2400 Oldal V  « < 2347 2348 2349 2350 2351 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Macsus
post 2010.12. 11. - 23:50:33
Létrehozva: #46961

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.12. 11. - 20:31:29) *
köszi Macsus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na jól hangzanak az óráid! (kivéve a geometriát XD)
drukkolok, hogy jól menjen! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Köszi szépen Usi!:) Igyekszem,hogy jól menjen! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 12. - 01:07:09
Létrehozva: #46962

devotee

kukucs
tök jó volt a filter!!! igaz ma lógott is miatta a belem rendesen mert be kellett mennem melóba... na de mindegy, megérte. überállatjó zenék mentek Mode-on kívül: Prodigy, Scooter, Placebo, NIN, Rammstein, meg a szokott Popular, Bonanza, estébé. imádtam. és tök muris arcok voltak most lenn, sírva röhögtünk azon, amelyik Macsust baszgatta egész éjjel! vááá, kabaré.
csak kár hogy NAgieék olyan hamar elmentek meg hogy nem is buliztak velünk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
és volt szexi slash jelenet is, nem kicsit élveztük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ééééés úristen, végre összefutottam Gabikával! jajj, ő az egyik szívem csücske, együtt nőttünk fel kvázi, együtt jártunk még Nyíregyen Mode-klubba, cimbi-fiú.
ja.
apróság.
közben olyan übergigamegahiperduplaplusz szexi állatjó pasivá serdült hogy tegnap csak lestem. fiatalabb nálam vagy két évvel, imádnivaló kissrácként ismertem, már akkor is szép gyerek volt (náluk ez családi vonás, van egy bátyja, ő még szebb, már-már undorítóan hollywoodi szép fiú), már akkor is nagggyon stílusos volt, ilyen dark bulikban dj-skedett miután felköltöztek pestre meg ilyenek, még egy ideig tartottuk a kapcsolatot, de alapjában véve vagy 5-7 éve nem láttam. közben facebookon kiderült hogy ő minden pénteken a filterben lóg, ami miatt vicces hogy egyszer sem futottunk össze. tegnap meg pihegünk nagyban Vicával a tömeg szélén, épp vmi Rammstein ment, mondja nekem Vica hogy ejj de megrángatná a mellettem feltűnően jól szórakozó fiatalember hózentrógerét. odanézek, mondom megvizsgálom már okával a problémát, ránézek a srác arcára: hát baromira az én ezer éve nem látott régi jó barátom! megbököm, rámnéz, egy másodpercnyi kérdő tekintet, aztán kb mint a filmekben, ilyen visítva ugrottunk egymás nyakába. Vica meg csak nézett hogy mi a fasz van, kb olyan volt mint mikor az oroszlánkirályban a kezdetben verekedő simba meg nala egy idő után rájön hogy ők ismerik egymást xD wááá, összecsókoltuk egymást de nagyon, és tekintve hogy wáó de micsoda szépfiúvá nőtte ki magát ez a fiú, ez nem volt szar xD
úgyhogy megvolt a nagy örömöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
később Gabika elment, majd mégis visszajött, és kb együtt buliztunk. hehe, mókás volt figyelni ahogy az összes csaj ráizgul egy fiúra kit olyan fosos szaros kora óta ismerek hogy kabaré (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) érted, táncol mellettem a srác, elmegy mellette egy csaj és csak így lazán odaveti neki hogy "aaannyira jó pasi vagy" xD remekül szórakoztam.
Maaacsus, te kis hamis, hát hallottam ám hogy te is megtaláltad a Gábort (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na??? volt valami miután elmentünk??? halljam a piszkos részleteket!
a sulid meg szuperul hangzik, én ugyanezt csináltam, csak éppen öt évig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ajj, szép emlékek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ábgeo jó, meg a betűrajz! imádtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha kell esetleg segítség vagy valami, megtalálsz ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, készen vagyok, halál fáradt vagyok. megyek ágy
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 12. - 13:38:55
Létrehozva: #46963

devotee

Sziasztok!

Huh, de csehül vagyok... fáj a torkom, a szemem, köhögök és hőemelkedésem van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Basszus... Annyira pihennék, csak nem tudok, felettem megint kergetőznek a lakók. Ahhhhhhhhhhhhhhh

Lola, tök jó mindig ilyen régi barátokkal találkozni! Tuti tök jó lehetett látni ennyi év után, hogy ilyen jól néz ki és bomlanak a csajok utána.

Fáradtságtól nem tudtam bulizni, meg a Tomi se, ő 7-re ment már dolgozni...

Macsus, szió! Jó volt látni téged meg beszélgetni, izginek tűnik ez a suli, biztos nagyon klassz, de a geometriát nem értem miért kell.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 12. - 14:25:21
Létrehozva: #46964

devotee

A sereggel álmodtam, nagyon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) este leírom, most nem tudom...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 12. - 16:04:54
Létrehozva: #46965

devotee

kell a geo, Angie, mert a térbeli látásmód alapja. minden ebből jön, még az ember is, ahogy tanárom mondta mindig, egy nagyon elbaszott kocka, nem fogod érteni a szerkezetét ha nem érted a teret úgy általában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg jó is, érdekes. szerettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

kár volt hogy ilyen fáradt voltál, mindig jókat bohóckodunk együtt. na, majd 30án. ugye mindenki jön?
na én még rottyabbul vagyok mint tegnap, mert nagyon nem tudtunk aludni az éjjel. ez már a fáradtság. na, majd otthon kialszom magam az ünnep alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nagyon nyomasztanak most a beadandóim, vagy nem tudom mi, szorongok. ehh (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 12. - 16:38:06
Létrehozva: #46966

devotee

Lola,

műszaki szakközépbe jártam, nagyon tudom a teret XD Nekünk is volt szabadkázi rajz, hogy érezzük hol mennyire kell húzni a vonalakat a papíron, hogy a rajz valóban térbelinek hasson. Kezdetben még a horizont vonal elhelyezésével is gondjaink voltak, de aztán belejöttünk, fél évig csak kockát rajzoltunk, utána meg drapériát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hard volt nagyon.

Reménykedtem benne, hogy bírni fogok táncolni, de nem ment... naná 30-án megyek! Majd lassan jegyért is elzarándokolok a Metro-nomba.

Kivételesen jót aludtam! Hát igen, sokszor van, hogy már a fáradtságtól nem megy a szundi. Mikor mész haza? Jövő héten vagy csak utána?

A szorongás meg monnyon le! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.12. 12. - 17:07:12
Létrehozva: #46967

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.12. 12. - 16:38:06) *
Lola, műszaki szakközépbe jártam, nagyon tudom a teret XD

epic ez a szöveg! xD nagyon tudom a teret xD ez aranyos

hááát, úgy néz ki hogy überállatjófej a főnökcsaj, mert elképzelhető, hogy kapok kölcsön egy céges mobilnetet, és akkor azt jól hazaviszem, és jól fogok tudni otthonról dolgozni, és akkor egész jól haza tudok menni olyan 21-22 legkésőbb és nem kell a két ünnep között sem dolgoznom. de még nincs meg a konkrét időpont. jövő hétvége... brutál. buli lesz csütörtökön, pénteken, lehet szombaton is...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 12. - 17:22:37
Létrehozva: #46968

devotee

Hehe, na látod, néha még én is tudok viccesen írni XD

Nekem is hasonlóképpen alakul a jövő hét, csütörtökön ugye Ákos lesz, ahová megyünk, pénteken meg céges buli nálunk a TCS-nél, most holnap meg OVB buli a Selinus pub-ban vagy hol, de hát totál fosul érzem magam, nem biztos, hogy megyek, pedig korlátlan italfogyasztás lesz XD

Mobilnet az királyságosság! Akkor tudsz otthonról is írni, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez mikor derül ki amúgy? Két ünnep közt 3 napot melózom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Az MTV Rock-on all time top 50 megy... isteni: ACDC, Black Sabbath, Pearl Jam, Nirvana, Van Halen, Muse, GNR... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 12. - 17:48:38
Létrehozva: #46969

devotee

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Rolling Stones!!!!!!!!!!! Satisfaction no. 5. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I can't get no............
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 12. - 19:55:10
Létrehozva: #46970

devotee

Leírom az álmomat hátha valakit érdekel...
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Veletek álmodtam, de elég összefüggéstelenre és értetlenre sikerült. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azt, hogy mindenki elment dec. 30-án Pecsába bulizni, az egész sereg.
Én valamiért nem mentem, nem tudom az okát.
A tévében közvetítették úgy, hogy volt valami riporter, és akkor a bulizók oda-odamentek köszönni, üzenni, vagy valamit mondani.
Én meg vártam, hogy mikor üzentek nekem egyesével, hogy jó a buliii...elég csalódott voltam, hogy nem tudtam elmenni.
Aztán nézem-nézem a műsort, senki nem jön.
Aztán a következő az volt, hogy másnap láttalak titeket egy újságban, bazi nagy képekkel, és fehérneműbe voltatok mint valami go-go girl-ök, szexisen és a Sünci középen volt, mint egy dzsigoló :DDD
És ti borultatok rá.
Hahahaaa!!!!!
De kurva jól néztetek ki!
És a képek láttán mérges lettem és haragudtam, hogy nekem nem üzentetek, ti meg bezzeg jól elszórakoztatok.
Fogtam magam, elmentem hozzátok, fogalmam sincs hova, a Sünci volt egyedül férfi, ti meg vele. Valami nyaraló féleségben voltatok, befutottam, és letepertem Sünit egy nagy kanapéra, XDDDD és elkezdtem ütni-verni csapkodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Süni meg mozdulni sem bírt, teljesen lebirkóztam, rajta feküdtem. XD
Hahahaaaa
Ti meg szurkoltatok és akkor mindenki röhögésben tört ki a végén...aztán felébredtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.12. 12. - 21:59:07
Létrehozva: #46971

devotee

Gyerekek, úgy látszik az álmok a hatalmukba kerítenek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most ébredtem meg, este mikor hazajöttem hulla voltam, mondjuk most is...karácsonyig húzós a meló.
Szóval most felriadok, mondom: jaj, meg kell adnom a 22.órás vénást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hahaha!!!!
Zoli csak néz mi a tökömet beszélek.
Injekciókat akar ez adni itthon vazze!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na megyek tényleg! (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 12. - 22:18:08
Létrehozva: #46972

devotee

Niki, vicces ez az álom XD Szegény Süni, vagy inkább szerencsés? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jót nevettem!

Jó8 Sereglet, holnap meló, megpróbálok szunyálni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Szuzi101
post 2010.12. 13. - 06:46:29
Létrehozva: #46973

devotee

Jó reggelt!

Hát nálunk a szombati hó szinte teljesen elolvadt, viszont a maradék szépen ráfagyott az útra. Pedig olyan szép volt, én szeretem. Szombaton délután vásárolni voltunk Zsoltival, klassz volt sétálni a hóesésben.
Tünemény az én gyerekem. Érzi, látja, hogy nem vagyok teljesen oké, és lépten-nyomon olyan aranyos dolgokat talál ki, hogy jobb kedvre derítsen!

És tegnap megint főzött a barátnőjének. Jó, töltött tojást, nem nagy cucc, de soha még csak nem is látta, hogy hogy csinálom, csak elmondtam neki, és kész.

Niki: jó az álmod! Én vagy soha nem álmodom, vagy csak nem emlékszem rá.

Usi: koszorú hogy jut el hozzád? Gondolkoztál már rajta? És igyekszem a hullám tetején maradni! Ja, és a rajzod állati! Ügyes vagy!

Ezzel a Filterrel felcsigáztatok, remélem egyszer nekem is összejön.

A 30.-át még nem tudom, most pénteken, vagy jövő hétfőn műtik nagyanyámat. Ha úgy fog állni, vagy meg tudom oldani, megyek. Ha rajtam múlna, már most indulnék.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 13. - 07:34:37
Létrehozva: #46974

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:29:08
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 13. - 08:43:42
Létrehozva: #46975

devotee

reggelt!

Niki: jó az álmod! jót kuncogtam rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Suz: esetleg pénteken koccanhatunk és akkor oda tudod adni a koszorút. szerdáig elég elfoglalt vagyok a ZH meg a kiselőadás miatt. Ma még rohangálok másfél leckéért a holnapi dogához, mert annyi hiányzik. Érdekes lesz ez a ZH már előre látom, de tanulgatok. Legalább a kiselőadásom 3/4-ig kész.
Hehe, Zsolti cuki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixxi: jobbulást a kezednek és kitartást az otthoni dolgokhoz!

Már én is a 30-ai pecsával álmodtam, de nem emlékszem, csak hogy ott voltunk és jót buliztunk. Remélem, mindenkinek összejön! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 13. - 10:37:07
Létrehozva: #46976

devotee

hehe, Norbi pont 101 képet számolt össze nekem, amiket majd meg kell rajzolnom XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 13. - 10:58:06
Létrehozva: #46977

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.12. 13. - 10:37:07) *
hehe, Norbi pont 101 képet számolt össze nekem, amiket majd meg kell rajzolnom XD

Merő véletlenségből lett 101 vagy dirakt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.12. 13. - 12:05:04
Létrehozva: #46978

devotee

véletlen. ő nem DM-es (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.12. 13. - 13:05:47
Létrehozva: #46979

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.12. 13. - 12:05:04) *
véletlen. ő nem DM-es (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ez mekkora (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.12. 13. - 16:57:13
Létrehozva: #46980

devotee

-

A hozzászólást -name- szerkesztette a következő időpontban: 2012.02. 19. - 17:29:22
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2347 2348 2349 2350 2351 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
137 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (137 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: