe, jah, minden hétre egy pasi... tetsziiiik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) no hát ha választani lehet, szerintem hosszabb távon én is jobban kijönnék a sok pasi munkatárssal mint a hisztis nőkkel... Bár ha csak 2-3 nő van mondjuk, az még elmegy, de a több.... ehh, na ne... Kívánok neked egy ilyen jó munkahelyet, mint az enyém (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeretni fogod és igen, a természeted miatt szerintem is jól kijönnél a pasasokkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: szerintem ne legyél toleráns. Ezek tényleg azt gondolják, amíg finom vagy, hogy nem is gondolod komolyan azt, hogy nem! Én is csináltam így sokáig, és ha finoman mondtam, semmit nem ért. De mikor nem lettem az, azt már felfogta. Sőt, egy volt főnökömmel is voltak ilyen jellegű problémáim. Akkor még nagyon fiatal voltam, de nem lehetett vele kettesben maradni, mert mindjárt nyomta a gusztustalan dumát, meg fogdosni próbált. Na, mikor besokalltam, a műhely közepén, többek füle hallatára tettem helyre. Ezt azért ma már lehet másképp intézném. Kérdezték is sokkal később, hogy nem féltem, hogy kirúg? Hát ez akkor, olyan fiatalon eszembe se jutott. De hatott. Huh, merész vagy, vagyis voltál. Hát nem tudom ezzel mi lesz, de lehet ha nagyon le akar tapizni - de még nem próbálta csak majdnem megcsókolt egyszer a pincében - na akkor nem leszek rest egy pofont lekeverni, ami részemről amolyan elsietett simogatás lesz, de hátha érteni fogja és abbahagyja. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.11. 24. - 22:00:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.11. 24. - 22:01:35
Létrehozva:
|
|
|
Angie: tudod, én a második helyrerakást baráti tanácsra tettem meg, mert tudta az a valaki, hogy engem mennyire bánt ez a dolog, ezért mondta, hogy keményen tegyem helyre az illetőt, az segíteni fog. Nem is tudom, hogy magamtól miért nem jöttem erre rá. De nem bántam meg, azóta megnyugodott a lelkem. Bár nem tudom, téged mennyire idegesít ez a pasi. Mert engem nagyon zavart, rosszul voltam, ha megláttam, vagy csak valamiért rá gondoltam. Ha itt még nem tartasz, azért ne várd meg, hogy idáig juss! Bár szerintem te hamarabb elveszted a türelmed, és lerendezed!
A hozzászólást -Szuzi101- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 24. - 22:02:09 |
|
|
|
2010.11. 24. - 22:10:20
Létrehozva:
|
|
|
Suz: bírom, hogy ilyen kemény csaj voltál a pasassal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ja kérdés: ugye láttad, hogy Sinen jobb oldalon is sok-sok (DM) sztori van? csak mert kicsit elbizonytalanodtam én is az egyik hsz-ed alapján. Angie: kösz. szerintem ha hozzászokom egy új környezethez, utána feltalálom magam és kinyílik a beszélőkém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja, ez a sorozat nem rossz Alről. A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 24. - 22:12:55 |
|
|
|
2010.11. 24. - 22:14:56
Létrehozva:
|
|
|
Usi: persze, hogy láttam. De az volt az elgondolásom, hogy sorban végigmegyek az összes magyaron, így talán követni tudom, hogy hol tartok. Így jó?
Amúgy természetemnél fogva olyan kemény ritkán szoktam lenni. De legalább tudom, hogy ha muszáj, képes vagyok rá. Én tipikus mérleg vagyok! |
|
|
|
2010.11. 24. - 22:17:31
Létrehozva:
|
|
|
Szuzi, engem már nem zavar, figyelmenkívül hagyom és inkább hülyéskedésnek fogom fel. Bár nem akarom hogy ez miatt később még több problémám legyen, úgyhogy meg kell beszélnem majd vele, csak hogy, mert kettesben nem maradok vele, mások előtt meg ciki lenne... de kiötlök majd valamit!
Lassan lépek, nem akarok holnap is elaludni, meg amúgy is rövid napos leszek, délben lépek XD Usi, te nem csak cica vagy, hanem kaméleon is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó8 csirkék, baglyok, cicák! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 24. - 22:22:35
Létrehozva:
|
|
|
Suz: persze, hogy jó lesz így (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem kommentelgetsz is majd - annak örülnék nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: hehe - elég sok állati gén keveredett a DNS-embe én úgy érzem XD (hehe, majdnem DMS-t írtam XD) meg hát tod, a kaméleon sokszínű, ami segíti az érvényesülésben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tetszik ez az állatkertes elköszönésed! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó pihit! és utólag Trixxinek is! csini lehet a pizsid csajszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 24. - 22:23:35 |
|
|
|
2010.11. 24. - 22:25:15
Létrehozva:
|
|
|
Usi: nem felejtettem el, hogy megígértem, hogy kommentelek! Tudom, hogy örülsz neki!
|
|
|
|
2010.11. 24. - 22:30:59
Létrehozva:
|
|
|
jól van, Suz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem akarok erőszakosnak tűnni vagy valami, csak hát tudod, az íróknak a visszajelzés ad támpontokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akár negatív, akár pozitív. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ja és a ha sorrendben mész, akkor a Caprival írt trilógiánk lesz az első amit olvasol, ami amúgy nem rossz módszer, mert az volt a legelső hosszabb DM-es sztorink - meg amúgy is kb. írási sorrendben vannak a sztorik a jobb oldalon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (hjaj ha egyszer időmilliomos leszek, akkor megcsinálom a régi sztorik átformázását meg a fejezetek összekötését, de egyelőre csak az újabbaknál vannak összekapcsolva meg egységesítve). (Ja és felhívnám majd a figyelmedet a The Sweetest Perfection-re, az It doesn't matter-re és Brigitől a Strangelove-ra! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.11. 24. - 22:53:12
Létrehozva:
|
|
|
Ne aggódj, nem is veszem erőszakosságnak! Kíváncsi vagy, ez teljesen jogos, és érthető!
"The Sweetest Perfection, It doesn't matter és Brigitől a Strangelove-! " Ezekre emlékszem is, hogy láttam, komolyan erőt kellett vegyek magamon, hogy ne ezekkel kezdjek! Azt akartam még, hogy péntekre elég, ha azt pontosítjuk, hogy mikor találkozunk, a többi része változatlan? Holnap reggel, meg délelőtt, meg egy kicsit este is leszek, de pénteken biztos nem leszek net közelben. Lassan én is megyek, mert reggel megint csak nyomkodni fogom lefele az órát. Jó éjt! |
|
|
|
2010.11. 24. - 22:58:55
Létrehozva:
|
|
|
jah, szerintem az jó, ha 7 vagy 8 körül tali ugyanott, nem? megveszed megint a Bacardit meg a kólát? és akkor megint kifizetem a részem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe, jól van, örülök, hogy emlékszel ezekre a sztorikra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem tetszeni fognak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaa és örömhír: megtaláltam a szalagavatós dvd-t! XD jááááááj de jó lesz visszanézni becsiccsentve a táncokat XD már ki is készítettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg kell állnom, hogy addig ne nézzem meg XD ja és jó éjt! lassan én is kidőlök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 24. - 23:01:06
Létrehozva:
|
|
|
Jó úgy, megveszem, amit kell. Akkor csak az időpont kell.
Szalagavatós dvd? Felcsigáztál! |
|
|
|
2010.11. 24. - 23:07:07
Létrehozva:
|
|
|
hát döntsd el, hogy 7 vagy 8 - nekem mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
szerintem tetszeni fog a dvd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hm... nem is rossz SP-től a "Kérlek, hogy II". jó szövege van meg a zene alatta nagyon tetszik - olyan fájdalmasan szépséges (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.11. 24. - 23:09:20
Létrehozva:
|
|
|
Ha neked jó, maradhatunk a 7-ben. Akkor több időnk lesz.
SP-t majd holnap nézem meg. Őt véletlen tudom ki, eddig nem igen tetszett, de a szövegére soha nem figyeltem. |
|
|
|
2010.11. 24. - 23:18:36
Létrehozva:
|
|
|
Suz: belinkeltem adatlapomra FB-on a videóját is a számnak. Figyeld a szövegét is meg a szám hangulatát magát. Nekem tetszik. Amúgy is ilyen hangulatom van.
okés, akkor marad a 7 óra a villamosmegnél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jóccakát, drága! |
|
|
|
2010.11. 24. - 23:23:02
Létrehozva:
|
|
|
itt van Lola, csak passzívban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pihizős-kómás-sorozatnézős délutánt tartottam miután hazaértem. na, voltam ma benn a sanománál, nagyon menő az a hely amúgy... modern meg minden, tök szép munkakörnyezet, már van laptopom is, amin majd dolgozok. a mai napnak amúgy sok értelmét nem láttam, mert csak másfél órában megmutogatta, magyarázgatta a csaj az excel táblát amit át kell vennem tőle. ennyi idő alatt max megérted, meg ilyesmi,d e nyilván nem tudom utána csinálni, mondtam is neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de aranyosak amúgy, négy csaj és két pasi dolgozik az irodában, (a pasik helyesek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) senkinek sem bírtam felfogni a nevét, tekintve hogy 3 perc alatt sorba kellett bemutatkozni mindenkinek... áááá, ciki lesz eleinte hogy belőjem ki kicsoda. hétfőn ha a HR is úgy akarja (mert elég lassúak állítólag) meglesz a szerződésem, meg már rendesebben is megbeszéljük mik lesznek még dolgaim, mert ez a statisztikázás csak egy pici feladat csak fontos megtanulnom mert a csaj aki csinálja már 2 in 1, megy szülni hamarosan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) beugrottam Lacámhoz is, fasza nagyon az a szalon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) t-nél nem voltam, mert már nem tudtam volna elkapni a főnököm, akkor meg minek. de beszéltem Zsuzsi barátnőmmel aki ugye szintén ott dolgozik (még) és mesélte hogy már megint baszogatások vannak, meg emelni fogják az elvárást meg ilyenek. istenem, de boldog vagyok, hogy eljöhetek!!! pöcsarcúak. fasssszoltok, köttsögök, elhúzok mint a vadludak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olvastalak ám titeket közben, és cukik vagytok, mindenkit puszilok, Trixx a fogorvosos sztoriddal meg a kis csajos dolgaiddal de édes vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, te meg hódítasz itt halomra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg amiket írtatok, tök jó volt most így csak olvasgatni hogy kivel mizu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy kicsit nyomi hangulatom van annak ellenére hogy most nekem nagyon jó a meló miatt. nagyon egyedül érzem magam, kicsit el vagyok szontyolodva. na, majd elmúlik ez is, megyek csicsikálni. holnap egész nap fordítanom kell... rengeteget!!! remélem be fogom tudni fejezni. |
|
|
|
![]() ![]() |