2400 Oldal V  « < 2330 2331 2332 2333 2334 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Bridgycat
post 2010.11. 26. - 11:10:17
Létrehozva: #46621

devotee

Reggelt!

Migrén.........

Szuz: Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz!!! Nem érdemlik azt a bánatot és figyelmet amit eddig is rájuk pazaroltál. Jobb neked nélkülük. Egy idő után mindenkiről lehull a lepel. A fogyással kapcs pedig szerintem is féltékenység beszélt belőlük, ami felháborító és szomorú hiszen ismerhettek volna valóban.

Lola: Hát szívesen drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudod, hogy kis kedves vagyok a jeges felszín alatt. Mindenki megkapja ami jár neki, ezt a kedvességet tölem ki kell ám érdemelni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Niki: Hát ugyanaz....dettó! de különben nem, nem értem mire gondolsz. Nem hiszek benne, hogy valaki a származása, vagy egy csoportba tartozása miatt lenne bunkó, szemét, erkölcstelen, bünöző stb.
hangyagold aztán meglátjátok.

Tegnap nagyon uncsi jótékonysági hálaadás party.....amin szerencsére Lolika felvidított a Banzáj megosztásával FB-n. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi drága mégegyszer....

Usi hajrá hajrá az elhajlással...nem vagy már sokáig diák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) és úgye visszajelölt a kanadai kiadó csajszi???

Nos remélem mindenkinek szép lesz a hétvégéje! Én kívánom nektek, hogy az legyen. Hamár igy el....tem a napjaim a pasikám megjelenése miatt most extrán hozhatom be a dolgokat...de megérte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Tehát majd jövök, ha lesz időm levegőt venni....

Nagy ölelés annak aki kér (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 26. - 11:34:22
Létrehozva: #46622

devotee

én én én én én énnnnn kérek ölelést!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

ja hát igen, Brig, elhajlás az ma meg holnap is lesz ezek szerint - na meg Alan, meg utána parti 10-én - tényleg! az érintettek reagálhatnának a feltett kérdésemre a 10-ével kapcsolatban.......

és igen, már tegnap vissza is jelölt a kiadós csajszi, köszi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 26. - 11:37:13
Létrehozva: #46623

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.11. 26. - 05:34:22) *
én én én én én énnnnn kérek ölelést!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

ja hát igen, Brig, elhajlás az ma meg holnap is lesz ezek szerint - na meg Alan, meg utána parti 10-én - tényleg! az érintettek reagálhatnának a feltett kérdésemre a 10-ével kapcsolatban.......

és igen, már tegnap vissza is jelölt a kiadós csajszi, köszi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

simi simi és fülvakarás a cicunak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Hajolj csak hajrá!!! Helyettem is....én most hozom be az eddigiek árát (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 26. - 11:38:56
Létrehozva: #46624

devotee

purrrr purrr purrr (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
meglesz az elhajlás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te meg pihizz is azért!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 26. - 11:42:07
Létrehozva: #46625

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.11. 26. - 05:38:56) *
purrrr purrr purrr (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
meglesz az elhajlás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te meg pihizz is azért!

Hát ismersz......ha visznek akkor pihenek.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ..mármint pihenni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na komolyan belevetem magam....

ja méééég simi ha már olyan jól esett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 26. - 11:43:46
Létrehozva: #46626

devotee

oké, akkor most körbedorombolom a fórumot XD köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hajrá, hajrá!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.11. 26. - 14:51:55
Létrehozva: #46627

devotee

felmondtam.
cukipofa volt a főnököm, megérdemelne egy díjat a korrektségéért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.11. 26. - 14:54:31
Létrehozva: #46628

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.11. 26. - 11:42:07) *
Hát ismersz......ha visznek akkor pihenek.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ..mármint pihenni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na komolyan belevetem magam....

ja méééég simi ha már olyan jól esett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

én meg hajbirizgát kérek. aztat szeressem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.11. 26. - 14:51:55) *
felmondtam.
cukipofa volt a főnököm, megérdemelne egy díjat a korrektségéért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

akkor cuppantjuk az exedet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.11. 26. - 16:24:36
Létrehozva: #46629

devotee

Hát akkor kinek mi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixxinek hajbirizga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenki más képzelje el amit kíván XD

Migrén still..............

Lola szupi kis ex főnököd van....díjat neki! Gartula a sikeres menekülésért.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 26. - 17:38:40
Létrehozva: #46630

devotee

Jobbulást, Brigi!!!!

Loli: grat a sikeres felmondáshoz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.11. 26. - 18:10:39
Létrehozva: #46631

devotee

Sziasztok!

Kirohantam a belemet ma, de szinte mindent sikerült elintéznem. És nem bírtam ki, hogy be ne kukucskáljak ide. Jobban vagyok, mindenkinek köszi! Csak a fejem nyomi kicsit, olyan, mintha takonykór búvkálna bennem. Majd meglátjuk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 26. - 18:43:40
Létrehozva: #46632

devotee

Brigi tudom, hogy kicsiny dolog beskatulyázni embereket, de a kultúrák különbözőek, és akarva-akaratlanul be vannak az emberek sorolva.
Bárhogy is nézzük a világot, vannak szegények, gazdagok, stb. sok-sok még sorolhatnám.
Nem is a bűnözésére gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hanem arra, hogy a vérmérséklet is más a kül. kultúrákban.
Ők pl. másképp viselkednek a nőkkel, nincs szavuk és sokszor észrevettük, hogy kijön belőle néha ez. Szerelmes sem lehet a fia itteni lányba, mert olyan nincs. Azt mondta. Szóval ezekre gondolok.
Ugyanúgy egy déli nép lazább pl. olasz.
Így értem.
Ettől szép a világ.

Idézet (Useless-girl @ 2010.11. 26. - 09:31:33) *
érdekes hozzáállása van a dokinak....
szerintem ne is foglalkozz vele, pukkadjon akkor meg magában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Haha, hát ja érdekes.
Főleg így, hogy ezt mondta, hogy akkor már miért nem más csajnak írtam, miért pont annak. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Na mindegy...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 26. - 18:55:45
Létrehozva: #46633

devotee

Süni én vagyok az utak réme. Hehehe.
Pedig van jogsim. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mi van Süni szereted ezt? Hehe te kis romantikus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.youtube.com/watch?v=tcrfvP11Hbo
Szépen énekel ez az Andrea. És olasz, haha az nekünk bejön ugye.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.11. 26. - 19:12:21
Létrehozva: #46634

devotee

Idézet (Niki @ 2010.11. 26. - 18:55:45) *
Süni én vagyok az utak réme. Hehehe.
Pedig van jogsim. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mi van Süni szereted ezt? Hehe te kis romantikus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.youtube.com/watch?v=tcrfvP11Hbo
Szépen énekel ez az Andrea. És olasz, haha az nekünk bejön ugye.

Az egy dolog,hogy van....jogsid!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajjjj Én nagyon szeretem!!!Mindig kiráz a hideg....meg sírok is!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Egyszer elmennék egy ilyen koncertóra is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 26. - 19:15:25
Létrehozva: #46635

devotee

Hahaha Süni!!!
Én is elmennék. Szeretem a vonós hangszereket nagyon, tök jó lett volna, ha úgy játsszák a One Caress-t.
Nagyon szépen énekelt a Miklósa E. én is lúdbőröztem.
Hát igen, sajnos rég vezettem már...autót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.11. 26. - 19:16:45
Létrehozva: #46636

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=LvGMj0qOt0E
De Én az Erika hangját jobban szeretem!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Meg jó volt ez a csákó is!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 26. - 19:19:26
Létrehozva: #46637

devotee

Ja, jó volt....
Ma is lesz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mega.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.11. 26. - 19:19:46
Létrehozva: #46638

devotee

Idézet (Niki @ 2010.11. 26. - 19:15:25) *
Hahaha Süni!!!
Én is elmennék. Szeretem a vonós hangszereket nagyon, tök jó lett volna, ha úgy játsszák a One Caress-t.
Nagyon szépen énekelt a Miklósa E. én is lúdbőröztem.
Hát igen, sajnos rég vezettem már...autót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is szeretem a vonósokat meg a fúvósokat is (a szívósokat is)!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nálunk szinte az egész családban van valaki akinek van valami zenei képzettsége!!
Csak Én vagyok a fekete bárány!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 26. - 19:21:36
Létrehozva: #46639

devotee

Na Süni akkor tanulj.
Én csellón tanultam.

Hát nem volt rossz múltkor, először kicsit megijedtem, hogy olyan jó volt a Miklósa, és most meg jön majd egy amatőr úgymond...ííí, de aztán nem lett gázos.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.11. 26. - 19:21:55
Létrehozva: #46640

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.11. 26. - 19:19:46) *
Én is szeretem a vonósokat meg a fúvósokat is (a szívósokat is)!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nálunk szinte az egész családban van valaki akinek van valami zenei képzettsége!!
Csak Én vagyok a fekete bárány!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Habár Nekem meg a hangom jó.....mások szerint!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2330 2331 2332 2333 2334 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
200 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (200 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: