2400 Oldal V  « < 2331 2332 2333 2334 2335 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.11. 26. - 19:24:40
Létrehozva: #46641

devotee

Akkor csinálunk egy együttest.
Fekete sereg zenekar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.11. 26. - 19:40:08
Létrehozva: #46642

devotee

Idézet (Niki @ 2010.11. 26. - 19:24:40) *
Akkor csinálunk egy együttest.
Fekete sereg zenekar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Óóóóó ez jó ötlet!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vagy menjünk el az Operába!!!?
A Párom mondogatja egy ideje,hogy elmehetnénk,de így,hogy lenne társaság is így szívesebben hajlanék rá!!!
Na???
Első sor??!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 26. - 20:05:17
Létrehozva: #46643

devotee

Oké Süni bennevagyok.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyünk négyesben.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.11. 26. - 20:06:58
Létrehozva: #46644

devotee

Idézet (Niki @ 2010.11. 26. - 20:05:17) *
Oké Süni bennevagyok.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyünk négyesben.

De Én ezt komolyan gondoltam!!

Utána nézel,vagy nézzek Én????????
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 26. - 20:10:14
Létrehozva: #46645

devotee

Inkább te! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.11. 26. - 20:14:59
Létrehozva: #46646

devotee

Idézet (Niki @ 2010.11. 26. - 20:10:14) *

Gondoltam!! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.11. 26. - 20:25:28
Létrehozva: #46647

devotee

Haha, jaj Süni hol kő utánanézni?
Amúgy se lesz könnyű megszervezni, mert elég elfoglaltak vagyunk, nem?
A sok munka és egyéb... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Addig nézz, meg én is akkor.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.11. 26. - 21:58:51
Létrehozva: #46648

devotee

Idézet (Niki @ 2010.11. 26. - 20:25:28) *
Haha, jaj Süni hol kő utánanézni?
Amúgy se lesz könnyű megszervezni, mert elég elfoglaltak vagyunk, nem?
A sok munka és egyéb... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Addig nézz, meg én is akkor.

Hááát,és nem csak az a baj,mert amiket mi megnéznénk,azokra már elfogytak a jegyek! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Van olyan is aminél már a januári is elfogyott!
Mára már belefáradtam....most Te jössz!
Egyébként nem muszáj nekünk operába menni......mehetünk színházba is nem??!!? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 26. - 22:39:08
Létrehozva: #46649

devotee

Estét,

ma nem vagyok túl kommunikatív, olyan semmilyen napom volt, de komolyan... tök passzív voltam, nem voltam jó kedvű, de rossz sem. Fura. No mindegy, eltelt a nap és holnap szombat és bowling az OVB-s branccsal. Vasárnap meg Potter!

Huh, állítólag havazni fog, kíváncsi leszek mi lesz belőle.

Tegnap jó volt Lolával találkozni, bár látszott, hogy nincs jó kedve, azért felvidítottuk a Kriszel.

Szuzi: No comment az állítólagos barátnődhöz, sajnos mindig vannak ilyenek, akikről hosszú idő után derül ki, hogy nem is barátok valójában. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Brigi, válaszoltam a méledre!

NIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NYERTÉL A RECOIL JÁTÉKBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 27. - 04:43:27
Létrehozva: #46650

devotee

reggelt!

most értem haza Suztól - olyan hülye szél van hogy az már elképesztő (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
de jó volt az este/éjszaka, noha Suzékhoz kicsit áztunk a nagy sietésben. De jó volt, megnéztük a szalagavatós táncainkat meg DM best of klipek mentek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ja és kölcsön kaptam eredetiben a Fiúk a klubból teljes sorozatot!!!! juhhhéééé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

grat Niki az Alannel való talihoz! ezek szerint jönnöd kell jövő héten! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

na jó, kidőlök mára XD

cuppp Sereg!

ui.: Briginek még mindig jobbulást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 27. - 11:18:25
Létrehozva: #46651

devotee

reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) felébredtem.
kóóóómaaa. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 27. - 12:01:08
Létrehozva: #46652

devotee

Szép reggelt!

Tiszta hav minden, már éjjel is esett, felébredtem a süvöltő szélre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy meg süt a nap, szóval este latyak lesz belőle tutira, ami jól ráfagy mindenre és ekkor lehet korcsolyázni XD

Usi, örülök, hogy jól telt az estéd. Nekem is, szuper volt a tréning Petivel, ma meg bowling (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nemrég kitakarítottam, sütöttem sütit, amit majd elviszek, és most mosom a második adag ruhát, ja és voltam bevásárolni is szemben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alig voltak az Intersparba, máskor meg annyian vannak, mint a rohadalom. De jó volt, majdnem egyedül baktattam a polcok közt és a kasszánál is nagyon gyorsan végeztem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 27. - 12:27:03
Létrehozva: #46653

devotee

na kis busy Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) milyen sütit sütöttél?

ja és szerintem Brigi majd később válaszol neked mailre, mert bátyó írta tegnap délután, hogy bevitték Brigit a kórházba a migrénjével és valszeg bekapott valami vírust is. Többet én sem tudok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) remélem, hamarosan jobban lesz!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 27. - 12:31:20
Létrehozva: #46654

devotee

Boci szeletet XD ez már gyorsan megy, meg csak túrót kellett hozzá vennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szegény Brigi! Remélem hamarosan jól lesz, a migrén szörnyű... engem valami kólika kerülget, mert éjjel alig kaptam levegőt, benn a cégnél még nagyon senki sem beteg, de Angyaloméknál mindenki kidőt, azaz megfázott, beteg... a gyerekek lázasak, ő meg úgy megfázott a huzatos villában, hogy nem ismertem meg a hangját pénteken a telefonban, úgyhogy megint nem tudnak jönni... Hogy eddig ne jussak el, eszem a C vitamint ezerrel.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 27. - 12:44:02
Létrehozva: #46655

devotee

jobbulást a betegeknek akkor! és helyes, előzd csak meg, ha tudod! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 27. - 12:47:34
Létrehozva: #46656

devotee

Át fogom adni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hú, lassan készülődnöm kell, mert 2-től lesz egy kis előadásunk és aztán buli, 13-án meg valami pubba megyünk a belvárosba karácsonyozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csajszi, hogy legyen a jövő hét hétvége? Melyik vonattal jössz be? Kimennék eléd, aztán onnan mennénk Angyalomért Telkibe és úgy vissza.

Át fogom adni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hú, lassan készülődnöm kell, mert 2-től lesz egy kis előadásunk és aztán buli, 13-án meg valami pubba megyünk a belvárosba karácsonyozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csajszi, hogy legyen a jövő hét hétvége? Melyik vonattal jössz be? Kimennék eléd, aztán onnan mennénk Angyalomért Telkibe és úgy vissza.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 27. - 13:05:23
Létrehozva: #46657

devotee

ezt tőlem kérdezted, Angie? XD bocsi, kissé másnap van és nem fog úgy az agyam XD

amúgy jó bulit mára! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(este lehet megyek én is Junkies koncertre XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 27. - 19:00:04
Létrehozva: #46658

devotee

Junkies koncertre készen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.11. 28. - 09:23:36
Létrehozva: #46659

devotee

Reggelt!

no milyen volt a Junkies? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A mi bowlingunk nagyon jó volt XD Képzeljétek, egyéniben a 3. lettem! Na persze szesztilalmat állítottam magamnak, azaz csak kólát meg üdítőt ittam, és látjátok. Mi lett volna a céges bulin, ha nem iszok? Rommá vertem volna mindenkit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkora pizzákat ettünk, wow, betoltunk két 45 cm-est és egy 32-est is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Voltunk rá 9-en. És a boci szelet is elfogyott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usikám, jah, tőled kérdezem, hogy a Telki kiruccanás előtt vagy után találkozzunk már mikor visszajövünk a Bojtival a városba. Nikivel is szervezkedek, mert ő meg feljönni fel tud, csak nem tud hol aludni, így nálam lesz a szállása.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.11. 28. - 10:24:38
Létrehozva: #46660

devotee

reggelt!

jóóó volt a tegnap este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól szétcsaptam magam Szilvivel, úgyhogy 1-re kb. már itthon is voltam és kaja után szuszi volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval nem maradtam végig magán a Junkies koncerten, de az de az egyik előzenekart megnéztük, mert a gitáros/énekes srác Szilvi ismerőse volt, velük dumáltunk meg ittunk, aztán én úgy a Junkies konci 3/4-énél jöttem el, de jól nyomták és a belépésnél 500 ft-ért meg is lehetett veni a legújabb albumot - meg is vettem, gondoltam elfér ennyiért a polcon XD Tudjátok, én régen, még a DM-es korszakom előtt voltam nagy Junkiesos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ja, erre utaltam is Riki Church-nek, a basszeros pasinak a női mosdóban mikor a sminkjét igazította XD) Tök laza voltam XD

Hát Angie bébi, mondjad, hogy mikorra menjek be és akkor a Nyugatinál kocc és kimehetünk együtt Bojtiért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szombaton rugalmas leszek időbeosztásilag, mert pont jól jön ki, hogy amúgy is otthonról megyek. Szóval valszeg már pénteken hazamegyek. Csak szóljatok rám, hogy a Recoil jegyem ne hagyjam itt lenn!! So szerintem gondolj ki egy időpontot, amikor ütközhetünk és kényelmesen ki és visszaérhetünk, és akkor úgy szervezem a progijaimat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2331 2332 2333 2334 2335 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
199 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (199 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: