2400 Oldal V  « < 2329 2330 2331 2332 2333 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Szuzi101
post 2010.11. 25. - 17:48:31
Létrehozva: #46601

devotee

Megjöttem. Nagyon nem dobódtam fel a továbbképzéstől. A teremben, ahol szoktunk lenni, leszakadt a mennyezet, ezért át kellett menni egy kicsi szobába. Az dugig tele lett velünk, állati meleg volt, és nem volt levegő. El akartam aludni. A téma futólag érdekelt, de holnap ugyanezt vesszük, csak részletesen. Nem látom a logikát, meg egyébként is barátnőmmel leveleztünk végig.

A holnapi nyugis programom besűrűsödött, reggel a sebészetre megyek, utána APEH, fodrász, továbbképzés. Elvileg fél ötig tart, remélem hamarabb vége lesz.

Most megyek egy kicsit mosni, takarítani, de közben ide is figyelek.

Usi: SP folyamatban, majd nyilatkozom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 25. - 18:08:38
Létrehozva: #46602

devotee

Nagyon bánt valami, majd később leírom, csak azt akarom kérdezni attól, aki majd erre jár, hogy tényleg olyan hihetetlenül hangzik az, hogy tavaly ősszel történt velem valami, ami lelkileg annyira megviselt, hogy ettől, és csak ettől szinte enni se bírtam, így mindenféle csodaszer, csodakúra, és különösebb erőlködés nélkül fogytam 28 kg-ot?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 25. - 19:44:05
Létrehozva: #46603

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:44:15
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 25. - 19:59:57
Létrehozva: #46604

devotee

Köszi Trixx!

Jobban vagyok, persze! Nem tudom, hogy csak megtanultam együtt élni a helyzettel, vagy fel is dolgoztam, de határozottan jobb már.

Mindjárt felmosok még, utána leírom, hogy mi akasztott ki ma ennyire.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 25. - 20:25:14
Létrehozva: #46605

devotee

Szia Szuz!

Épp benéztem. Sok idöm nincs mert november negyedik csütörtöke van, tehát hálaadás.

Csak annyi, hogy teljesen hihető és együtt érzek veled. Hajnalban külön neked címeztem hasonlót.

Számithatsz rám, ha gondolod akár mailben is.

És mindenképp megy a hatalmas ölelés és kis vigasztaló hát cirógatás!!!!

Ne légy szomorú mind itt vagyunk, ha nem is folyamatosan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 25. - 21:03:05
Létrehozva: #46606

devotee

Brigi, köszi, igazán kedves vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mint mindig (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szuz, miért ne lehetne? valaki beszólt ezzel kapcsolatban? ne már. puszi és ölelés megy innen is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretünk nagyon és nem csak mi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie-ékkal tök jó volt most (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szarcsi foscsi kedvem van és üdítő változatosság volt ez a kis tali (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusza érte!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 25. - 21:11:40
Létrehozva: #46607

devotee

Neked is köszi Brigi! Olvastam azt is, amit hajnalban írtál!

Ami kiakasztott. Volt egy idő, amikor a legjobb barátnőmmel, a volt fodrászommal (Noémi), meg még egy csajjal (Györgyi) négyesben eljártunk néha mozizni, bowlingozni, tartottuk egymás születés- és névnapját, ilyesmi. Annyi volt csak furcsa, hogy mindig ragaszkodtak hozzá, hogy pasit soha egyikünk se hozzon. Amikor történt tavaly ez a dolog, persze a legjobb barátnőmnek meséltem el először, de nem soká Györgyinek is elmeséltem. Sőt azután is elég sokat beszélgettünk Györgyivel erről, volt hogy kettesben is találkoztunk, látott idén márciusban is, amikor egy időre úgy tűnt, javulni fognak a dolgok, szóval azt hittem képben van. Utána barátnőmmel sok volt a dolgunk, egész június végéig nem találkoztunk. Valahogy akkor tudatosult bennük, hogy mennyit fogytam. Kérdezték is, hogy mitől. Nem tudtam mást mondani, csak amit már eddig is tudtak, hogy bánatomban. Jól elvoltunk akkor együtt, de pár nap múlva kaptam Györgyitől egy sms-t, hogy rosszul esett neki, hogy én nem mondtam meg neki, hogy mitől fogytam. Mást nem tudtam, leírtam újra neki ugyanazt. Erre visszaírt, hogy úgy gondolta, barátnők vagyunk, de szarul esik neki, hogy ilyen fontos dologban hazudok neki, pedig tudom, hogy milyen nagy szüksége lenne arra, hogy fogyjon. Visszaírtam, hogy én tényleg az igazat mondtam, és úgy gondolom, még mindig barátnők vagyunk, sajnálom ha ő nem így gondolja. Aludt rá párat, majd írt megint, hogy ő is úgy gondolja, hogy még barátnők vagyunk. Aztán jött a nyár, szanaszét mindenki, Györgyivel csak egyszer találkoztam, akkor nem tűnt úgy, hogy valami baj volna. De továbbra se kerestek, se ő, se Noémi. Nem köszöntöttek fel a szülinapomon se. Nem vettem zokon, gondoltam egyszerűbb így. De ma mesélte barátnőm, hogy felhívta Györgyi, hogy Noémi szervezi az ő születésnapját, és erre meg fogja hívni barátnőmet, meg érdekes módon a férjét is, csak akarta közölni, hogy én annyira megváltoztam, hogy az már neki túl sok, ezért rám nem tart igényt. Nem tudom, így leírva nem tűnik nagy dolognak, de mégis úgy éreztem, mintha pofán csaptak volna. De még ahhoz volt képe, hogy kérje barátnőmet, hogy ne árulja el nekem.
Pedig tudta, hogy milyen voltam az ősszel. Mikor úgy éreztem életemben először, hogy megtaláltam a másik felem, és aztán egyszer csak már nem volt. Hogy az elején 5 nap alatt 4 kilót fogytam. Bőgtem szinte egész nap. Egy két kanál leves után szinte kifordult a kaja a számból, annyira nem tudtam enni. De ha egyedül voltam itthon, számtalanszor a földön fetrengtem, olyan sírógörcsöm volt. És ezeket tudta! És volt képe azt mondani, hogy nem hiszi, hogy nem csináltam még valami mást is.

De amúgy már tényleg jobban vagyok, ilyeneket már nem csinálok. Hiányzik persze, meg talán valamennyire mindig is fog. Beszélnék vele, mint baráttal, az nagyon hiányzik. De ha nem, már azt is túlélem.

Bocs, hogy ilyen rémesen hosszú voltam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 25. - 21:22:39
Létrehozva: #46608

devotee

Suz: drága, egyértelmű, hogy megviselt ez a viselkedés! nekem is volt már ilyen hozzáállású "barátnőm" - azért írom idézőjelben, mert utólag már nem biztos, hogy annak nevezném - és tudom milyen az, ha egy-egy ilyen húzás arcul csap! (na majd holnap ezt kitárgyalhatjuk)
tisztán látható az is, hogy ha így reagált a bnőd, akkor nem érdemli meg, hogy annak nevezd, és valszeg jobb is, hogy elváltak az útjaitok. tudom, szar nagyon. még egy darabig az is marad, de túl fogod tenni magad rajta. gondolj arra, amid van és próbáld meg elengedni azt, ami rossz volt vagy rosszul esett. szerintem. meg arra is, hogy ez a pofon is a fejlődésedet szolgálja. remélem érthető voltam így kicsit becsiccsentve. (délután összefutottam Mátéval meg Szilvivel, a bnőjével és kicsit besöröztünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 25. - 21:26:25
Létrehozva: #46609

devotee

Köszi Lola, édes vagy. Te ráadásul az alapsztorit is ismered.

Igazából mindannyian drágák vagytok, millió puszi érte!

Meg tudom én, hogy az ilyen "barátnőt" le kell szarni. Meg gondoltam is, hogy megváltoztak a dolgok közöttünk, de így hallani mégse kellemes. De most kibőgtem magam, alszom egy nagyot, és holnapra minden rendben lesz!

Usi: alapozol a holnapra? Egyébként teljes mértékben érthető voltál.

Zsolti üzeni, hogy holnap óvatosak legyünk a Záporban, mert ő volt megbízva a piavásárlással (micsoda előnnyel is jár, ha nagykorú gyereke van az embernek!), és "sajnos" csak literes Bacardit kapott!

A hozzászólást -Szuzi101- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 25. - 21:27:49
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 25. - 21:30:29
Létrehozva: #46610

devotee

tőlem is nagy ölelés Suz - és ezt holnap személyesen is átadom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az előnyei, ha egy városban mode-osulunk XD

hajajajajajajjjj mi lesz itt ennyi piával?!?!?!?! XDDDDDDDD talán akkor a jégerek kimaradhatnak XD vagy nem tudom, majd meglátjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, felmértem a terepet holnapra meg kicsit készítettem a májam XD és ami vicces, hogy lehet szombat este is megyek Szilvivel meg bnőjével Garaboncziásba Junkies koncertre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval nem fogok unatkozni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 25. - 21:36:03
Létrehozva: #46611

devotee

Köszi Usi, át is veszem az ölelést holnap. A jégert meglátjuk, én arra a vbk-ra pályázom megint, az nagyon fincsi volt. Tudom, hogy mondják, hogy vétek összekeverni, de én úgy szeretem!

Szombaton én is megyek barátnőmhöz szülinapozni! Vélhetően nem habos kakaót iszunk. Hú, ez most totál alkoholistának hangzik, pedig nem is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 25. - 21:39:04
Létrehozva: #46612

devotee

kell az, hogy kiadjuk a gőzt, Suz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nekem most amúgy is igényem van a kimozdulásra és a társasági életre - már hiányzott itt szegedi berkekben is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a VBK jóóóó - a sima bort utálom, de keverve nyammm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 25. - 21:58:03
Létrehozva: #46613

devotee

Jó éjt nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 25. - 22:07:05
Létrehozva: #46614

devotee

úristen Szuz, ennyire senki sem lehet gyökér! ehhez nem is tudok mit hozzáfűzni, mint hogy az ilyen ember... ehh, szavam sincs. tudom hogy tudod hogy ez egy senki, és túlteszed magad rajta, de azért most megráznám az illetőt... azért is, mert tudom az alapsztorit. meg mert... ha én ismeretlenül fel bírtam fogni hogy igenis szenvedhetsz ennyire, akkor egy ilyen, aki ismer, és elvileg a barátod, természetesnek kellene vegye
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 26. - 07:22:31
Létrehozva: #46615

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:44:40
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 26. - 08:19:42
Létrehozva: #46616

devotee

egyetértek a többiekkel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
fel a fejjel, csajszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 26. - 08:39:40
Létrehozva: #46617

devotee

Na gyerekek, mindjárt visszaolvasok, vagy majd később, mert megyek aludni.
De addig is, én is elmesélem a drágalátos arabságos doktorunkat.
Ugye írtam múltkor a sztorit.

Ez a hülye meg fölkapta a vizet. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Mert panaszkodott a főnővéremnek is telefonon felhívta ez az állat, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg úgy egyáltalán.
És kitörölt engem a bukról. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bár nem találkoztam még vele rendesen, mert műszakváltáskor futva láttam, viszont a többiek úgy adják elő, hogy én azt veszem le, hogy bebalhézott.
De nem értem, na mindegy...egész hétvégén ezzel vicceltük és ő is röhögött. Pff.
A többiek is mind röhögtek az egészen, és ők sem értik...na mindegy.
Amúgy vele úgymond lazábban viszonyultam a munkában, mert bírjuk egymást, de most nem tudom, csalódtam. Ezentúl komoly leszek azt hiszem, és majd amikor ő vihog valamin, akkor én észre se fogom venni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mert akkor én hogyan igazodjak ki rajta. Úgy gondoltam, nála ez még belefér...
Amúgy a megviccelt kolléganőm is poénra vette, szóval érdekes.
De ami végképp feldühített, hogy a többieknek azt mondta, hogy akkor miért annak a csajnak írtam, miért nem a másiknak. (merthogy jobban bírja, és szebb, de ezt csak én mondom mellékesen, tudom hogy ezért mondta)
Na szóval, húúú érdekes, az már nem lenne gond, ha egy másik csajnak írok?
Most vagy gond, vagy nem.
Meg hogy állítólag látta felesége. De ez azért hülyeség, mert nem is tud magyarul, meg nem ismer az semmit a neten, nem veszem be...

Hahaha, a baromja. Mondjuk nem érdekel, majd bocsánatot kérek tőle, ha látom, de velem befejezte akkor a jópofizást.
Úgy látszik kijött belőle a vére, ha értitek. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Majd később gyüvök... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 26. - 09:31:33
Létrehozva: #46618

devotee

érdekes hozzáállása van a dokinak....
szerintem ne is foglalkozz vele, pukkadjon akkor meg magában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 26. - 10:31:47
Létrehozva: #46619

devotee

just can't get enough a vh1-on!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 26. - 10:32:51
Létrehozva: #46620

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:45:31
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2329 2330 2331 2332 2333 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
188 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (188 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: