![]() ![]() |
2010.11. 30. - 09:34:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:38:26 |
|
|
|
2010.11. 30. - 09:49:47
Létrehozva:
|
|
|
hehehehehehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
no nekem meg zuhi plusz hajmos a deles órám előtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 30. - 09:55:35
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:38:43 |
|
|
|
2010.11. 30. - 10:09:06
Létrehozva:
|
|
|
hát ja, tudok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de ez nem rajtam múlt, hanem a tanáron (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.11. 30. - 13:23:14
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Kicsit el vagyok maradva, de igyekszem felvenni a fonalat. Brigi jobbulást! Lola: akkor Te már tegnaptól az új helyen dolgozol? Ha igen, milyen? Angie: Ugye azért pihenésre is marad egy kis időd? Usi: Hú, Te aztán haladsz a filmmel! Trixx: Véletlen se akarlak rábeszélni, csak elmesélem, én hogy jártam ezzel a filmmel. Unalmamban kapcsolgattam a tévét, és az egyik adón pont ez ment. Épp két pasit mutattak…, meglepett, elkapcsoltam. Többször jártam így, mindig elkapcsoltam. Aztán sikerült olyankor is odakapcsolni, mikor a történet ment. Itt jöttem rá, hogy mennyi mondanivalója van neki, és egy idő után már az se zavart, ha két pasit láttam. Mára már sokszor végignéztem az egészet, és azt mondom, hogy a sok egyéb mondanivalója mellett életemben ilyen szép szerelmi történetet nem láttam, és úgy, hogy soha egy pillanatig se csöpögős. És mostanra nem hogy nem zavar, de észre se veszem, hogy pasik. Ha a szex jeleneteket eltekerem, Zsolti is megnézi, mert a történetet szereti. Láttam a pénteket Usi írta, megint jó volt! Tegnap nekem nagyon szar volt a jóga. Csak azért, mert volt egy hosszabb meditáció, amibe én lazán belealudtam. Csak arra ébredtem, hogy mozdítsd meg a kezed és a lábad, és ülj fel. Na én így nem tudok kelni, idő kell, míg észhez térek. Állati nyűgös voltam! |
|
|
|
2010.11. 30. - 16:50:26
Létrehozva:
|
|
|
na már pont ma gondolkodtam hogy merre járhatsz Suz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
még egyszer köszi a pénteket meg a sorozatot. Ha minden jól megy, ma kezdem a 2. évadot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe, nekem is volt hasonló élményem előző félévben tesin, hogy mikor az utcsó 15 percben meditálás és relax volt, kétszer olyan fáradt voltam, hogy majdnem teljesen bealudtam XD na levittem ma a laptopot a sráchoz, rakott bele egy giga memóriát - kiderült, hogy elnézte múltkor és csak ennyivel lehet bővíteni. Remélem, most már ellesz a gép akadás nélkül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 30. - 19:36:41
Létrehozva:
|
|
|
jelentem: lecsapott a Recoil-mánia.... Hangolok szombatra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.11. 30. - 20:09:32
Létrehozva:
|
|
|
Én is már nagyon várom!!!!!
Basszus, Andy adventi koszorúján akkorát röhögtem, hogy kész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.11. 30. - 20:13:33
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
de sok mindenféle jóról beszélgettetek itt mostanság (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) óó, a queer as folkot én is én is én is akaroooooom!!! nyííííí, nincs elég türelmem letölteni!!! igen Szuz, az új helyen dolgozom, még nem sok mindenről tudok nyilatkozni. nagyon más mint az előzőek. a t előtt ugye egy überfos helyen dolgoztam. ott aztán minden rettenetes volt. ez annál ezermilliószor szuperebb. mondjuk a t-nél is sokkal jobb. mondjuk más... ott ugye az a nagy zaj egész nap ahogy ugye mindenki beszél az ügyfelekkel. itt meg csend van és nyugalom. lehet mindenkinek a laptopján szépen zenét hallgatni, mindenki dolgozik szépen, néha dumcsi, a csajoknál persze elgurul olykor a gyógyszer, és akkor vihogás van. de jónak tűnik. mindenki segít, mindenki kedves, aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a feladatokról még nem tudok nyilatkozni, tegnap még szinte semmi nem volt, ma azért már sokminden, főleg adminisztráció. holnap viszont izgiség lesz, egy fotózásra megyünk az egyik kampányunkhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jujjdejó wow, Angie, de jó sok megbízásod lesz a megtakikkal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gratula (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) figyi már, totál semmi nem jött a postán a megtakival kapcsolatban... és neked mennyi idő után jött meg az Ákos jegyed az átutalástól számítva? mert az sem jött még meg. tegnap Operaházban voltunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a jazz és dal az operában-t néztük meg, ami gyakorlatilag egy jazz dalest volt. nagyon élveztük, igazi, igazi zene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 30. - 20:51:57
Létrehozva:
|
|
|
Niki: milyen Andy adventi koszorúja?
Lola: szuper, hogy egyelőre úgy tűnik bejövős az új hely! |
|
|
|
2010.11. 30. - 20:56:31
Létrehozva:
|
|
|
http://www.freestate.hu/news/comments/ns-a...ezek-koze-csap/
Nézd Usi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angie, én olyan 6 előtt érek fel kb... ha előbb megyek, az már nagyon kora lenne. Most úgy van, hogy uncsitesóm jön majd el értem, és nála tudok aludni... De még akarok veled dumálni...na majd ha leszel. |
|
|
|
2010.11. 30. - 21:24:39
Létrehozva:
|
|
|
Hiányoztam? Már Ti is nekem, csak nem volt időm. Most akartam hamarabb is idejönni, de dolgom lett.
Hétvégén mindig szanaszét vagyok, hétfőn meg a jóga és a tánc miatt nincs időm ide jönni. Usi: én köszönöm a pénteket! Alkalomadtán folyt köv? Meg aztán meg nem romoljon a maradék. A sorozattal meg úgy vagyok, hogy én örülök, ha valakinek odaadhatom, aki szívesen nézi! Lola: majd valahogy megoldjuk, hogy hozzád is eljusson! Gyári dvd, nézheted angolul! Az csúcs, hogy csönd van a melóhelyen, meg lehet zenét hallgatni. Niki: Andy koszorúján halálra röhögtem magam! |
|
|
|
2010.11. 30. - 21:31:29
Létrehozva:
|
|
|
jesszus de állat vagy Niki! XD írtam kint is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Suz: persze, hogy hiányoztál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd felviszem alkalomadtán Lolinak a dvd-ket, ha kész leszek velük, aztán valahogy eljut hozzá akkor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és persze, hogy folytatjuk majd a kis összeröffenéseinket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) NEHOGY megromoljon az a drága pia! XD ja, erről jut eszembe, hogy kövi alkalommal szólj rám, hogy fizessem ki a mostani felét, mert most az elmaradt - utólag jutott eszembe. |
|
|
|
2010.11. 30. - 21:37:30
Létrehozva:
|
|
|
Jó érzés hiányozni valahonnan! Nem vagyok depis, csak van egy kis ilyen a hangulatomban!
Az jó lesz, ha felviszed Lolának, gondolom hamarabb feljutsz, mint én. Majd konzerválom addig, nehogy baja legyen! Pénz nekem se jutott eszembe, de nem gond, majd legközelebb intézzük! |
|
|
|
2010.11. 30. - 21:39:42
Létrehozva:
|
|
|
köszi, Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaja, egyelőre elvagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és és és mondjuk ha valamennyit megnézel addigra, a dec10es filteres heppeningre felhozol egy adagot a sorozatból? fú, megint idióták voltunk Edittel. beszélgetés következőképpen: - ejj, kellene csinálni valami hasznosat (jelzem, én ma dolgoztam, ő meg hatfele rohangált, és háromfélét főzött) - oké, de mit? - hát, valami jót. - úúú, süssünk gofrit!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az állatok, kezdeni akarunk magunkkal valamit, erre annak is kaja a vége xD de az legalább incsifincsi lett, pedig csak random rányomtam egy receptre a neten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mikiegérfej alakú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nanáhogy hiányoztál, Szuz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekünk mindig feltűnik ám, ha valaki megritkul itt. pusza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.11. 30. - 21:46:00
Létrehozva:
|
|
|
Neked is köszi Lola! Jó itt lenni!
|
|
|
|
2010.11. 30. - 21:47:10
Létrehozva:
|
|
|
ja, szívesen felviszem, úgyis gyakrabban mászkálok Pest körül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és igen, észrevesszük, ha vki kimarad mikro közösségünkből XD Loli: jól van, az 1. évad már fixre megy akkor. szerintem addigra kivégzem a 2.-at is. Most kezdem amúgy. és még mindig nem válaszoltak a dolgozó személyek a 10-ei bulival kapcsolatban. 11-én nem fog kelleni melóznotok? mert Mau mondta, hogy nekik pl. kell vmi karácsonyi ledolgozás címén... Szal ők nem bizti, hogy jönnek. |
|
|
|
2010.11. 30. - 21:55:39
Létrehozva:
|
|
|
Mikro közösség ez tetszik!
Holnap valami továbbképzésre megyek, 1/2 10-kor kezdődik, fogalmam sincs, meddig fog tartani! De nem dolgozom. Meg barátnőmmel megyek, ketten úgyis elvagyunk. |
|
|
|
2010.11. 30. - 22:21:12
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok,
benn a gépem nem lett sokkal jobb, halálra fagyott délelőtt, mert Péter csak törölt róla adatot tegnap, de nem formázta le. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úgyhogy szívó ágon vagyok sajnos netileg meg mindenileg, ami számítógéphez kötődik. brrrrrrr, de mivel ma hívott hogy hogy működig a gép, mondtam neki, hogy sehogy, így mindenképpen telepíteni kell, majd jön remélem pénteken legkésőbb. Trixx, annyira nem torlódott fel a meló, mert Andi megcsinálta, csak én meg semmit sem tudok csinálni és ez tök szar. Ma meg amúgy sem volt valami jó a napom... Andi érzelmileg készen van, totál padló, befordult, nem beszél, nem kommunikál csak ha kérdezik, agyban tök máshol jár, én meg ugye nehezen viselem ha valaki ilyen, mert rámragad a hangulata és egy savanyú citrommal szemben ülni egész nap nagyon borzalmas. Délutánra már minden bajom volt, alig vártam a meló végét, de azért elfoglaltam magam, szépen összecsomagoltam a szaloncukrokat és mikulás csomagokat munkánként, hogy a szerelésvezetők a héten ki tudják vinni az építkezésekre. Ezzel úgy jól elment az idő, közben Angyalommal is lelkiztem egy órán át... hát elhiszitek, hogy ez már tényleg csak hab volt a tortán? pluszban a barátnőm nem fogadta el a megtakarítást, amit csináltunk, a cégem pedig a flottás ajánlatot, úgyhogy kész vagyok, csomót melóztam a semmiért... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A holnapi Mauval tervezett találkám is elmarad, mert az exe beszervezett valamit és nem tud eljönni. A nap pozitívuma viszont az, hogy a főnököm az ügyfelem lesz, és taliztam ma a Tamással (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jót dumcsiztunk, elemeztünk egyet. Cuki, csomó mindent mesélt magáról... jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd alakul ez, és 10-én Filter (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szuzi, nem sok időm marad pihenésre, nagyon fáradt vagyok és az a baj, hogy már a fáradtságtól nem tudok pihenni, mert most is negyed 11 és nem vagyok álmos. Piton: love (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixxi majd meglepődsz a sztori végén! Lola, jól hangzik az új munkahelyed, máris szimpi, meg hogy mindenki segítőkész az nagyon klassz! Jó a hangulat meg a hely! Zsír, csak maradjon is ilyen! Niki, majd felhívlak holnap, ok? Angyalomért 6 körül kell kiérnem Telkibe, szóval okés ha Usit felszedem 5-kor a Nyugatinál és utána irány-horány Telki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, Uniqa még nincs elkésve, mert ugye november elején tanácsadtunk neked, akkor írtad alá, befizetted meg minden, és mi továbbítottuk a biztosító felé. A Generalitól nekem másfél hónap után jött valami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval relax! Ákos jegyet kifizettem nov. 6-án és a múlt héten kaptam meg. |
|
|
|
2010.11. 30. - 22:23:14
Létrehozva:
|
|
|
Angie: vigyázz magadra, tudod, hogy ez így nem lesz jó! Pláne ha a semmiért dolgozol, mert az a fizikai fáradtság mellett lelkileg is megvisel! Tudom, hogy erről nem tehetsz, de kell valami kis szabadidő, kikapcsolódás neked is!
|
|
|
|
![]() ![]() |