![]() ![]() |
2010.12. 01. - 19:38:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Estét,
Usi, el fogom olvasni a sztoridat! Tuti tök jó, csak most persze nem van időm semmire... ma mondjuk szabad az estém, hiszen Mau lemondta az elemzést, így most pihi, tv nézés, punnyadás van. Ez a hó... meg a latyak, pfujj (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) beázott a csizmácskám, így kell vennem másikat a jövő héten, valami vízálló bakancsot. De ma végre megvettem álmaim szövet kabátját, pedig nem azért indultam az Eurocenterbe, de mikor megláttam, hogy 30% akció van az Orsayben, bementem és ott figyelt sok kabát és nadrág, így előre elköltöttem nagyanyám karácsonyi pénzét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De olyan szép (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Majd szombaton meglátjátok. Usi elsőnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szuzi, a tesóddal régóta nem jöttök ki? Sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ügyi vagy a koszorú gyártással! Nekem semmi karácsonyi díszem nincsen, akartam venni Adventi koszorút, de nem adtam érte 5700 Ft-ot, mert itt annyi, szinte mindenhol. De nekem ez drága... így maradnak a szép gyertyáim a mécsesekben, nagyon hangulatos a szoba Ma délelőtt kicsit azért felvidítottam Andit, elmeséltem milyen volt tegnap a randim Tamással, meg csináltam neki fincsi teát, szereti ahogy én készítem el. Sok mézzel, kis citrommal, epres teát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Délutánra jobb kedve lett, bár ma is egyedül hagyott pár órára. Nagyon lóg az orra... A Tamás meg cuki volt, reggel hívott elsőnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉS! Ma mondta el az Andi, hogy hát a buli után mikor hazahozott a taxival Tamás még felhívta az én kolléganőm és lejelentette, hogy épségben hazaértem, és kijózanodtam nagyjából. Hát... és ezt eddig titkolta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 01. - 19:57:22
Létrehozva:
|
|
|
naaa! nem is mondtad, hogy randi volt a Tamással! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy ez az OVB-s megbeszélés volt? összezavarsz itten te nőszemély! XD
Ja, büszkén jelenthetem, hogy az Aftermath mindenkinek tetszett, aki olvasta (akár magyarul, akár angolul), szóval majd hajrá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kivi lennék a te véleményedre is - és hát mindenképp érdemes elolvasni mielőtt belekezd az ember Brigiék folytatásába, amit az előző oldalon linkeltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt még mindig nem találkoztam hóval csak esővel - de az nagyon hideg és undok volt ma - fújjj! :S nem szeretem ilyenkor. Én olyan 2-3 ezer forint körül láttam Dunakeszin adventi koszorúkat. Az durva hogy 5700 ft körül mozognak Pesten... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Suz: huh tavaly vagy azelőtt ittam nagyon fini forralt bort a Dóm téren - pedig nem vagyok boros - de azért visszamentünk párszor XD ha gondolod, jövő héten valamelyik nap meló után elmehetünk inni egyet-kettőt. Péntekem foglalt lesz a Filteres parti miatt, úgyhogy az ugrott. |
|
|
|
2010.12. 01. - 19:58:31
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg Usi, láttam én is, hogy van olvasnivaló, holnap reggelre ütemeztem.
Angie, szövetkabát, az jó! Egyszer én is veszek, de addig praktikusabb nekem most a dzseki. Kissé leakasztottam múlt héten az eladónőt, mikor beállítottam a boltba, és közöltem, hogy fekete, hosszabb, kapucnis, belül végig szőrös, és pluszban még olyan legyen, aminek öv van a derekán. De találtunk! Öcsémmel sose jöttünk ki, már gyereknek is hülye volt, és ez csak romlott. Egyetlen pozitívuma, nem is tudom akkor miért csinálja, hogy ha igazán baj van, akkor teljes mellszéllességgel a család mellé áll. 5700 egy adventi koszorúért? Pedig annak töredékébe kerül az anyag hozzá. Pedig én nem is nagykerben szoktam venni, ott meg biztos még olcsóbb! Meg miket tudnék csinálni, ha oda beszabadulnék! Ennyit elhiszem, hogy nem adsz érte! Édes ez a Tamás! Hajrá! Én lehettem tavaly ilyen hangulatban, mint most az Andi. Azért tényleg a bajban mutatkozott meg igazán, ki a barát. |
|
|
|
2010.12. 01. - 20:02:18
Létrehozva:
|
|
|
Háááááááááátttttttttttt, ez olyan randival egybekötött elemzés volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De inkább a beszélgetésre koncentráltunk, az elemzés az olyan másodlagos volt csak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyit beszéltünk, tök jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Valószínű két ünnep közt azért lesz időm olvasni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor szombaton be tudnál úgy jönni, hogy 4-re érj be? Nem tudom milyen lesz a hegyekben az idő, és nem akarok rohanni, de elkésni se kéne a Recoilról, így inkább menjünk kicsit hamarabb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye nem gond? Majd úgy indulok el innen, hogy tuti úgy érjek oda a Nyugatihoz, hogy már megérkeztél, majd lécci a Meki elé gyere ki a buszmegállóba, mert ott be tudsz ugrani. És tűzhetünk a Moszkva tér felé, aztán Telki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 01. - 20:05:52 |
|
|
|
2010.12. 01. - 20:03:41
Létrehozva:
|
|
|
Usi: az jó volna! Akkor keddtől csütörtökig valamikor, mert nekem hétfőn tudod jóga, tánc. Hátha az idő is kegyes lesz hozzánk!
Nem is mondtam, pénteken megyek barátnőmékhez activityzni. Imádom. Az sokszor torkollik földön fetrengős röhögésbe! Mikor először játszottuk, az egyik haverunk leesett a röhögéstől a fotelkarfáról, miközben valami balerinát akart elmutogatni. Baja nem lett, de mi már levegős se kaptunk! Na így kell izomlázat csinálni torna nélkül! |
|
|
|
2010.12. 01. - 20:08:44
Létrehozva:
|
|
|
Szuzi, ez Pest, itt mindig minden drága, nekem is csak kerekedett a szemem, de anyukám küld apukámmal nekem egy kis karácsonyi designt, így már holnap lesz valami dísz az asztalomon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Andit nagyon megviseli ez a se veled-se nélküled kapcsolat és pénteken bedobta a törölközőt és szakítottak /nem is tudom hanyadjára/, csak nagyon nehezen viseli, mert a Szilárd úgy tesz, mintha nem történt volna semmi, és ez nagyon bántja az én pót anyám... |
|
|
|
2010.12. 01. - 20:14:22
Létrehozva:
|
|
|
Angie: így ismeretlenül is nagyon együtt tudok érezni az Andival. Innen a messziből is küldök egy ölelést neki. El is hiszem, hogy nehezen viseli, kevés ennél szarabb dolog van!
|
|
|
|
2010.12. 01. - 20:23:15
Létrehozva:
|
|
|
ja és ha már olvasnivalókról van szó, arra is kíváncsi lennék majd (meg szerintem Brigi is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), hogy mit szóltok a Halo-hoz, amit ugye a család ír nekem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na az tök jó, hogy így el tudtatok beszélgetni Tomival! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, be tudok menni 4-re is, de korábban nem igazán. így is akkor 3-kor már el kell indulnom otthonról. még jó, hogy nem Szegedről megyek XD Na hát az a Mekis beugrás szép lesz... remélem, Andi most már a sarkára áll és végleges marad az a szakítás. ennek nincs így értelme... Suz: hehe, emlékszel, amit az Activityzésről meséltem neked Záporban? XD egyébként jó kis játék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) okés, akkor majd mondj időpontot jövő héten, hogy mikor lesz aktuális a forralt borozás, nekem rugalmasabb a beosztásom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 01. - 20:30:36
Létrehozva:
|
|
|
Most szégyellem magam, a Halo-t elfelejtettem! Igyekszem!
Akkor a borozást megbeszéljük, a történetre emlékszem. Az Andi féle dologról keveset tudok, de a se veled se nélkülednek tényleg semmi értelme. Bár így kívülről könnyű ilyet mondani, ha benne lennék, és szeretném, ahogy ismerem magam, tuti képtelen lennék kidobni! |
|
|
|
2010.12. 01. - 20:45:05
Létrehozva:
|
|
|
ejnye, ejnye Suzi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de hát megesik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
uhhh most már ráálltam nagyon arra a forralt borra, pedig nem is szeretem XD lehet holnap kinézek a Dóm térre, ha nem esik - persze csak lecsekkolni, hogy ott van-e az a jó kis stand megint (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.12. 01. - 20:51:46
Létrehozva:
|
|
|
Usi, akkor neked holnap komoly küldetésed lesz a Dóm téren! Fel kell azt rendesen deríteni, nehogy valami nem megfelelő helyre keveredjünk!
Lassan összeáll a koszorú, ahogy én szeretném. Akkor már csak ragasztani kell! |
|
|
|
2010.12. 01. - 20:55:06
Létrehozva:
|
|
|
hehe hát persze... mindent a közjóért XD vagy értünk XD
hajrá, hajrá Suz!!!! én megint a fiúkat nézem XD |
|
|
|
2010.12. 01. - 21:07:35
Létrehozva:
|
|
|
Most értünk! Mert hát jelen esetben ha már nekünk jó, akkor jó! A többiek teszteljenek önállóan!
|
|
|
|
2010.12. 01. - 21:08:29
Létrehozva:
|
|
|
így van (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.12. 01. - 21:51:09
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.12. 01. - 22:01:26
Létrehozva:
|
|
|
jujjj Suz, ez nagyon szééép!!! ügyes vagy nagyon!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
uhh kint meg hogy szakad az eső! |
|
|
|
2010.12. 01. - 22:04:29
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm! És ami még ennél is jobb, egyedül fel tudtam ide rakni, elsőre!
Én is most voltam kint, áll a víz az udvaron! Hát ha megmaradna a hó, ennél már az is jobb volna! |
|
|
|
2010.12. 01. - 23:50:41
Létrehozva:
|
|
|
nem gondoltál még rá, hogy eladd az ilyen koszorúidat? szerintem legalább olyan szépek, mint a boltiak!
ügyes vagy, hogy sikerült elsőre feltenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na nem, inkább eső - különben tuti befuccsol a Máv és akkor nem tudok felmenni Alanre XDDD (meg utána a 10-ei bulira (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) jajjjjjjjj annyira édes Brian meg Justin a sorozatban!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) megzabálom őket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 07:28:50
Létrehozva:
|
|
|
időm megcsinálni. Nos ezt a múltkor már akartam ide is mert olyan édesek a nagy töltényei XDDD (IMG:http://i946.photobucket.com/albums/ad303/bridgycat/Depeche/1981depechemode4op7.jpg) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Egész jó kezdés ez így reggelre: Maritn és a töltényei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó Reggelt Mindenkinek! |
|
|
|
2010.12. 02. - 07:34:05
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Érdekes, most beszéltem a takarítónőnkkel, ő is pont azt mondtam, mint te Usi, hogy miért nem adom el. De nem tudnám hol. Meg eddig csak olyan hobbi szinten csináltam. Mondjuk az idén már le is késtem erről, mert ugye vasárnap már egy gyertyát meg kellett volna gyújtani. Most mondják a többiek, hogy nem lesz hó, mára is 8 fokot mondott az időjárás jelentés! Úgyhogy semmi akadálya nem lesz Alan-nek! Jó szórakozást nektek! Ó a fiúk, második évad eleje, ahogy Justin épül fel a szalagavató után, és ahogy Brian pátyolgatja! Már ekkor tudjuk, hogy mennyire szereti, csak nem vallja be! Megértelek, hogy imádod, én is! Most láttam a neten, hogy meg fog jelenni szinkronosan A szív hídjai. Láttátok azt a filmet? Ezer éve keresem, már az is jó lett volna, ha tévében adják, és felveszem, de nem volt. Kell nekem az a film! Olyan jó bőgős, de imádom! |
|
|
|
![]() ![]() |