![]() ![]() |
2010.12. 07. - 12:30:22
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lola, vénásan kávé be oszt szóljon! Ja, torrentről szedtem le ám Compact Disco-t, valami MR2 Live fellépést asszem, de még nem hallgattam meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hejj, hát azt nemhogy áttolnád nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cserébe meg én áttolom az albumot. ami, btw ma még ingyenesen letölthető, a langologitarok.blog.hu-n van egy cikk, benne a linkkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak majd írd meg hogy leszedted-e mert ha igen, akkor nem küzdök a feltöltésekkel. jááááj, jó ez a nap (is) lesz egy buli ismét a Compact Discoval (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mindjárt kész vagyok a szívó-melómmal xD |
|
|
|
2010.12. 07. - 12:39:09
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
na, egyben leértem és még tanulni is tudtam vonaton. szerencsére nem voltak sokan, noha ehhez már jó korán fel kellett kelni. jó hogy említettétek a kávét, nem soká én is tolok egyet, mert ma még nem volt, és folytatom a házijaimat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: remélem ilyen jobb kedvű is marad Andi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és jó bnőzést ma! Trixxi: jah, így én is csípem nagyon a haját (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és hajrá az izomlázzal! Lola: remélem, sikerült neked is felébredni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 07. - 12:56:07
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Lola ügyes vagy!!! Hajrá hajrá a munkával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen a tisztelet alap lenne a hrességekkel kapcs, de sajnos sokszor a fanatizmus győz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Aranyos a kis bandatag, hogy bejelölt. Megértelek, hogy olvadsz engem is most sorra talál meg mindenki csak ugy magától és persze, hogy jól esik, hogy a rengeteg volt munkatársuk közül emlékeznek és barátnak jelölnek. Mondjuk pont a kettős élet miatt nem volt közösségi lapom XDD Nem szeretem mindig ha nyilvános az ismeretségem, de most még a BDSM klubból is megtalált a kis indiai pasim XPPP Niki Gartula a sikeres talihoz! Elhiszem, hogy pár napig emészted (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jók a képek Mind aranyosak és szépek vagytok a képeken. Edónak kvántam már gyógyulást privátban...igyekezzen helyre jönni a randijára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálunk hatalmas karácsonyi szervezkedés. Két party is lesz egymás után és a család nyakig benne persze ugyhogy nem unatkozom, mint otthon ülös anyuka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És már nem vagyok "Painkiller" (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az a kifejezés jobban tetszik mint az "Elhivatott" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 07. - 12:59:41 |
|
|
|
2010.12. 07. - 13:16:08
Létrehozva:
|
|
|
hajrá akkor a szervezésekkel, de azért pihenj is, Brigi!!!
|
|
|
|
2010.12. 07. - 13:24:02
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Lassan én is megvagyok ám. Olvastam folyamatosan, csak nem volt hangulatom írni. Emésztem a dolgaimat. Usi: neked melyik nap jó, tudod-e már? |
|
|
|
2010.12. 07. - 13:27:08
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Lassan én is megvagyok ám. Olvastam folyamatosan, csak nem volt hangulatom írni. Emésztem a dolgaimat. Usi: neked melyik nap jó, tudod-e már? Szia Szuz! Jobban vagy??? Nem baj sokszor kell egy kis magába szállás az embernek. De jó, hogy vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 07. - 13:32:37
Létrehozva:
|
|
|
Szia Brigi!
Már nem látom olyan tragikusan a dolgokat. Csak most kicsit úgy érzem, hogy többen cserbenhagytak. Nem itt, ez családi, baráti dolog. Lehet az én hülyeségem, hogy ha pl. valakinek megígérek valamit, azt csak akkor teszem, ha komolyan gondolom, és ha egy mód van rá, be is tartom. De hajlamos vagyok elfelejteni, hogy nem mindenki működik így. Olyankor pofára esem, de azért felállok. |
|
|
|
2010.12. 07. - 13:36:30
Létrehozva:
|
|
|
Szijjjjjjjja Szuz!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
jó látni téged errefelé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap délután vagy csütörtökön bármikor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajjj hát ez az ígérgetős dolog a halálom komolyan mondom! már megfigyeltem én is az évek alatt, hogy némely ismerősöm/barátom mindig megígér dolgokat anélkül, hogy komolyan venné, mint én szoktam, és ugye az ember számít arra, hogy ha megígérte, akkor elméletileg teljesíti is - aztán nem. Na azt nagyon nem szoktam szeretni én sem... :S Szóval megértelek drága! Fel a fejjel! a héten forralt borozunk és csatangolunk és dumálunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.12. 07. - 13:37:24
Létrehozva:
|
|
|
Szia Brigi! Már nem látom olyan tragikusan a dolgokat. Csak most kicsit úgy érzem, hogy többen cserbenhagytak. Nem itt, ez családi, baráti dolog. Lehet az én hülyeségem, hogy ha pl. valakinek megígérek valamit, azt csak akkor teszem, ha komolyan gondolom, és ha egy mód van rá, be is tartom. De hajlamos vagyok elfelejteni, hogy nem mindenki működik így. Olyankor pofára esem, de azért felállok. Hát sajnos ez az élettel ját. Nekem is volt a tágabb családban pár napja ilyen meglepődésem........Kicsit túl jóindulatú voltam és meglepett az ilettő első reakciója. Igen mindenki magából indul ki és én is abba a hibába esem, hogy ügy gondolom, ha másokkal egyenes vagyok akkor mások is azok. És tisztelik amit kell. Hát ha gondolod itt szerintem mindenki segt a felállásban!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kitartás ha már megvan a baj annál csak jobb jöhet!!! Én pedig most indulok a felülvizsgálataimra..... Szép napot majd benézek. A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 07. - 13:39:35 |
|
|
|
2010.12. 07. - 13:57:14
Létrehozva:
|
|
|
Usi: nekem is jó mind a két nap! Most megyek, de este is leszek, megbeszéljük! Azt hiszem a forralt bor, a csavargás, meg a beszélgetés majd helyre tesz!
Brigi: tudom, hogy segítetek a felállásban! Köszönöm is! Csak kicsit zavar, hogy alapjában nem vagyok ennyire depis, meg zűrös, mostanában mégis mindig csak nyavalygok. Bár a sorozatos rossznak is biztos vége szakad egyszer. Szorítok a felülvizsgálat miatt! Lehet tényleg szarul festhetek, barátnőm az előbb hívott, hogy jobban vagyok-e már. Azért jó esett! A hozzászólást -Szuzi101- szerkesztette a következő időpontban: 2010.12. 07. - 13:58:16 |
|
|
|
2010.12. 07. - 16:04:53
Létrehozva:
|
|
|
uh, bealudtam Sleepy Hollow olvasás közben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asszem most kell majd az a kávé, hogy folytassam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nekem mindegy melyik nap - holnap vagy holnapután, döntsd el bébi mikor talizzunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 07. - 17:14:33
Létrehozva:
|
|
|
huh huh huh.... Hey you're such a pretty boy! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs403.ash2/68177_1618772081450_1600849719_1354427_2158175_n.jpg) |
|
|
|
2010.12. 07. - 20:06:28
Létrehozva:
|
|
|
Usi: beszéljük meg a holnapot, aztán ha valami gáz van, pl. szakad az eső, még mindig elnapolhatjuk?
|
|
|
|
2010.12. 07. - 20:15:04
Létrehozva:
|
|
|
benne vok Suz! hánykor talizzunk a Dóm téren mondjuk a Fesztivál étterem előtt?
|
|
|
|
2010.12. 07. - 20:18:51
Létrehozva:
|
|
|
Ötkor?
|
|
|
|
2010.12. 07. - 20:21:55
Létrehozva:
|
|
|
remek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.12. 07. - 20:28:22
Létrehozva:
|
|
|
Várom ám már!
Ma nem jöttem egyenesen haza, elmentem sétálni. Csak hallgattam a zenét, direkt nem gondolkoztam, ha eszembe jutott valami, hagytam, hogy csak átfusson az agyamon. Sokáig csak álltam a Tisza parton, semmit tettem, de talán jobb. Meg még lehet, hogy megint onnan is jön segítség, ahonnan nem vártam. |
|
|
|
2010.12. 07. - 20:28:24
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Jajj, jó nap volt a mai, együtt lógtam a majndem egy éve nem látott barátnőmmel, csomó képet néztünk, meg elmentünk egyet csavizni ebben a szép időben. Volt vagy 10-12 fok és sütött a nap, tavaszi kabát bőven elég volt, nem fáztam meg semmi. Beültünk Nagyi Palacsintázójába meg egy kávézóba, és olyan isteni rakott krumplit csináltam, hogy 7 nyelven beszél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola, a Compact Disco-t mindjárt küldöm neked mélekben! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ma hívott a Lovagom fél 7-kor! Nem felejtett el (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kis cuki! Olyan jól esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szuzi fel a fejjel! A rossz dolgok után mindig jók jönnek, tudom, érzem... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Be pozitív, értve? Majd Usi felvidít! Brigi, remélem minden rendben lesz veled! Girl power!!!!!!! |
|
|
|
2010.12. 07. - 20:50:30
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na majd holnap mi is csapunk Usival egy ilyen jó délutánt, estét! Csak a rakott krumpli hiányzik hozzá, fénypostával várjuk ám!
Akkor alakul a dolog a Lovagoddal? Hát már igazán jöhetne valami jó is! Nagyanyámat 17.-én, vagy 20.-án műtik. Ha karácsonyra nem is, de a két ünnep között biztos hazaengedik. Nagybátyámék meg, az egyetlenek akikre esetleg szükség esetén számíthattam volna, elutaznak, és csak jövőre jönnek haza. Plusz a srác, akivel táncoltam, gyerekkori haverunk. Most eldöntötte, hogy abbahagyja a táncot. De ezt csak üzente, még csak fel sem hívott. Mindig, mikor azt hiszem, most már több rossz nem jöhet, mégis jönnek ilyen apróságok, ami jelen helyzetemben halmozottan szarul esik. De reménykedni még reménykedhetek, hogy hátha most már a jobb dolgok jönnek! |
|
|
|
2010.12. 07. - 21:01:59
Létrehozva:
|
|
|
Szuzi, akkor dobjatok össze ti is egy nagy adag rakott krumplit, nem olyan bonyolult! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Még én, aki nem egy nagy főzős meg tudja csinálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Igen, alakulgat, főleg úgy, hogy ma is hulla fáradt volt és éppen hogy leszállt a buszról, már hívott is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az ilyen hírek úgy le tudják hangolni az embert, tudom, belem is megesett már hogy cserben hagytak olyan emberek, akikre számítottam. |
|
|
|
![]() ![]() |