![]() ![]() |
2010.12. 07. - 21:06:38
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne depizz Suz!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szerintem már mindenki tapasztalta már itt hogy milyen az, amikor a hullámok összecsapnak az ember feje fölött, szóval szerintem mondhatom, hogy mi megértünk. De szerencsére a hullámvölgy után pozitív dolgok szoktak jönni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fel a fejjel cica! és jó az, ha csak úgy simán sétálgatsz zenehallgatás közben és hagyod kikapcsolni kicsit az agyad! nálam is bevett szokás ez már régóta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) holnap meg akkor együtt csavizunk egy jót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: örülök, hogy jól telt a napod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 07. - 21:07:46
Létrehozva:
|
|
|
Angie: én is tudok, de akkor jó volna, ha egy egész napunk lenne! Na majd egyszer egy olyat is csinálunk.
Tehát az első gondolata Te voltál! Az nagyon jó ám! Azért ezt ellensúlyozni tudja, ha olyantól jön a jó, akitől végképp nem számítottam. Csak kár, hogy rövid távú a hatás! |
|
|
|
2010.12. 07. - 21:07:57
Létrehozva:
|
|
|
uhm, a rakott krumpli nálam kényes dolog XD nem eszem meg akárkijét XD a fene a válogatós belembe, mi?! XDDD
|
|
|
|
2010.12. 07. - 21:16:12
Létrehozva:
|
|
|
Na mindegy, az első holnap úgyis a forralt bor!
|
|
|
|
2010.12. 07. - 21:23:31
Létrehozva:
|
|
|
Szuzi, egyet értek Usival, kapcsolj ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hallgass zenét, olvass könyvet, relaxálj, sétálj! Holnap tök jó lesz nektek Usival. Forralt bor XD Mindig csak a pia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Annyira jól esett, hogy felhívott, de tényleg... mondta, hogy ma többször is eszébe jutottam, csak hát nagy volt a hajtás a melóban és mindig volt körülötte valaki, úgy meg nem akart telefonálni, hogy nem ért rá, meg közben kagylóztak a többiek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így inkább akkor hívott mikor már majdnem hazaért, séta közben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aranyos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uhm, a rakott krumpli nálam kényes dolog XD nem eszem meg akárkijét XD a fene a válogatós belembe, mi?! XDDD melyik fajtát szereted? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 07. - 21:25:51
Létrehozva:
|
|
|
grat a pasival Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kivi leszek rá pénteken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Suz: hehe, tényleg, mi mindig alkoholizálunk ha talizunk XD nem is értem miért XD na nem mintha zavarna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) majd részletesen beszámolok a szombati Recoilról is, ha érdekel majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd körbenézek itt vmik között és lehet kapsz meglepit holnap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.12. 07. - 21:33:44
Létrehozva:
|
|
|
Remélem ő is szimpi lesz nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben szereti a Mode-ot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha ez nyom a latba valamit XD
Ez nekem is feltűnt, hogy ti mindig isztok XD |
|
|
|
2010.12. 07. - 21:46:39
Létrehozva:
|
|
|
Angie: és még figyelmes is! Nagyon-nagyon jó!
A forralt bor az alkohol enyhe formája! Különben se mondta senki, hogy négykézláb mennénk haza a Dóm térről! Persze, hogy érdekel a Recoil is! Édes vagy, Usi! |
|
|
|
2010.12. 07. - 21:52:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie: és még figyelmes is! Nagyon-nagyon jó! A forralt bor az alkohol enyhe formája! Különben se mondta senki, hogy négykézláb mennénk haza a Dóm térről! Persze, hogy érdekel a Recoil is! Édes vagy, Usi! Igyatok csak csajok!!!!!!!!! Sok folyadék kell!!!! Nehogymá szomjasak legyetek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én is szoktam pedig nem kellene.....dehát ha a kis harcosom mézes-füszeres bort hoz XPPPPPP...... Na rossz hír nektek....megmaradok még egy darabig.... Angie hajrá a pasival...mindjárt itt a szilveszter és csókolózni kell éjfélkor XDDDD |
|
|
|
2010.12. 07. - 21:58:38
Létrehozva:
|
|
|
hát kiszáradni nem fogunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe, míg a nyugatinál vártunk Angie-ékre Nikivel, majdnem elcsábultam egy forralt borra, pedig nem is vagyok oda érte, de gondoltam, inkább megvárom Suzzal az élményt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Suz: ugyan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Brigi: az nagyon is JÓ hír, hogy megmaradsz!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hm, fini lehet az a fűszeres bora a harcosodnak! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) megkóstolnám én is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.12. 07. - 22:09:57
Létrehozva:
|
|
|
Nézhetjük úgy is, hogy a bor, tulajdonképp szőlő, ami ami gyümölcs!
Brigi: dehogy rossz hír! Ennél jobbat nem is mondhattál volna! |
|
|
|
2010.12. 07. - 22:19:42
Létrehozva:
|
|
|
jó meglátás Suz! XPPPPP
|
|
|
|
2010.12. 07. - 22:24:39
Létrehozva:
|
|
|
Majd azért vigyázunk, nehogy túlzásba vigyük az egészséges táplálkozást!
|
|
|
|
2010.12. 07. - 22:35:15
Létrehozva:
|
|
|
megbeszéltük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.12. 07. - 22:43:02
Létrehozva:
|
|
|
Usi: valahol a karácsonyi vásáron árulnak kenyérlángost. Azt se szereted, vagy nem is ettél még?
|
|
|
|
2010.12. 07. - 22:49:27
Létrehozva:
|
|
|
de, itt ettem már, nem volt rossz, de nem a kedvencem XD inkább kürtős kalács (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de tudom hogy te szereted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.12. 07. - 23:34:53
Létrehozva:
|
|
|
na, ez tök jó Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezek szerint jók az eredményeid, helyes, maradjon is így (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
az a mézes-fűszeres bor téma meg... wuhááá, nem lehet rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én végre végigértem ma a négy napja csinált szívó-melómon, és végre foglalkozhattam mással is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) plusz ez az esti kis meglepi Angietől, az mr2-s live Compact Disco felvétel... behaltam tőle! kösziköszi azt hiszem nem vagyok épelméjű, amennyire rápörögtem erre az együttesre (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szuz, ha keveset is, de egy kis erőt innen is meríthetsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de a séta jó. egyedül, csak úgy, nekimenni az útnak, ez jó ötlet volt, csinálj még ilyet. nekem is tuti bevált módszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, alvás lassan. kivagyok ettől a héttől, pedig még a közepémél semtartunk. jah, igen: dolgozom szombaton... :S zsír. |
|
|
|
2010.12. 08. - 08:16:16
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
Loli: grat a sikeresen befejezett melóhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uh kicsit még kóma - kicsit fájdogál a torkom. no, már csak egy témában kell megírni az olvasónaplószerűséget és kész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 08. - 09:01:22
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Este moziztunk Annával, megnéztük a District 9-t, amit végre sikerült megvennem! Egy hónapja megjelent már DVD-n, de sehol sem találtam, tegnap meg ott baktattunk a Rákóczi úton és éppen a Fókusz könyváruház előtt mentünk el, akkor eszembe jutott, hogy ott minden van, ami máshol nincs XD Bejött! Jajj, annyira jó ez a film, meg persze döbbenetes. Szuzi: Igen, nagyon figyelmes a Tamás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, akkor nem jössz pénteken buliba? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ááááááááááááá, buznyák szombati meló! Még jó, hogy nálunk nem dolgozik senki, asszem, bár dolgoznak eleget szegény fiúk szombat-vasárnap is. Hehe, akkor kellemes meglepit szereztem neked az MR2-es felvétellel! Éppen most töltöm le a méljeidből a zenéket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, egyél C vitamint! És jó forralt borozást mára. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Asszem ha Anna lelép délbe, akkor én meg kihasítok Telkibe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.12. 08. - 15:29:10
Létrehozva:
|
|
|
Na a District 9-ot a napokban már én is végre meg fogom nézni, ha minden jól megy.
Viszont lehet, hogy pénteken nem tudok felmenni Filterbe, mert kiselőadást kell összeraknom hétvégén + ZH-ra tanulni... |
|
|
|
![]() ![]() |