![]() ![]() |
2010.12. 02. - 07:43:28
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:34:24 |
|
|
|
2010.12. 02. - 07:57:05
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:34:42 |
|
|
|
2010.12. 02. - 08:04:37
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:35:03 |
|
|
|
2010.12. 02. - 09:36:03
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt Csajszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olyan jó a kedvem, tegnap este nyugi volt, meg filmeztem meg tök jó, gyertyáztam és fahéjas alma illatban úszik a lakás, annyira klassz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma jön apukám, hozza nekem az autót, meg néhány karácsonyi cuccost és kapok koszorút is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma reggel máshol kezdtem és így aludtam 7-ig, annyira klassz volt! Utána csináltam meggyes teát, indítottam kis zenét... és ma az új kabátomba jöttem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andinak is viszonylag jó a kedve ma, remélem marad is ilyen kis mosolygós, szeretem mikor mosolyog, mert amúgy ritkán látom ilyennek... Mondtam neki tegnap előtt is, hogy kitartás, nehogy megtörjön. Bár szar azt látni, hogy a másik felet meg kb. sehogy sem érinti a téma, és úgy hülyéskedik meg minden, mintha semmi sem történt volna. És ma is kapott tőlem teát reggel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyen gondoskodó vagyok, igen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Trixx, a Tomi határozottan érdekel. Ma is ő hívott elsőnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) utána meg Angyalkám. Hiába, akik szeretnek, azok hívnak. Puszizom őket ezért! Szuzi, tényleg csinálhatnál pénzért is koszorút, nagyon szép! Ügyes vagy! |
|
|
|
2010.12. 02. - 10:57:10
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
már egy ideje fenn vagyok, de közbejöttek más teendők, de végre ide is eljutottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Suz: nem lenne kedved csinálni nekem is egy koszorút? persze nem ingyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha már ilyen szépen dolgozol, kedvet kapok én is hogy legyen egy koszorúm, pedig nem vagyok egy nagy karácsony fan XD esetleg a forralt borozással egybekötve? mármint megnézném a választékot alapanyagokból, hogy milyen variációkat lehet összehozni meg megnézném, ahogy készül egy ilyen. Érdekelnek az ilyen kreatív folyamatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: drukkolok Tomival kapcsolatban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és már kivi vagyok Bojtira is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már csak 2 nap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap megyek haza én is. Az meg jó, ha Andi jobban van! Az meg nem jelenti azt, hogy a pasit nem érintette, max. nem mutatja ki. Ha meg tényleg nem hatotta meg a dolog, akkor felesleges időt és energiát pazarolni a bánkódásra - meg amúgy sem érdemli meg, ahogy lejött nekem. (Persze, így kívülről könnyű beszélni, de akkor is igaz. Szerintem.) ma a lemaradásomat próbálom bepótolni olvasásilag a tündérmesés órámra - kell írnom pár olvasónapló szerű rövid izét párhoz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trixxi: sajnálom, hogy így alakult az öcséd élete, de talán jobb lesz így. Persze a kicsinek nem, de hát így jött ki a lépés. Remélem öcséd idővel feldolgozza és kialakul az új helyzet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 11:24:56
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt mindenki!
Trixxi: Köszönöm neked is külön a jó kvánságot. Hát gondolom használ. Nálam ez olyan, hogy meg kell várni amg elvonul a vihar. Jön valami a semmiből amikor rájön az öt perc az inmun rendszeremre aztán elmúlik és ki tudtja, hogy mikor jön újra. Mostanában gyakrabban van. A probléma az evvel, hogy minden gyulladás hegeket hagy a szövetekben. A tüdüben a szíven, vesén. És ezek ez miatt lasssan leépülnek. Most soooook pihenés és semmi stressz azért "kellett" lemondanom az újságot, de a szerkesztő mondta, hogy ha van akármim akkor bármikor szvesen megjelenti. Ez azért jól esett. A tesódéknak kitartást és boldog jövőt kvánok. És szerintem is jobb a gyereknek ha nem a háborúban nö fel. Usi: Hááát te kis.... A félre értés elkerülése végett ismertetném a helyzetet.....Amikor egy fél vázlat valamit küldök neki már akkor hv, hogy akkor ez kész? mehet a Sinre? Mehet a hr FB-n? Kis lelkes!!!!! dehát az ö oldala reklámozza ha akarja! Az angol verziókat és ami Live Journal-on van azt én szoktam. Nem bíztam meg a terjesztésemmel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A fiúk meg.....hát igen.....nekem Mike anyukájának szála is tettszik amikor újra próbál randizni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szuz: Igazuk van a csajoknak ezekből simán pénzt is csinálhatnál!!! Nagyon szép! Ügyes vagy!!! Jó is ha van valami ami jobb kedélyre derít. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: Te kis őrangyal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hajrá hajrá a Tomival, ha megérdemli!!! |
|
|
|
2010.12. 02. - 11:30:15
Létrehozva:
|
|
|
jóvanna Brigiiii XD tudod, hogy mennyire be tudok lelkesedni XD és ez a sztorikkal is így van XD
tessék, ha már reklám, akkor.... Bridgycat & Jj - Aftermath - Till the end - 2. rész (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 11:36:52
Létrehozva:
|
|
|
jóvanna Brigiiii XD tudod, hogy mennyire be tudok lelkesedni XD és ez a sztorikkal is így van XD tessék, ha már reklám, akkor.... Bridgycat & Jj - Aftermath - Till the end - 2. rész (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hááát kb fél órája küldtem.......úgye leszel a marketingesem??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) gyors vagy mint a 6-os vonat XDDDD |
|
|
|
2010.12. 02. - 11:41:11
Létrehozva:
|
|
|
hát igyekszem XD meg hát ami jó az jó, azt illik reklámozni XD
|
|
|
|
2010.12. 02. - 11:43:03
Létrehozva:
|
|
|
hát igyekszem XD meg hát ami jó az jó, azt illik reklámozni XD Hízelegsz!!!!!! Oké fordítom a 3-ast (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 11:52:20
Létrehozva:
|
|
|
purrrrrrr hát persze, hogy hízelgek XD
hajrá, hajrá a 3-assal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt is ilyen gyorsan fogom felrakni szerintem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) legyen mit olvasni a kedves magyar olvasóknak is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó kedvem van ma amúgy annak ellenére, hogy esik még mindig az eső (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 12:39:51
Létrehozva:
|
|
|
No már meg is van...
Asszem kidőlők, majd írok az ágyból telefonon a Halo-t később... Szép nappot mindenki |
|
|
|
2010.12. 02. - 13:10:50
Létrehozva:
|
|
|
Brigi, jó itt látni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán tessék pihenni ténylegesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Különben megverlek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És kösz a szurkot mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jut eszembe, a Recoilon csak a Bojti lesz pasi? XD Ez most úgy átfutott az agyamon, hogy csak csajok leszünk és Angyalom, ajjjjjjjjjjjjjjjj XD Na erre nem fogom felkészíteni, majd ott szembesül vele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 13:22:45
Létrehozva:
|
|
|
de kis gonosz vagy Angie! XDDD
hehe, mondjuk mindenképp kevésbé fura ennyi csajjal, mint mondjuk mikor 25 pasi között egyedül voltam lány XD Brigi: hjajjj a Halo-ra is kivi leszek!!!! Addig itt a kövi rész, amit küldtél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - Bridgycat & Jj: Aftermath - Till the end - 3. rész |
|
|
|
2010.12. 02. - 18:56:34
Létrehozva:
|
|
|
no ezen jót vigyorogtam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) huh huh huh huh huh (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
http://www.freestate.hu/news/comments/ns-r...ncert/#comments |
|
|
|
2010.12. 02. - 19:34:53
Létrehozva:
|
|
|
süni: ti nem jöttök Recoilra?
hjájjjj de rég hallottam a Loverman-t!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) most megint rádöbbentem, hogy mennnnnnyire szeretem ezt a mocskos számot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 20:54:50
Létrehozva:
|
|
|
Vagyok, vagyok, csak olvastam!
Későn értem haza, sokáig tartott a továbbképzési is, nem is vártuk meg a végét. Utána eszembe jutott, hogy mindjárt dec. 6., és én még egy darab csomagot se csináltam. Minden évben rengeteget szoktam, na az idén csak Zsolti kap valamit, meg barátnőm 3 fia. Abból kettő úgyis a keresztfiam. Köszönöm mindenkinek, örülök, hogy tetszik a koszorúm. A főnököm felesége mikor meglátta, azt hitte vettem, pedig tudta, hogy csinálok, neki is szoktam! De nem tudom hol adhatnám el őket! Usi: persze, hogy csinálok neked is! Meg is nézhetjük, hogy milyen kínálat van, meg nekem itthon is van egy csomó dolgom. Hétvégén Zsoltival be akarunk ugrani az Obiba, ott is csomó ilyen dolog van. Mert én nagyon szeretem az olyan natúr fajtát is, amit Trixx említett, csak ahhoz kevesebb cuccom van. Most nagyon ihletet kaptam ehhez. Hiszitek, vagy se, még a múlt héten is eszembe jutott, hogy de jó, hogy senki nem kért ilyet az idén, mert egyszerűen akkor még nem volt kedvem csinálni, de már van! Egyébként reggel pótoltam a lemaradásomat, és most látom, megint van két új rész! Akkor reggel megint azzal kezdek! A kommentet is kigondoltam, csak nem volt érkezésem leírni. Brigi: pihenj sokat, és vigyázz nagyon-nagyon magadra! Hiányzol ám, ha nem vagy! A fiúk: Mike anyját én is bírom, nem tudom, mennyiben különbözik az eredeti, és a magyar fordítás, de a szövegétől meg kinyúlok. Sokszor akkorákat röhögtem rajta, hogy csak na. Trixx: köszönöm!!! Mindjárt megírom a címem, hálám örökké üldözni fog ám! Csak szólj, ha nem sikerült, mert Usival már bénáztam egyszer ez ügyben! Tesódat sajnálom, de szerintem nem olyan durva, hogy terhesen hagyta ott a feleségét, mert ahogy írtad, komoly dolgok miatt tette. A felesége viselkedése vezetett ehhez, nem a tesód bolondult meg valaki, vagy valami miatt, és azért lépett le. A hozzászólást -Szuzi101- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 02. - 22:10:57 |
|
|
|
2010.12. 02. - 21:10:18
Létrehozva:
|
|
|
Suz: hát először ismerősök, kollégák között próbálkozhatnál elpasszolni koszorúkat. Vagy feldobhatsz majd jövőre időben FB-n vagy valahol egy üzit - reklámozzad csak magad csajszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (amint láthatjátok, már én is kezdek belejönni XD)
Trixxi öccsével kapcsolatban igazad van! juhhúú, akkor szerintem ha vmelyik nap hamarabb végzel akkor megejthetünk egy forralt borozást karácsonyi vásár megtekintéssel együtt, meg akkor megduma a koszorút (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja igen, Debbie csúcs! és bölcs is amellett, hogy szuper szövege van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én angolul nézem magyar felirattal, azt meg szerintem szinkronnál már nem nagyon változtatták - mindkét nyelven kész az a nő XD hjajjj hát előbb felpróbáltam a rucit, amit szombaton veszek fel és zsíííírul néz ki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na kivi leszek erre az "elvegyülünk a tömegben a show után" akcióra Alantől (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.12. 02. - 21:18:43
Létrehozva:
|
|
|
Ha összevakarom magam, fél négy körülre be tudok érni a városba. Ez hogy hangzik?
Akkor megnyugodtam, hogy Debbie angolul is állati. Igen, már most is bölcs, de ezután jön még csak a java! Mindenki pótanyja, főleg Briané, akit helyre is rak rendesen időnként. De azok csúcs jelenetek! Egyébként hol tartasz? |
|
|
|
2010.12. 02. - 21:24:13
Létrehozva:
|
|
|
jaj annyira nem kell rohanni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 5-6 körül szerintem elég lesz a tali, menj nyugodtan haza - tudom milyen szar ha rohanni kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
most volt meg a lányok esküvője (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma még megnézem az utcsó részt erről a dvd-ről, aztán még olvasok tovább az órámra - már két olvasónapló kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |