2400 Oldal V  « < 2346 2347 2348 2349 2350 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.12. 09. - 11:33:56
Létrehozva: #46941

devotee

Lola, akkor majd értekezzünk ha akarsz esetit befizetni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy nagyon gratulálok, tuti nagy volt a meglepi mikor megkaptad az sms-t, hiszen általában az elvégzett munka után fizetnek és nem előre!!!! Zsír (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Usi, hát akkor majd máskor! Jó tanulást.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 09. - 13:11:17
Létrehozva: #46942

devotee

juppí

kiderítettem. megtarthatjuk a pénzt, tanáraink - a drágák - bekamuzták hogy már készen van az anyag. jáááááááááááááááááááááááááááájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kész vagyok.
majd olyan 100-150 körül megy a megtakiba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ééééééééééééééééééééééééééééééééééés
ma minden összejön. még poénból beírtam valamikor a Compact Disco oldalára h CD Szilvesztert ide nekünk. erre ma nem kiírják hogy lesz CD Szilveszter!!!!! sírok, komolyan, ez a nap.

Usi, ez a kutatás még az amit már meséltem. az egyetem méri fel a hallgatóit, hogy hogyan értékelik a szakukat, az egyetemet. fókuszcsoportos módszerrel merjük fel a népet, moderálnom kell, tök jó lesz, életrajzban is jól mutat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 09. - 14:11:42
Létrehozva: #46943

devotee

Lola, Gratulálok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó fejek a tanárok!!!!!!!!!!!!

Majd szólj ha eldöntötted az összeget, meg tudod, hogy a szem. ig. számod meg fog változni, mert lejár, még a lejárat előtt kéne akkor sz esetit megcsinálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 09. - 14:47:10
Létrehozva: #46944

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:29:49
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 09. - 15:52:50
Létrehozva: #46945

devotee

uhhh nagyon jó volt valóban ez a District 9!!!!

pici pelyhekben elszórtan hull a hó és fúj a szél és megjött a hideg is pár órája.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 09. - 18:02:23
Létrehozva: #46946

devotee

Most értem haza, az idő sz@r, már a hó se szállingózik. Usi: de jó, hogy tegnap voltunk! Ma odafagytunk volna!

Trixx: nem izgulok, csináld csak úgy, ahogy neked jó!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 10. - 06:47:52
Létrehozva: #46947

devotee

Reggelt,

ritka fosul aludtam! Szinte semmit.... király.

Trixx, írjál sűrűbben, úgy el vagy veszve innen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, klassz, hogy tetszett a District, láttam FB-n, hogy film maratont tartottál, jó is az! De rég csináltam ilyet, pedig a Krisztián, az OVB-s főnököm folyton csesztet, hogy annyi filmem van, kéne egy nagy mozis napot csinálni! Hát lehet megejtjük majd két ünnep között, akkor úgyis pangás van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szuzi, itt is szélvihar van, azért nem aludtam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 10. - 11:16:02
Létrehozva: #46948

devotee

BOLDOG NÉVNAPOT LOLA!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 10. - 19:23:40
Létrehozva: #46949

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.12. 10. - 11:16:02) *
BOLDOG NÉVNAPOT LOLA!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

köszönöm szépen bogyó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 10. - 21:18:54
Létrehozva: #46950

devotee

Sziasztok!

Jöttem, láttam, megint nem győztem, és itt sincs senki! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 11. - 09:27:02
Létrehozva: #46951

devotee

Reggelt,

azta, de gyilok napom volt tegnap... reggel anyám a bokámnál rángatott ki az ágyból negyed 6-kor, mondanom sem kell milyen jól esett, miután csak 1,5 órát tudtam aludni kb. Szóval felkeltett, hogy vigyem ki őket a Felszabadulási térre, mert elaludtak és nem érik el a kiránduló buszt. Elfuvaroztam az ősöket, 6-ra értem vissza, de már nem aludtam, mert 7 után indulnom kellett melózni.

Araszolok a Könyves Kálmán krt-on, erre ír Andi, hogy csak 10-re jön. Mondom f@sza, én meg nem érek be 8-ra, mert tök nagy dugó volt, de szerencsére éppen leparkoltam a cég előtt időben. A délelőtt nyugi volt, 10 körül jött Andi, aztán jött a fekete leves... közbeszerzés... 3 hete ülnek rajta az előkészítők, erre tegnap délután szólnak, hogy hétfőre kell 4 példányban bekötve, mindenféle hivatalos papírral kiegészítve, így és így... na ne tudjátok meg hogy milyen idegesek lettünk. De komolyan? Mért mindent az utolsó pillanatban kell megcsinálni???? Pluszban kiderült, hogy a KBC átadási doksiknak keddre kész kell lenni 4 példányban másolva és scannelve, de ebből 1 példány is 25 dosszié....................................... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Na szóval a délután nem volt piskóta, és közben meg Andinak a megtakit megkötöttem és elemeztem a Lacit, szal pörögtem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Utána rohantam OVB vizsgára, mert nem maradhattam ott csinálni a közbeszerzést, mert ha most nem vizsgázok, akkor végem. Előtte még volt kis idő, átbeszéltük a dolgokat meg miegymás, aztán 7-től, 9-ig vizsga, aztán dumcsi, szereztem kaját, mert már iszonyat éhes voltam, egész nap alig ettem.

Fél 10 körül jött a Tamás és mentünk a Filterbe, mindketten nem kicsit voltunk leharcolva, mire megjöttek Loláék addig már Macsus is csatlakozott hozzánk, dumáltunk, aztán a csajokkal is akik 11-relé jöttek, de hát hajnali 1-kor már nem bírtuk, se Tamás, se én, így mi leléptünk. Elég nagymamásra sikerült most ez a Filter, de akkor már lassan 24 órája voltam ébren és totál kész lettem. Táncolni se volt erőm, még hazavittem a Lovagom, aztán valahogy negyed 3-kor estem az ágyba és a buzi, köcsög szomszédaim 6-kor nekiálltak rohangálni felettem............ most se vagyok túl kipihent.

Kitakarítom ezt az odút, bevásárolok és megmosom a hajam, mert Filter szagú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szuzi, mi a baj? Tegnap tényleg nem voltak itt túl sokan.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 11. - 13:16:20
Létrehozva: #46952

devotee

Sziasztok!

Negyed háromkor feküdtem, csak 11 körül bírtam kimászni az ágyból. De nem mondom, hogy most már teljesen magamnál vagyok.

Angie: minden, semmi, még nem tudom. Kicsit hullámzó a hangulatom. De küzdök!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 11. - 13:41:54
Létrehozva: #46953

devotee

Nagyon apró pelyhekben, de sűrűn hull a hó! Nem hiszem, hogy volna olyan hideg, hogy megmaradjon, de szép!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.12. 11. - 15:54:52
Létrehozva: #46954

devotee

Sziasztok.

Szuzi nálunk is ugyanaz a helyzet ami az időjárást illeti.Sűrű apró pelyhekben hullik a hó.

De igazából azért jöttem,hogy megkérdezzem Usi te tudsz róla,hogy ezen a fórumon fenn van a tetkód képe? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://depechemode-forum.pl/viewtopic.php?...0&start=240

Mindenkinek jó hétvégét.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 11. - 16:49:46
Létrehozva: #46955

devotee

sziasztok!

az jó, ha jó volt a tegnapi Filteres buli.
Angie: a másolni valókkal hajrá!

Suz: szupi, hogy jobban vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) maradj a hullám tetején! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Nem szeretem a havat...

Vica: köszi a linket. Nem, nem tudtam hogy fent van ez a kép a bnőmről. Várható volt, hogy előbb-utóbb felbukkan itt-ott. FB-on egy olasz pasi lopkodja össze a háttereimet.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.12. 11. - 17:40:15
Létrehozva: #46956

devotee

Sziasztok!

Ezer év után jelentkezem. Új suli,új élet címszóval indult az év.hát aztán az is lett,mintha a gimibe csöppentem volna vissza a fősuliról. Osztály van,és elég fura. Rajzolás ezerrel,én meg már rég nem rajzoltam,meg számítógépes szöszmötölés. Na,és az osztályomba jár,nem tudom mennyire tudjátok a mostani sportszeletes reklámot,amiben az egyik srác átugrik a kerítésen,és a másik kettő meg röhög a falnál. Na,az egyik,aki Edwardra akar hajazni,az az osztálytársam. Eléggé majmolja a stílusát,de még a tekintetét is...hát no comment,meg még vannak érdekes alakok,és most szépen fogalmaztam. Viszont a másik osztályba került egy srác,akiről nekem Martin ugrott be,és ő is 23.án született,csak asszem egy hónappal később,hát szóval bejön a srác. Közben,a Robertes srác,aki a fősulin tetszett nekem,ugye nyáron sosem válaszolt,ha írtam neki msnen.Elkönyveltem magamban,h leszarom. Erre,az első héten oda jön csak úgy dumálni.Hát enyhén néztem,h akkor ez most mi,azóta dumálgatunk,de semmi több. Volt rajzpályázat is,de nem nyertem. Akkor mostanság egyik bnőm kérdőívében segédkeztem,a Milkás,amit köszi,h kitöltöttetek! Közben beadandóztam éjszakai műszakban,és hát elég kihasználva éreztem magamat,szóval elegem is volt mindenből. Na,de már túl vagyok ezeken,és bocsi,h nem írtam nektek!
Jó volt tegnap összefutni veletek csajok!:)
És veletek mi újság?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 11. - 18:08:14
Létrehozva: #46957

devotee

szia Macsus!

jó újra itt látni és olvasni, hogy mi minden történt veled! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és ez az új suli meddig fog tartani? és mit tanulsz pontosan?

ha már rajzok - kész lettem közben az előbb egy újabb megrendeléssel. Erre büszke vagyok nagyon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=171...100000723193793
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.12. 11. - 18:38:29
Létrehozva: #46958

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.12. 11. - 18:08:14) *
szia Macsus!

jó újra itt látni és olvasni, hogy mi minden történt veled! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és ez az új suli meddig fog tartani? és mit tanulsz pontosan?

ha már rajzok - kész lettem közben az előbb egy újabb megrendeléssel. Erre büszke vagyok nagyon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=171...100000723193793

2 éves okj-s,alkalmazott grafikus szak. Most illustratorozunk,aztán majd lesz photoshop is meg indesing. Meg hát ilyen órák vannak,h művtöri,geometria,murális ábrázolás,rajztér ábrázolás,festés,képgrafika,betűrajz,filozófia,vállalkozás,anatómia. Asszem ennyi.

Nagyon szupi lett! A Többi rajzod is nagyon állat,tetszenek! Na pl én így nem tudok még rajzolni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.12. 11. - 19:03:59
Létrehozva: #46959

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.12. 11. - 16:49:46) *
sziasztok!

az jó, ha jó volt a tegnapi Filteres buli.
Angie: a másolni valókkal hajrá!

Suz: szupi, hogy jobban vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) maradj a hullám tetején! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Nem szeretem a havat...

Vica: köszi a linket. Nem, nem tudtam hogy fent van ez a kép a bnőmről. Várható volt, hogy előbb-utóbb felbukkan itt-ott. FB-on egy olasz pasi lopkodja össze a háttereimet.

Nincs mit Usi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 11. - 20:31:29
Létrehozva: #46960

devotee

köszi Macsus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na jól hangzanak az óráid! (kivéve a geometriát XD)
drukkolok, hogy jól menjen! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2346 2347 2348 2349 2350 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
163 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (163 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: