![]() ![]() |
2010.12. 03. - 21:12:52
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
annak ellenére, hogy lóg a beled, tetszik azért a meló?
ja igen, Edó is ajánlgatta már ezt az együttest, majd alkalomadtán belemélyedek. most pillanatnyilag nincs hanglatom új zenékhez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szupi hogy ilyen jó konci volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, Brigi: összekötöttem az Aftermath-ot a folytatásotokkal az oldalamon egy-egy linkkel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 21:53:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Ez a mai nap engem is leszívott... az Andi... gyerekek, két szót ha szólt hozzám ma akkor már jó. Egész álló nap sírt, aztán meg megint lelépett órákra. Komolyan, kezdek ettől megőrülni! Délután nem is beszéltünk csak mikor elköszöntem 5 előtt 10 perccel, mert már nagyon untam a szitut. Marha türelmes vagyok, de próbáljon meg túllépni, nekem is ment, mindenkinek megy, csak akarni kell. Nem azon agyalni, hogy lehet rosszul döntött, a Szilárd egy f@sz... aztán még az Andinak van lelkiismeret furdalása. Kész.......................................... egész nap/héten/ egy savanyú citrommal szemben ülni nem valami felemelő, közben rámragad a hangulata és én csinálok mindent, ma is pattogtam mint pók a falon. Holnap kitombolom.... meg beszélek Bojtival, hogy hívja fel az Andit aztán csináljon vele valamit, hasson rá, hiszen pasiból van, akármi......... csak lendüljön már át erről a holtpontról, mert megőrjít. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Usi, örülök, hogy a vonatutad végülis jó volt és láttál havat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szépen meg fog maradni, mert nagyon hideget mondanak hétvégére, cserébe viszont lesz napsütés! Ami jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na most majd holnap délben beszélek még Angyalommal, mert azt mondta lehet be tud jönni busszal és akkor megspórol nekem egy utat a hegyekben, így akkor Usi ráérsz a későbbi vonattal bejönni, meg akkor a Nikit is össze tudom szedni a Délinél, ha nem kell mennünk Telkibe. Ugyanis Niki nálam alszik majd az előzetes tervek szerint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Faithel is dumálok, hogy hogyan tudnék majd visszamenni a buliba, miután hazavittem Angyalkát. Jó lenne visszasírni magam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No, majd megoldódik minden, remélem! Edó megint eltűnt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ők most akkor hogy jönnek? Vonat? Kocsi? Lola, huh, akkor neked sem volt túl nyugis a heted! De legalább élvezed a melót, meg volt egy jó koncerted! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Klassz lehetett az első sor, és a helyes énekes fiú meg az arcodban XD |
|
|
|
2010.12. 03. - 22:06:51
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Angieeee a segítséget.
Hú nem tudok semmire reagálni így a héten... sokat dolgoztam. Angie amúgy nekem mindegy mikor megyünk majd haza, teljesen hozzád-tok alkalmazkodok. Sőt, én Alan -talim után el is mentem volna, (mert elég fáradt vagyok, és vasárnap éjszakás leszek, dolgozok) ha az a bunkó uncsitesóm nem szórakozik velem. Úgy felhúzott, már mindennek elmondtam. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Zotyám is felhívta, jól lebaszta. Pesten amúgy nagy a hó? Itt elég nagy..... Tököm a hóba..... Remélem jó buli lesz nagyon, ha már így felhúztak...utálom, ha ilyen taknyos embereknek ki vagyok szolgáltatva, komolyan megőrülök. És persze utálom ezt, sajnos vidékről felmenni nagyon meg van kötve az ember keze... Ha ismi, vagy kocsi nincs, akkor meg vagy lőve. |
|
|
|
2010.12. 03. - 22:13:57
Létrehozva:
|
|
|
Angie: uhhh, hát elég gáz, hogy Andi így szétesett.... Remélem, Bojti tud hatni rá!!! Drukk!
oké, de nekem minél hamarabb szóljatok, hogy akkor mikorra menjek, mert nekem minimum 2-kor el kell kezdenem készülődni hogy a 3-as vonattal beérjek 4-re. Szóval plíz döntsetek hamar, mert ez a bizonytalanság nekem se fekszik. Tudtommal Edó ma azt írta vhol FB-n, hogy vonattal mennek fel Pestre a csajokkal. Niki: na legalább az urad is lebaxta az unokatesód! remélem, semmi komolyabb! |
|
|
|
2010.12. 03. - 22:18:34
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha!!!!!
Ja, lebaszta. Hát igen, mert ő is félt, meg minden és látta, hogy felidegesített. Mert kitalálta, hogy menjek éjjeli járattal, nem tudnak eljönni értem, különböző hülye indokok miatt. És egész héten mondta, naponta 500-szor kérdeztem, hogy rendben lesz-e stb, pont azért, mert én sem szeretem a bizonytalanságot, mint ahogy te írtad, szar így, hogy nem tudni mint lesz hogy lesz. Aztán most este 8-kor mondta, hogy nem jó. Pff... Nekem egyébként vonatom is olyan ritkás és szarul megy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látszik, hogy kibebaszott messze lakok a fővárostól. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 22:20:07
Létrehozva:
|
|
|
Niki: hát helyenként egy 10-15 centi is lehetett a hó - nálunk az úton is megmaradt, de Pestet ahogy néztem vonatból, elég latyaktengernek nézett ki.
Ja és a közlekedésre még mindig ott van a vonat vagy a busz, ha már vidék. Én szinte mindig azzal utazom. na igen, az szar, ha a közlekedés ritkás, de látod, máris meg lett oldva a szállásolásod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 22:21:08
Létrehozva:
|
|
|
Niki, relax.... van hol aludnod, este meg kocsikázunk amúgy is, nem lesz gond! Az uncsitesód meg le van ejtve, ennyire lehet rá számítani, kedves.
Usi, holnap dél körül mindenképpen beszélek Bojtival, és aztán hívlak, de nekem a kialakult helyzetre való tekintettel jó lenne, ha nem kellene Telkibe kimennem, hogy el tudjak/tudjunk menni Nikiért. És akkor szerintem neked is jó, ha csak 5-re érsz be, bőven elég. Na de holnap körteló ez ügyben dél körül, okés? Az Andi... szegény, sajnálom azért, de össze kell szednie magát, mert így nem maradhat! |
|
|
|
2010.12. 03. - 22:25:17
Létrehozva:
|
|
|
Ja persze, hát gondoltam, hogy rátok számíthatok Angie.
Ja vonat, de ha most nem lennétek ti, akkor én el se tudnék menni. Pestet nem ismerem ez az egyik, ha ismerném, éjjel ill. hajnalban akkor sem mennék egyedül, plusz éjjel ugye nem megy vonat...Szóval vidék... Mindig meg van kötve a kezem ilyen téren. Kivéve akkor, ha Zolival együtt tudunk felmenni kocsival, de most nem így van. Múltkor is el kellett jönnöm Recoil-ról, ha azt akartam, hogy hazaérjek...pff.... |
|
|
|
2010.12. 03. - 22:25:35
Létrehozva:
|
|
|
okés, várom mihamarabbi hívásod, Angie!
|
|
|
|
2010.12. 03. - 22:33:06
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha Angie, a kis problémamegoldó. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hát le van ejtve ja, nem az a baj, hogy nem jó neki, hanem az, hogy hazudozott már megint össze-vissza, hülyének nézett, sumákolt. Na jó próbálom befejezni, lenyugodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én most akkor megyek, jó éjt babáim!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap buli, RECOIL, ALAN!!!!!!!! |
|
|
|
2010.12. 03. - 22:37:52
Létrehozva:
|
|
|
Tudom milyen ez Niki, mikor még Csabán laktam nekem is külön kellett szervezkednem, mondjuk oda óránként megy és jön vonat, ezzel nem volt gondom szerencsére, de az itt alvás néha problémás volt főleg mikor apu már nem dolgozott itt, Pesten. Ezért tudom milyen rossz ez, de legalább van segítség (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi, fogok csörögni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 03. - 22:41:04
Létrehozva:
|
|
|
asztap*csa de hideg van kinn! :S ráadásul jeges szél fúj... Előbb látogattam meg az eszkimócsaládot meg a jegesmedvéket az udvaron míg cigiztem egyet. Nagyon jól érzik magikat! Jó nekik! remélem, nem kell sokat várni holnap a beengedésnél, mert odafagyunk a járdára... :S
|
|
|
|
2010.12. 03. - 22:42:52
Létrehozva:
|
|
|
Joccak, még kis TV levezetésnek, aztán szunya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) holnap pedig meet and greet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
asztap*csa de hideg van kinn! :S ráadásul jeges szél fúj... Előbb látogattam meg az eszkimócsaládot meg a jegesmedvéket az udvaron míg cigiztem egyet. Nagyon jól érzik magikat! Jó nekik! remélem, nem kell sokat várni holnap a beengedésnél, mert odafagyunk a járdára... :S jelzem, hogy itt sincs melegebb XD |
|
|
|
2010.12. 03. - 22:47:22
Létrehozva:
|
|
|
na én is bevackalom magam az ágyba és befejezem a Barcelona-t (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
pápi nektek! (IMG:http://th04.deviantart.net/fs70/PRE/f/2010/337/7/9/dave_gahan_lyrics_typo_by_zombieroom-d344cpy.jpg) |
|
|
|
2010.12. 04. - 00:43:48
Létrehozva:
|
|
|
hű, Angie, király a munkahelyen akkor most... ez a csaj.... hát nem tudom. senki nem ér ennyit. ennyire nem lehete másra támaszkodni ahhoz hogy a saját élete működőképes legyen. sajnálom hogy ezt kell bámulnod egész nap. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
jaja, Usi, elvagyok. most még semmi különöset nem tudok, minden apróság rám marad, hozd fel, vidd le, ilyenek. meg adatbázist építek, ami gyorsan megy viszont vérunalmas, és rengeteg van belőle hátra még mindig pedig két napja ülök rajta. de voltunk a héten egy fotózáson, az tök jó volt, izgalmas, meg csomó emberrel ismerkedtem meg. ma meg céges karácsonyfadíszítés volt a felvonulási téren, jótékonysági akció van, ez az angyalok erdeje. jó lesz ez, csak most még olyan elsőidőszaki fílingje van a dolognak, olyan jajjcsakjólcsináljam, jajmindentcsináljakmeg, jajsatöbbi. fúúú, Usi, besza behu, szerintem nagyon fog tetszeni a Compact Disco. nekem totális láw, az abszolút legjobb jelenlegi hazai zenekar szerintem. na, megadom magam, alvás. |
|
|
|
2010.12. 04. - 09:10:56
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Lola, erős nő az Andi, csak lelkiismeretes, aztán ezzel kicsinálja magát... de hát hiába kérdezem mi baj, azt mondja, hogy semmi, holott tudom. Csak nem akarom faggatni, mert az olyan gáz... nem olyan, mintha magától mondaná. Pedig ki kellene beszélnie magából, kisírni, aztán ennyi. Tovább kell lépni. Ejjj, nem lesz ez így jó. Tuti belerázódsz majd az új munkába, meg kell szokni 1 hónap vagy 2 és már pöpecül fog menni minden! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, MA RECOIL (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyors takarítás, aztán IKEA, kaja és irány a népekért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 04. - 10:25:22
Létrehozva:
|
|
|
uhhh, 10-ig aludtam, mint akit fejbe vertek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kéne mennem mindjárt hajat mosni, de olllllyan hideg vaaaaan! és és és kicsit izgulok, hogy mint meg hogy lesznek a dolgok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja este még kérdeztem Edótól, hogy ők mikor érnek fel a Szikrához, azt mondta, hogy 7-fél 8 körül legkésőbb. Loli: jó lesz neked ez a munkahely! hajrá, hajrá! az eleje mindig nehéz, de fel fogod találni magad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 04. - 10:26:01 |
|
|
|
2010.12. 04. - 12:21:00
Létrehozva:
|
|
|
juj, de jó lesz ez az este nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Niki, jól tapadjál az Alan testéhez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én ma a négy beadandómon fogok dolgozgatni. de zsír.... |
|
|
|
2010.12. 04. - 13:36:06
Létrehozva:
|
|
|
Usi, ne izgulj, minden oké lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenkit összeszedek, csak most nekiállok megnézni hol tudok majd leparkolni a Nyugati környékén, mert az lesz a legnehezebb szvsz. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) mert ott mindig annyian vannak...
Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó munkát a beadandókhoz, majd bulizunk helyetted is, de éltessen a tudat, hogy 10-én Filter! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 04. - 14:05:09
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
De jó olvasni, ahogy készültök az estére! Biztos jó lesz, érezzétek jól magatokat! Compact Disco: megnéztem, ritka dolog történt, első hallásra bejön! Itt hó még mindig nincs, de állati hideg van. Kicsit most nyugszom. Nagyanyámnak iszonyú természete van, egy pillanat alatt úgy kifordít magamból, ahogy soha senki, és semmi más. És ilyenkor végtelenül utálom magam. |
|
|
|
![]() ![]() |