![]() ![]() |
2010.12. 05. - 18:04:08
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
recoil_005.jpg ( 131.86K )
Letöltések száma: 11
recoil_016.jpg ( 122.02K )
Letöltések száma: 13látjátok itt is rám néz. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
recoil_009.jpg ( 139.25K )
Letöltések száma: 9
recoil_006.jpg ( 125.59K )
Letöltések száma: 9
recoil_015.jpg ( 128.48K )
Letöltések száma: 11
recoil_021.jpg ( 124.84K )
Letöltések száma: 11 |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:09:38
Létrehozva:
|
|
|
recoil_035.jpg ( 137.75K )
Letöltések száma: 8
recoil_043.jpg ( 128.05K )
Letöltések száma: 10
recoil_046.jpg ( 133.75K )
Letöltések száma: 11 |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:19:01
Létrehozva:
|
|
|
Csá Usi!!!!
Hol a Fila táska??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem túrtad ki a szenyókat hajnalban a kukából???? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A telós csak annyi volt, hogy épp mellette álltam, és írt nekem alá, erre megszólal a telefonom. Angie hívott, mint utólag láttam. Alan-nek felcsillant a szeme, és röhögött, meg mindenki más is, én meg úgy meglepődtem először, de aztán röhögtem én is. Épp megtaláltam azt a képet, mikor nevetünk. Meg ugye mondott valamit rá, mert utána jobban röhögtek, viszont én nem értetettem sajnos. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Amit akartam elmondtam neki, ennyi. |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:44:23
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: jajj hát igen, általában a technikai meghibásodások csőstül jönnek! ilyen sorozatos elromlás nálunk is volt már és pont így karácsony előtt vmikor... Fel a fejjel! Suz: remélem, sikerült lenyugodni a mamás incidens után (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: hát 4cl jéger 900 ft volt!!! egy korsó csapolt sör meg 500ft!!! aztán kifogytak a sörből... És a búzasör megállapíthatom, hogy nagyon szar - a pécsi ismerősöm vett nekem egyet később hajnalban - már csak az volt, de a felét ott is hagytam - blöe. Meg mondjuk amúgy is mentem már haza. Azon csodálkoztam, hogy egész hamar volt vonatom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És rájöttem egy taktikára, amit ezek után is alkalmazni fogok: kávé nyugatiban és így nem aludtam be vonaton (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jól van, akkor Bojti is beszél majd Andival. Helyes! És jó volt talizni vele is végre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt sajnálom, hogy nem nagyon tudtunk beszélni, mert szanaszét lettünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hjajj kicsit azért fáj mindenem, megint alig ültem le és táncoltam ezerrel. Koncert után jó volt a DM disco is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jókat ráztunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De érzésem szerint megint olyan korán dobtak ki minket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 4 körül. szia vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mizu? ja és igen, Vali vagy 3x volt a Levi nyakában a cicivillantós felsővel, szóval Alan biztos észrevette! XD Én ott álltam mellettük közvetlen és fogtam Vali táskáját ilyenkor XD Szia Usi. Nincs sok újság.Jó olvasni,hogy ilyen jól éreztétek magatokat tegnap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:55:01
Létrehozva:
|
|
|
Angie láttam a blogod, majd írok.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom nem írtad bele a szerencsétlenkedéseimet, meg kihagytad a Fila táskát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 18:58:15
Létrehozva:
|
|
|
Niki, jók lettek a képek, és majd legközelebb is ilyen jó időpontban foglak felhívni, ok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, hát mi úgy bementünk a tánctérre, később Mode ugye kiment hozzátok és azt mondtátok neki, hogy majd jöttök, aztán nem jöttetek, mi meg már nem mentünk ki, mert nem akartuk azt a jó helyet otthagyni, ahonnan mindent láttunk. Bevallom, ez nekem jobban tetszett, mint a tavaszi, mert mivel ott elöl voltam, nem láttam nagyon a kivetítés egységét, most viszont baromi jól hatott, élveztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Allaluja, Shunt <3 Hát igen, nem nagyon tudtatok dumcsizni, de majd úgyis mikor írod a szakdolit, akkor majd be sem fog állni a szátok XD Angie láttam a blogod, majd írok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom nem írtad bele a szerencsétlenkedéseimet, meg kihagytad a Fila táskát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Disztingváltam, de azért cuki voltál tegnap a metró lejárónál a jeggyel, meg amúgy is a táskáddal XD És ahogy a kocsiban mesélted az Alan találkozódat az is nagyon aranyos volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 19:02:15
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.12. 05. - 21:54:30
Létrehozva:
|
|
|
Jó képek Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Láttam, hogy te is olvastad a blogom, mindjárt válaszolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 05. - 22:58:06
Létrehozva:
|
|
|
-
A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:27:19 |
|
|
|
2010.12. 05. - 23:12:12
Létrehozva:
|
|
|
no igen, a második... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
én is kivi leszek Niki beszámolójára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1334.snc4/162642_108492175890000_100001876551792_72446_3187609_n.jpg) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 09. - 17:33:08 |
|
|
|
2010.12. 06. - 00:12:56
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hát Usi....jó, hogy összehoztalak a fiúkkal legalább megosztod a képeket a lapjukról....még az adminok elött (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jók a képek Mart-lapjáról és be előzted Preciéket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szupi, hogy jól elvoltatok a koncerten, hallottam róla dolgokat. Kitett magáért az öreg! Lola jó az a banda ismerem őket én is. Szimpik. Az meg ha egy frontman a képedbe énekel az külön isteni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó lesz az a meló kitartás, bele tanulsz!!!! A hétvége termése: elromlott a kávéfőző és a mosógép. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De fasza ez így karácsonykor... Most indulunk is anyáékhoz kajálni, utána kirmegyünk a Cora-ba, láttam egy jó kis kávé- teafőző kombót (ja mert a teás kancsót is eltörtem a múltkor). Pá-pá! Huu jó kis széria van nálatok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csak rendeződik minden végre. Én szorítok nektek!!!! Kitartás!!!! NIki: Helyes ez a mobilos sztori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól elvoltatok és (jó) élmény volt az a lényeg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 00:18:00
Létrehozva:
|
|
|
hát bocsi, hozzászoktam más fórumokon a lopkodáshoz - tudom, nem szép dolog, de hát nyilvános oldal...
Jaja, jó volt a tegnapi parti nagyon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 00:22:11
Létrehozva:
|
|
|
hát bocsi, hozzászoktam más fórumokon a lopkodáshoz - tudom, nem szép dolog, de hát nyilvános oldal... Jaja, jó volt a tegnapi parti nagyon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem nyilvános....ha figyelted amig vissza nem jelőlt hiába az én ismerősőm volt te sem láthattad a lapját..... |
|
|
|
2010.12. 06. - 00:46:32
Létrehozva:
|
|
|
igaz, sorry!
de úgy gondolom, hogy ezek a képek nem voltak szupertitkosak azért, ha már fellépésről vannak. bár lehet most is tévedek. |
|
|
|
2010.12. 06. - 00:57:44
Létrehozva:
|
|
|
igaz, sorry! de úgy gondolom, hogy ezek a képek nem voltak szupertitkosak azért, ha már fellépésről vannak. bár lehet most is tévedek. Ugyis megjelenteti gondolom...csak a kényszeres ki igazithatnékom miatt... Na ezért nem volt eddig közösségi oldalam....mindenki megtalál................ Közben megvolt az itteni magyar társaság mikulás napi bulija. Inport télapók....osztrák püspöki süveges csoki miki a magyaros ajándékos zsákot taró foliában....XDDDD De a gyerekek örültek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már napok óta alma paprikát akarok enni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Itt konzerv vecsési káposzta van meg néha csalamádé (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szét néztünk a magyar boltban és rám jött a savanyúság hiány...meg a füstölt főtt tarja hiány.... A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 06. - 03:03:12 |
|
|
|
2010.12. 06. - 01:24:19
Létrehozva:
|
|
|
jól van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe, ja, néztem, hogy megindult a forgalmad FB-n XD Mindenki téged akar XDDD ez jó! import Miki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szegény Brigi! fénypostáznék én neked savanyúságot, de még nem jöttem rá, hogy ezt miként valósíthatnám meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 06:39:54
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Szia Trixxi, Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, nekem ha elmennék ebből az országból, akkor bizony a kaják hiányoznának legjobban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Spanyolból hazajött az egyik bnőm és neki kell majd holnap rakott krumplit szerkesztenem, két nap szabin leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hol készültek ezek a Martinos képek? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) De milyen jók, főleg az, amin úgy meg van rettenve XD Ébresztő zene: http://www.youtube.com/watch?v=p-Z3YrHJ1sU |
|
|
|
2010.12. 06. - 08:00:48
Létrehozva:
|
|
|
kukucs
na, hogy csatlakozzak, nekünk otthon a mikrónk romlott el xD nyomi egy társaság... xD köszi Brigi a drukkot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már jobb hogy nem úgy kelek reggel hogy gyomorgörcs amiért melóba kell mennem. a Compact Disco meg... édesistenem. eh, bele se kezdek. kész, láw, miegymás. fura, többen beszéltük már barátaimmal, akik hasonló helyzetbe kerültek, hogy ott volt az 'imádott' sztár a testközelükben és nem tapogatták meg, merthogy a tisztelet nem engedte. na én is így jártam. ott volt a teste két milliméterre, de nem érintettem meg - azt olyan bántónak, közönségesnek éreztem volna, sőt, akik megtaperolták, azokat is legszívesebben leütöttem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megértem hogy hiányoznak az itteni kaják, isteniek. mondjuk én pont nem eszek savanyúságot, de tuti ha nem is ehetnék, akkor megkívánnám. Usi, de jó képek, tök kis művésziek szeretem az ilyen izgalmas tárgyfotókat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, futok készülni, negyedóra múlva indulnom kellene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 06. - 08:02:37
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Szia Trixxi, Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, nekem ha elmennék ebből az országból, akkor bizony a kaják hiányoznának legjobban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Spanyolból hazajött az egyik bnőm és neki kell majd holnap rakott krumplit szerkesztenem, két nap szabin leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hol készültek ezek a Martinos képek? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) De milyen jók, főleg az, amin úgy meg van rettenve XD Ébresztő zene: http://www.youtube.com/watch?v=p-Z3YrHJ1sU Reggelt! Szia Angie! Ha megnézed a Martinos képeket az elsőn ott van....a dec 3-i fellépéséről van. A képek meg a lelkes Usi által lenyulva az FB lapjárol.... |
|
|
|
![]() ![]() |