![]() ![]() |
2010.11. 28. - 21:51:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nos...
a vásárra nem jutottunk el. kimentem Editért a melóba hogy menjünk, majd megbeszéltük, hogy mindkettőnk csizmája beázott, és hogy nem kéne felfázni. mert tök szar ilyen esővel vegyes hó esik. nem finom, nem élvezetes. tocsog, és áztat. nyüff. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) át is fáztam, megyek egy forró zuhanyra. pápá |
|
|
|
2010.11. 28. - 22:24:05
Létrehozva:
|
|
|
naaaa akkor kivi leszek az új Potterre - szeretem a sötét dolgokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
holnap meg is nézem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.11. 28. - 22:39:38
Létrehozva:
|
|
|
Lola, akkor majd menjetek ki holnap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tényleg érdemes megnézni, de most valóban nagyon szmötyis az idő, az én bakancsom is kicsit beázott, pedig én csak átgyalogoltam kereszben a Bécsi úton (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Usi, tetszeni fog neked Potter, érzem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hú, alig várom, hogy felérjen a könyv és elolvassam, tologatom már egy ideje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csináltam hangulatot, ma vettem illatos teamécseseket az IKEA-ban és szépen beletettem a gyertyatartókba, és most fahéj illet van, imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ÉS! Vettem kis szőnyegeket a folyosóra, 375 Ft- volt és annyira klasszul néz ki a parkettán!!!!!!!!!!!!!!!! Vettem hármat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 29. - 09:18:58
Létrehozva:
|
|
|
morning!
nem rossz az utcsó könyv, bár a vége nagyon nem tetszik a mai napig sem :S meg egy-két számomra fontos momentum. bizti tetszeni fog a film. grat a sikeres vásárlásért! (IMG:http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2010/331/0/8/wallpaper_by_linda_169_by_angelinda-d33qvqd.jpg) |
|
|
|
2010.11. 29. - 16:55:32
Létrehozva:
|
|
|
na megjártam a mozit.
a legnagyobb problémám az volt, hogy voltunk kb. 20-25-en és bezsúfoltak minket kb. 2-3 sorba. Egy nagydarab csaj és egy pasija meg a csaja közé kerültem - át kellett volna ülnöm már az elején, de gondoltam, elleszek. Na kb. az első egy óra után úgy elfogyott a levegő, hogy onnantól vagy 5x majdnem szó szerint beájultam és küzdöttem, hogy ne fulladjak meg. Ennek mi értelme, hogy így bezsúfoljanak??? Ergo a filmet ezáltal túl hosszúnak és vontatottnak találtam, ahogy erőteljesen kapaszkodtam az előttem lévő szék támlájába az utcsó legalább fél órában. Ja és a pasi csaja állandóan megjegyzéseket tett, aszittem a végén már hogy ráordítok hogy fogja már be. Ezért utálom a mozit. Itthon sokkal kényelmesebb és még attól sem kell félni, hogy esetleg megfulladok. De kibírtam, noha vagy 4x azon voltam, hogy nem érdekel, kimászok a sor közepéről. De ettől függetlenül is túl vontatottnak éreztem néhol a filmet - főleg mikor rejtőzködnek. Pár dolgot átírtak, hogy érthetőbb legyen, viszont pár dolgot meg nem magyaráztak meg és ezeket kérdezte is mellettem a csaj a pasijától, hogy miért úgy van. De maga a film képi világa nagyon tetszett - meg a három fivéres mese vizuálisan baromi jól volt megoldva!!! az volt a kedvenc részem - meg az elején persze Piton (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szóval elég vegyes érzéseim vannak a filmes élménnyel kapcsolatban. Legközelebb elülök a francba külön. |
|
|
|
2010.11. 29. - 17:01:20
Létrehozva:
|
|
|
egy kis bónusz, hogy lenyugtassam magam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs980.snc4/75336_1482996390185_1092098328_31040624_2070479_n.jpg) |
|
|
|
2010.11. 29. - 18:25:57
Létrehozva:
|
|
|
juhúúú, megtaláltam vízjelek nélkül is a képeket:
(IMG:http://27.media.tumblr.com/tumblr_lcll8xOsNV1qbexpbo1_500.jpg) (IMG:http://b.imagehost.org/0482/x_8c5c34eb.jpg) (IMG:http://b.imagehost.org/0770/x_c6cc1d28.jpg) (IMG:http://27.media.tumblr.com/tumblr_lcki8awT5h1qbexpbo1_500.jpg) |
|
|
|
2010.11. 29. - 19:26:40
Létrehozva:
|
|
|
na mi az? hova lett mindenki?
|
|
|
|
2010.11. 29. - 20:24:27
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:39:35 |
|
|
|
2010.11. 29. - 20:31:00
Létrehozva:
|
|
|
pedig Piton a legjobb karakter! kettős életet él és nehéz döntéseket kell meghoznia, de megteszi zokszó nélkül. Tudod, az a tipikus kívülről kemény, belülről érző lélek - csak jó mélyre temeti az érzéseit, hogy túléljen. Imádom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (engem a könyvekben is Hermione idegesített a legjobban, de a mostani filmben jó volt)
A kamerás filmeket már én se nézem, mert nem csak 20%-kal romlik a minőség, egyes esetekben akár 40%-kal is. Én anno a Twilight-ot néztem meg úgy és utána a dvd ég és föld volt. Az ilyen filmekben meg amúgy is az effektek miatt érdemes a mozi vagy a dvd. Amúgy az effektek megint csak nagyon bejöttek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg Bellatrix. Meg Lucius Malfoy... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg Voldemort..... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) oh yeah, éljen a sötét oldal!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na akkor most pihen a bicód kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha úgy tetszik, téli álmot alszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és most végeztem ki a Fiúk a klubból első évadát - marha jó!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (majdnem sírtam a végén - és láv Brian Kinney (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) |
|
|
|
2010.11. 29. - 20:41:49
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:39:49 |
|
|
|
2010.11. 29. - 20:48:37
Létrehozva:
|
|
|
na akkor most pihen a bicód kicsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha úgy tetszik, téli álmot alszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) he-he ez tetszik. ki is megyek szép álmokat kívánni neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 29. - 20:54:59
Létrehozva:
|
|
|
Na legugliztam.
Szerintem nekem ez nem jönne be, hiányozna belőle a női vonal, ahogy néztem. Arik tudnak lenni a melegek, de egész sorozat nekem uncsi lenne. De jó pasik az igaz. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Huh micsoda képeket dobott ki a gép.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 29. - 21:04:59
Létrehozva:
|
|
|
nincsenek kihagyva belőle a nők - van leszbikus szál elég sok benne. és aranyosak mind! nagyon tanulságos az egész sorozat. Rengeteg társadalmi probléma felmerül benne - pl. a tolerancia hiánya az irányukban, számos esete a diszkriminációnak, az hogy ők is ugyanolyan emberek, ugyanolyan érzésekkel, mint bárki más, ugyanolyan problémákkal mint amik hetero pároknál is felmerülhetnek, stb. Nagyon jó sorozat - sokban hasonlít a Szex és New Yorkra, csak inkább pasiszemszögből, illetve inkább kollektívan a más beállítottságú emberek csoportjának (queer-eknek angolul) a szemszögéből (ebbe a leszbikusok és a biszexek is beletartoznak). (Azért Queer As Folk az angol címe - a magyar cím kissé félrevezető).
Pedig benne van a jó Pitonban - a hetes könyvben derülnek ki dolgok, de nem akarok spoilerezni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.11. 29. - 21:05:53 |
|
|
|
2010.11. 29. - 22:17:18
Létrehozva:
|
|
|
Én még nem is láttam a Pottert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mindig dolgozunk, pff....... Ti hányra mentek a bejárathóó' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szombaton?? Amint odaértem, előre mehetek mellétek megint pofátlanul, mint tavasszal??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézzétek a bukomat, szegény Gerire mit dobott a gép. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mizújság! Már várom a szombatot, de annyit dolgozok, hogy hullagép vagyok.... Csá!!!! |
|
|
|
2010.11. 29. - 22:32:14
Létrehozva:
|
|
|
Estét,
az irodai gépem halódott, egész nap csak az Outlook meg a scannelő program tudott futni normálisan. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Péter fél 4-re ért be, és hát elvileg újra rakja a gépem, hogy tudjak dolgozni! Annyira idegesítő volt, hogy folyton fagyott. Gyerekek! Az egész cégnél mindenkinek megtakarítás kell... basszus, beszarás, annyi melóm lesz, ne tudjátok meg. A nyugdíj helyzet miatt mindenki beszart. És hát akkor most mondjam azt, hogy THX Orbán? Ez durva lenne, de nem mondom, mert sajnos aki 40 évig tisztességgel fizette a járulékot, az most nagyon szív (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Há, Potter, bírom Pitont (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És Alan Rickman annyira jó ehhez a karakterhez, csúcs! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De majd elválik Trixx, hogy miért is ilyen Piton prof. A könyveket olvastad? Sajna én nem, vagyis csak a 7. kötetet nem, de most majd felhozza apukám és jól kiolvasom! Nagyon árnyalt Piton karaktere és egyetértek Usival, kívül kemény, de belül helyén a szíve, majd meglátod miért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És mozi párti vagyok, a kamerás torrent fúúújjjjjjjjj... Mekis kávé és forró csoki nagyon fincsi, próbáljátok ki! Vannak ott azért jó dolgok is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki, melyik vonattal jössz fel? Tudod már? Ma pont kérdezte Angyalom, hogy akkor hogy legyen a szombat, mondtam, hogy legkésőbb 6-ra megyek érte Telkibe. Szóval 5 óráig ha felérsz Pestre és oda tudsz jönni a Nyugatihoz, ahol felszedem Usit, akkor ki tudsz velünk jönni Telkibe, ha nem, akkor majd csak 7-kor tudunk talizni, amikorra kb. vissza érünk. Száguldozni nem fogok, mert hegyes és erdős részen kell vezetnem, ahol nagyon oda kell figyelni. |
|
|
|
2010.11. 29. - 22:51:01
Létrehozva:
|
|
|
NIN - With teeth album fülesen keresztül (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
nagyon hülye hangulatom lett. Úgy úgy, ahogy Angie mondja - Piton karaktere árnyalt! de még mennyire! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És ALAN RICKMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁW!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Amúgy Angie, szerintem alapjában véve tetszeni fog a hetes könyv, csak mondom, kicsit a rejtőzködős rész vontatott benne - mint a filmen is - szerintem. De a 3/4-énél besűrűsödnek a dolgok és végre felpörög. mikor kezdődik amúgy Alan? 8-kor? az jó, ha felmegyek 5-re akkor a Nyugatiba? pont akkorra érne be vhogy a vonatom. Nekem az nagyon remek lenne, ha ott lenne a kocc és ki tudnánk menni akkor Bojtiért Telkibe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 30. - 07:32:45
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:41:06 |
|
|
|
2010.11. 30. - 07:47:47
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:41:20 |
|
|
|
2010.11. 30. - 09:31:45
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
Trixxi: szerintem meg fogsz lepődni akkor Pitonon a 7-es rész második felében, ha kikerül a mozikba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hát te tudod, hogy mit bírsz és mit nem, semmi nem kötelező (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak gondoltam írok egy kis ismertetőt a sorozatról, hogy jobban lásd, hogy kb. miről szól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ööö SATC-ben még nem tartok ezeknél a részeknél de igen, ott van abban is a meleg szál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy tök cuki Stanford (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |