2400 Oldal V  « < 233 234 235 236 237 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.12. 10. - 23:36:31
Létrehozva: #4681

devotee

MAcsus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
szoktak itt perverzkedni ? hova tűntél?

VAgy valami falkának.. az ő falkájuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 10. - 23:43:07
Létrehozva: #4682

devotee

Idézet (lolacska @ 2009.12. 10. - 23:34:58) *
aztán meg az jutott még eszembe, így elmerengve azon, hogy milyen elképesztően beteg állatkertek vagyunk mi mind, hogy át kellene nevezni a fórumot Fekete Seregről Fekete Háremre lassan... ha ez így megy tovább

szia, mi még nem ismerjük egymást, de megy amúgy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Szia! Ez nekem is eszembe jutott,ìrtam is,h a DM kiàlyok hàreme vagyunk! Na jò,akkor szultànok,hogy nèzne màr ki Dave turbànban,meg buggyos torok bugyogòban!:DD

Idézet (Edóka @ 2009.12. 10. - 23:36:31) *
MAcsus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
szoktak itt perverzkedni ? hova tűntél?

VAgy valami falkának.. az ő falkájuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hajat mostam a Davebol kikopult samponnal!:D

lolacska: olvastam a bemutatkozòdat,amit itt ìrtàl! Az èn kornyezetemben sincsenek DMesek,itt èlem ki magam a forumon! Most hugimnàl van az ONIP,mert nèzte ès ràdobbent,h jo a DM,hàtha o is ràkap,bàr most egy sràc jobban èrdekli,szal,sztem nem is nèzte azòta! Ja,eloakartam neked keresni a mozgò DAve-eket!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 10. - 23:44:16
Létrehozva: #4683

devotee

[quote name='Macsus' date='2009.12. 10. - 23:39:18' post='7389']
Szia! Ez nekem is eszembe jutott,ìrtam is,h a DM kiàlyok hàreme vagyunk! Na jò,akkor szultànok,hogy nèzne màr ki Dave turbànban,meg buggyos torok bugyogòban!:DD

Dave nagyon jól nézne ki úgy, képzeld csak el, ahogy a kis Dave generális liffeg a buggyos gatyóban. meg azok a könnyű muszlin kelmék... áttetszőek. ennyiért megbocsátom, hogy nem érvényesül a popsija (hogy harapnám meg!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 10. - 23:52:46
Létrehozva: #4684

devotee

Ezeket az oldalakat nèzd meg,ide tettem be oket : http://forum.freestate.hu/index.php?showto...217&st=3240

http://forum.freestate.hu/index.php?showto...217&st=3260

http://forum.freestate.hu/index.php?showto...217&st=3360

http://forum.freestate.hu/index.php?showto...217&st=3380
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 10. - 23:54:49
Létrehozva: #4685

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.12. 10. - 23:52:46) *

na jjó, besírtam. ezek...(nyel)... ööö. szépek.
akkor most le is fekszem. még Dave éles képével, ahogy ott a földön.. (nyel) (nyel) jaaajjj, amúgy nekem az a kedvencem, amikor a mikrofonállvánnyal kurválkodik a drága! meg az I Feel You-s hátrafekvés... nyami.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 10. - 23:59:02
Létrehozva: #4686

devotee

Na,ennyi,erre eltunt Lola? Edò te a Bonanzàt szeretted?

Idézet (lolacska @ 2009.12. 10. - 23:54:49) *
na jjó, besírtam. ezek...(nyel)... ööö. szépek.
akkor most le is fekszem. még Dave éles képével, ahogy ott a földön.. (nyel) (nyel) jaaajjj, amúgy nekem az a kedvencem, amikor a mikrofonállvánnyal kurválkodik a drága! meg az I Feel You-s hátrafekvés... nyami.

ja ok làtlak

Edò? Ne màr,mi van itt?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 10. - 23:59:59
Létrehozva: #4687

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.12. 10. - 23:56:28) *
Na,ennyi,erre eltunt Lola? Edò te a Bonanzàt szeretted?

Hát még a BB-t szerettem, de Ákost már nem.. nekem ő már túl sok... de a BB-t szerettem fiatal koromban, még koncerten is voltam ... Ákos már politizál, meg filozofál, meg már teljesen más világot lát, és elfelejtett sok mindent... szomorú ez számomra

Mi van MAcsus... megbolondultál?
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 11. - 00:07:05
Létrehozva: #4688

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 10. - 23:59:59) *
Hát még a BB-t szerettem, de Ákost már nem.. nekem ő már túl sok... de a BB-t szerettem fiatal koromban, még koncerten is voltam ... Ákos már politizál, meg filozofál, meg már teljesen más világot lát, és elfelejtett sok mindent... szomorú ez számomra

Mi van MAcsus... megbolondultál?
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ùgy làtszik,mert nèha làtlak titeket,nèha nem!:D Jaja,a BB nekem is ok,meg àkos egy kèt szàma,de mivel àlmodtam olyat,h fehìv meg mindig elojott nekem,ezèrt picit idegesìtett! Pedig mèg slash sztorit is kitalàltam vele meg az egyik tanàrommal,de àkost nem bìrnàm elkèpzelni ùgy,nem izgatò.

és jò volt a konci? megnèztem volna èn is! De ha vàlasztani kène akkor màr Hauber Zsolt
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 11. - 00:07:05
Létrehozva: #4689

devotee

HEhehhee.. MACsus.. ÁKos slash-ben? hehehee.. tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár engem nem vonz az a pasas
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 11. - 00:09:23
Létrehozva: #4690

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 11. - 00:07:05) *
HEhehhee.. MACsus.. ÁKos slash-ben? hehehee.. tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár engem nem vonz az a pasas

engem se,az csak egy agymenès volt!:D Az induljon a banzàj refrènjènek àtkoltèse is hirtelen jott nàlam,a tobbit màr hugimmal koltottuk,hàt elèggè tràgàr perverz lett!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 11. - 00:34:22
Létrehozva: #4691

devotee

MAcsus jóccakát,látom már csak te vagy itt.. le kell feküdnöm, mert megint elalszom reggel

pusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 11. - 00:51:35
Létrehozva: #4692

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 11. - 00:34:22) *
MAcsus jóccakát,látom már csak te vagy itt.. le kell feküdnöm, mert megint elalszom reggel

pusza

Szia Edò,jò èjt! Igen,mèg jegyet keresek a koncira! Puszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 11. - 05:52:03
Létrehozva: #4693

Violator

sziasztok csajok, jó reggelt! Meg vagytok dicsérve, látom folytattátok a perverzkedést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Hogy nekem soha nem sikerül olyan jókat álmodnom,mint amilyeneket MOde, vagy Macsus szokott (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nyah mind1
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 11. - 06:25:54
Létrehozva: #4694

devotee

Jó reggelt FS csajok!

Látom, megint jó témát szolgáltattam az éjszakához, fan fiction (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri, még a szigetet nem olvastam csak a Wrong side of town-t, de az istenkirály volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolácska, Léna, Jantarr, azt olvassátok el, tényleg vannak benne perverz részek, de az egész olyan szép egyben.

Lolácska, külön grúp lettünk a telefonodba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) THX! Amúgy nálam is mindenki a nickjével van elmentve, kivéve asszem Useless-girlt.

Legyen szép napotok, én még ma nyalókázok egy kis borítékot, mert tegnap nem végeztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ha tudok, akkor felnézek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2009.12. 11. - 07:48:43
Létrehozva: #4695

devotee

Na hát akkor Ákos képviseletét is igyekszem majd ellátni itt. nekem ő volt az első rajongásom, megboldogult tinikoromban, és hálás is vagyok neki, nekem abszolút egy apafigura, ha már amolyan nincs... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nekem is visszás ez a pár éve tartó közéleti szerepvállalás, meg hát már rég nem vagyok egy hardcore rajongó, mert koncerten is csalódtam már benne, de azért még mindig nagyon fontos nekem ő.

már csak azt sem felejtem el neki, hogy nekem egy egyenes vonalban ő vezetett el ahhoz a társasághoz még anno, akik aztán elvezettek a Depeche Mode-hoz.

és van egy barátnőm, akivel órákat tudunk arról perverziózni, hogy milyen lenne ákossal. nem azért mert nagyon húúúdevonzó, hanem mert ő Az Ákos.

((amúgy az milyen már, hogy éjfélkor nagy nyugiba elmegyek lefeküdni, erre kapom a lebaszást, hogy mér olyan korán... édesek vagytok, de hát 7kor kelek, és nagyon nehezen alszom el sajnos, na jó, most volt egy kis Dave-es gondolkodás, és itt vagyok reggel, nem ám a farmomat kapálgatom hanem titeket olvaslak. fúj, de addiktív ez a fórum.))

na jónapot, megyek idiótáknak telefonon csicseregni naphosszat. du. jövök, este Filter - 50% Depeche Mode klub

(az I Am You-t hallgatom, úgy szeretem...)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2009.12. 11. - 08:01:23
Létrehozva: #4696

devotee

Jó Reggelt!

Idézet (Capricornus @ 2009.12. 10. - 22:46:17) *
rengeteg anyag, mind fent van a www.gportal.hu/mesmer-sophie oldalon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen igen. Meg van az elfoglaltságom ebédidőre. Kit érdekel az ebéd, mikor MLG huncutkodásáról olvashatok.
Csak nehogy hangokat adjak, ki, mert a kollégáim furcsán néznének rám. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Én is várok minden anyagot a trix.24@hotmail.com-ra ha lehet.

A papok hordanak alsót? Biztosan, de Martnak akkor se adjatok az esküvőn! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 11. - 08:03:05
Létrehozva: #4697

Violator

Idézet (Angelus @ 2009.12. 11. - 06:25:54) *
Jó reggelt FS csajok!

Látom, megint jó témát szolgáltattam az éjszakához, fan fiction (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri, még a szigetet nem olvastam csak a Wrong side of town-t, de az istenkirály volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolácska, Léna, Jantarr, azt olvassátok el, tényleg vannak benne perverz részek, de az egész olyan szép egyben.

Lolácska, külön grúp lettünk a telefonodba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) THX! Amúgy nálam is mindenki a nickjével van elmentve, kivéve asszem Useless-girlt.

Legyen szép napotok, én még ma nyalókázok egy kis borítékot, mert tegnap nem végeztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ha tudok, akkor felnézek.

Angie, hol olvashatók ezek a fick-ek?

Nyah, mire ezt megkérdeztem, Trixx már megkapta a választ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2009.12. 11. - 08:03:44
Létrehozva: #4698

devotee

Nálam a Jezebel megy. A kis drága Mart énekel nekem...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Léna
post 2009.12. 11. - 08:04:53
Létrehozva: #4699

Violator

Én is mindenkit a nicknevével mentettem el, mert így ismerlek titeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2009.12. 11. - 08:05:32
Létrehozva: #4700

devotee

Most már el kell kezdenem dolgozni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Jó olvasást Léna!
Pá!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 233 234 235 236 237 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
135 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (135 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: