2400 Oldal V  « < 2340 2341 2342 2343 2344 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.12. 04. - 14:39:01
Létrehozva: #46821

devotee

Nya, beszéltem Nikivel meg Faithel, és vissza tudok menni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elintézi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áááááááá, szóval hazaviszem a Bojtit és ha lesz még kedvem, meg Niki is szeretne még maradni, akkor be tudok menni újra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szuzi, köszike! Te is találj ki estére valami klassz elfoglaltságot! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sajnálom, hogy a nagyanyád miatt ilyen rossz a kedved (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 04. - 14:57:33
Létrehozva: #46822

devotee

Suz, Lola: fel a fejjel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie: remek! örülök, hogy vissza tudtok majd jönni! na egy óra múlva mehetek vonathoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
már a készülődés utolsó fázisai jönnek (ruha, smink).
Valics hívott az előbb, hogy már nagyon kész vannak Mode-dal XD mondtam, hogy nem csodálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és megfogadta a tanácsom és szuperszexi lesz ő is XDD hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

na most már én is Recoil-t hallgatok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

juhhhééé és megtaláltam a bőrkesztyűmet is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 04. - 15:02:41
Létrehozva: #46823

devotee

Kilakkoztam a körmöm, még jó, hogy csak áttetszővel, mert háj a bal kezemmel a jobbot... nem lett valami szép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) béna vagyok... de mivel áttetsző, nem nagyon lehet észrevenni.

Lassan megyek és kivasalom a hajam, szépen megcsinálom, utána smink meg ruha kiválasztás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobban készülök, mintha színházba mennék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehet felhívom a Valit én is, mindjárt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 04. - 15:48:15
Létrehozva: #46824

devotee

jááááj, rohanok! elkések! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 04. - 15:49:21
Létrehozva: #46825

devotee

Beszéltem Valival és Mode-al, édesek, ahogy be vannak csavarodva XD

Idézet (Useless-girl @ 2010.12. 04. - 15:48:15) *
jááááj, rohanok! elkések! XD

Hurry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is már csak öltöznöm kell és let's go! XD Parkolóhely mission indul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az otthon maradóknak is szép estét!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.12. 04. - 17:07:20
Létrehozva: #46826

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.12. 04. - 15:49:21) *
Beszéltem Valival és Mode-al, édesek, ahogy be vannak csavarodva XD

Hurry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is már csak öltöznöm kell és let's go! XD Parkolóhely mission indul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az otthon maradóknak is szép estét!!!!!!!!!!

Jó szórakozást csajok!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Érezzétek jól magatokat!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 04. - 18:57:46
Létrehozva: #46827

devotee

Szuz, sajnálom hogy felbosszantott nagyanyád. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nyugalom, keress valami pihentetőt, mi gofrit sütünk (rákattantunk xD)

fú, nem csoda hogy bejött a Compact Disco. én legalább olyan szerelmes vagyok mint a Mode-ba. ennyire már rég voltam zenébe, hihetetlen. és ilyen volt az első pillanattól, amikor még tök ismeretlenül meghallottam őket az MTV Iconon. élőben meg... kész. végre végre végre valami ami felélesztett az elmúlt hónapok érzelmi bénultságából. ez nagyon kellett már.

hehe, látszik hogy mindenki recoilon. senki sincs fórumon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj, jó buli lesz nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 05. - 03:05:55
Létrehozva: #46828

devotee

Halihó!

Most értünk haza Telkiből Nikivel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő most éppen tusol, így hát gyorsan írok pár sort. Nagyon állat volt a buli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár Alan és Paul jól megváratott minket, mert csak háromnegyed 12-kor kezdték el a műsort a beharangozott 10 óra helyett. Niki oda meg vissza van, hogy talizott Alannel, aláírattatta a Recoil CD borítóimat is XD Mutogatott csomó képet meg hogy milyen édi volt a Wili. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahogy vége lett a műsornak elköszöntünk és hárman tűztünk a kocsihoz... az erdei kis autózás a tök sötétben felébresztett, aztán ahogy kellemesen befűtötte a kocsit a fűtés úgy punnyadtunk egyre inkább el. Most meg már nagyon álmi vagyok XD

Joccak nektek.

Süni, kösz az sms-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 05. - 08:18:31
Létrehozva: #46829

devotee

Szasztok gyerekek!!

Innen írok Angie-től, épp kiszolgál engem kaját- italt készít. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lecsókoltam Alan-t a chilis szájfényemmel!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És az Angie felhívott, miközben épp én voltam mellette, megszólalt ugye a Policy, röhögött mindenki. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Na majd még mesélek!!!!!!!!!!
Készülődök!!!
Nagyon szupi volt a buli!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 05. - 11:41:39
Létrehozva: #46830

devotee

Üdvözlet,

feltettem Nikit a vonatra, elég hideg van odakint, de mégis mind a ketten aludtunk volna még, ha lehetett volna XD Együtt ásítoztunk a buszon így a cirka 3 órányi alvás után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem baj, majd Niki alszik a vonaton én meg itthon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most épp kajálok, már ideje, nagyon éhes voltam.

Niki, dilis vagy a chilis szájfényeddel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon jók lettek ám a képek, amiket csináltál, vagyis amiket Faith csinált rólatok Alannel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vali szuperszexin nézett ki, és Edó meg valóban rengeteget fogyott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csini csaj lett! Mode, Niki, én meg a Bojti hátul voltunk, a vehemens Recoilosok meg elöl nyomultak a tömegben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lesz majd blogbejegyzés, ígérem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, és volt a Judy is, fotózott ezerrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 05. - 12:07:27
Létrehozva: #46831

devotee

Niki, fenn vannak Faith képei, édes voltál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 05. - 15:15:11
Létrehozva: #46832

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:28:08
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 05. - 15:35:55
Létrehozva: #46833

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:28:23
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 05. - 15:41:07
Létrehozva: #46834

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:28:36
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 05. - 16:24:15
Létrehozva: #46835

devotee

na sziasztok!

6-ra már haza is értem, délig alvás, aztán ebéd és utána felmentünk apuval mamához kicsit, most értem haza.

huhhh hát fergetegesen jól éreztem magam tegnap!!!!!!! annyi de annyi régi ismerőssel és újakkal is találkoztam! baromi jó volt!!!! és bírtam, hogy a Neo-s srác nyomott vagy 3 Kontroll filmzenés számot is! Aztán meg Alan is jó volt, majdnem a tömeg közepén voltam Valics mellett, akit Levi vagy 3x felvett a nyakába, szóval Alan garantáltan észrevette XDD hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajjjjjjjjjj a Noisy Church mixes Alleluja atom jó volt!!!!! Azt kicsit sajnáltam, hogy végül nem jött ki Alan a koncert után... A kis gyáva XDDDD

Niki: hát ez a Policys sztori állat jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd mesélj jó részletesen, mert mire előkerültél indulás előtt, nem sok mindent fogtam már fel XD És köszi, hogy az én jegyem is aláirattattad!!!

Jajjj csajok, annyira jó volt talizni és partizni veletek megint!!!
ja és Valiccsal tartottuk a szuperszexi frontot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Előre érzem, hogy a dec. 30-i buli is állat lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mondjuk ez a Szikra nem gyengén drága hely, de köszi a csajoknak a 2 jégert! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na megnézem a képeket, mert nekem nagyon lassan tölt be.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 05. - 16:37:30
Létrehozva: #46836

devotee

hehe, Niki, a 36-os képen majdnem olyan mintha szájra menne az a puszi!!! XD
hihihihii a 37-esen meg a Valicsos közös képét írja alá, amit megszerkesztettem :PPPPPPPP

te, ez a Smog mindenhol ott van?? XDDDD

jók lettek a képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 05. - 16:39:12
Létrehozva: #46837

devotee

Aludtam egyet, beájultam az ágyba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tiszta kóma vagyok, nekiálltam rizst főzni a grillcsirkémhez... nyami.

Trixx, régen láttalak erre. Huh, nem hangzik jól ez a sok meghibásodás, a családban is volt már velünk ilyen mikor sütő, páraelszívó, mosógép egyszerre, egy azon héten purcant ki. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem kellemes...

A sok füsttől tiszta hányingerem van, meg köhögök, és kiszáradt a szemem, fáj.

Jajj, szegény Angyalom, hát kicsit sokan voltunk az elején, de azért Usival meg Edóval dumálgatott, cigiztek. Aztán inkább Nikivel meg velem volt és ott volt velünk Mode is. Mikor vittük haza, akkor dumcsiztak többet Nikivel, az Alan taliról, nézegettek képeket és hát ugye az is szóba került, hogy ki hogy lett módos XD Jót beszélgettek míg vezettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma meg felhívott olyan dél körül, kérdezte sima volt-e az autós út vissza felé. Jogos a kérdés, mert a Budakeszi-Telki közötti út elég veszélyes, kanyargós meg sok a vad... de nem kaptunk semmi erdei állatot magunk elé, szerencsére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondta, hogy jól érezte magát és mindent köszönt. Az Andi témát akkor hoztam szóba mielőtt még átmentünk volna a Nyugatihoz. Olyan mérges lett, amikor elmondtam mi volt... jövő héten szabin leszek kedden-szerdán, fel fogja hívni Andi drágát és beszél vele mindenképpen.

Blogolás az egész buliról itt: http://eszterangelus.freeblog.hu/archives/..._klub_20101204/

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 05. - 16:41:43
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 05. - 16:49:27
Létrehozva: #46838

devotee

Szia Usi!

Capyt ittam 350 Ft volt, az annyi, mint étteremben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudod, a vezetés miatt nem piálhattam! Nagyon drága volt az ital?

Láttam Valit, kétszer is ült valaki nyakában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.12. 05. - 17:16:30
Létrehozva: #46839

devotee

Sziasztok.

Angie válaszoltam neked az Enjoyba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 05. - 17:30:14
Létrehozva: #46840

devotee

Trixxi: jajj hát igen, általában a technikai meghibásodások csőstül jönnek! ilyen sorozatos elromlás nálunk is volt már és pont így karácsony előtt vmikor... Fel a fejjel!

Suz: remélem, sikerült lenyugodni a mamás incidens után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie: hát 4cl jéger 900 ft volt!!! egy korsó csapolt sör meg 500ft!!! aztán kifogytak a sörből... És a búzasör megállapíthatom, hogy nagyon szar - a pécsi ismerősöm vett nekem egyet később hajnalban - már csak az volt, de a felét ott is hagytam - blöe. Meg mondjuk amúgy is mentem már haza. Azon csodálkoztam, hogy egész hamar volt vonatom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És rájöttem egy taktikára, amit ezek után is alkalmazni fogok: kávé nyugatiban és így nem aludtam be vonaton (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na jól van, akkor Bojti is beszél majd Andival. Helyes! És jó volt talizni vele is végre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt sajnálom, hogy nem nagyon tudtunk beszélni, mert szanaszét lettünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hjajj kicsit azért fáj mindenem, megint alig ültem le és táncoltam ezerrel. Koncert után jó volt a DM disco is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jókat ráztunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De érzésem szerint megint olyan korán dobtak ki minket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 4 körül.

szia vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mizu?

ja és igen, Vali vagy 3x volt a Levi nyakában a cicivillantós felsővel, szóval Alan biztos észrevette! XD Én ott álltam mellettük közvetlen és fogtam Vali táskáját ilyenkor XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2340 2341 2342 2343 2344 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
159 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (159 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: