2400 Oldal V  « < 2342 2343 2344 2345 2346 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Bridgycat
post 2010.12. 06. - 08:07:59
Létrehozva: #46861

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.12. 06. - 02:00:48) *
kukucs

na, hogy csatlakozzak, nekünk otthon a mikrónk romlott el xD nyomi egy társaság... xD

köszi Brigi a drukkot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már jobb hogy nem úgy kelek reggel hogy gyomorgörcs amiért melóba kell mennem. a Compact Disco meg... édesistenem. eh, bele se kezdek. kész, láw, miegymás.
fura, többen beszéltük már barátaimmal, akik hasonló helyzetbe kerültek, hogy ott volt az 'imádott' sztár a testközelükben és nem tapogatták meg, merthogy a tisztelet nem engedte. na én is így jártam. ott volt a teste két milliméterre, de nem érintettem meg - azt olyan bántónak, közönségesnek éreztem volna, sőt, akik megtaperolták, azokat is legszívesebben leütöttem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

megértem hogy hiányoznak az itteni kaják, isteniek. mondjuk én pont nem eszek savanyúságot, de tuti ha nem is ehetnék, akkor megkívánnám.

Usi, de jó képek, tök kis művésziek szeretem az ilyen izgalmas tárgyfotókat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, futok készülni, negyedóra múlva indulnom kellene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Lola!

Hát már az megérte, hogy a gyomrod jobban van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hírességek meg...erre felé sokan laknak és szerintem pont azokat lincselnék meg a helyi lakososk akik letámadják öket. Nem divat lerohanni senkit. És szerintem is főleg ha ök jönnek a rajongók közelébe pláne visszás nekem, hogy rácsüngenek mint a karácsonyfára. Én sem taperoltam soka egyiket sem.

Jahhh hiába Usi tud képeket rakni. Én már nem vadászok az újra....tölem csak régi képeket kaphattok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
És ha összehoznak valakivel véletlen nem az az első, hogy lenyúlom az albumaikat....

A Jen-es és Dave-es képek meg Dave lapjárol vannak....

A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 06. - 08:10:57
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 06. - 08:51:42
Létrehozva: #46862

devotee

reggelt!
totál kóma még...

Brigi megválaszolta a kérdésedet Angie.

Nem tudom, mit akartam még. No mindegy.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 06. - 09:57:08
Létrehozva: #46863

devotee

na megnéztem a Social Network-öt. Tetszett nagyon! Jó volt az az érdekes hangulat, meg jó pörgős volt, még ha a végére kicsit lassabbra is kapcsoltak. És Trenték zenéje szuperul kiegészítette.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 06. - 10:33:31
Létrehozva: #46864

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.12. 06. - 09:57:08) *
na megnéztem a Social Network-öt. Tetszett nagyon! Jó volt az az érdekes hangulat, meg jó pörgős volt, még ha a végére kicsit lassabbra is kapcsoltak. És Trenték zenéje szuperul kiegészítette.

Örülök, hogy tetszett, meg jó benne a fanyar humor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huh, nekem még ma otthon kellett volna maradni, nyúlik a fejem, ásítozom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Bridgycat @ 2010.12. 06. - 08:02:37) *
Reggelt!

Szia Angie! Ha megnézed a Martinos képeket az elsőn ott van....a dec 3-i fellépéséről van. A képek meg a lelkes Usi által lenyulva az FB lapjárol....

THX! Nagyon jók ezek a fotók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.12. 06. - 10:49:20
Létrehozva: #46865

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.12. 06. - 04:33:31) *
Örülök, hogy tetszett, meg jó benne a fanyar humor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huh, nekem még ma otthon kellett volna maradni, nyúlik a fejem, ásítozom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

THX! Nagyon jók ezek a fotók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nincs mit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Végül is előbb jutottatok hozzá mint, hogy a fő oldalon ki lenne rakva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kellett nekem is építeni a kapcsolatokat............

Át érzem az állapotod! megyek is fel rugdosom Davyt mert ugy horkol mintha egy fatelepen lennék......még amit irni akartma is szét esett a gondolataimban (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Megyek bealszom mára...

Szép napot sereg!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 06. - 11:17:51
Létrehozva: #46866

devotee

Angie: jaja, és Justin is remekül játssza a szerepét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elején beletelt pár percbe míg ráállt az agyam a pörgős párbeszédekre, de aztán ment. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Brigi: jó pihit és puszi a hortyogó bátyónak! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 06. - 14:22:06
Létrehozva: #46867

devotee

jóóó ez a Compact disco - most hallgatom az ingyenesen letöltött albumukat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd még jobban belemélyedek Szegeden. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindjárt indulok lefelé. Ehhh de nincs kedvem megint 4 órát utazni... No nem baj, majd csak dec. 21-én jövök haza véglegesen dec végéig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 06. - 15:02:06
Létrehozva: #46868

devotee

Brigi, ááá, civilben, utcán még annyira sem zaklatnék senkit. itt a rádayn ahl lakok, két tömbnyire lakik egyik kedvencem Jamie Winchester, számtalanszor látom, de sose zaklatom a hülyeségeimmel. koncerthelyzetben másabb, a Compact Disco-s énekes is odaköszönt, naná hogy visszaköszönök, meg ilyenek, de akkor se taperolom. amikor anno nyáron Ákossal fotóztatott a cimborám, akkor sem mertem hozzáérni ákoshoz, ő karolt át, a kis cuki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) alap a tisztelet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jujj, megvan a mai picsás örömöm. bejelölt az egyik compact disco-tag facebookon csak úgy (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) de aranyos, megzabálom. ő a kis móder gyerek amúgy

na, dolgozok, még 240 embert kell beregisztrálnom... aligha végzek vele ma
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 06. - 15:47:54
Létrehozva: #46869

devotee

jaja, a tisztelet és a diszkréció jobbik esetben alap - de hát ugye rengeteg olyan ember van, akiből ezek hiányoznak sajnos....

na, majd holnap megyek le Szegedre. Asszem elrontottam a gyomrom vagy valami bujkál bennem. Visszajöttünk állomásról inkább.

hajrá Loli a melóval!!!
de cuki az a tag, hogy bejelölt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szimpi pasik amúgy.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 06. - 16:51:45
Létrehozva: #46870

devotee

Usi, akkor nem jössz pénteken a Filterbe?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 06. - 19:50:04
Létrehozva: #46871

devotee

miért ne mennék? nem azt írtam, hogy dec. 21-ig nem mozdulok Szegedről, hanem hogy akkor jövök haza karácsonyra... viszont Mau nem tud jönni pénteken, mert szombaton dolgoznak - ez nem változott sajna.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 06. - 22:06:36
Létrehozva: #46872

devotee

Sziasztok!

Na mi itt ez a nagy pangás? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usikám, jobbulást neked, remélem nem kaptál el semmi nyavaját és nem is fáztál meg szombaton... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nagyon hideg volt! Jobbulást, gyógycupp neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Fenn vannak Judy képei, megtaláltalak titeket, a bár részen fényképezgetett benneteket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szépek voltatok, főleg Vali azzal a vörös hajával! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma Andi is kérdezte, hogy na milyen volt a szombat, hogy éreztük magunkat, meg hogy minden klappolt-e, és hát ugye főleg arra volt kíváncsi, hogy a közös Angyalunk jól érezte-e magát, mondtam, hogy persze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán a FB-ra feltett képeket is végignézte és olyan cuki megjegyzést tett mikor elérkezett a Bojtis képre, meg az utána lévőre, amin ketten vagyunk, elkezdi: "Bárcsak már én is megszorongathatnám ezt a pasit... Meg különben is, olyan helyesek vagytok együtt abban a fekete-fehérben... kár, hogy nem jöttetek össze." Aztán meg vigyorgott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ilyen szentimentálisan romantikus az én pót-anyám XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 06. - 22:25:35
Létrehozva: #46873

devotee

Hova gondoltok?????

Szerintetek szóba állok veletek azok után, hogy Alan-nel találkoztam????

Én már nem érem be veletek!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na majd jövök ám és írok, csak még ámulok-bámulok....nem győzöm fogadni az érkező lájkokat és stb.,
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 06. - 22:27:15
Létrehozva: #46874

devotee

Idézet (Niki @ 2010.12. 06. - 22:25:35) *
Hova gondoltok?????

Szerintetek szóba állok veletek azok után, hogy Alan-nel találkoztam????

Én már nem érem be veletek!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na majd jövök ám és írok, csak még ámulok-bámulok....nem győzöm fogadni az érkező lájkokat és stb.,
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Tök zizi vagy XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 06. - 22:28:40
Létrehozva: #46875

devotee

Hahahaaaa!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 06. - 23:34:39
Létrehozva: #46876

devotee

Angie: köszi! hát én is remélem, hogy minden okés lesz. Már jól vagyok. Edó betegedett meg - ráfázott a Szikrában, de azt mondta, megmarad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki: de dinka vagy! XD

Judy fotói jók persze. Már szóltam Edónak is, hogy amint lesz ereje, pakolja fel a képeket amiket csinált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

no, mára kiháziztam magam. Megyek csicsi. Jó éjt mindenkinek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 07. - 07:49:29
Létrehozva: #46877

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:26:16
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 07. - 07:49:57
Létrehozva: #46878

devotee

húúú, Trixx (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ez de cuki

amúgy jó reggelt

kómásságom nem ismer határokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
megyek is tusolni, hozzá ordítson: COMPACT DISCO!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 07. - 07:51:53
Létrehozva: #46879

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 16:26:32
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 07. - 08:28:18
Létrehozva: #46880

devotee

Reggelt,

áááááááááááááááá, szabadság XD Freedom XD Csak ne lenne ennyire szmötyis az idő!!!!!!!!!!!! Fullosan hangulatromboló. Na mindegy, ma jön hozzám a barátném, akit egy éve nem láttam mert időközben spanyol lett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csinálunk rakott krumplit meg nézünk majd képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jáá, mennem kell bevásárolni is.

Jobbulást Edónak! Tuti megfázott mikor a hidegben flangáltatok ki-be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, az izomlázadra mozogj rá (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hamarabb el fog múlni, legalábbis nekem bejött eddig ez a módszer. Romantikus vacsi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) de jó is az... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Igen, úgy tűnik az Andi tegnap egészen jól volt, mert még mosolygott is meg ugye kitört belőle a szentimentalitás a fotókat nézegetve XD Annyira cuki volt, meg is öleltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, vénásan kávé be oszt szóljon! Ja, torrentről szedtem le ám Compact Disco-t, valami MR2 Live fellépést asszem, de még nem hallgattam meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2342 2343 2344 2345 2346 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
117 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (117 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: